2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Yarın gid3cekmissin zaten kullanma bence.
Ben de gidicem yarin. Ayni sorun bende de var. Hem de agriyor dikislerim hala

Yarın gid3cekmissin zaten kullanma bence.
Ben de gidicem yarin. Ayni sorun bende de var. Hem de agriyor dikislerim hala

Kaşıntı dayanılacak gibi değil. Doğum sonrası 1 hafta kontrolüne gittik gayet iyi dedi hatta hiç doğum yapmamış gibisin demişti.
İnsanların gözü göz değil ya, resmen nazar değdi. Kontrol iyi geçtii ağrı yok sızı yok iyiyim falan dedikçe!!!
Baya kaşıntı mantar kaşıntısı gibi bide dikişlerebzarar veririm diye elimi de süreemiyorum.

karbonatlı su biraz olsun kasintini dindirir diye düşünüyorum. zararsizda bisi.

Yazık büyük kuzuya:/
2.nin kucakçı olması daha fena:/// benim büyük kızım öyleydi. Koca koca hemşireler sırtıüstü yatırıp kan alamamışlardı 4 aylıkken, bunun sırtında iğne mi var deyip, bana Allah’tan kolaylık dileyip çekilmişlerdi. Kelimenin tam anlamıyla anam ağladı. Kızımla birlikte annemi de sakinleştirmeye çalışıyordum çoğunlukla:/
Benim de annemlerin yanında son iki haftam. Rüya gibi bir lohusalık yaşıyorum. İki hafta sonrasının kağnı hızında gelmesini diliyorum

Keşke demeseydin iyiyim diye Lohusalıkta insan herşeye karşı daha hassas oluyor galiba, nazar dahil

iyi akşamlar kızlar, bişey sormak istiyorum
nette çelişkili bilgiler var, bugün 36+1'im prematüre sınırını aşmış oluyor muyum? Yoksa 36+6'da ya da 37+0'da mı olmak lazım tam olarak, bileniniz var mı acaba

37+0 öncesi prematüre

Dikislerim ayaga kalkinca agriyor uzanunca diniyor
10 gun oldu niye gecmedi bu agri sizi
Bebegimle doya doya ilgilenmeme engel oluyor
Güya normal dogum yapan ertesu gun ayağa kalkıyordu
Aynen ben de ertesi gün ayağa kalkılıyor sanmıştım, kandırılmışız ayağa kalkınca sanki 50 kiloyu alt tarafıma asıyorlar gibi oluyordu. Az daha sabır canım bir kaç güne iyi olacak. 17inci gündeyim ben ağrı sızı gitti

Aman diyim doktoruna danış öyle kullan canım başka bir probleme yol açmayasın. Belki dikişler iyileştiği için kaşıntı yapıyordur

Ben her konuştuğum kişiye sıkıntıları sıralayıveriyorum abartarak, gerçekten nazar çook değiyor

Ya kizlar oglum 22 gunluk oldu hala gogus yaralarim iyilesmedi canmdan can gidiyo emzirirken. Ustune yetmez gbi iki gogsumde de mastit var ve sutumun azalmasina sebep oldu sagiyorum 30 ml ancak geliyo cocugum doymuyo oyuzden uyumuyo ve ben mama vermek zorunda kaliyorm. Gogus yarasina lanolin kremi karbonatli suyu ve kantoron yagini denedim bana misin demiyo. Lanoline dogumdsn cok once baslamistim oysaki. Onerceginiz baska seylere acigim. Mastit icinde sicak su masaj tarama makinayla sagmayi denedim hala acilmadi kanallar ters emzirmeyi de yarin yapcam gecen sefer iyi gelmisti. Gecen sefer dedigim 3-4 gun once baska onerisi olan var mi?

Benimde göğüslerim çok kötü. Resmen zonkluyor. Uclari kabuk bağladı. O arkadaştan ses yok.

Canım tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…