Gözün aydın canım 8 cm açıklık sonrası sezaryen mı oyy korkular başladı bende yarın yatış yapıyorum suni sancı ile başlayacağızKızlar herkese meraba, doğuranların gözü aydın bekleyenler inşallah hayırlısıyla kucağına alsın bebişlerini..
Cuma günü suyumun gelmesiyle 24 saatlik doğum serüvenim başladı, 20 saatinde kendi sancılarımla 8cm açıklığa kadar geldim geldim daha da açılamadım, bebişim bir türlü inemedi aşağıya, enfeksiyon riskiyle daha fazla beklemeyip spinal sezaryenle 40+1de kızım Hüma dünyaya geldi, müthiş bir duygu.3180 g, 49 cm, biblo gibi bişeyelimden geleni yaptım normal için ama en son doktorumla sarılıp ağlaşa ağlaşa beraber ameliyathaneye indik, sağlıklı olduğu için geri kalan hiç bişey artık önemli değil, kısmet listeyi son kez güncelleyip bulduğum bilgilerle atıcam buraya bundan sonra ne kadar takip edebilirim bilmiyorum:)
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar herkese meraba, doğuranların gözü aydın bekleyenler inşallah hayırlısıyla kucağına alsın bebişlerini..
Cuma günü suyumun gelmesiyle 24 saatlik doğum serüvenim başladı, 20 saatinde kendi sancılarımla 8cm açıklığa kadar geldim geldim daha da açılamadım, bebişim bir türlü inemedi aşağıya, enfeksiyon riskiyle daha fazla beklemeyip spinal sezaryenle 40+1de kızım Hüma dünyaya geldi, müthiş bir duygu.3180 g, 49 cm, biblo gibi bişeyelimden geleni yaptım normal için ama en son doktorumla sarılıp ağlaşa ağlaşa beraber ameliyathaneye indik, sağlıklı olduğu için geri kalan hiç bişey artık önemli değil, kısmet listeyi son kez güncelleyip bulduğum bilgilerle atıcam buraya bundan sonra ne kadar takip edebilirim bilmiyorum:)
anladım canm . :)Teşekkür ederim canım ama doğum hakkında yorum yapmasam daha iyi malum baya bi zor oldu
akıntı gbi su gelebilir canm. özellikle uzanıp geri kalktığında geliyorsa her defada sudurSu az gelmez dimi ya az evvel iç çamaşırım ıslanmış ama şu değildir heralde nişanfalanda yok ortada su baya yogun gelir diye bekliyorum yarinda yuruyus yaparim eger duysa devam eder heralde
gözün aydin canim. sağlıkla doğmuş ya onemli olan o :)Kızlar herkese meraba, doğuranların gözü aydın bekleyenler inşallah hayırlısıyla kucağına alsın bebişlerini..
Ya bana doğumdan sonra gelecek olanlar abim ve yengem. Ama işin aslı ben onları bile istemiyorum.Valla canım ben şimdiden söylüyorum kırkı çıkmadan gelmeyin diye ama inan boş konusuyomusun daha net nasıl söylerim bilmiyorum. Bunu söylememe rağmen hala ısrarla gelme planları yapıyorlar üstelik evim yeterince kalabalık olacak yani hem eşimin ailesi hem benim ailem gelecek üstüne bi de meraklı akrabalar . Neymiş efendim 28 Ekim de 29 ekimle birleştirip uzatıp gelecekmiş yani kalmalı falan. Şimdiden sinirlerim zıplıyo, söylüyorum da anlayan yok. Ben de alıcam meleğimi odada başbaşa takilicam.planim bu ama ben şöyle bir yapım var sinirden dinlenemem de uyuyamam da . Güya benim için geliyolar
Sürekli gelir , uzan kalk falan pozisyon değiştir gelmeye devam ederse hastaneye git.
Ben daha doğum yapmadım şimdiden söylüyorum ben de netim ama hani varya bi söz anlattıkların karşındakinin aldığı kadardır diye.o hesap anlayan yok.
Ne kadar yakın olursa olsun zaten insan dinlenmek istiyo . Ben dinlenme fırsatı bulduğumda sessizlik isticem ama onlar sohbet edicekler ,benim uykum çok hafiftir . Ayrıca yine kim olursa olsun öyle gelip bebeğime dokunmalarini istemiyorumYa bana doğumdan sonra gelecek olanlar abim ve yengem. Ama işin aslı ben onları bile istemiyorum.
Sabır çekiyoruz canım başka birşey yapamıyoruz ki☹Ya o kadar sinirliyim ki lohusayım 7 günlük bebeğim var, evde bir ton insan akrabalar geldi 3 4 de saat olmuş 00.30 hala evdeler.
Ben dinlenecek miyim bebeği mi uzak tutcamm derdindeyim her gelen ağzına kadar girip oy oy oy oy bilmem ne...
Anlayışsızlığın bu kadarı ya. Bide utanmadan sen git yat dinlen...
Arkadaşım benim evimde ne işin var o zaman bu kadar saat.
Ya sabır yaaaa...
Siz ne yapıyorsunuz böyle durumlarda gelip de gitmeyen, her dk her şeye karışan insanlara....
Benimkiler de başta hep kan geliyordu hatta parça bile kopmuştu. Sağolsun kızımda her dakkika istiyordu hiçbirşey de fayda etmiyor zamanla süt artıkça yumuşuyor.Duşa girdim. Kantaron yağı sürdüm. Bebege mama verdim gogsum iyilessin diye. Ama malesef uyumadi yarım saat geçmedi yine meme istedi. Sanki meme ucumu bicakla kestiler o kadar acıdı
Bana kimse gelmedi. Kirk cikmadan da gelmez
Çok sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlaaar nişanım geldi . İki gündür sürekli kasılmam ,alt karın ağrısı ,bel ağrısı vardı. Sabah kalktım kaburgalarima baskı yapmıyo ama kaburgalarim bile ağrıyo,karnım ağrıyor , kasılmalar 45 sn sürüyo . Kahvaltı yaptım sonra bi baktım nişanaşırı mutluyum babamız da yanımızda. Akşam inşallah sabaha nişanım gelir dedir ve şükür şimdi belli aralıklarla gelen sancıları karşılıyorum. Hiç tedirginligim korkum yok. Meleğim anne sözü dinliyo saat 18-19 gibi hastaneye gidip açılma durumuma baktiricam ona göre eşim haftaici iznini alıcak. Sancilaniyorum ama acayip mutluyum bakalım ne zaman " kurtarın beni" noktasına gelicem dualarınıza ihtiyacım var . İnşallah burda çok güzel bi doğum hikayesi paylaşırım
Ne kadar yakın olursa olsun zaten insan dinlenmek istiyo . Ben dinlenme fırsatı bulduğumda sessizlik isticem ama onlar sohbet edicekler ,benim uykum çok hafiftir . Ayrıca yine kim olursa olsun öyle gelip bebeğime dokunmalarini istemiyorum
Kızlaaar nişanım geldi . İki gündür sürekli kasılmam ,alt karın ağrısı ,bel ağrısı vardı. Sabah kalktım kaburgalarima baskı yapmıyo ama kaburgalarim bile ağrıyo,karnım ağrıyor , kasılmalar 45 sn sürüyo . Kahvaltı yaptım sonra bi baktım nişanaşırı mutluyum babamız da yanımızda. Akşam inşallah sabaha nişanım gelir dedir ve şükür şimdi belli aralıklarla gelen sancıları karşılıyorum. Hiç tedirginligim korkum yok. Meleğim anne sözü dinliyo saat 18-19 gibi hastaneye gidip açılma durumuma baktiricam ona göre eşim haftaici iznini alıcak. Sancilaniyorum ama acayip mutluyum bakalım ne zaman " kurtarın beni" noktasına gelicem dualarınıza ihtiyacım var . İnşallah burda çok güzel bi doğum hikayesi paylaşırım
İnşallah hiç o noktaya gelmezsin o kadar kolay geçer ki doğumun su gibi akar gider zaman Dua et bizede her sancın da normal ve sağlıklı hayırlı kedersiz Bi doğum içinKızlaaar nişanım geldi . İki gündür sürekli kasılmam ,alt karın ağrısı ,bel ağrısı vardı. Sabah kalktım kaburgalarima baskı yapmıyo ama kaburgalarim bile ağrıyo,karnım ağrıyor , kasılmalar 45 sn sürüyo . Kahvaltı yaptım sonra bi baktım nişanaşırı mutluyum babamız da yanımızda. Akşam inşallah sabaha nişanım gelir dedir ve şükür şimdi belli aralıklarla gelen sancıları karşılıyorum. Hiç tedirginligim korkum yok. Meleğim anne sözü dinliyo saat 18-19 gibi hastaneye gidip açılma durumuma baktiricam ona göre eşim haftaici iznini alıcak. Sancilaniyorum ama acayip mutluyum bakalım ne zaman " kurtarın beni" noktasına gelicem dualarınıza ihtiyacım var . İnşallah burda çok güzel bi doğum hikayesi paylaşırım
Canım odana yatagini yap bebeğini yanına al. Ben her gelen misafir ile oturdum. Bebeğe de salona beşik koydumNe kadar yakın olursa olsun zaten insan dinlenmek istiyo . Ben dinlenme fırsatı bulduğumda sessizlik isticem ama onlar sohbet edicekler ,benim uykum çok hafiftir . Ayrıca yine kim olursa olsun öyle gelip bebeğime dokunmalarini istemiyorum
Analı babalı sağlıkla büyüsün ❤Kızlar herkese meraba, doğuranların gözü aydın bekleyenler inşallah hayırlısıyla kucağına alsın bebişlerini..
Canım çok geçmiş olsunCanım odana yatagini yap bebeğini yanına al. Ben her gelen misafir ile oturdum. Bebeğe de salona beşik koydum
Sonuç? Dikislerim açıldı enfeksiyon kaptım.
Allah yardımcın olsun su gibi bir doğum olsun inş.bizede dua et sağlıkla gelsin meleğinKızlaaar nişanım geldi . İki gündür sürekli kasılmam ,alt karın ağrısı ,bel ağrısı vardı. Sabah kalktım kaburgalarima baskı yapmıyo ama kaburgalarim bile ağrıyo,karnım ağrıyor , kasılmalar 45 sn sürüyo . Kahvaltı yaptım sonra bi baktım nişanaşırı mutluyum babamız da yanımızda. Akşam inşallah sabaha nişanım gelir dedir ve şükür şimdi belli aralıklarla gelen sancıları karşılıyorum. Hiç tedirginligim korkum yok. Meleğim anne sözü dinliyo saat 18-19 gibi hastaneye gidip açılma durumuma baktiricam ona göre eşim haftaici iznini alıcak. Sancilaniyorum ama acayip mutluyum bakalım ne zaman " kurtarın beni" noktasına gelicem dualarınıza ihtiyacım var . İnşallah burda çok güzel bi doğum hikayesi paylaşırım
Ben de çok işe yaradı canım başladığımdan beri hiç bi krem kullanmıyorum. Ama her enzirme öncesi meme uçlarını sütünle ıslat yumuşat öyle ver bebeğineKızlar, bu gümüş kapaklar çok işe yarıyorsa merheme kreme ihtiyaç bırakmıyorsa değer sanki parasını verip almak? Kullananlardan yorum bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?