Kızlar herkese meraba, doğuranların gözü aydın bekleyenler inşallah hayırlısıyla kucağına alsın bebişlerini..
Cuma günü suyumun gelmesiyle 24 saatlik doğum serüvenim başladı, 20 saatinde kendi sancılarımla 8cm açıklığa kadar geldim geldim daha da açılamadım, bebişim bir türlü inemedi aşağıya, enfeksiyon riskiyle daha fazla beklemeyip spinal sezaryenle 40+1de kızım Hüma dünyaya geldi, müthiş bir duygu.3180 g, 49 cm, biblo gibi bişeyelimden geleni yaptım normal için ama en son doktorumla sarılıp ağlaşa ağlaşa beraber ameliyathaneye indik, sağlıklı olduğu için geri kalan hiç bişey artık önemli değil, kısmet listeyi son kez güncelleyip bulduğum bilgilerle atıcam buraya bundan sonra ne kadar takip edebilirim bilmiyorum:)
insallah çok guzl bi hikaye bırakırsınz meleginle gerindeKızlaaar nişanım geldi . İki gündür sürekli kasılmam ,alt karın ağrısı ,bel ağrısı vardı. Sabah kalktım kaburgalarima baskı yapmıyo ama kaburgalarim bile ağrıyo,karnım ağrıyor , kasılmalar 45 sn sürüyo . Kahvaltı yaptım sonra bi baktım nişanaşırı mutluyum babamız da yanımızda. Akşam inşallah sabaha nişanım gelir dedir ve şükür şimdi belli aralıklarla gelen sancıları karşılıyorum. Hiç tedirginligim korkum yok. Meleğim anne sözü dinliyo saat 18-19 gibi hastaneye gidip açılma durumuma baktiricam ona göre eşim haftaici iznini alıcak. Sancilaniyorum ama acayip mutluyum bakalım ne zaman " kurtarın beni" noktasına gelicem dualarınıza ihtiyacım var . İnşallah burda çok güzel bi doğum hikayesi paylaşırım
Kızlar, bu gümüş kapaklar çok işe yarıyorsa merheme kreme ihtiyaç bırakmıyorsa değer sanki parasını verip almak? Kullananlardan yorum bekliyorum
Amin canim cok sagol. Bizim de 2 kere yatisimiz oldu fototerapi aldi. 3. Ye almak icin sinirdayiz su an yarin yatisimiz olabilir. Sutum yetiyor bu arada zerre uyumayip veriyorum. Bugun pes edip az da olsa mama verdim guya mama sariligi atmaya yardimciymis. Gorecegiz artik. Ayaklarindan ellerinden kollarindan her yerinden sayisiz kan aldilar. Insanin cani yaniyor :/
Allahım şifa versin canım, inşallah yatmak zorunda kalmamışınızdır. Gittiniz mi baktırmaya
Insallah gecer canim. Neler denemiyorum ki. Finger feeding, siringa, 5. Numarali beslenme sondasi. Biberon disinda her sekilde besleniyorum memeyi unutmasin diye.
Doktorlarin dedigine gore uyusmazligimiz yok canim. Aclik da yok ama devam ediyor sarilik insallah gecer.
Insallah artmaz sizin canim zor yogun bakimda kalmak.
Gözün aydın, sağlıkla, analı-babalı büyüsün inşallah.Kızlar doğum yaptım çok şükür darısı bekleyenlerin başınabebişim normal doğumla dünyaya geldi şükürler olsun
Çok sevindim canmmm bi ayazda olsun bitsin insallahKızlaaar nişanım geldi . İki gündür sürekli kasılmam ,alt karın ağrısı ,bel ağrısı vardı. Sabah kalktım kaburgalarima baskı yapmıyo ama kaburgalarim bile ağrıyo,karnım ağrıyor , kasılmalar 45 sn sürüyo . Kahvaltı yaptım sonra bi baktım nişanaşırı mutluyum babamız da yanımızda. Akşam inşallah sabaha nişanım gelir dedir ve şükür şimdi belli aralıklarla gelen sancıları karşılıyorum. Hiç tedirginligim korkum yok. Meleğim anne sözü dinliyo saat 18-19 gibi hastaneye gidip açılma durumuma baktiricam ona göre eşim haftaici iznini alıcak. Sancilaniyorum ama acayip mutluyum bakalım ne zaman " kurtarın beni" noktasına gelicem dualarınıza ihtiyacım var . İnşallah burda çok güzel bi doğum hikayesi paylaşırım
Ayyyy hadi maşallah güzel dogumlariniz olsunKızlaaar nişanım geldi . İki gündür sürekli kasılmam ,alt karın ağrısı ,bel ağrısı vardı. Sabah kalktım kaburgalarima baskı yapmıyo ama kaburgalarim bile ağrıyo,karnım ağrıyor , kasılmalar 45 sn sürüyo . Kahvaltı yaptım sonra bi baktım nişanaşırı mutluyum babamız da yanımızda. Akşam inşallah sabaha nişanım gelir dedir ve şükür şimdi belli aralıklarla gelen sancıları karşılıyorum. Hiç tedirginligim korkum yok. Meleğim anne sözü dinliyo saat 18-19 gibi hastaneye gidip açılma durumuma baktiricam ona göre eşim haftaici iznini alıcak. Sancilaniyorum ama acayip mutluyum bakalım ne zaman " kurtarın beni" noktasına gelicem dualarınıza ihtiyacım var . İnşallah burda çok güzel bi doğum hikayesi paylaşırım
Ben vermeye başladım. İlk oğlum da sadece uyumadan uyumaya emerdi. Onda da 6 aylıkken bırakmıştı. Bunda da öyle yapmayı düşünüyorum. Büyük kurtarıcı gerçektenKızlar emzik konusunda ne düşünüyorsunuz? Veren var mı veya verecek olan? Ya da asla vermem diyen
İlk oğlum yirmi ay emzik emdi. Hergun bikac dakikada olsa karbonatlı içme suyunda kaynattim . Sonra duruladm. Elim ayağım oldu. Heleki yalnız bebek buyutenler için. İkinci bebeğim emzik sevmio hatta midesi bulaniyo oguruo bazen tutuyo. Ama hala alismadi ugrasiom inşallah tutar. Çünkü karnı tok olsa bile uykuya dalmak için emmek istio haliyle gunun çoğu memede. Evde bı çocuğum daha var yemekti ev düzeni hak getire. O yüzden emzik tutarsa sevincem. En azından uyku için. Emzik olarak hep avent kullandım ben. Ortodontik olarak gecio ağız ve cene yapısına zarar vermio.Kızlar emzik konusunda ne düşünüyorsunuz? Veren var mı veya verecek olan? Ya da asla vermem diyen
vercem canm . emmeyi kuvvetlendirdiğini düşünüyorum . hemde oyalaniyorlar . kizimda wee vermistik gene ayni damaklı alir veririm . eğer almazsa farkli marka ve şekil denemeyi düşünüyorum . nuk ta alabilirim daha almadm ne alirsam artk 2 3 tane de alabilirimKızlar emzik konusunda ne düşünüyorsunuz? Veren var mı veya verecek olan? Ya da asla vermem diyen
Benim büyük oğlum da sadece wee tutmuştu. Bunda da onu aldımvercem canm . emmeyi kuvvetlendirdiğini düşünüyorum . hemde oyalaniyorlar . kizimda wee vermistik gene ayni damaklı alir veririm . eğer almazsa farkli marka ve şekil denemeyi düşünüyorum . nuk ta alabilirim daha almadm ne alirsam artk 2 3 tane de alabilirimmalum bnm bide kiz var muhtemelen o oynar kaybeder faln
Teşekkür ederim berikko. Uzun süredir yurtdışında yaşayınca herşeyden bihaber hale gelmişim:/Geçmiş olsun.. Devlette yenidogana oncelik var canım.. Bekleme yapmiyosun bildiğim kadariyla
Benim de bu yüzden dikişlerim iyileşmedi:/Ben de emzik vermek istiyorum. Memede uyuyakaliyor oyle yerine yatiriyorum. Emzirmek ustune uyutmak icin oturmaktan dikis yerlerim agriyor
zaten surekli değişiyor en uygunundan denemek en mantıklısıBenim büyük oğlum da sadece wee tutmuştu. Bunda da onu aldım
1 kere yapmış olması yeterli. Zaten bebeğin ilk günler midesi misket kadar oluyor, sonra ceviz kadar... Ne kadar emip ne kadar çiş atabilirki. Ama tabi emdiği miktarı görmediğimiz için kilo takibi de önemli. Bunun için aynı kıyafetlerle haftada 1 bebeği aile hekimliğine götürebilirsin, günlük kaç gr aldığını hesaplarlar.Peki bu bezlerde cis durumu ne. Cok kez yapmış mi oluyor. Yoksa 1 kere yapmış olmasi yeterli mi
Canım odana yatagini yap bebeğini yanına al. Ben her gelen misafir ile oturdum. Bebeğe de salona beşik koydum
Sonuc? Enfeksiyon
Çok sağ ol canim, benim ilk doğumda oldu bu. Şimdi akılladim ama... Odadan cikmayacagim.Canım çok geçmiş olsuninşallah kısa sürede toparlarsin. Belli ki insanlardan bizlere anlayış yok .
İlk bebeğimde karni tok altı temiz ama aglioya yada huysuzluk yapiosa o zaman verdim bide uyutacagim zaman. İkincide henüz başarılı olamadım ama basaricamIncredible incredible Z zeraseba emziğe emzirdikten sonra mı verdiniz? Nasıl tutturdunuz? Ne zaman vermek doğru acaba? Ben de denemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?