2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Sıcak duşa git bol boll zeytinyağı sür hemen yumuşatır kabukları.
Duşa girdim. Kantaron yağı sürdüm. Bebege mama verdim gogsum iyilessin diye. Ama malesef uyumadi yarım saat geçmedi yine meme istedi. Sanki meme ucumu bicakla kestiler o kadar acıdı
Bana kimse gelmedi. Kirk cikmadan da gelmez

Çok geç saat şaka gibi... Ben biraz sert yapidayim. Zorunluluk durumunda kırıldı üzüldü düşünmem. Ha ben de ilk cocukta çok hata yaptım. Ama şimdi yolluyorum. Daha bu akşam hadi ortalığı toplayalım artık saat geç oldu çocuk uyuyacak dedim evdeki misafire.

Kızlar doğum yaptım çok şükür darısı bekleyenlerin başına bebişim normal doğumla dünyaya geldi şükürler olsun ❤
Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün.
Peki bu bezlerde cis durumu ne. Cok kez yapmış mi oluyor. Yoksa 1 kere yapmış olmasi yeterli mi
Bir yumurta ağırlığında olması gerek. Yani 30-50 Gr arası çiş olmalı bezde.

Canım sen daha iyi bilirsin ama emmeye odaklanın onu geçirecek en büyük ilaç emzirmek bol bol sürekli uyararak emzirin zorla aldırmaya çalış bebeği inan faydasını göreceksin çok geçmiş olsun ve geçecek inan buna
Hepinize çok teşekkür ederim darısı Bebişlerini bekleyenlerin başına olsun ❤
Amin canım inşallah
Su bebek karnimda neler çekti valla kizim burnuna çekirdek sokmuş çığlık çığlığa bağırıyor bi yandan o bi yandan ben ödüm koptu resmen şansa esim burdaydi . karnim taş gbi hala
Allahım bıdığa bak annesini korkutuyor
Beyaz üzüm gaz yapıyor diye biliyorum canım maalesefDereotu tahin hurma ve bol su bunlar süt olarak çok iyi
Kızlar doğum yaptım çok şükür darısı bekleyenlerin başına bebişim normal doğumla dünyaya geldi şükürler olsun ❤
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün
Bir de tavsiye de bulunayım doğumdan sonra kokumuz değişiyor ve deodorant kullanamıyoruz ne yazık ki ben duştan sonra koltuk altıma karbonat sürüyorum koku falan oluşmuyor bilginize
Çok haklısın canım karbonat durumunu düşünmemiştim çok mantıklı sağol
Laftan anlamıyorlarsa çekil odana bebeğinle belki giderler girmek isteyene de emziriyorum de kapını falan kilitle
Siz dogurdukca bende heyecan ve endise artiyor gelse bir an once ☺
Bende de oluyor aklımda hep burada
Su az gelmez dimi ya az evvel iç çamaşırım ıslanmış ama şu değildir heralde nişanfalanda yok ortada su baya yogun gelir diye bekliyorum yarinda yuruyus yaparim eger duysa devam eder heralde
Suyun sürekli ve bol geldiğini söylüyorlar canım ama istisnaları okudum sızıntı şeklinde de azalmaya başlayabilirmiş

Valla canım ben şimdiden söylüyorum kırkı çıkmadan gelmeyin diye ama inan boş konusuyomusun daha net nasıl söylerim bilmiyorum. Bunu söylememe rağmen hala ısrarla gelme planları yapıyorlar üstelik evim yeterince kalabalık olacak yani hem eşimin ailesi hem benim ailem gelecek üstüne bi de meraklı akrabalar . Neymiş efendim 28 Ekim de 29 ekimle birleştirip uzatıp gelecekmiş yani kalmalı falan. Şimdiden sinirlerim zıplıyo, söylüyorum da anlayan yok. Ben de alıcam meleğimi odada başbaşa takilicam.planim bu ama ben şöyle bir yapım var sinirden dinlenemem de uyuyamam da . Güya benim için geliyolar
Su az gelmez dimi ya az evvel iç çamaşırım ıslanmış ama şu değildir heralde nişanfalanda yok ortada su baya yogun gelir diye bekliyorum yarinda yuruyus yaparim eger duysa devam eder heralde
Sürekli gelir , uzan kalk falan pozisyon değiştir gelmeye devam ederse hastaneye git.
Ben daha doğum yapmadım şimdiden söylüyorum ben de netim ama hani varya bi söz anlattıkların karşındakinin aldığı kadardır diye.o hesap anlayan yok.

Valla herkes yatakodasima girip cikmiyomus.. Sende öyle yap.. Bana daha gelen olmadi.. Gelmek isteyeninde mevlutte ins diye geri ceviriyorum

Kızlar yaaa benim bebeğim grip oluyor galiba, burnu tıkalı. Zor emiyor.
Sabah acile mi götürsem, napsam? Devletin acili çok kalabalık oluyor, özelin acili de ilgilenir mi bilemedim:/ napayım sizce?

Geçmiş olsun.. Devlette yenidogana oncelik var canım.. Bekleme yapmiyosun bildiğim kadariyla

Kızlar herkese meraba, doğuranların gözü aydın bekleyenler inşallah hayırlısıyla kucağına alsın bebişlerini..
Cuma günü suyumun gelmesiyle 24 saatlik doğum serüvenim başladı, 20 saatinde kendi sancılarımla 8cm açıklığa kadar geldim geldim daha da açılamadım, bebişim bir türlü inemedi aşağıya, enfeksiyon riskiyle daha fazla beklemeyip spinal sezaryenle 40+1de kızım Hüma dünyaya geldi, müthiş bir duygu.3180 g, 49 cm, biblo gibi bişey elimden geleni yaptım normal için ama en son doktorumla sarılıp ağlaşa ağlaşa beraber ameliyathaneye indik, sağlıklı olduğu için geri kalan hiç bişey artık önemli değil, kısmet listeyi son kez güncelleyip bulduğum bilgilerle atıcam buraya bundan sonra ne kadar takip edebilirim bilmiyorum:)

~Ağustos Bebişlerimiz~

1-Berikko-Erkek sezaryen(33+1,30 Ağu)
2-Ayşe Erdi-Kız sezaryen(35+4,31 Ağu)

~Eylül Bebişlerimiz~

1-Happiness87-Erkek sezaryen(38+0,21 Eyl)
2-Parolaben-Erkek sezaryen(38+0,24 Eyl)
3-Elmer30-Kız(38+2)
4-Zeraseba-Erkek sezaryen(38+0, 25 Eyl)
5-Nobahari-Kız sezaryen(35+4,25 Eyl)
6-Ardnlina-Kız sezaryen(38+6,26 Eyl)
7-Dilem_sed-Erkek normal(37+5,27 Eyl)
8-Fatmapo-Erkek sezaryen(38+2,28 Eylül)
9-81870719-Kız sezaryen(39+0,30 Eyl)
10-Gokdenizim-Kız sezaryen(37+5,30 Eyl)
11-Biberon2013-Kız sezaryen(38+2,28 Eyl)
12-Comalies-Kız sezaryen(30 Eyl)

~Ekim Bebişlerimiz~

1-Chelzy-İkiz erkek sezaryen(36+2,01 Ekm)
2-Dilorin-Erkek sezaryen(38+3,02 Ekm)
3-Sumeyye5-Kız normal(38+5,02 Ekm)
4-Kelebeksi-Erkek sezaryen(40+,04 Ekm)
5-İsmihazan-Kız normal(39+3,04 Ekm)
6-Hilivingston-Kız normal(37+2,02 Ekm)
7-Hera01-Kız sezaryen(39+0,06 Ekm)
8-Fraeya-Erkek sezaryen(39+1,04 Ekm)
9-Sisko-Kız sezaryen(39+0,07 Ekm)
10-Ebruu05-Kız normal(36+6,Ssvd)
11-Xside-Erkek sezaryen(38+6,08 Ekm)
12-Autumn-Erkek normal(39+3,10 Ekm)
13-Refulin01-Erkek sezaryen(38+0,10 Ekm)
14-Berrin Yilmaz-Kız sezaryen(38+0,07 Ekm)
15-Miraclemiracle-Erkek sezaryen(38+3,09 Ekm)
16-Ozser0801-Kız normal(39+4,08 Ekm)
17-Leslie34-Kız sezaryen(38+3,10 Ekm)
18-Umay-Erkek normal(39+5,11 Ekm)
19-_Tokyo_-Erkek normal(40+1,12 Ekm)
20-Berildamla-Erkek sezaryen(37+4,11 Ekm)
21-Lavanta89-Kız normal(40+,12 Ekm)
22-İmissu-Kız normal(40+4,10 Ekm)
23-Dombili_xl-Kız sezaryen(38+3,04 Ekm)
24-Designer_love-Erkek sezaryen(40+,12 Ekm)
25-Nedemistimkiben-Kız normal(38+1,13 Ekm)
26-Irmakm-Erkek sezaryen(39+5,14 Ekm)
27-Abbey2019-Kız normal(41+, 15 Ekm)
28-Powerfull-Kız sezaryen(38+1,15 Ekm)
29-Emily07-Erkek sezaryen(38+0,16 Ekm)
30-Domacica-Erkek sezaryen(40+,18 Ekm)
31-Hkalps-Kız sezaryen(38+1,18 Ekm)
32-Hayat_bir_oyun-Kız sezaryen(38+6,07 Ekm)
33-Seyman-İkiz
34-Pembepanterr-Normal
35-Biks-Kız sezaryen(40+1, 19 Ekm)

Canim Allah anali babali buyutsun ❤

Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…