Bend e aynı heyecanla bekliyorum az kişi kaldik ya dogurmayanSiz dogurdukca bende heyecan ve endise artiyor gelse bir an once ☺
Teşekkür ederim canım ama doğum hakkında yorum yapmasam daha iyi malum baya bi zor oldugözün aydın canm. nasil geçti dogum
Duşa girdim. Kantaron yağı sürdüm. Bebege mama verdim gogsum iyilessin diye. Ama malesef uyumadi yarım saat geçmedi yine meme istedi. Sanki meme ucumu bicakla kestiler o kadar acıdıSıcak duşa git bol boll zeytinyağı sür hemen yumuşatır kabukları.
Bana kimse gelmedi. Kirk cikmadan da gelmezYa o kadar sinirliyim ki lohusayım 7 günlük bebeğim var, evde bir ton insan akrabalar geldi 3 4 de saat olmuş 00.30 hala evdeler.
Ben dinlenecek miyim bebeği mi uzak tutcamm derdindeyim her gelen ağzına kadar girip oy oy oy oy bilmem ne...
Anlayışsızlığın bu kadarı ya. Bide utanmadan sen git yat dinlen...
Arkadaşım benim evimde ne işin var o zaman bu kadar saat.
Ya sabır yaaaa...
Siz ne yapıyorsunuz böyle durumlarda gelip de gitmeyen, her dk her şeye karışan insanlara....
Kızlar yaaa benim bebeğim grip oluyor galiba, burnu tıkalı. Zor emiyor.
Sabah acile mi götürsem, napsam? Devletin acili çok kalabalık oluyor, özelin acili de ilgilenir mi bilemedim:/ napayım sizce?
Bende öyle şişlik olmadı.. Kapaniyor hatta deri iyice eski halini almaya başlamış.. Sonda yeriniz derken çişimizim çıktığı yer mio da normal bende ama benim 2 ay oldu nerdeyse.. Geciyor herseyim hemen hemen..
Çok geç saat şaka gibi... Ben biraz sert yapidayim. Zorunluluk durumunda kırıldı üzüldü düşünmem. Ha ben de ilk cocukta çok hata yaptım. Ama şimdi yolluyorum. Daha bu akşam hadi ortalığı toplayalım artık saat geç oldu çocuk uyuyacak dedim evdeki misafire.Ya o kadar sinirliyim ki lohusayım 7 günlük bebeğim var, evde bir ton insan akrabalar geldi 3 4 de saat olmuş 00.30 hala evdeler.
Ben dinlenecek miyim bebeği mi uzak tutcamm derdindeyim her gelen ağzına kadar girip oy oy oy oy bilmem ne...
Ya sabır yaaaa...
Siz ne yapıyorsunuz böyle durumlarda gelip de gitmeyen, her dk her şeye karışan insanlara....
Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün.Kızlar doğum yaptım çok şükür darısı bekleyenlerin başınabebişim normal doğumla dünyaya geldi şükürler olsun ❤
Bir yumurta ağırlığında olması gerek. Yani 30-50 Gr arası çiş olmalı bezde.Peki bu bezlerde cis durumu ne. Cok kez yapmış mi oluyor. Yoksa 1 kere yapmış olmasi yeterli mi
Canım sen daha iyi bilirsin ama emmeye odaklanın onu geçirecek en büyük ilaç emzirmek bol bol sürekli uyararak emzirin zorla aldırmaya çalış bebeği inan faydasını göreceksin çok geçmiş olsun ve geçecek inan bunaIyi aksamlar herkese. Hic takip edemiyorum nasilsiniz? Takip etmeyi birak elime telefon alamiyorum... cok zor gunler geciriyoruz maalesef sariligimiz dusmuyor. Insallah bir daha yatmak zorunda kalmayiz. Bebegimden su kisacik surede o kadar cok kan alindi ki igne girmeyen morarmayan yeri kalmadi dayanamiyorum hicSariliktan oturu emmeye odaklanamiyoruz cok zor tutuyor unutacak diye korkuyorum. Bir de bende hemoroid oldu onun agrisi da ayri. Insallah sizler guzel gunler geciriyorsunuzdur.
Amin canım inşallahHepinize çok teşekkür ederimdarısı Bebişlerini bekleyenlerin başına olsun ❤
Allahım bıdığa bak annesini korkutuyorSu bebek karnimda neler çekti valla kizim burnuna çekirdek sokmuşçığlık çığlığa bağırıyor bi yandan o bi yandan ben ödüm koptu resmen şansa esim burdaydi . karnim taş gbi hala
Beyaz üzüm gaz yapıyor diye biliyorum canım maalesefKızlar beyaz üzüm süt yapıyor dediler. Dün bir salkım yedim. Yedikten yarım saat sonra bende gaz olmaya başladı. Dünden beride bu sıkıntı devam ediyor. Dikislerimi acıtıyor. Üzüm gaz yaparmı? Omu yapti yoksa tesaduf mü. Yemek istiyorum ama cesaretim yok.
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar doğum yaptım çok şükür darısı bekleyenlerin başınabebişim normal doğumla dünyaya geldi şükürler olsun ❤
Çok haklısın canım karbonat durumunu düşünmemiştim çok mantıklı sağolBir de tavsiye de bulunayım doğumdan sonra kokumuz değişiyor ve deodorant kullanamıyoruz ne yazık ki ben duştan sonra koltuk altıma karbonat sürüyorum koku falan oluşmuyor bilginize
Laftan anlamıyorlarsa çekil odana bebeğinle belki giderler girmek isteyene de emziriyorum de kapını falan kilitleYa o kadar sinirliyim ki lohusayım 7 günlük bebeğim var, evde bir ton insan akrabalar geldi 3 4 de saat olmuş 00.30 hala evdeler.
Ya sabır yaaaa...
Bende de oluyor aklımda hep buradaSiz dogurdukca bende heyecan ve endise artiyor gelse bir an once ☺
Suyun sürekli ve bol geldiğini söylüyorlar canım ama istisnaları okudum sızıntı şeklinde de azalmaya başlayabilirmişSu az gelmez dimi ya az evvel iç çamaşırım ıslanmış ama şu değildir heralde nişanfalanda yok ortada su baya yogun gelir diye bekliyorum yarinda yuruyus yaparim eger duysa devam eder heralde
Sağol tokyoÖzel acilde de ilgilenirler tabi çocuk doktoru oluyor illa ki.
Valla canım ben şimdiden söylüyorum kırkı çıkmadan gelmeyin diye ama inan boş konusuyomusun daha net nasıl söylerim bilmiyorum. Bunu söylememe rağmen hala ısrarla gelme planları yapıyorlar üstelik evim yeterince kalabalık olacak yani hem eşimin ailesi hem benim ailem gelecek üstüne bi de meraklı akrabalar . Neymiş efendim 28 Ekim de 29 ekimle birleştirip uzatıp gelecekmiş yani kalmalı falan. Şimdiden sinirlerim zıplıyo, söylüyorum da anlayan yok. Ben de alıcam meleğimi odada başbaşa takilicam.planim bu ama ben şöyle bir yapım var sinirden dinlenemem de uyuyamam da . Güya benim için geliyolarYa o kadar sinirliyim ki lohusayım 7 günlük bebeğim var, evde bir ton insan akrabalar geldi 3 4 de saat olmuş 00.30 hala evdeler.
Ya sabır yaaaa...
Sürekli gelir , uzan kalk falan pozisyon değiştir gelmeye devam ederse hastaneye git.Su az gelmez dimi ya az evvel iç çamaşırım ıslanmış ama şu değildir heralde nişanfalanda yok ortada su baya yogun gelir diye bekliyorum yarinda yuruyus yaparim eger duysa devam eder heralde
Ben daha doğum yapmadım şimdiden söylüyorum ben de netim ama hani varya bi söz anlattıkların karşındakinin aldığı kadardır diye.o hesap anlayan yok.Çok geç saat şaka gibi... Ben biraz sert yapidayim. Zorunluluk durumunda kırıldı üzüldü düşünmem. Ha ben de ilk cocukta çok hata yaptım. Ama şimdi yolluyorum. Daha bu akşam hadi ortalığı toplayalım artık saat geç oldu çocuk uyuyacak dedim evdeki misafire.
Ya o kadar sinirliyim ki lohusayım 7 günlük bebeğim var, evde bir ton insan akrabalar geldi 3 4 de saat olmuş 00.30 hala evdeler.
Ya sabır yaaaa...
15 gun aglayarak emzirdim artik sari yesil irin akiyodu o kadar kotulesti...ustune bi de psnik atak yeniden oldu bende...5 gundur aptamil veriyorumGogus uclarim cok fena. Yara olmuş kabuk bağlamış
Kızlar yaaa benim bebeğim grip oluyor galiba, burnu tıkalı. Zor emiyor.
Sabah acile mi götürsem, napsam? Devletin acili çok kalabalık oluyor, özelin acili de ilgilenir mi bilemedim:/ napayım sizce?
15 gun aglayarak emzirdim artik sari yesil irin akiyodu o kadar kotulesti...ustune bi de psnik atak yeniden oldu bende...5 gundur aptamil veriyorum
Kızlar herkese meraba, doğuranların gözü aydın bekleyenler inşallah hayırlısıyla kucağına alsın bebişlerini..
Cuma günü suyumun gelmesiyle 24 saatlik doğum serüvenim başladı, 20 saatinde kendi sancılarımla 8cm açıklığa kadar geldim geldim daha da açılamadım, bebişim bir türlü inemedi aşağıya, enfeksiyon riskiyle daha fazla beklemeyip spinal sezaryenle 40+1de kızım Hüma dünyaya geldi, müthiş bir duygu.3180 g, 49 cm, biblo gibi bişeyelimden geleni yaptım normal için ama en son doktorumla sarılıp ağlaşa ağlaşa beraber ameliyathaneye indik, sağlıklı olduğu için geri kalan hiç bişey artık önemli değil, kısmet listeyi son kez güncelleyip bulduğum bilgilerle atıcam buraya bundan sonra ne kadar takip edebilirim bilmiyorum:)
Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsünKızlar herkese meraba, doğuranların gözü aydın bekleyenler inşallah hayırlısıyla kucağına alsın bebişlerini..
Cuma günü suyumun gelmesiyle 24 saatlik doğum serüvenim başladı, 20 saatinde kendi sancılarımla 8cm açıklığa kadar geldim geldim daha da açılamadım, bebişim bir türlü inemedi aşağıya, enfeksiyon riskiyle daha fazla beklemeyip spinal sezaryenle 40+1de kızım Hüma dünyaya geldi, müthiş bir duygu.3180 g, 49 cm, biblo gibi bişeyelimden geleni yaptım normal için ama en son doktorumla sarılıp ağlaşa ağlaşa beraber ameliyathaneye indik, sağlıklı olduğu için geri kalan hiç bişey artık önemli değil, kısmet listeyi son kez güncelleyip bulduğum bilgilerle atıcam buraya bundan sonra ne kadar takip edebilirim bilmiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?