2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ya nasıl doğurdum beraber bekleyecektik inanmiyorum:) bi anda mi oldu suyun mu geldi noldu hissettinmi belirti varmiydi off ben tek.kaldim resmen ya:)

Arkadaslar yatarken ustunuz basiniz sut olmamasi icin ne yapiyorsunuz? Philips gogus kalkanlari takiyorum deliksizi gece ama her turlu akiyor surekli kiyafet degistirme halindeyim.
Lansinoh göğüs pedi hic sızdırıyor ben memnunum.
Kızlar saç boyarsak süte geciyormu? Saçlarımın beyazları çıktı. Kendimi kötü hissediyorum
Geçen hafta sadece önleri çerçeve deniyor ya onlari şakalara kadar organik boya ile boyadım 15 dk tutup yıkadım.beyazlar renk aldi yeter oda 1 ay kadar sonra yine ayni yaparim

Ya şimdi benim mesaneye olan baski gitmis gece hic tuvaletese kalkmadım çocuk gerinicerimi gitti ama migdemsede boşluk var sanki ama sancim yok sadece bacagim sızliyor

Kızlar sütüm gelmiyor lütfen yardım edin
Sıcak duş al.memelerini taradin mi.banyoda yukardan aşağı goguslerini tara kanallar acilsin, bol bol sivi alman lazim işin asli o.su içemiyorum dersen hoşaf kısmına gec ama sıvı çok önemli.dereotu ve uyku.dinlenmek çok iyi geliyor

Çok sevindim maşallah. Allah yavrunluzla hayırlı güzel bir ömür nasip etsin. Hadi bakalım Ekim anaları sayfasını kapattın

L Leiyla bitir şu işi leylaaa şöyle bi iki üç saate de sen yazsan ay kızlar ben doğurdum diyee, amiiin
Ay inşallah ya B Biravucmutluluk gidince kendimi sınıfta kalmis tek ogrenci gibi hissettim resmen kapanış konuşmasını yapmak üzere doğumdan sonra burda olacağım insallah ama haladir hic sancim yok tek bacak agrisi var buda sancidan sayilsin:)

Hirilti yeni dogan bebeklerde normal canim bende o sekilde giydiriyorum ev soguksa elimizdeyken kundagin ustune tekrar battaniye aliyiruz

Ya nasıl doğurdum beraber bekleyecektik inanmiyorum:) bi anda mi oldu suyun mu geldi noldu hissettinmi belirti varmiydi off ben tek.kaldim resmen ya:)
sancim vardi bi kac gundur diyordum biliyorsun
kopyala yapıştır yapaym bari biliyorsun sancılarım vardi düzensiz ve şiddeti artmayan ama canımı yakan gerisi birden gelişti insallah sende doğurursun kolaycik.dogumum guzel gecti. 16.00 dan itibaren düzensiz sancılarım vardi cok şiddetli degildi ama canımı da yakıyordu . sonra akşam 21.00 22.00 gbi şiddetlenmeye başladı ama hala duzensizdi biraz oyalandm faln duşa girdim ciktim sanci hala duzensizdi 7 dk da geliyorsa bi iki sonra bi bak 10 dakika da geliyordu . sonra dedm bu yalancı sancilar uyuyaym en iyisi uyumuşum 1 gbi şiddetli sancılarla uyandm 5 dakikaya bir 2 3 kere geldi tuvalet ihtiyacım var gibiydi bi tuvalete gireym dedm tuvalette ıkınınca sanci iyice şiddetlendi 4 dk düştü sonra acaba dogummu dedm ama yerlere yatıyorum ağrıdan eşimi kaldırdım belimi faln ovdu bir türlü dogummu degilmi anlayamadm neyse sancilar 2 dk düştü ve artk dayanilmazdi eşime gidelm dedm bu arada saat 2 buçuk oldu hastene cok yakındı zaten dogumhaneye gelmemle ilk kontrol ardından sakin ıkınma dedi ebe tam aciklik varmis hemen doğumhane ye aldılar . dedm bnm ıkınma hissi yok ama biraz beklesek mi dedm cocuk gelmiş canm nasil bekleyeceksin dedi suyumu patlatmasiyla bnde asiri bi ıkınma isteği geldi ebe bn dedikce ikin ama yavaş yavaş hızla ıkınırsan yırtılırsın dedi 4 5 ıkınmadan sonra fazla ıkınıyorsun bana bırak bn alicam dedi istemsiz bi kere daha ikindim sonrası derin nefes saat 3 de doğdu toplamda ne kadr sanci çekmiş oluyorum bilmiyorum ama Allah im.beni kurtar moduna 1 den sonra girdim :) epizyom yırtığım yok cok dogal bi dogum oldu cok şükür . bunlar guzel kısımlardı kötü kısımlara gelecek olursak dogumhanede vajinal muayene edilirken elimi vajinaya yakin bölgeye tuttuğum icin sert bi dille elini ordan al diye uyarildim ardından suyumu patlatırken de aynı şeyi yaptığım icin resmen azar işittim bn nasil dogurtaymbu şekilde seni diye bağırdi bna sadece vajina üst kemiginin ordaydı elim sanarsin tekme atmışım tokat atmışım bunla da kalmadi ebe bebegi yatirdi bi yere kilo boy igne ve topuk izinden sonra giydirmedi epey bi zaman cocuk ciplak kaldi orda bn sandim birsey yapilacak en son sordm neden bekliyor hala gorevli kadin gelecek dedi plesantayi çıkardı kontrolünü yaptı ve gitti kalkabilirsin veya şudur budur hic bi şekilde bi bilgi vermedi ve bni dogumhanede oyle birakti cikti görevli kadin halledermis gerisini oda yasli bi kadin hic bisi umrunda olmayan miymiy moralim bozuk bu yüzden şikayet etmeyi düşünmüyorum bunlari bu davranışlarından ötürü. . ilk dogumumu da burda yaptm ve canim kizim yavrum diye konusuldu o kadr guzel davranildi ki bebegime ve bana suan cok saskinim. ve kesinlikle bugünkü ebe ve hizmetli kadını şikayet etmek istiyorum .

Güvende hissetmek istedikleri zaman memeye yapışırlarmış kokuna da alışmıştır
Gözün aydın canım
Kızlar sütüm gelmiyor lütfen yardım edin
Duşa gir memelerine sıcak su tut biraz masaj yap iyi geliyo ilk günlerin mı? Eğer öylede zaten az geliyor

isim falan aldim canm edicem kesin kararliyim. doğumun güzelce geçmesine sevinemedm. işini sevmiyorsan yapma bu kadr basit

Canım adına çok sevindim Rabbim saglikla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin
Benim bebeğim de bekledi ama ısıtıcinin altında tutuyorlar belki öyle biseydir sizinki de. Bence şimdi bunlara hiç takılmayın meleğinizi bol bol emzirin kokusunu içinize çekin. O huzurlu anların tadını çıkarın

Adet tarihinin doğru hesaplandigina emin misin acaba Aralık anası mısın sen :))
Amaaan dert etme kimse içerde kalmıyor. Çıkacak elbet. Sen uyumama bak

Adet tarihinin doğru hesaplandigina emin misin acaba Aralık anası mısın sen :))
Amaaan dert etme kimse içerde kalmıyor. Çıkacak elbet. Sen uyumama bak
Hahaha gerçekten illa ki çıkıyorlar
Doğurmadan önce hamilelik zormuş diyordum doğurduktan sonra o fragmanmis asıl film yeni başladı dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…