2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Yaaaa bilmiyodum ben ogluma gidio yani.. Benimki enfexia bi bakaym ona ben o zmn ya gerci yarin bitio.. Bu arada bugun ters emzirdim memem çok rahatladi sanki hiç yokmuş gibi oldu.. Haftaya randevu aldim gidicem insallah.. Ama ultrason olayini naapcam bilmiyorum.. Devlette yer yok

Geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda atlatırsınız

Olsunlar be nazlı.. Minnacik bedenleri makinalarla ic içe heryerlerini delik deşik yapiolar.. Minnacik yavrular strese maruz kaliyor anne yok yanında

Evet bencede 2500 olsun kendi haline birak.. Gerci senin uyandirma vakitlerine aliscak o saatlerde uyanacak buyuk ihtimalle.

Annem gitti bugun.Tuttum aglamicam diye kendimi.Gittikten sonra emreyi emzirdim.Gazini cikarttim.Gazini rahat cikardi diye basladim aglamaya. Kayinvalidem geldi evet.Alisicak o da bizim tempoya insallah.Su an icin rahatim.Insallah hep boyle gider

Zaten kakasini yapinca gazini cikarimca ayri bi seviniyor insan.. Ufak bisey olsun kafaya takiosun.. Ana olmak böyle bisey demekki Eymende kusmaya basladi bu ara.. Naapcam bilmiyorm
Senin yaninda uzun sure biri olmasi lazim.. En azndn 4 aya kadar filan.. Bebekler kendilerine gelinceye kadar.. Ben yalniz hallettm allaha şükür.. Valla hamile degilken diodum balik aldim kac tanesini öldürdüm bakamadm.. Bebege nasil bakarim diodum.. Hastane odasinda sanki vahiy geldi bi anda alt degstirme emzirme gaz cikarma gibi seyler yuklendi bana

Kan uyusmazligimiz yok. Acliga bagli sarilik da degil gunluk 50 gr kadar aliyor asagi yukari. Sebebini bilmiyoruz. Canim ilk bebek sifir uyku ve yasanan onca zorluk bulabildigim azicik vakitte buraya danisiyorum benzer seyleri yasayan veya yasamis birileri var mi diye. Cunku gececegine dair cok inancim yok biraz buyuk bebekleri goruyorum biz de boyle olacak miyiz diye soruyorum cok uzak bize.

Geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda atlatırsınız

Amin canim cok sagol. Allah hicbir bebege hastalik vermesin.

karnında 7 8 kilo kadr ağırlık taşımak zor haliyle ondandir bide duygular değişiyor bi doğsa bi az daha dursa diyorsun

Kizlar gogsumun kenarinda sertlik var
Aciyor.Her sertlik mastit mi oluyor ? Bunu nasil dagitabilirim ? Emiyolar,sagiyorum...Baska ne yapabilirim?

Kizarip ates agri yapio mu? Oyle oluyo mastit.. Baska bi cesidi var mi bilmiyorm.. Benim yasadgm bu.. Dayanilmaz bi agri oluyo.. Sirta vuruyor hatta benimki

Nasil anladin apseyi?
kuyruk sokumunda kizariklik vardi ve bi kismi sismis ve sertti yikarken bi dokundum tas gibi aksaminada sivilce basi gibi bas verdi. hemen gittin yatirdilar ultrasonla baktilar kan v.s.. apse dendi
[/QUOTE]

Eymende de morluk var ama baktım ne olduguna.. Sanrm sonradan geçen bi iz.

Memeni surekli verdiysen memeden ayrilinca agliosa bence doymuyordur.. Bi mama vermeyi dene istersen.. Eger onun yerse doymamistir.. Sonra da uyur misil mışıl zaten

Cnm memeyi unutacak diye dert etme.. Bebek memeyi unutur ama anne hatirlatir.. Emzirmek istemeyen anne vardir unutan bebek yok bence.. Once bu sarilik meselesini halledin eve gidince sen cebellesirsin memeyi tutmayla.. Azimle şeyeden dağı delermiş.. Hiç merak etme bebeğin seni unutmaz..

Bende de hemoroid oldu galiba.. Ben her gun tuvalete cikmaya calistm sivi beslendim.. Ama 40.gün sanki biri düğmeye bastı bitti acısı

Kızlar doğum yapanlardan memesinde problem yaşamayan oldu mu? Her annede mi sıkıntı oluyor ? Sıkıntı yaşamayanlar neler yaptı acaba? Doğurmadan önce önlemimi alayım diye soruyorum.
Bebek emiyorsa yasamamak mumkun degil canım.

autumnn canım, doğum yapmışın gözün aydın olsun. Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin. O sıkıntıları hepimiz yaşıyoruz canım, geçecek emin ol. Benim ilk bebeğimde daha yoğundu sarılık sıkıntısı. Fototerapi gördü, dediğin gibi hep kan vermekten eli morarmıştı. Sinirim bozuluyordu benim de, içim dayanmıyordu. Sarılığın tek ilacı beslenme canım, aç kalmasın bebişin. Emzirebildiğin kadar emzir, emziremiyorsan sağ da ver. Eğer sütün yetmiyorsa da mama ver. Memeyi unutur diye de korkma. Şu an sarılığı atlatması önemli. Benim ikinciye de sütüm yeterli gelmiyor mesela, arada mama veriyorum. Yavaş yavaş yoluna girecek inşallah. Allahım bütün sıkıntılarından kurtarsın inşallah.
Doğum yapan diğer arkadaşları da tebrik ediyorum. Ben de sık giremediğim için yazamıyorum kusura bakmayın. Bebişlerinizi sağlıkla büyütün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…