2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Gözünüz aydın

insallah çok guzl bi hikaye bırakırsınz meleginle gerinde cok sevindim inslh çok kolay bi doğumun olur darisi bnm nisana sende bize et dua inşalalh:)

Reactions: H E
Çok sevindim canmmm bi ayazda olsun bitsin insallah

Ayyyy hadi maşallah güzel dogumlariniz olsun

Kızlar emzik konusunda ne düşünüyorsunuz? Veren var mı veya verecek olan? Ya da asla vermem diyen
Ben vermeye başladım. İlk oğlum da sadece uyumadan uyumaya emerdi. Onda da 6 aylıkken bırakmıştı. Bunda da öyle yapmayı düşünüyorum. Büyük kurtarıcı gerçekten

Kızlar emzik konusunda ne düşünüyorsunuz? Veren var mı veya verecek olan? Ya da asla vermem diyen
İlk oğlum yirmi ay emzik emdi. Hergun bikac dakikada olsa karbonatlı içme suyunda kaynattim . Sonra duruladm. Elim ayağım oldu. Heleki yalnız bebek buyutenler için. İkinci bebeğim emzik sevmio hatta midesi bulaniyo oguruo bazen tutuyo. Ama hala alismadi ugrasiom inşallah tutar. Çünkü karnı tok olsa bile uykuya dalmak için emmek istio haliyle gunun çoğu memede. Evde bı çocuğum daha var yemekti ev düzeni hak getire. O yüzden emzik tutarsa sevincem. En azından uyku için. Emzik olarak hep avent kullandım ben. Ortodontik olarak gecio ağız ve cene yapısına zarar vermio.

vercem canm . emmeyi kuvvetlendirdiğini düşünüyorum . hemde oyalaniyorlar . kizimda wee vermistik gene ayni damaklı alir veririm . eğer almazsa farkli marka ve şekil denemeyi düşünüyorum . nuk ta alabilirim daha almadm ne alirsam artk 2 3 tane de alabilirim malum bnm bide kiz var muhtemelen o oynar kaybeder faln

Benim büyük oğlum da sadece wee tutmuştu. Bunda da onu aldım

Ben de emzik vermek istiyorum. Memede uyuyakaliyor oyle yerine yatiriyorum. Emzirmek ustune uyutmak icin oturmaktan dikis yerlerim agriyor
Benim de bu yüzden dikişlerim iyileşmedi:/
Emziği hangi arada vermek lazım acaba. Ben de alıştırmak istiyorum ama nasıl yapacağım bilemiyorum.

Peki bu bezlerde cis durumu ne. Cok kez yapmış mi oluyor. Yoksa 1 kere yapmış olmasi yeterli mi
1 kere yapmış olması yeterli. Zaten bebeğin ilk günler midesi misket kadar oluyor, sonra ceviz kadar... Ne kadar emip ne kadar çiş atabilirki. Ama tabi emdiği miktarı görmediğimiz için kilo takibi de önemli. Bunun için aynı kıyafetlerle haftada 1 bebeği aile hekimliğine götürebilirsin, günlük kaç gr aldığını hesaplarlar.

Canım odana yatagini yap bebeğini yanına al. Ben her gelen misafir ile oturdum. Bebeğe de salona beşik koydum
Sonuc? Enfeksiyon
Canım çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede toparlarsin. Belli ki insanlardan bizlere anlayış yok .
Çok sağ ol canim, benim ilk doğumda oldu bu. Şimdi akılladim ama... Odadan cikmayacagim.

Incredible incredible Z zeraseba emziğe emzirdikten sonra mı verdiniz? Nasıl tutturdunuz? Ne zaman vermek doğru acaba? Ben de denemek istiyorum
İlk bebeğimde karni tok altı temiz ama aglioya yada huysuzluk yapiosa o zaman verdim bide uyutacagim zaman. İkincide henüz başarılı olamadım ama basaricam açken emzik verilmez emzik emip yorulur sonra anneyi yeterince ememez. Karnı tok ama agliyosa uykuya yatacağı zaman ver . Basparmagimla çenesi aşağı çekip ağzını açıyorum emzigi ağzına koyuyorum emizge hafif tık tık diye bikac kere vuruyorum tık tık sesinden sonra emmeye başlıyor . Biraz emzigi ben tutuyorum agzindan atmasın diye . Ama her bebek emzik tutmuo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…