2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kizlar gogsumun kenarinda sertlik var
Aciyor.Her sertlik mastit mi oluyor ? Bunu nasil dagitabilirim ? Emiyolar,sagiyorum...Baska ne yapabilirim?

Annem gitti bugun.Tuttum aglamicam diye kendimi.Gittikten sonra emreyi emzirdim.Gazini cikarttim.Gazini rahat cikardi diye basladim aglamaya. Kayinvalidem geldi evet.Alisicak o da bizim tempoya insallah.Su an icin rahatim.Insallah hep boyle gider
Gün gelicek bakicaksin herkesten iyi bakiyosun korkma canm annelik gücü diye bişey var

Kuyruk sokumunun orada apse tarzi bisey var baş verdi. iltihap varmis damardan antibiyotik aliyoruz kurutmaya calisiyorlar

Nasil anladin apseyi?
[/QUOTE]
kuyruk sokumunda kizariklik vardi ve bi kismi sismis ve sertti yikarken bi dokundum tas gibi aksaminada sivilce basi gibi bas verdi. hemen gittin yatirdilar ultrasonla baktilar kan v.s.. apse dendi

Gebelikte alttan muayene şart mı ve çok acıtıyor mu arkadaşlar bende vajinusmus var gebe kalırsam nasıl muayene olcam korkuyorum
Ben çatı muayenesi olmadim. Her doktor farkli kimisi bakiyor kimisi bakmiyor. Zaten normal dogum dusunmuyorsan çatı muayenesi olmanin bir anlami yok.

Kak çiş durumu, memeden ayrilirken huzursuzluk.. Yada emzirdikten sonra uyuyunca erken uyanmasi bana doymadgini bildiriyor
Ya bebegim bugun dogru duzgun hiç uyumadi koyunca hemen ağlıyor hep kucak istiyor meme istiyor gazımı var bi yerimi ağrıyor ne olduğunu anlayamadık çok üzülüyorum neden olabilir ki Onu öyle görünce kendimi çok kötü hissediyorum kiyamam melegime

Masaallah cumadan cumaya bebekler buyur derler bizde 1 haftalık olduk hemen fark ediyor bianda bu günler geçecek hayal gibi kalacak herşey

Iyi aksamlar herkese. Hic takip edemiyorum nasilsiniz? Takip etmeyi birak elime telefon alamiyorum... cok zor gunler geciriyoruz maalesef sariligimiz dusmuyor. Insallah bir daha yatmak zorunda kalmayiz. Bebegimden su kisacik surede o kadar cok kan alindi ki igne girmeyen morarmayan yeri kalmadi dayanamiyorum hic Sariliktan oturu emmeye odaklanamiyoruz cok zor tutuyor unutacak diye korkuyorum. Bir de bende hemoroid oldu onun agrisi da ayri. Insallah sizler guzel gunler geciriyorsunuzdur.

Hayırlı olsun gözünüz aydın..spinal Doğum nasıldı biraz anlatır mısınız
Çok teşekkür ederim
Bi annemiz cevaplamış tam olarak öyle. Bende sondayı ameliyathane de uyuştuktan sonra istedim. Ayaklarına önce yanma sonra ağırlık geliyor belden iğneden sonra sonra hiç bir acı hissetmiyorsun.. Sadece yapılanları farkediyorsun anestezi uzmanı hep başımda bilgilendirdi. Midem benim stresten bulandı zofran yapıldı daha en başında.. Bebeğini koklayınca gerisinin bi önemi kalmıyor
Sonra bol sıvı bol kafein tüketmek gerekiyor spinal anesteziyi atmak için yoksa baş ve omuz ağrısı olabiliyor
Aaa önce benden beklerken sen doğurmuşsun bile Gözünüz aydın, sağlıcakla büyüsün minik Gülce
Suyum azaldığı için acil gibi birşey oldu
Amin inşallah

Gozun aydin canim :) geçmiş olsun . hangimiz once doğuracak derken sen doğurdun :) suan nasilsin

Evet kısmet banaymışş
İyiyimbu gece de kalıyorum hastane de gülceyi rafat emzirmek için

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza
Gözün aydın canım. Hoş gelmiş Gülce
Masallah gulce ye allah anali babali büyütsün
Doktor banada sütün yetmezse 6 saatte bir mama verebilirsin dedi. Dün yetiyordu,bugun yetersiz kaldi sanirim.

Gozunuz aydin,sağlıkla büyütün

Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün
Maşallah gözünuzaydin analı babalı büyüsün

Hepinize çok teşekkür ederim darısı Bebişlerini bekleyenlerin başına olsun

Kan uyuşmazlığından kaynaklı mı sarılık canım, neden kan alıyorlar sürekli ? Eğer kan uyuşmazlığı değilse bol bol emzir biz öyle atlattık 2 haftada. Herkesin sıkıntıları var da kimse çok çaktırmıyor grupta bana öyle geliyor herkes birbirine moral oluyor çook seviyorum burayı. Benim de vajinaldikiş ağrısına bir de kabızlıkla beraber kanamalı çatlaklı hemoroid eklendi, hiç bişey yapamıyorum, herkes yaşıyor kaçışı yok ben de yaşayacağım diyorum kendi kendime, insan kabullenmeyince atlatamıyor ağrıları sızıları, en iyisi kabullenip dayanma gücü istemek, bir de “ben anneyim“ psikolojisi insanı ayakta tutuyor çok şkür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…