2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Cocuklarda ne etki eder bilemem.. Ben sogukla ilgili bütün hastaliklari boyle atlattm.. Ama cocuklarda napilir inan bilmiyorum.. Eymen ateslense naparim onu da bilmiyorm.. Surekli kontrol ediyorum aşıdan beri
Ben sıkı takiple genelde ilaçsız atlatanlardandim çocuk için. Biraz uzun sürerdi belki ama bağışıklığı güçleniyor. Ama şu an hiçbir şeyi göze alamıyorum. Öteki daha 5 günlük.

Ankara'da Hacettepe üniversitesi bu işin ehli. Doç. Dr. Özge Uysal Soyer, Prof Dr Enis Bülent Şekerel

Bnde de ayni dert var mama vermedgm gün canimiza okuyor.. Ille yiyecek mama bnde birakmak cok istiyorm ama korkuyorm ac kalinca biseyolcak diye

Bende çok üzülüyorum mama veriyorum ayriyeten diye.. Ama dedigin gibi ucunda ölum yok.. Yapcak bisey yok.. Uyumuyor.. Uyumayinca da farkli seylerle karsilasabilirz.. Aç kalinca sarilik vsvs bi sürü tehlikesi var.. Tabi bizde biliyoruz mama iyi bisey degil anne sütünün yanından geçemez.. Ama yetmiyor süt yetmeyince napalim.. Bende mamayla buyumusum ne şeker var ne baska bisey..bu olmuycagi anlamina gelmiyor ama simdilik saglikliyim.. Mevlam vermis belli biömür bunu yaşıyoruz.. Herkes evladi için en iyisini ister ama elden gelmeyince neyleyelim.. Bence sen kendi bildigini yap.. Annesin sen..evladin ve kendin için en iyi olanı sen bilirsin.. Bana da aile hekimi ne biçim tutuyorsun bebegi dedi azarladi resmen.. Öyle sinirlendim ki içimden.. Bi gun ters bisey derse bozcam ama.. Anne evladini nasil tutcani bilmez mi.. Sende evladini nasil besliyceni bilmez misin sanki.. Bana annem bile mama verme diyo..napaym cocugu aç mı birakaym tovbe tovbe.

Bak simdi 60ml mama verdim. Kaşıkla verdigim icin bir kısmı agzinin kenarindan aktı. Doymus olmasi gerek. Ama şimdi yinede beni emiyor. Emmeden uyumuyor. Yoksa mama yiyip aç olması imkansiz. Ben anlamıyorum neden hrp agzi acik emme istegi var.

Cnm sen biberonla mi veriyosun mamayi peki?

iyi geceler kizlar ben doğurdum dogumum guzel gecti cok şükür oglum da iyi yanimda 2900 kilosu . o kadr egzersiz ve masajların faydasını gördüm cok şükür dikisim yok bi tane igne yapıldı onun harici herşeyiyle doğal bi dogum oldu Allah im herkese nasip etsin inslh boyle guzel dogumlar.. Ama berbat bi ebem vardı Allah ta boyle insanlardan uzak etsin bizi . cok aşırı sinirliyim cunku bebeğim 15 dk çıplak o soğukta kaldi kimse elini vurmadı bn sanıyorum birsey yapıyorlar faln . bn şimdi bunlari nasil şikayet edebilirim ?

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Anam gıs dogurdun sonunda.. Demekki sana baski yapmak lazim doğur diye

Allah anali babali büyütsün

Niye öyle yapmislar ki.. Allah allah.. Saglik bakanlığına yada cimere yaz canim.. Detaylari bilgileri doğru ver ki rahat ulassinlar o ebeye

amin canm sagol aynen doğur doğur baskilarina tepki verdik sonunda bebesimle. suan evraklarım elimde değil ebenin adını öğrenir öğrenmez direk şikayet edicem . hatta once eğitim aldigim ebeye ardından başhekime gitmeyi düşünüyorum . davranışları berbattı.

Bize de kükürtlü bitkisel bir sabun vermişti doktor. Sivilce benzeri bir döküntü olmultı
Kızlar saç boyarsak süte geciyormu? Saçlarımın beyazları çıktı. Kendimi kötü hissediyorum
3 aydan sonra öneriyor çocuk doktorları

İnan ne yaşarsan yasa melegine bakınca şükürler olsun iyiki diyosun. Ben normal doğum yaptım sonra hiç duzelemicem sandım ama sanki bi anda toparlandım bir buçuk hafta sonra. Şimdi dikişlerin düşmesini bekliyorum.
Kendinize silikon göğüs ucu kalkanı edinin çünkü kıyafetinize değince can yakıcı oluyo hem de sutunuzle iyileştirici oluyo. Doğuma giderken de kesinlikle tok olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…