2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Allahim o da ne öyle okurken içim gitti
Valla kuruyunca yara daha fena oldu benmki
Ins zamnla gecer

Gitmem lazim yoksa zonklayacak.
Bir de ishali nasil ayirt edebiliriz ? Sanki sulu gibi kakasi kucugun.Rengi sari ama sulu gibi
Bizim de oldu ama 2 günde geçti düzeldi bol bol emzirdim ve çok su içtim bilmiyorum hangisinin faydası oldu biraz da su verdim bebeğe susuz kalmasın vücudu diye
Emzirirken terleyen var mı? Tshirt su gibi uyanıyorum her gece ve emzirdiğimde de aynı şekilde. Dün 2 kere tshirt değiştirdim su gibi...
Bakalım bugün nasıl geçecek

Cnm keske esin duzgun bi makine alsaydi
Bnm kücuk hic ememiyo ve makine olmasa halim ne olurdu bilmem
Masajla olcak is degil
Birisinden bulabilirsen bul bence ilerisi icin de lazim olabilir

Bebeklerinziin altini ne akdar surede degistiyorsunuz? Dun kaka yapti ama bugun yapmadi hic nasil anlicam degistirmem gerektigini. Cis yapmasi yeterli mi? Ne kadar cis var bezde anlayamadigimdan bir saati var mi?
Her uyandığında yandan bakıyorum kaka varmı diye varsa zaten hemen değişiyorum yoksa birinde değişmiyorsam ikincide değiştiriyorum yani 4saati gecirmemis oluyorum.birde bezin ortasinda uzunlamasins silik sarı bir renk var o mavi olunca çiş yapmış demek.bez doldukca arkaya doğru o sari hep mavi olmuş oluyor.beninki erkek ams kiz çocukları daha çabuk pisik oluyor o yüzden sık sık degismekte fayda var.

Anladim sagol. Brnimki de erkek. Genelde bezi acinca yuzumuze ve kiyafetlerine yapmayi tercih ediyor

Kızlar memede aktif süt üretimi bugün başladı, memeler birdenbire taş gibi kocaman oldular. Bebek bir iki aranıyor, yalandan tutuyor, sarılıktan dolayı güçsüz çekemiyor, iyice uyandırsam ağlamaktan memeye bakamıyor. Sağınca 10-15ml süt toplayabildim. Ama hep sağıp versem bu bebek nasıl çekecek, memedeyken ağlayıp krize girince dayanamıyorum.

Gücünü toplayana kadar ağzına kaşıkla akıtsan, inşallah o da toparlanınca çeker.. bizimki de beş çekip yoruluyo benim aşırı moralim bozuluyo bi de bakıp diyolr sarı mı bu çocuk, kustu mu diyolar yok diyorum e o zaman doymuyodur sürekli dua ediyorum nolur çeksin çok çok diye, yetemiyomuşum hissi çok ağır basıyor bazen ama dua etmek gerçekten çok rahatlatıyo

Aslında emdikçe çenesi güçlenecek ve daha uzun süre Emecek, ama işte insan sarılığı yükselecek diye korkuyor demi

gözün aydin canm :) suni sanci nasil canm ? cok zormu ?
Teşekkür ederim darısı başına inşallah baştan çok zorlanmadım ama dozunu artırınca sancılar 2dakikaya düştü 15/20saniyede geliyordu biraz zorlandım hatta sezeryan yapalım ben doğuramıcam dedim ama çok şükür bi anda herşey olup bitti. Sonrası çok rahat oluyor normal.

ANladım canım tamam inşallah bu hafta geçti artık ama önümüzdekim hafta ayarlarım artık

Bizim ki emiyor cok da guzel emiyor fakat bende sut yok. Dr enjektorle mama verin demisti oyle yaptiksimdi de emmeyi unutmus gibi davraniyor benim bu sutun ne zaman gelecek bilmiyorum ama bebek memede emiyor bisey gelmeyince kizariyor sinirleniyor. Normalde enjektorle emince sikiyorduk agzina. Heralde simdi emince birsey gelmeyince sinir oldu iyice.

dozuna gore zorluğu değişiyor demek :) hayirlisi bakalm bnm de 41 haftaya kadr vaktmvar muhtemelen doğmazsa suni deneriz ondan soruyorum cok gönlüm yok ama bu ara suni öcü degil diyor bazısı bazısı da sakin ha diyor hayirlisi bakalm umarm gelir kendiliğinden.

Bu arada o son sancilar kendi sancin olsada cok zor son 2 saat kurtarın bni sezaryen edin bunu burdan cıkarın serzenişleri hep oluyor

Bol bol dinlen,uyu bebisten firsat kalan zamanda.Dusta ilik su tut goguslerine ve boynuna dogru heryere.hergun yap bunu.Ogunlerinde dereotu mutlaka olsun.Gelicek süt hic merak etme ama sabahlari duşta en az bi 5 dk gecirmeyi ihmal etme.

Kızlar merhaba Doğum yaptıktan sonra anlatamadım pek bir şey. Girip çıkamadım da. Çarşamba gecesi acil sezaryen ile Doğuma alındım. Çünkü bebeğim kaka yapmıştı. çok şükür ki hiçbir sıkıntı olmadan kavuştuk.
Size soracağım bir şeyler var:
Birincisi süt artırmak için tavsiyeler? Yani göğsümü ebeler sıktığında süt geldi ama dün öğlenden beri kuzuya şırınga ile mama takviyesi yapıyorum çünkü ya yetmiyor ya da bazen yok bilemiyorum.
İkincisi göğüslerim 2 günde yara oldu lansinoh dışında tavsiyeler neler ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…