- 19 Temmuz 2018
- 447
- 870
- 33
- 44
Allahim o da ne öyle okurken içim gittiYa bilmiyorum ama surekli islak veya nemli tutmak memeucunu daha kötü yapmaz mi? Ben eymen kuvozdeyken makineyle sağdgm için aşırı yara oldu kırmızı kırmızı yaralar belirdi ve bende krem sut aklima ne geliosa sürdüm.. Bu sefer sürekli islak tutugum için doku kaybı oldu.. Ufak ufak etler koptu.. Ne zmn sürekli yikadim ve kuru tuttum kendine geldi.. Simdi yavas yavas kopan parcalarin oldugu bosluklar dolmaya basliyor.. Ama canım taa başından beri emzirirken yanıyor.. Ne zmn gecicek bilmiyorm
Bizim de oldu ama 2 günde geçti düzeldi bol bol emzirdim ve çok su içtim bilmiyorum hangisinin faydası olduGitmem lazim yoksa zonklayacak.
Bir de ishali nasil ayirt edebiliriz ? Sanki sulu gibi kakasi kucugun.Rengi sari ama sulu gibi
Emzirirken terleyen var mı? Tshirt su gibi uyanıyorum her gece ve emzirdiğimde de aynı şekilde. Dün 2 kere tshirt değiştirdim su gibi...
Bakalım bugün nasıl geçecek
Cnm keske esin duzgun bi makine alsaydiKızlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Eşim bi makine almış ama makinelerin o düğümleri çözebilecek gücü yok. Annem zeytinyağı ile ovdu ve sert bi masaj yaptı. Canım yandı ağladım başta ama sonra uyuşuyo. Şuan pamuk gibi oldular. Annem özellikle söyledi " oraya da yaz da insanlar bilsin yapsın " meme acısı dikişlerden zor der hep .
Ne zaman sertleşme olsa tekrar yapıcam sonra da makineyle sagicam.masaj yaparken akan sütü de bardağa doldurduk sonra kaba koyup buzdolabına attık.
Rica ederim insallah faydasını görürsünTeşekkür ederim canım bende aldırayım
Ya yürüyüş yaptıkkaynanamda oturduk baya şimdi eve geldik ama kasigima resmen bicak sokuyolar fazlami yurudum acaba bu seferdeHareket et ama dikkatli ol yine. Bebiş geleceği zamanın kendi bilir en güzeli bol yürüyüş
Her uyandığında yandan bakıyorum kaka varmı diye varsa zaten hemen değişiyorum yoksa birinde değişmiyorsam ikincide değiştiriyorum yani 4saati gecirmemis oluyorum.birde bezin ortasinda uzunlamasins silik sarı bir renk var o mavi olunca çiş yapmış demek.bez doldukca arkaya doğru o sari hep mavi olmuş oluyor.beninki erkek ams kiz çocukları daha çabuk pisik oluyor o yüzden sık sık degismekte fayda var.Bebeklerinziin altini ne akdar surede degistiyorsunuz? Dun kaka yapti ama bugun yapmadi hic nasil anlicam degistirmem gerektigini. Cis yapmasi yeterli mi? Ne kadar cis var bezde anlayamadigimdan bir saati var mi?
Anladim sagol. Brnimki de erkek. Genelde bezi acinca yuzumuze ve kiyafetlerine yapmayi tercih ediyorHer uyandığında yandan bakıyorum kaka varmı diye varsa zaten hemen değişiyorum yoksa birinde değişmiyorsam ikincide değiştiriyorum yani 4saati gecirmemis oluyorum.birde bezin ortasinda uzunlamasins silik sarı bir renk var o mavi olunca çiş yapmış demek.bez doldukca arkaya doğru o sari hep mavi olmuş oluyor.beninki erkek ams kiz çocukları daha çabuk pisik oluyor o yüzden sık sık degismekte fayda var.
Göl oluyorum canım, dediğin gibi hem uyandığımda, hem emzirirken, lohusalıktanEmzirirken terleyen var mı? Tshirt su gibi uyanıyorum her gece ve emzirdiğimde de aynı şekilde. Dün 2 kere tshirt değiştirdim su gibi...
Bakalım bugün nasıl geçecek
Gücünü toplayana kadar ağzına kaşıkla akıtsan, inşallah o da toparlanınca çeker.. bizimki de beş çekip yoruluyo benim aşırı moralim bozuluyo bi de bakıp diyolr sarı mı bu çocuk, kustu mu diyolar yok diyorum e o zaman doymuyodurKızlar memede aktif süt üretimi bugün başladı, memeler birdenbire taş gibi kocaman oldular. Bebek bir iki aranıyor, yalandan tutuyor, sarılıktan dolayı güçsüz çekemiyor, iyice uyandırsam ağlamaktan memeye bakamıyor. Sağınca 10-15ml süt toplayabildim. Ama hep sağıp versem bu bebek nasıl çekecek, memedeyken ağlayıp krize girince dayanamıyorum.
Aslında emdikçe çenesi güçlenecek ve daha uzun süre Emecek, ama işte insan sarılığı yükselecek diye korkuyor demiKızlar memede aktif süt üretimi bugün başladı, memeler birdenbire taş gibi kocaman oldular. Bebek bir iki aranıyor, yalandan tutuyor, sarılıktan dolayı güçsüz çekemiyor, iyice uyandırsam ağlamaktan memeye bakamıyor. Sağınca 10-15ml süt toplayabildim. Ama hep sağıp versem bu bebek nasıl çekecek, memedeyken ağlayıp krize girince dayanamıyorum.
Teşekkür ederim darısı başına inşallahgözün aydin canm :) suni sanci nasil canm ? cok zormu ?
ANladım canım tamam inşallah bu hafta geçti artık ama önümüzdekim hafta ayarlarım artıkBen aylıksız izne ayrılacağım, doğum sonrası 8 haftalık süreden sonra..o süre zarfında yurtdışında olacağım için şimdiden gönderdim. Senin öyle bir durumun yoksa ayarlarsın daha, sıkıntı etme. Doğum belgesini göndermen yeterli sanırım şimdilik ama idarene sor bir yine de
dozuna gore zorluğu değişiyor demek :) hayirlisi bakalm bnm de 41 haftaya kadr vaktmvar muhtemelen doğmazsa suni deneriz ondan soruyorum cok gönlüm yok ama bu ara suni öcü degil diyor bazısı bazısı da sakin ha diyorTeşekkür ederim darısı başına inşallahbaştan çok zorlanmadım ama dozunu artırınca sancılar 2dakikaya düştü 15/20saniyede geliyordu biraz zorlandım hatta sezeryan yapalım ben doğuramıcam dedim ama çok şükür bi anda herşey olup bitti. Sonrası çok rahat oluyor normal.
Bu arada o son sancilar kendi sancin olsada cok zor son 2 saat kurtarın bni sezaryen edin bunu burdan cıkarın serzenişleri hep oluyorTeşekkür ederim darısı başına inşallahbaştan çok zorlanmadım ama dozunu artırınca sancılar 2dakikaya düştü 15/20saniyede geliyordu biraz zorlandım hatta sezeryan yapalım ben doğuramıcam dedim ama çok şükür bi anda herşey olup bitti. Sonrası çok rahat oluyor normal.
Bizim ki emiyor cok da guzel emiyor fakat bende sut yok. Dr enjektorle mama verin demisti oyle yaptiksimdi de emmeyi unutmus gibi davraniyorbenim bu sutun ne zaman gelecek bilmiyorum ama bebek memede emiyor bisey gelmeyince kizariyor sinirleniyor. Normalde enjektorle emince sikiyorduk agzina. Heralde simdi emince birsey gelmeyince sinir oldu iyice.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?