Doktora gittin mi canım?
Doktora gittim o söyledi zaten hiç açılma yok diye . Sancılar yüksek ama uzun sürmüyo . Yeni yeni 45 sn bulmaya başladı. Doktordan sonra da km lerce yürüdük . Yarın sabah randevum var bakalım bu geceyi nasıl atlaticaz. Sancılar canımı çok yakıyo. İlk doğum olacağı için açılma uzun sürebilir dedi
Anladım canim bn hic dikkat etmemiştim içeriğeEmziğin arkasında bilgiler yazar ya ortodontik yazar. Yada bebeğin damak ve dış yapısına zarar vermez gibi şeyler. Nuk iyi wee baby fiyato iyi ama kaliteli gibi duruo
Bizde de durum aynı gaz çıkartırken yada altını değiştirirken uykusu açılıyor bende emzik verdim eşimde istemiyor bende kötü hissediyorum kendimi ama ağzının onaylanması gerekiyor tok olsada açıp duruyorHerkes veriyo gibi anladığım kadarıyla.
Ben de emziriyorum gaz çıkarma işlemine geçtiğim an uykusu açılıyo gözler fal taşı gibi açılıyo tekrar uykuya geçmesi için emmek istiyo iyice şişip gazlanıyo. Ben de emzik verdim bugün. Avent ultra air. Verir vermez aldı ama kendimi çook kötü hissediyorum sanki hiç iyi bir anne değilim gibi bir de başka çocuğum yok yanidamak yapısı falan bozulursa ileride çok vicdan azabı çekerim, veya zayıflarsa falan vazgeçicem gibi bu işten
Sabir canm sni rahatlatacak mutlu edecek seyler yapmaya çalış müzk duş veya eşinle başbaşa vakit geçirmek gbi . insalah guzel ilerler süreç. arada ses verDoktora gittim o söyledi zaten hiç açılma yok diye . Sancılar yüksek ama uzun sürmüyo . Yeni yeni 45 sn bulmaya başladı. Doktordan sonra da km lerce yürüdük . Yarın sabah randevum var bakalım bu geceyi nasıl atlaticaz. Sancılar canımı çok yakıyo. İlk doğum olacağı için açılma uzun sürebilir dedi
Bu avazda kurtulusun inşallah canimkolaylikla kuşunu kucağına alirsinDoktora gittim o söyledi zaten hiç açılma yok diye . Sancılar yüksek ama uzun sürmüyo . Yeni yeni 45 sn bulmaya başladı. Doktordan sonra da km lerce yürüdük . Yarın sabah randevum var bakalım bu geceyi nasıl atlaticaz. Sancılar canımı çok yakıyo. İlk doğum olacağı için açılma uzun sürebilir dedi
Allah izin verirse yarın dogurursun inşallah canımDoktora gittim o söyledi zaten hiç açılma yok diye . Sancılar yüksek ama uzun sürmüyo . Yeni yeni 45 sn bulmaya başladı. Doktordan sonra da km lerce yürüdük . Yarın sabah randevum var bakalım bu geceyi nasıl atlaticaz. Sancılar canımı çok yakıyo. İlk doğum olacağı için açılma uzun sürebilir dedi
malesef cnmDoğumundan sonra sıkıntı yaşayan bi arkadaş vardı, adını gene unuttum. Umarım iyidir hiç giriş yapmış mı siteye.
Benim oğlan onu bile almamıştı. Eşek sıpası piyasadaki tüm emzikleri denemiştim almıyordu.
Karnı tok olduğunu biliyorsun da hani emme krizine giriyorlar ya o zaman veriyorum ben. Eğer tutmazsa sütünden damlatıp ağzına öyle de verebilirsin.Incredible incredible Z zeraseba emziğe emzirdikten sonra mı verdiniz? Nasıl tutturdunuz? Ne zaman vermek doğru acaba? Ben de denemek istiyorum
kuyruk sokumunda kizariklik vardi ve bi kismi sismis ve sertti yikarken bi dokundum tas gibi aksaminada sivilce basi gibi bas verdi. hemen gittin yatirdilar ultrasonla baktilar kan v.s.. apse dendi
Canm kuran okumayı biliyorsan Meryem suresi oku doğum kolay ve hızlı olur inşallah. Tarık süresi yarm sayfadan biraz fazla yedi defa okursan yolları açar Tarık yol anlamında . Allah kolaylık versin canm kolay sağlıklı bı doğum olsun inşallah.Doktora gittim o söyledi zaten hiç açılma yok diye . Sancılar yüksek ama uzun sürmüyo . Yeni yeni 45 sn bulmaya başladı. Doktordan sonra da km lerce yürüdük . Yarın sabah randevum var bakalım bu geceyi nasıl atlaticaz. Sancılar canımı çok yakıyo. İlk doğum olacağı için açılma uzun sürebilir dedi
Hala doğurmadım
Oyy kuzu, siniri neden kiKarnı tok olduğunu biliyorsun da hani emme krizine giriyorlar ya o zaman veriyorum ben. Eğer tutmazsa sütünden damlatıp ağzına öyle de verebilirsin.
Benim ki tutuyor ama en fazla bir dakika sonra bakıyor birşey gelmiyor sinirlenip atıyor şu anda
Herkes veriyo gibi anladığım kadarıyla.
Ben de emziriyorum gaz çıkarma işlemine geçtiğim an uykusu açılıyo gözler fal taşı gibi açılıyo tekrar uykuya geçmesi için emmek istiyo iyice şişip gazlanıyo. Ben de emzik verdim bugün. Avent ultra air. Verir vermez aldı ama kendimi çook kötü hissediyorum sanki hiç iyi bir anne değilim gibi bir de başka çocuğum yok yanidamak yapısı falan bozulursa ileride çok vicdan azabı çekerim, veya zayıflarsa falan vazgeçicem gibi bu işten
Benim ki kucağa alınmadığında olay çıkarıyor resmen. Dün sabah kahvaltı hazırıycam, büyük acıktım diyor, bu pusete koyunca. ağlıyor. Yazık büyük oğlum dolaptan elma falan aldı yedi aç karnına.Oyy kuzu, siniri neden ki
Yaaa benim bu kuzum akıllı gibi, hiç vermesem mi diye düşünmeye başladım:/ zaten şu bir haftada tuttu tuttu, sonra olağanüstü titiz babasıyla kavuşacağız, tövbe billah verdirtmez.
Hala doğurmadımBu akşam aracımız yolda kaldı çekici gelene kadar doğuruyorum sandım idrar sıkıştırdı karnım kasıldı belime ağrı girdi evdeyim iyiyim şimdi Sana yeni bir yöntemle geldi squatını duş altında beline sıcak su tutarak yap Sen ne yapıyorsun
Evet 2 yaş var canım. Bugune kadar bebek umrunda olmadı. Benden ilgi kesilince bana kuser gibi oldu. Biraz ilgi gösterince duzeldi. Ama bugun tersligi ustunde. Aglamis numarasi yapiyor,huyu degisiyor sanki. Elimdeki catali yerr atiyor mesela. Yerden aliyorum yine alıp atiyor. Gibj gibk sacma sapan seyler. Bebegi emzirirkende bebege parmagi ile bastiriyor. Engel oldukca hırslandı. Babasi mecbur odadan çıkardı kapiyi kapattım. Hircinlasti bugün. Ben yandim annem gidince.Senin yaş farkı azdı dimi nasıl tepki verio kardesine
Haber yokDoğumundan sonra sıkıntı yaşayan bi arkadaş vardı, adını gene unuttum. Umarım iyidir hiç giriş yapmış mı siteye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?