Ya nasıl doğurdum beraber bekleyecektik inanmiyorum:) bi anda mi oldu suyun mu geldi noldu hissettinmi belirti varmiydi off ben tek.kaldim resmen ya:)iyi geceler kizlar ben doğurdumdogumum guzel gecti cok şükür oglum da iyi yanimda 2900 kilosu . o kadr egzersiz ve masajların faydasını gördüm cok şükür dikisim yok bi tane igne yapıldı onun harici herşeyiyle doğal bi dogum oldu Allah im herkese nasip etsin inslh boyle guzel dogumlar.. Ama berbat bi ebem vardı Allah ta boyle insanlardan uzak etsin bizi . cok aşırı sinirliyim cunku bebeğim 15 dk çıplak o soğukta kaldi kimse elini vurmadı bn sanıyorum birsey yapıyorlar faln . bn şimdi bunlari nasil şikayet edebilirim ?
Lansinoh göğüs pedi hic sızdırıyor ben memnunum.Arkadaslar yatarken ustunuz basiniz sut olmamasi icin ne yapiyorsunuz? Philips gogus kalkanlari takiyorum deliksizi gece ama her turlu akiyor surekli kiyafet degistirme halindeyim.
Geçen hafta sadece önleri çerçeve deniyor ya onlari şakalara kadar organik boya ile boyadım 15 dk tutup yıkadım.beyazlar renk aldi yeter oda 1 ay kadar sonra yine ayni yaparimKızlar saç boyarsak süte geciyormu? Saçlarımın beyazları çıktı. Kendimi kötü hissediyorum
Sıcak duş al.memelerini taradin mi.banyoda yukardan aşağı goguslerini tara kanallar acilsin, bol bol sivi alman lazim işin asli o.su içemiyorum dersen hoşaf kısmına gec ama sıvı çok önemli.dereotu ve uyku.dinlenmek çok iyi geliyorKızlar sütüm gelmiyor lütfen yardım edin
Evet canım normal oldu rezene falan duydum dopru muNe kadar oldu dogum yapali ve normal mi yaptin? Ilk gunler icin cok normal bol bol sagmaya memeyi tetiklemeye calis.
Çok sevindim maşallah. Allah yavrunluzla hayırlı güzel bir ömür nasip etsin. Hadi bakalım Ekim anaları sayfasını kapattıniyi geceler kizlar ben doğurdumdogumum guzel gecti cok şükür oglum da iyi yanimda 2900 kilosu . o kadr egzersiz ve masajların faydasını gördüm cok şükür dikisim yok bi tane igne yapıldı onun harici herşeyiyle doğal bi dogum oldu Allah im herkese nasip etsin inslh boyle guzel dogumlar.. Ama berbat bi ebem vardı Allah ta boyle insanlardan uzak etsin bizi . cok aşırı sinirliyim cunku bebeğim 15 dk çıplak o soğukta kaldi kimse elini vurmadı bn sanıyorum birsey yapıyorlar faln . bn şimdi bunlari nasil şikayet edebilirim ?
Ay inşallah ya B Biravucmutluluk gidince kendimi sınıfta kalmis tek ogrenci gibi hissettim resmen
İki ucu da şey yaniher halükarda olacak ama bakalim ne zmn nasip olcak
Hirilti yeni dogan bebeklerde normal canim bende o sekilde giydiriyorum ev soguksa elimizdeyken kundagin ustune tekrar battaniye aliyiruzBurnunda hırıltı var emerken bile her nefeste burun hırıl hırıl, acaba üşüttü mü ya neden böyle oldu?
Kısa kollu zıbın üstüne penye tulum ya da alt üst pijama. Daha sonra penye battaniyeye kundak yapıp yatırıyorum üstünü örtüyorım başka bir battaniyeyle
Ne giydiryorsunuz siz!?
sancim vardi bi kac gundur diyordum biliyorsunYa nasıl doğurdum beraber bekleyecektik inanmiyorum:) bi anda mi oldu suyun mu geldi noldu hissettinmi belirti varmiydi off ben tek.kaldim resmen ya:)
kopyala yapıştır yapaym bariYa nasıl doğurdum beraber bekleyecektik inanmiyorum:) bi anda mi oldu suyun mu geldi noldu hissettinmi belirti varmiydi off ben tek.kaldim resmen ya:)
Güvende hissetmek istedikleri zaman memeye yapışırlarmış kokuna da alışmıştırBak simdi 60ml mama verdim. Kaşıkla verdigim icin bir kısmı agzinin kenarindan aktı. Doymus olmasi gerek. Ama şimdi yinede beni emiyor. Emmeden uyumuyor. Yoksa mama yiyip aç olması imkansiz. Ben anlamıyorum neden hrp agzi acik emme istegi var.
Gözün aydın canımiyi geceler kizlar ben doğurdumdogumum guzel gecti cok şükür oglum da iyi yanimda 2900 kilosu . o kadr egzersiz ve masajların faydasını gördüm cok şükür dikisim yok bi tane igne yapıldı onun harici herşeyiyle doğal bi dogum oldu Allah im herkese nasip etsin inslh boyle guzel dogumlar.. Ama berbat bi ebem vardı Allah ta boyle insanlardan uzak etsin bizi . cok aşırı sinirliyim cunku bebeğim 15 dk çıplak o soğukta kaldi kimse elini vurmadı bn sanıyorum birsey yapıyorlar faln . bn şimdi bunlari nasil şikayet edebilirim ?
Duşa gir memelerine sıcak su tut biraz masaj yap iyi geliyo ilk günlerin mı? Eğer öylede zaten az geliyorKızlar sütüm gelmiyor lütfen yardım edin
isim falan aldim canm edicem kesin kararliyim. doğumun güzelce geçmesine sevinemedm. işini sevmiyorsan yapma bu kadr basitB Biravucmutluluk yaaa hayırlı olsunmaşallah sana da bebişine de. Nereye şikayet edebiliyosan et bence de kötü pis insanlar. ay bunlar çalışıyoken çok iyi olup da iş bulamayan insanlara o kadar üzülüyorum ki
Canım adına çok sevindimiyi geceler kizlar ben doğurdumdogumum guzel gecti cok şükür oglum da iyi yanimda 2900 kilosu . o kadr egzersiz ve masajların faydasını gördüm cok şükür dikisim yok bi tane igne yapıldı onun harici herşeyiyle doğal bi dogum oldu Allah im herkese nasip etsin inslh boyle guzel dogumlar.. Ama berbat bi ebem vardı Allah ta boyle insanlardan uzak etsin bizi . cok aşırı sinirliyim cunku bebeğim 15 dk çıplak o soğukta kaldi kimse elini vurmadı bn sanıyorum birsey yapıyorlar faln . bn şimdi bunlari nasil şikayet edebilirim ?
Adet tarihinin doğru hesaplandigina emin misinAy inşallah ya B Biravucmutluluk gidince kendimi sınıfta kalmis tek ogrenci gibi hissettim resmenkapanış konuşmasını yapmak üzere doğumdan sonra burda olacağım insallah ama haladir hic sancim yok tek bacak agrisi var buda sancidan sayilsin:)
Önce sütüm gelmiyo psikolojisinden çıkın sonra bol bol sağlıklı şeyler yiyin , duş alın ve her fırsatta masaj yapınKızlar sütüm gelmiyor lütfen yardım edin
HahahaAdet tarihinin doğru hesaplandigina emin misinacaba Aralık anası mısın sen :))
Amaaan dert etme kimse içerde kalmıyor. Çıkacak elbet. Sen uyumama bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?