Gün gelicek bakicaksin herkesten iyi bakiyosun korkma canm annelik gücü diye bişey varAnnem gitti bugun.Tuttum aglamicam diye kendimi.Gittikten sonra emreyi emzirdim.Gazini cikarttim.Gazini rahat cikardi diye basladim aglamaya.Kayinvalidem geldi evet.Alisicak o da bizim tempoya insallah.Su an icin rahatim.Insallah hep boyle gider
Kuyruk sokumunun orada apse tarzi bisey var baş verdi. iltihap varmis damardan antibiyotik aliyoruz kurutmaya calisiyorlar
Ben çatı muayenesi olmadim. Her doktor farkli kimisi bakiyor kimisi bakmiyor. Zaten normal dogum dusunmuyorsan çatı muayenesi olmanin bir anlami yok.Gebelikte alttan muayene şart mı ve çok acıtıyor mu arkadaşlar bende vajinusmus var gebe kalırsam nasıl muayene olcam korkuyorum
Sıcak havlu koy kuzum duş al sıcak su tutKizlar gogsumun kenarinda sertlik var
Aciyor.Her sertlik mastit mi oluyor ? Bunu nasil dagitabilirim ? Emiyolar,sagiyorum...Baska ne yapabilirim?
Masaj yap kesinKizlar gogsumun kenarinda sertlik var
Aciyor.Her sertlik mastit mi oluyor ? Bunu nasil dagitabilirim ? Emiyolar,sagiyorum...Baska ne yapabilirim?
Sıcak havlu koy kuzum duş al sıcak su tut
Masaj yap kesin
Canım seninki ergenliğe girip öyle çıkacak. Ugrasmayacaksin emme alt değiştirme falan
Amin canım bu avazda kurtulursun insallah.hic korkmaOhhh miss gibi Rabbim banada Sağlıkla hayırlısı ile dertsiz normal doğum nasip etsin Aminnn hatta isteyen herkese
Ya bebegim bugun dogru duzgun hiç uyumadi koyunca hemen ağlıyor hep kucak istiyor meme istiyor gazımı var bi yerimi ağrıyor ne olduğunu anlayamadık çok üzülüyorum neden olabilir ki Onu öyle görünce kendimi çok kötü hissediyorum kiyamam melegimeKak çiş durumu, memeden ayrilirken huzursuzluk.. Yada emzirdikten sonra uyuyunca erken uyanmasi bana doymadgini bildiriyor
Günde ne kadar yapması gerekirbez sayısından cnm bırde rahat uyursa emdıkten sonra anlarsın
Masaallah cumadan cumaya bebekler buyur derler bizde 1 haftalık olduk hemen fark ediyor bianda bu günler geçecek hayal gibi kalacak herşeyKızlar eymenin kaşları daha yeni çiziliyor.. Bugun farkettim.. Sanki kaş kalemiyle çiziliyormuş gibi.. Kaşlarinin orda tüyleri vardı ama sekli belli değildi.. Simdi bildigin kalemle çiziliyormus gibi.. Kirpigi de yoktu onlarda çıktı.. Cok degisik gelioher gun degsk bisey goruyorm
Sıcak duşta zeytinyağı sur tarakla tara sonra emzir. Ters emzir sonra sağ. Sonra yine emzir.Kizlar gogsumun kenarinda sertlik var
Biraz daha sık dişini. Üniversite birden başlat canım. Sınav stresi falan ana babaya zarar.Valla kitap sesli kitap okumak da zibinsel gelişimi için etkiliymis direkt orta okul ya da liseye başlatırım
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun gözünüz aydın..spinal Doğum nasıldı biraz anlatır mısınız
Suyum azaldığı için acil gibi birşey olduAaa önce benden beklerken sen doğurmuşsun bileGözünüz aydın, sağlıcakla büyüsün minik Gülce
Gozun aydin canim :) geçmiş olsun . hangimiz once doğuracak derken sen doğurdun :) suan nasilsin
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza
Hayırl ıgüzel haberlerle gel canım iyidir tabi ki minnoş
Kaka 4 güne kadar normalmiş canım yapmaması telaş yapma tecrübelisin zaten çişini yapıyorsa doyuyordur kaç bez değiştiriyorsun mesela1-2 saat emiyorsa doyuyordur bence bebekler doymasa rahat uyumaz ağlar diye düşünüyorum
Maşallah canım ne güzel toparlamışsın hemen dediği gibi 40 her zaman kıstasımız
Oyy göbekte düşmüş daha rahat artık bezlemedir yıkamadırBezi sevmişte olabilir harekete geçtikçe tabi daha çok anlaşılır ama pişik falan olmaması harika
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün maşallah haftasına göre de kilosu boyu harika
Gözün aydın canım. Hoş gelmiş Gülce
Masallah gulce yeallah anali babali büyütsün
Doktor banada sütün yetmezse 6 saatte bir mama verebilirsin dedi. Dün yetiyordu,bugun yetersiz kaldi sanirim.
Gozunuz aydin,sağlıkla büyütün
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün
Doğumdan bi kaç ay önce meme mesajı yapmanı öneririm sütun gelmesini kolaylaştırıyor ben yapmıştım ve sezeryanla doğum yapmama rağmen hemen sütüm geldi. Mama kullanmadım
Bende merak ediyorum onu almıyor midesini bulandırıyor bazen de direk alıyor
Dr 4 çiş dolu bez aliyorsanjz doyuyordur demisti
Banyo yaptırdın mı? Hastaneden çıktıktan sonraki günden itibaren hergun yaptırdım 4. Gün göbeği düştü kızımın
Evet anne karnında ki gibi uyku düzeni
4 cıs dolu bez oluyor bizde bi de doyunca memeyi bırakıp üstüne yatıyor kilo alımına falan baktıklarında yeterince besleniyor dedi hemşire
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün
Maşallah gözünuzaydin analı babalı büyüsün
Kan uyuşmazlığından kaynaklı mı sarılık canım, neden kan alıyorlar sürekli ? Eğer kan uyuşmazlığı değilse bol bol emzir biz öyle atlattık 2 haftada. Herkesin sıkıntıları var da kimse çok çaktırmıyor grupta bana öyle geliyorIyi aksamlar herkese. Hic takip edemiyorum nasilsiniz? Takip etmeyi birak elime telefon alamiyorum... cok zor gunler geciriyoruz maalesef sariligimiz dusmuyor. Insallah bir daha yatmak zorunda kalmayiz. Bebegimden su kisacik surede o kadar cok kan alindi ki igne girmeyen morarmayan yeri kalmadi dayanamiyorum hicSariliktan oturu emmeye odaklanamiyoruz cok zor tutuyor unutacak diye korkuyorum. Bir de bende hemoroid oldu onun agrisi da ayri. Insallah sizler guzel gunler geciriyorsunuzdur.
Benim doğumdan bir gün önce 3.600dü, 3.730 doğdu kızımKızlar size bı sorum olacak ultrason daki tahmini kilo tuttu mu doğunca da ayni mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?