Kızlar doğum yaptım çok şükür darısı bekleyenlerin başınabebişim normal doğumla dünyaya geldi şükürler olsun
Hemşire aynı diye biliyorum bizde bir tane var cnn belki sizinki farklıdır tabi
Valla beni uzende bebegim doyuyormu doymuyor mu anlamiyorum. Cunku meme agzindan ciktigi an agliyor.Doğuranların anlattıklarından en büyük korkum ağrı vs değil bu oldu resmen
Normal dogumda nasil bilmiyorum ama sezeryan dogum yaptim doguma girerken ve hastaneden taburcu olmadan once lavman yaptilar.Ben şimdiden nemlendirmeye başladım . Hastaneye nde zeytinyağı koydum hem bebeğimin totosu için hem benim memelerim için hem de tuvalete çıkma sorunu yaşamak istemiyorum her yemekten önce içmek için kullanicam. Bebeğimin totosu ve memem için kullanacahimi spreyli bi şişeye koydum ,icecegimi de 300 ml lik su şişeleri var cam ona koydum.
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsünKızlar doğum yaptım çok şükür darısı bekleyenlerin başınabebişim normal doğumla dünyaya geldi şükürler olsun ❤
Ben lavman konusunu sordum biz lavman yapmıyoruz dedi ne doğumdan önce ne de sonra. Sadece doğuma gelirken sancılar çekerken enerji veren ama bavirsaklarinizi yormayacak şeyler yiyin dedi.Valla beni uzende bebegim doyuyormu doymuyor mu anlamiyorum. Cunku meme agzindan ciktigi an agliyor.
Normal dogumda nasil bilmiyorum ama sezeryan dogum yaptim doguma girerken ve hastaneden taburcu olmadan once lavman yaptilar.
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün
O şimdi senin kokunu duymak için de meme istiyordur annesiValla beni uzende bebegim doyuyormu doymuyor mu anlamiyorum. Cunku meme agzindan ciktigi an agliyor.
Normal dogumda nasil bilmiyorum ama sezeryan dogum yaptim doguma girerken ve hastaneden taburcu olmadan once lavman yaptilar.
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün
Peki bu bezlerde cis durumu ne. Cok kez yapmış mi oluyor. Yoksa 1 kere yapmış olmasi yeterli miO şimdi senin kokunu duymak için de meme istiyordur annesiÇişli ve kakalı bez sayısı 6-7 yi buluyorsa ve günlük 25-30gr kilo alıyorsa doyuyordur.
Bizim tutmadı 3200 dedi 2900 doğduKızlar size bı sorum olacak ultrason daki tahmini kilo tuttu mu doğunca da ayni mi
Al benden de o kadarGit gide onu dusunuyorum ama takibimizi yapan hemsiremiz cok iyi yaa.. Onu birakmak istemiyorum
Yasamayan var mı acaba ama korkma 3 gün sürüyor sonra sütle iyileşiyorKızlar doğum yapanlardan memesinde problem yaşamayan oldu mu? Her annede mi sıkıntı oluyor ? Sıkıntı yaşamayanlar neler yaptı acaba? Doğurmadan önce önlemimi alayım diye soruyorum.
Ben bi Kaç gündür yiyorum gaz sorunumyz olmadiKızlar beyaz üzüm süt yapıyor dediler. Dün bir salkım yedim. Yedikten yarım saat sonra bende gaz olmaya başladı. Dünden beride bu sıkıntı devam ediyor. Dikislerimi acıtıyor. Üzüm gaz yaparmı? Omu yapti yoksa tesaduf mü. Yemek istiyorum ama cesaretim yok.
Doktor olabilir demişti onun için krem verdi ama çok pahalıKizlar sezeryan olanlara bi sorum olacak
benim sezeryan dikislerimn bi kösesinde yumru gibi bi sertlik var bu 3. sezerynm ve agrim acilma vs yok ama misket gibi sislik kafama takildi sizce normalmi
Bi de sonda yeriniz hala aciyormu
Korkma canım emziriyorsan her şekilde olacak ama çabuk geçiyor kremler falan fayda etmiyor kendi sütun daha çabuk iyileştiriyorDoğuranların anlattıklarından en büyük korkum ağrı vs değil bu oldu resmen
Dolu olaxak şekilde 4 bez canımPeki bu bezlerde cis durumu ne. Cok kez yapmış mi oluyor. Yoksa 1 kere yapmış olmasi yeterli mi
Sağlıklı analı babalı büyüsünKızlar doğum yaptım çok şükür darısı bekleyenlerin başınabebişim normal doğumla dünyaya geldi şükürler olsun ❤
Herkeste sıkıntı oluyor sanırım. Benim ertesi gün acımaya başlamıştı 2 gün sonra inanılmaz şiddetlendi acısı ağlayarak emzirdim. Hem memeler alışkın değil bir de bebekler de emmeyi tam bilmediği için ağızlarını da çok açamadıkları için yara oluyo yani ben yara olmayan görmedim. Lansinoh falan bende hiç işe yaramadı canım. Doğumdan önce de kullandım badem yağı falan da kullandım ama sıfır fayda. Dikişlerim için madecasol diye bi krem vermişti doktor, göğüslerin yara olursa kullan dedi. Kullandım. Ama emzirme öncesi iyi yıkamak şartıyla. O bayağı bi rahatlattı. Sonra tedirgin oldum kremi geri bıraktım tekrar başladı feci acı. Hemen gümüş göğüs kalkanı aldık. Valla öyle güzel bi nimet ki... nette çok görüyodum reklam sanıyodum ama değil. Emzirdikten sonra göğüs ucunu kapatıyosun göğüs nemli kalıyo yumuşuyo. 1-2 gün içinde uçlar kendine geldi acısız sancısız emziriyorum şimdi. Çok şükür. Amabir de şu çok önemli, her emzirme öncesi sütünü biraz sık ve meme ucuna sür iyice ıslat öyle ver ağzına. Emzirdikten sonra da mutlaka sütünü biraz sık ve meme ucunu ıslat iyice.Kızlar doğum yapanlardan memesinde problem yaşamayan oldu mu? Her annede mi sıkıntı oluyor ? Sıkıntı yaşamayanlar neler yaptı acaba? Doğurmadan önce önlemimi alayım diye soruyorum.
Gogus uclarim cok fena. Yara olmuş kabuk bağlamış
sagol canm. valla ne yapacam bilmiyorum cok meraklı herseyeOff bu çocukların çok ilginç işleri oluyor boş bıraktığın an. Geçmiş olsun
gözün aydın canm. nasil geçti dogumKızlar doğum yaptım çok şükür darısı bekleyenlerin başınabebişim normal doğumla dünyaya geldi şükürler olsun ❤
Kızlar doğum yaptım çok şükür darısı bekleyenlerin başınabebişim normal doğumla dünyaya geldi şükürler olsun
Ne anlıyorlar su bebekte anne de kendine gelmeden koşup varmaktan anlamıyorum . hele varya su bebegin içine giren open agzini öpen cok gicik oluyorum . eltim iki kızı grip kalkmış yeni doğan bebegun yanina gelmiş oyle bi sinirim zıplamıştı ki anlatamam . heryerde boyle sanırım biraz olsun düşünce anlays yok. kizimda özellikle su eltilerin görümcelerin çocuklarından cok cektm ağzının içine girerlerdi bi tanesi dur demezdi tabi bn derdim uzak durun elinizi yıkamadan dokunmayın faln. surekli kacirirdim cocugu . bu kez uzagiz cat pat gelemezlerYa o kadar sinirliyim ki lohusayım 7 günlük bebeğim var, evde bir ton insan akrabalar geldi 3 4 de saat olmuş 00.30 hala evdeler.
Ben dinlenecek miyim bebeği mi uzak tutcamm derdindeyim her gelen ağzına kadar girip oy oy oy oy bilmem ne...
Anlayışsızlığın bu kadarı ya. Bide utanmadan sen git yat dinlen...
Arkadaşım benim evimde ne işin var o zaman bu kadar saat.
Ya sabır yaaaa...
Siz ne yapıyorsunuz böyle durumlarda gelip de gitmeyen, her dk her şeye karışan insanlara....
Olur o çok dişliler daha iyi olurTarak hani cok disli taraklardan degil mibir de ters emzirme nasil oluyor ?
Ya düşüncesizlik gerçekten ben yenidoğan bebeğe yaklaşmadım bile kimsenin insanlardansa ayminsaygiyi beklerim benc e kibarca uyar doktor izin vermiyor hassas bi bebekmis falan de bebeginide alıp odana çekil anlayış yoksa napacaksınYa o kadar sinirliyim ki lohusayım 7 günlük bebeğim var, evde bir ton insan akrabalar geldi 3 4 de saat olmuş 00.30 hala evdeler.
Ben dinlenecek miyim bebeği mi uzak tutcamm derdindeyim her gelen ağzına kadar girip oy oy oy oy bilmem ne...
Anlayışsızlığın bu kadarı ya. Bide utanmadan sen git yat dinlen...
Arkadaşım benim evimde ne işin var o zaman bu kadar saat.
Ya sabır yaaaa...
Siz ne yapıyorsunuz böyle durumlarda gelip de gitmeyen, her dk her şeye karışan insanlara....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?