2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Doğuranların anlattıklarından en büyük korkum ağrı vs değil bu oldu resmen
Valla beni uzende bebegim doyuyormu doymuyor mu anlamiyorum. Cunku meme agzindan ciktigi an agliyor.
Normal dogumda nasil bilmiyorum ama sezeryan dogum yaptim doguma girerken ve hastaneden taburcu olmadan once lavman yaptilar.
Kızlar doğum yaptım çok şükür darısı bekleyenlerin başına bebişim normal doğumla dünyaya geldi şükürler olsun ❤
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün

Ben lavman konusunu sordum biz lavman yapmıyoruz dedi ne doğumdan önce ne de sonra. Sadece doğuma gelirken sancılar çekerken enerji veren ama bavirsaklarinizi yormayacak şeyler yiyin dedi.

O şimdi senin kokunu duymak için de meme istiyordur annesi Çişli ve kakalı bez sayısı 6-7 yi buluyorsa ve günlük 25-30gr kilo alıyorsa doyuyordur.

O şimdi senin kokunu duymak için de meme istiyordur annesi Çişli ve kakalı bez sayısı 6-7 yi buluyorsa ve günlük 25-30gr kilo alıyorsa doyuyordur.
Peki bu bezlerde cis durumu ne. Cok kez yapmış mi oluyor. Yoksa 1 kere yapmış olmasi yeterli mi

Kızlar size bı sorum olacak ultrason daki tahmini kilo tuttu mu doğunca da ayni mi
Bizim tutmadı 3200 dedi 2900 doğdu
Git gide onu dusunuyorum ama takibimizi yapan hemsiremiz cok iyi yaa.. Onu birakmak istemiyorum
Al benden de o kadar
Kızlar doğum yapanlardan memesinde problem yaşamayan oldu mu? Her annede mi sıkıntı oluyor ? Sıkıntı yaşamayanlar neler yaptı acaba? Doğurmadan önce önlemimi alayım diye soruyorum.
Yasamayan var mı acaba ama korkma 3 gün sürüyor sonra sütle iyileşiyor
Ben bi Kaç gündür yiyorum gaz sorunumyz olmadi
Kizlar sezeryan olanlara bi sorum olacak
benim sezeryan dikislerimn bi kösesinde yumru gibi bi sertlik var bu 3. sezerynm ve agrim acilma vs yok ama misket gibi sislik kafama takildi sizce normalmi
Bi de sonda yeriniz hala aciyormu
Doktor olabilir demişti onun için krem verdi ama çok pahalı
Doğuranların anlattıklarından en büyük korkum ağrı vs değil bu oldu resmen
Korkma canım emziriyorsan her şekilde olacak ama çabuk geçiyor kremler falan fayda etmiyor kendi sütun daha çabuk iyileştiriyor
Peki bu bezlerde cis durumu ne. Cok kez yapmış mi oluyor. Yoksa 1 kere yapmış olmasi yeterli mi
Dolu olaxak şekilde 4 bez canım

Kızlar doğum yapanlardan memesinde problem yaşamayan oldu mu? Her annede mi sıkıntı oluyor ? Sıkıntı yaşamayanlar neler yaptı acaba? Doğurmadan önce önlemimi alayım diye soruyorum.
Herkeste sıkıntı oluyor sanırım. Benim ertesi gün acımaya başlamıştı 2 gün sonra inanılmaz şiddetlendi acısı ağlayarak emzirdim. Hem memeler alışkın değil bir de bebekler de emmeyi tam bilmediği için ağızlarını da çok açamadıkları için yara oluyo yani ben yara olmayan görmedim. Lansinoh falan bende hiç işe yaramadı canım. Doğumdan önce de kullandım badem yağı falan da kullandım ama sıfır fayda. Dikişlerim için madecasol diye bi krem vermişti doktor, göğüslerin yara olursa kullan dedi. Kullandım. Ama emzirme öncesi iyi yıkamak şartıyla. O bayağı bi rahatlattı. Sonra tedirgin oldum kremi geri bıraktım tekrar başladı feci acı. Hemen gümüş göğüs kalkanı aldık. Valla öyle güzel bi nimet ki... nette çok görüyodum reklam sanıyodum ama değil. Emzirdikten sonra göğüs ucunu kapatıyosun göğüs nemli kalıyo yumuşuyo. 1-2 gün içinde uçlar kendine geldi acısız sancısız emziriyorum şimdi. Çok şükür. Amabir de şu çok önemli, her emzirme öncesi sütünü biraz sık ve meme ucuna sür iyice ıslat öyle ver ağzına. Emzirdikten sonra da mutlaka sütünü biraz sık ve meme ucunu ıslat iyice.

Ya o kadar sinirliyim ki lohusayım 7 günlük bebeğim var, evde bir ton insan akrabalar geldi 3 4 de saat olmuş 00.30 hala evdeler.
Ben dinlenecek miyim bebeği mi uzak tutcamm derdindeyim her gelen ağzına kadar girip oy oy oy oy bilmem ne...
Anlayışsızlığın bu kadarı ya. Bide utanmadan sen git yat dinlen...
Arkadaşım benim evimde ne işin var o zaman bu kadar saat.
Ya sabır yaaaa...
Siz ne yapıyorsunuz böyle durumlarda gelip de gitmeyen, her dk her şeye karışan insanlara....

Ne anlıyorlar su bebekte anne de kendine gelmeden koşup varmaktan anlamıyorum . hele varya su bebegin içine giren open agzini öpen cok gicik oluyorum . eltim iki kızı grip kalkmış yeni doğan bebegun yanina gelmiş oyle bi sinirim zıplamıştı ki anlatamam . heryerde boyle sanırım biraz olsun düşünce anlays yok. kizimda özellikle su eltilerin görümcelerin çocuklarından cok cektm ağzının içine girerlerdi bi tanesi dur demezdi tabi bn derdim uzak durun elinizi yıkamadan dokunmayın faln. surekli kacirirdim cocugu . bu kez uzagiz cat pat gelemezler

Ya düşüncesizlik gerçekten ben yenidoğan bebeğe yaklaşmadım bile kimsenin insanlardansa ayminsaygiyi beklerim benc e kibarca uyar doktor izin vermiyor hassas bi bebekmis falan de bebeginide alıp odana çekil anlayış yoksa napacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…