Eksik yada fazla olabilir yani :)Benim doğumdan bir gün önce 3.600dü, 3.730 doğdu kızım
Sıcak duşta zeytinyağı sur tarakla tara sonra emzir. Ters emzir sonra sağ. Sonra yine emzir.
Antibiyotik üç grup canım. Ben emzirirken kullanmak zorunda kaldım. Yanılmıyorsam B grubuydu emzirirken kullanılan güvenli grup. Augmentin, Cefax, duocid kullandım ben. Augmentin oğluma dokundu duocid sıkıntı çıkmamıştı. Bu ikisini mastıt için kullandım. Cefax bir operasyon geçirdim o dönem kullandım. Bir de bronşit olunca Macroll kullandım.
Maalesef az miktarda da olsa hepsi geçiyor ama işte az geçeni ve çok geçeni var.
Geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda atlatırsınızIyi aksamlar herkese. Hic takip edemiyorum nasilsiniz? Takip etmeyi birak elime telefon alamiyorum... cok zor gunler geciriyoruz maalesef sariligimiz dusmuyor. Insallah bir daha yatmak zorunda kalmayiz. Bebegimden su kisacik surede o kadar cok kan alindi ki igne girmeyen morarmayan yeri kalmadi dayanamiyorum hicSariliktan oturu emmeye odaklanamiyoruz cok zor tutuyor unutacak diye korkuyorum. Bir de bende hemoroid oldu onun agrisi da ayri. Insallah sizler guzel gunler geciriyorsunuzdur.
Canm eğer başka bir aile hekimi daha varsa e devlet üzerinden doktorunu değiştirebilirsin bazıları gerçekten çok uyuz oluyor
Prematureler zaten belirli bir sure hep nazli gidiyolarmis.Su 2500 sınırını gecelim de dedigin gibi birakicam bende.Uykuya da ihtiyaci var ama hemsiresi bi yandan doktoru bi yandan 3 saati gecirme,sekeri duser dedikce benim panikatak artiyo
Annem gitti bugun.Tuttum aglamicam diye kendimi.Gittikten sonra emreyi emzirdim.Gazini cikarttim.Gazini rahat cikardi diye basladim aglamaya.Kayinvalidem geldi evet.Alisicak o da bizim tempoya insallah.Su an icin rahatim.Insallah hep boyle gider
Ay yaradana kurban olayım ben onu yaa insanı mest ediyolar .
Benim ki sakallı falan doğacak o zaman
Kan uyuşmazlığından kaynaklı mı sarılık canım, neden kan alıyorlar sürekli ? Eğer kan uyuşmazlığı değilse bol bol emzir biz öyle atlattık 2 haftada. Herkesin sıkıntıları var da kimse çok çaktırmıyor grupta bana öyle geliyorherkes birbirine moral oluyor çook seviyorum burayı. Benim de vajinaldikiş ağrısına bir de kabızlıkla beraber kanamalı çatlaklı hemoroid eklendi, hiç bişey yapamıyorum, herkes yaşıyor kaçışı yok ben de yaşayacağım diyorum kendi kendime, insan kabullenmeyince atlatamıyor ağrıları sızıları, en iyisi kabullenip dayanma gücü istemek, bir de “ben anneyim“ psikolojisi insanı ayakta tutuyor çok şkür
Geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda atlatırsınız
Hayır benim derdim ne anlamadım. Müthiş uykusuz bir oğlum vardı ki hala uykusu sıkıntılı uykuya geçiş beni öldürüyor. Gece iki üç saat kesintisiz uyuyorum şu an. İkinci doğunca o da mümkün olmayacak hayır yat uyusana kızım niye hadi doğsun artık diyoraun di mi ama
Kizlar gogsumun kenarinda sertlik var
Aciyor.Her sertlik mastit mi oluyor ? Bunu nasil dagitabilirim ? Emiyolar,sagiyorum...Baska ne yapabilirim?
kuyruk sokumunda kizariklik vardi ve bi kismi sismis ve sertti yikarken bi dokundum tas gibi aksaminada sivilce basi gibi bas verdi. hemen gittin yatirdilar ultrasonla baktilar kan v.s.. apse dendiNasil anladin apseyi?
Ya bebegim bugun dogru duzgun hiç uyumadi koyunca hemen ağlıyor hep kucak istiyor meme istiyor gazımı var bi yerimi ağrıyor ne olduğunu anlayamadık çok üzülüyorum neden olabilir ki Onu öyle görünce kendimi çok kötü hissediyorum kiyamam melegime
Iyi aksamlar herkese. Hic takip edemiyorum nasilsiniz? Takip etmeyi birak elime telefon alamiyorum... cok zor gunler geciriyoruz maalesef sariligimiz dusmuyor. Insallah bir daha yatmak zorunda kalmayiz. Bebegimden su kisacik surede o kadar cok kan alindi ki igne girmeyen morarmayan yeri kalmadi dayanamiyorum hicSariliktan oturu emmeye odaklanamiyoruz cok zor tutuyor unutacak diye korkuyorum. Bir de bende hemoroid oldu onun agrisi da ayri. Insallah sizler guzel gunler geciriyorsunuzdur.
Ben en son kontrolde 3129gr gelmisti. 5 gun sonra dogum yaptim. 3360gr doğdu.Kızlar size bı sorum olacak ultrason daki tahmini kilo tuttu mu doğunca da ayni mi
Bebek emiyorsa yasamamak mumkun degil canım.Kızlar doğum yapanlardan memesinde problem yaşamayan oldu mu? Her annede mi sıkıntı oluyor ? Sıkıntı yaşamayanlar neler yaptı acaba? Doğurmadan önce önlemimi alayım diye soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?