Olsun canım bebiş şimdi iyiyse kendinionlarla hiç germe gereken yere yaz istersen ama tammlohusa sürecinde daha fazla kendimi üzmeevet canm ısıtıcı çalışıyordu ama inanmazsın belki ama cocuk daha yeni ısındı kucagima aldığmda buz gibiydi malum gecenin 3ü hava sert doğumhane soğuk ne kadr ısıtıcı da olsa fuzuli bekletilmesi bni gicik etti. biri evrak derdinde biri cikti gitti . aman neyse bahsedince dahada sinirleniyorm
Ah hurma dişimi ağrıtıyor ananas dudakları ve dilimi kesiyor:/ yürüyüş ılık duştek çare gibi bende karnım ağrıyacak sanıyodum kasigim dün gece baya ağrıdı aniden girip cikiyodu ağrı ama girince yakiyodusonra bida olmadı ya bugünde hiç hareket etmedim yalnız eşim Bi yere göndermiyor evdede inşaat var eşim evden ayrılamıyor evde çömelma yapayım bari sağol canım genelde tüm gün yatıyorum belki o yüzden sona kaldimsanci kasikta oluyor canim seninde erkekti sanirim boyle yakan bi ağrı oluyorkaşığın tam ortasında ilk dogumda sancim boyle olmadığı icin emin olana kadr baya bi zaman geçtisuyum evde gelmiş olsa kesin dogururdm evde gene ki burda patlattılar da ıkınmam doguma başlarken geldi dogum icin de sicak dus merdiven çömel kalk bunları yap kesinlikle . yürü uzun uzun başlar bence açıklıkta var senin. he ayrıca ananas ve hurma ye . doğur inslh sende bugün
cnm benimde 17 cıktı canım çok sıkkın çok sagolBizimde yuksek cıktı. 17.9 du hatta. Ben her saat başı emzirdim. 6 saatte bir 60ml mama yaptım. Yedigi kadar verdim. Ayrica evim gunes alıyor. 1 saat sadece bezi ile birakarak guneslettim. Birgunde düştü. Istersen sende oyle yap
özelde 19 cıktı cnm devlete gittim 2saat sonra 17 cıktı birde yarın düşmese yatış kaç gün yattinizKac cikti sariligi? Bizim ilk yatisimiz 19 ile olmustu. Biz de mecbur sariligi yuksek oldugu donem mama verdik ama oncesinde yatis yapti. Doktorun tavsiyesi gunde 3 kez anne sutuyle beslenme sonrasi 20 cc vermemizdi. Bu sekilde deneyebilirsin. Bol bol emzir. Gecmis olsun.
Bilemiyorum canım emzikten çok bebekle alakalı sanırımBende nuk aldim kusacak gibi yapiyor veremedim baska bi emzikmi denesek
Bol bol emzir yok deme sakın illa ki gelir bebek emdikçe göğüsün uyarılır en önemli şey strese girmemekDaha yeniyim kuzum 31 ekimde doğum yaptım
Sözleşme elinde var mı ? Sözleşme önemli.Selaam, uzun zamandır giremiyorum buralara ama iyiyiz oğluşumla. 1 ay doldu bilesormam gereken bişey var kızlar. Ben özel okulda matematik öğretmeniyim. Haziranda sözleşme imzaladım. Biliyorsunuz özellerde sözleşmeler yıllık imzalanıyor. İkinci dönem başlayacağım diye imzaladım yıllık sözleşmemi. Ama ben çalışmama kararı aldım ikinci dönem. Ailevi sebeplerden. Şimdi istifa edip tazminat ödemek zorunda mı kalıyorum? Ya da ben ücretsiz izne ayrılmak istiyorum diyebilir miyim? yasal olarak uyuyor mu? Lütfen bilen birileri yardımcı olsun idare karşısında güçsüz kalmak istemiyorum.
Sözleşme elinde var mı ? Sözleşme önemli.
Bi haftalıkken yaptırdık aslında daha erken yaptiracaktik ama doğum yaptığım hastanede cihaz bozulmuşKızlar işitme testine ne zaman gittiniz?
Benim ilk çocukta erken dönemde bir girdi. Tek kulaktan sinyal alınamadı.
20 30 günlük falanken de ikinci defa girdi yine sinyal alınamadı. Sonra 45 günlük ya da 2 aylikti. Ancak o zaman sonuç alınmıştı. Bu kez erken yaptırmak istemiyorum.
özelde 19 cıktı cnm devlete gittim 2saat sonra 17 cıktı birde yarın düşmese yatış kaç gün yattiniz
Kızlar kanguru konusunda ne düşünüyorsunuz?
Ben kısa denk geldiği için almamıştım ama benden ayrılmıyor toparlaninca ne yemek ne ev işi yaptirmicak. En azından evde kullanmak için kanguru almayı düşünüyorum uyanıkken takarım yemek yaparım evi temizlerim falan
Bir avukata danışman iyi olacaktır bu konuyu.4857 sayılı kanunundaki geçerli sebepler yoksa tazminat öder yazıyo. O kanunda da analıkla alakalı bişey yok. Bu durumda ödeyeceğim tazminatı. Ama ücretsiz izin adı altında ayrılsam? Yıllık sözleşmeyle saçma oluyo ama hak savunabilmek için böyle bişeyin mümkün olup olmadığını bilmem lazım :/
Kanguru candır. Ergonomik kanguru al ama mutlaka. İlk oğlum 29 Kasım dogumlu. Yenidoğan aparatı almadigim için 4 aylıkken başladım kullanmayaa. Ve çok mutlu kullandık. 14 aylık yürüdü. 10 ay sürekli kangurudaydi. Sonrasında da yoruldukca kanguruya aldım. Halka sling tarzı bir şeyi kendim yaptım. Bendeki ergonomik kanguru. Şimdi ikinci için wrap sling alacagimKızlar kanguru konusunda ne düşünüyorsunuz?
Ben kısa denk geldiği için almamıştım ama benden ayrılmıyor toparlaninca ne yemek ne ev işi yaptirmicak. En azından evde kullanmak için kanguru almayı düşünüyorum uyanıkken takarım yemek yaparım evi temizlerim falan
Canını sıkma benim yaptigim gibi yap. Ertesi gun benim 17.9 dan 16 ya düştü 3 gun sonrada 13.5 oldu. Her saat basi mutlaka emzir. 6 saatte bir mama ver.cnm benimde 17 cıktı canım çok sıkkın çok sagol
Bizim hastaneden taburcu olmadan baktılar.iki günlüktüKızlar işitme testine ne zaman gittiniz?
Benim ilk çocukta erken dönemde bir girdi. Tek kulaktan sinyal alınamadı.
20 30 günlük falanken de ikinci defa girdi yine sinyal alınamadı. Sonra 45 günlük ya da 2 aylikti. Ancak o zaman sonuç alınmıştı. Bu kez erken yaptırmak istemiyorum.
evet kizimda oyle olmustu hepsi uyuyordu muhtemelen ve bn gelmemle doguma alınmam bir oldu ondan uykularından uyandırdık hanimefendileriGözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün.
Normal de doğuma alındığın an giydirecek kişinin de orda hazır beklemesi gerekiyordu. Sen şikayetini yap bence yine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?