2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Büyük kızım tutmamıştı emziği:/ şimdi eşim dahil herkese emzik veresim var:d emziksiz bebek büyütmek çok zormuş gerçekten..bir de şimdi iki bebeyle çok daha zor.
Bilgiler için çok sağol zera, inşallah en kısa sürede tuttururuz emzikleri:)

Gözün aydın canım 8 cm açıklık sonrası sezaryen mı oyy korkular başladı bende yarın yatış yapıyorum suni sancı ile başlayacağız
Hayır lütfen korkma onun için yazmadım ben lütfen pes etme son ana kadar denemeye devam et, yaşadığım 22 saatin hiç pişmanlığı yok yine olsa yine çekerdim o sancıları, yollarını bazen kendileri belirliyor

Kızlar nişan gelmeye devam ediyo. Hiç açılma yok ve meleğim hala yukarda. Ben de bi yandan yürüyorum sancı gelince derin nefes alıp yavasliyorum. Yürümeye devam edicem.
squat dene canm bide çömelme. insallah iner . hayirlisyla gelsin :)

15 gun aglayarak emzirdim artik sari yesil irin akiyodu o kadar kotulesti...ustune bi de psnik atak yeniden oldu bende...5 gundur aptamil veriyorum
Dun gece yatmadan önce mama verdim göğüslerim dinlensin diye. Mamadan 1 saat sonra yine uyandı. Tok olsada emmek istiyor. Mecbur yine emzirdim. Uykuya dalınca besige koydum uyandi. Bas edemedim emzik verdim. Ara ara kontrol ettim. Bir sure sonra emzigi atmis oyle derin uyuyordu.
Canim gözünüz aydın. Allah anali babalı büyütsün. ❤
Gözün aydın canım 8 cm açıklık sonrası sezaryen mı oyy korkular başladı bende yarın yatış yapıyorum suni sancı ile başlayacağız
Arkadaşım 10cm açıklıktan sonra apar topar sezeryana alındı.
Insallah gecer canim cok yaniyor.
Kızlar emzik konusunda ne düşünüyorsunuz? Veren var mı veya verecek olan? Ya da asla vermem diyen
Vermeyi düşünmüyordum kızımdan dolayı rahat bırakmaz diye. Ama dun mecbur verdim. Cunku hep memede uyumak istiyor. Ee ben hic uyumasam kızıma nasil bakacağım ev isi yemek koca vay halime. O yuzden karni doyduktan sonra hala uyanip memr istiyorsa emzik veriyorum.
Bende avent aldim. Rahatlik emzik.
Benim de bu yüzden dikişlerim iyileşmedi:/
Emziği hangi arada vermek lazım acaba. Ben de alıştırmak istiyorum ama nasıl yapacağım bilemiyorum.
Karni toksa ve hala emerrk uyumak istiyorsa emzik ver. En azindan o uyurken sen dinlenir isini yaparsin.

İnşallah cnm iki çocuk gerçekten daha zormuş

3 cesit emzik denedikten sonra aventin soothie yi hemeb aldi evdeki.Yofun bakimdaki hemsire bunu alamayan bebek yok demisti Emzik kurtaricimiz resmen.
Bir de su gaz sancisi olmasa...Ne bela biseymis.Minicik bedeni kivraniyo oturup aglayasim geliyo
Benim oğlan onu bile almamıştı. Eşek sıpası piyasadaki tüm emzikleri denemiştim almıyordu.

İlk doğumda doktor sezaryen olacaksa bile sancinla gelip biraz sancı cekmeni istiyorum demişti. Dünyaya gelmek özel bir sağlık sorunu yoksa bebeğin tercihi olmalı o sancı baslamadan da o tercihi anlayamayız, demişti. Eğer vücudun uygun olmadığı için vs sezaryen gerekecekse de i kendi gelecegi zamanı kendi seçsin hazır olup öyle doğsun, demişti.

Ben vermeye başladım. İlk oğlum da sadece uyumadan uyumaya emerdi. Onda da 6 aylıkken bırakmıştı. Bunda da öyle yapmayı düşünüyorum. Büyük kurtarıcı gerçekten
Herkes veriyo gibi anladığım kadarıyla.
Ben de emziriyorum gaz çıkarma işlemine geçtiğim an uykusu açılıyo gözler fal taşı gibi açılıyo tekrar uykuya geçmesi için emmek istiyo iyice şişip gazlanıyo. Ben de emzik verdim bugün. Avent ultra air. Verir vermez aldı ama kendimi çook kötü hissediyorum sanki hiç iyi bir anne değilim gibi bir de başka çocuğum yok yani damak yapısı falan bozulursa ileride çok vicdan azabı çekerim, veya zayıflarsa falan vazgeçicem gibi bu işten

Canm avent le damak yapısı falan bozulmaz. Bebeğin diş damak yapısına hiç bı zararı yok boşuna o kadar para vermioz ilk oğlum yirmi ay emdi emzik agiz yapısı dişleri çok güzel. Aynen emerken uyuyor gaz çıkarırken uyaniyo sinirlenio hatta de o zaman uyutmak için sallamak gerekio. Emzik kurtarıcı bence

erken biraktirirsin geri canm . bn uzun süreli ve cok kullanımlarda sorun olabilr diye düşünüyorum. Ben kizima 1 aylıktan sonra vermiştim 13 14 aylikken de bıraktı. cok fazla emmezdi özellikle küçükken sadece uykuya dalarken emerdi en çok dis döneminde emdi 8 12 ay aralarında.

Diger emzikler bozuyormu canim ? bnde kizimda damakli verdm wee marka yine ayni düşünüyordum veya nuk

Diger emzikler bozuyormu canim ? bnde kizimda damakli verdm wee marka yine ayni düşünüyordum veya nuk
Emziğin arkasında bilgiler yazar ya ortodontik yazar. Yada bebeğin damak ve dış yapısına zarar vermez gibi şeyler. Nuk iyi wee baby fiyato iyi ama kaliteli gibi duruo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…