2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Gözün aydın canım 8 cm açıklık sonrası sezaryen mı oyy korkular başladı bende yarın yatış yapıyorum suni sancı ile başlayacağız

Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün Sağlıklısınız ya ikinizde gerisi mühim değil ki

Su az gelmez dimi ya az evvel iç çamaşırım ıslanmış ama şu değildir heralde nişanfalanda yok ortada su baya yogun gelir diye bekliyorum yarinda yuruyus yaparim eger duysa devam eder heralde
akıntı gbi su gelebilir canm. özellikle uzanıp geri kalktığında geliyorsa her defada sudur

gözün aydin canim. sağlıkla doğmuş ya onemli olan o :)

Ya bana doğumdan sonra gelecek olanlar abim ve yengem. Ama işin aslı ben onları bile istemiyorum.

Ya bana doğumdan sonra gelecek olanlar abim ve yengem. Ama işin aslı ben onları bile istemiyorum.
Ne kadar yakın olursa olsun zaten insan dinlenmek istiyo . Ben dinlenme fırsatı bulduğumda sessizlik isticem ama onlar sohbet edicekler ,benim uykum çok hafiftir . Ayrıca yine kim olursa olsun öyle gelip bebeğime dokunmalarini istemiyorum

Kızlaaar nişanım geldi . İki gündür sürekli kasılmam ,alt karın ağrısı ,bel ağrısı vardı. Sabah kalktım kaburgalarima baskı yapmıyo ama kaburgalarim bile ağrıyo,karnım ağrıyor , kasılmalar 45 sn sürüyo . Kahvaltı yaptım sonra bi baktım nişan aşırı mutluyum babamız da yanımızda. Akşam inşallah sabaha nişanım gelir dedir ve şükür şimdi belli aralıklarla gelen sancıları karşılıyorum. Hiç tedirginligim korkum yok. Meleğim anne sözü dinliyo saat 18-19 gibi hastaneye gidip açılma durumuma baktiricam ona göre eşim haftaici iznini alıcak. Sancilaniyorum ama acayip mutluyum bakalım ne zaman " kurtarın beni" noktasına gelicem dualarınıza ihtiyacım var . İnşallah burda çok güzel bi doğum hikayesi paylaşırım

Sabır çekiyoruz canım başka birşey yapamıyoruz ki☹
Benimkiler de başta hep kan geliyordu hatta parça bile kopmuştu. Sağolsun kızımda her dakkika istiyordu hiçbirşey de fayda etmiyor zamanla süt artıkça yumuşuyor.
Çok sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah Bize de haber ver son durumununu

Dokunmasalar da iyice yaklaşıp ağzının içine doğru konuşuyorlar sinir oluyorum..
Bi tanesi geldi oy oy oy vs yarım saat sonra ayyy alerjim tutuyor bu mevsimler de dedi
Odaya da gitsen gelecek olan geliyor yanına. En iyisi ben uyuyorum demek...
Artık bende çok netim istemiyorum alınan varsa alınsın. Annem yardımcı olmak için yanımda, kadın bize mi yardım etsin misafir mi ağırlasın.
8. Gün bugün, bir gün boş kalmadı ev
Dün yine sinirlerim çok bozuldu eşime çattım o da haklısın ne yapalım bu durumda ki dedi, bende söylüyorum anlamıyorlar dedi.
Ve sinirden dün sağdığım süt ile bugün arasında ciddi fark var
Yorgunluk uykusuzluk sinir direk sütü etkiliyor.

Hadi gözün aydın bizi de haberdar et
Böyle sakin olmaya çalış, doğumda kolay olacak merak etme

İnşallah hiç o noktaya gelmezsin o kadar kolay geçer ki doğumun su gibi akar gider zaman Dua et bizede her sancın da normal ve sağlıklı hayırlı kedersiz Bi doğum için

Canım odana yatagini yap bebeğini yanına al. Ben her gelen misafir ile oturdum. Bebeğe de salona beşik koydum
Sonuç? Dikislerim açıldı enfeksiyon kaptım.

Analı babalı sağlıkla büyüsün ❤

Allah yardımcın olsun su gibi bir doğum olsun inş.bizede dua et sağlıkla gelsin meleğin

Kızlar, bu gümüş kapaklar çok işe yarıyorsa merheme kreme ihtiyaç bırakmıyorsa değer sanki parasını verip almak? Kullananlardan yorum bekliyorum

Şuan plates topunun üzerinde kalça çeviriyorum, sabah nişandan sonra yaklaşık 1 km yürüdük. Şimdi komposto koydum . Hastaneye giderken yanımda goturucem , kuru dut ve taze incir alıcam tabiki bi de hurma. Başka tavsiyeniz var mı?
Kızlar çok heyecanlıyım muhtemelen yarın falan gelir ya da en geç salı günü . İnanamıyorum hala mis kokuluma kavuşacağıma

Kızlar, bu gümüş kapaklar çok işe yarıyorsa merheme kreme ihtiyaç bırakmıyorsa değer sanki parasını verip almak? Kullananlardan yorum bekliyorum
Ben de çok işe yaradı canım başladığımdan beri hiç bi krem kullanmıyorum. Ama her enzirme öncesi meme uçlarını sütünle ıslat yumuşat öyle ver bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…