2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bende nuk aldim kusacak gibi yapiyor veremedim baska bi emzikmi denesek

Hadi gözümüz aydin
Allah analı babali büyütsün

cnm gece 2kere acile gittim şükür rahatladım şimdi kendi doktoruma gidiyorum
Çok şükür canım
kızlar zor uyanıyor cocuk sarılığı 9 cıktı cumartesi tekrardan bakacaklar siz nasıl kaldiriyorsunuz
Canım soyundur gerekirse tamamen topuk altına pıtpıt vur biraz can acıtıcı ama başka türlü uyanmazlar burnunu sıkabilirsin omuzla boyun kısmına dokunabilirsin ağrı elişi düşük orada
Bu bebekler çok akıllı ya hiç kucaktan inmiyorlar kucakçı oldu bizimki de sanırım yatağına koymak zor salonda yer yaptım yanına uzanıyorum ama yine de hemen kalktı dün gece ya
Arkadaslar yatarken ustunuz basiniz sut olmamasi icin ne yapiyorsunuz? Philips gogus kalkanlari takiyorum deliksizi gece ama her turlu akiyor surekli kiyafet degistirme halindeyim.
Gögüs kalkanı öyle canım benimde defalarca battı üstüm göğsüm yarayken kullanmıştım şimdi göğüs pedine geçtim onlar akıtmıyor emzirme sütyeniyle beraber
Geçmiş olsun canım inşallah grip durumunu atlatırsınız hemen
Bizde de var canım genelde geçiyormuş diye duydum geçmezse alerjik durumu da olabilir
Canım mamada şeker oranı yüksek olması değil bir anda yüklü verilince insanın şekeri yükselir ya öyle bir şey vücuduna yüklenmiş oluyor sen bilirsin ama sürün yetiyorsa alıyorsa sarılık durumu yoksa sütle devam et derim meme reddi olma durumu da var Allah korusun
Canım çok sevindim ya gözünaydın Allah analı babalı büyütsün Hastaneyle şikayete başlayabilirsin bimere de şikayet etmeni öneririm
Kızlar sütüm gelmiyor lütfen yardım edin
Canım sakin ol ilk zamanlar olabilir sütüm var de kendine sıcak duşa gir göğüslerine masaj yap duş başlığıyla göğüslerine su tut bayağı aksın kanalları açsın. Sabah akşam rezene içebilirsin günde en az 4-6 TL su içebilirsin. Bol dereotu tahin helvası ve bestlak damla öneririm.
Maşallah canım nasıl güzel bir doğum olmuş ya Rabbim kurtardı artık cennet kokuluna sarılıp koklama vakti kadınları dediğim gibi şikayet etmekten sakın vazgeçme

Ahhhh ahhh hafta sonu ya insanlar gelelim diye arıyor. Reddediyorum kusura bakmayın çocuk hasta diyorum.

Aman en iyisi.. Hasta olmasalar bile ben reddederdim heralde.. İki cocuklu kadina oturmaya gelmek ne demek..mevlud filan olunca gidersin allah allah.. Ben kimseyi agirlamadm daha.. Bi tek bursadan arkadasim geldi o da daha gelemem ista gelmisken goruselim deyince kabul ettim

Ben mama kullanıyorum. Kilo alımı yavas olunca doktor kontrolünde başladık. Hipp combiotic Günde 3-4 defa 30 cc veriyorum. Emziriyorum ama bazen doymuyor. Doymayınca da uyuyamıyor. Öyle bir algı var ki mama vermekle ilgili yeni annelerin psikolojisini bozuyor. Yetmiyorum,kötü bi annemiyim,çocuğa zarar mı veriyorum diye günlerdir üzülüyorum. Arada bir mama vermeden günü geçirmeyi deniyorum. Olacak mı acaba diye. Yavrumun gözleri uykusuzluktan kıpkırmızı oluyor uyuyamıyor açlıktan. Mamayı veriyorum hemen dalıyor. Bu kez de çocugu bu kadar aç ve uykusuz bıraktıgıma üzülüyorum

Ya tebrik ederim oh oğlunu aldin kucağına mis mis darisi basima insallah cok guzel olmus dogumunda fazla bekletmemis sanci nerde oluyor ya bana neden gelmiyor

Adet tarihinin doğru hesaplandigina emin misin acaba Aralık anası mısın sen :))
Amaaan dert etme kimse içerde kalmıyor. Çıkacak elbet. Sen uyumama bak
Sona kalmış psikolojisi hiç sona kalacağımı.dusunmemistim dediğin olabilir ya kyannamda deyip duruyor senin günün dolmadi diye makinaya gore soylediler banada heyecan uyutmuyor :))

Canım sen prematüre annesisin sana hiç gelinmez. En az üç ay. Ama işte koşa koşa geliyor insanlar.

Sona kalmış psikolojisi hiç sona kalacağımı.dusunmemistim dediğin olabilir ya kyannamda deyip duruyor senin günün dolmadi diye makinaya gore soylediler banada heyecan uyutmuyor :))
Canım benim ilk bebe 40+2'de doğdu. Yumurta takibi yapıyorduk hamile kaldığım gün dahi kesindi.
İkinci için de adet düzensizliği sebebyle sat degistirildi tahlil ve usg'ye göre. Yeni adet tarihime göre ikinci bebe 38+6'da doğdu.
Ama hesapladım asıl adet tarihime göre ikinci de tam 40+2'de doğmuş

ah ne guzel ideal bi.zamanda gelmisler masallah...Ben haftaya cumaya suni sancigünü doğurursam 41 olacak:) adtik 41 kere maşallahderim

evet canm ısıtıcı çalışıyordu ama inanmazsın belki ama cocuk daha yeni ısındı kucagima aldığmda buz gibiydi malum gecenin 3ü hava sert doğumhane soğuk ne kadr ısıtıcı da olsa fuzuli bekletilmesi bni gicik etti. biri evrak derdinde biri cikti gitti . aman neyse bahsedince dahada sinirleniyorm

Bugün sadece 1 bardak su içmişim. Şu içmeye bile vaktim olmamış. Bende hiç mutlu değilim ve kızıma çok haksızlık olduğunu düşünüyorum ama yetişemiyorum. Bir an önce düzene girsek
Yemek yıyemedıhım gıbı tuvalete bile gidemiyorum. Sürekli tutmaktan böbreklerim agrıyor.babasında ağlıyor baskasında agluyot. Hep ıstıyorkı kucagimda uyusun. Yatagına koyuyom ağlıyor. Diğer cocuklarım perişan..kimseye sabrım yok. Allahtan eve haftada 1 kadın gelıyor... Eşimin yıyecegını bılsem ona yemek yaptırcam ama sağolsun çorba yaptırıyorum cocuklar ıcın. Eşime sabrım yok. Gece horul horul uyuyor. Kaç kere bıberon süt koyayım dedim sen ver dedım. Ben beceremem dıyor. 1 saat uyusam bana yeter..

bencede . esim boşver Allah kalplerine gore versin de gec diyorda. bn etmek istiyorum pazartesi isitmetesti ve kontrol icin gelmek gerekmiş geldigimde edeceğim . bu bimer mi siber mi orayada bakıcam aksam . bnm icin oldu bitti ama bundan sonrakiler icin edicem. carsaf istedik yeni onu bile getirmedi kadin ve uyumadm yatmadm yataga degisene kadr baska bi gorevli bayandan rica ettik degisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…