2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Vallahi çocukta travma olacaktı. Sürekli hamile olup odaya gidip doğurup geliyordu. Sonra benim hamile olduğu öğrendi de azıcık rahatladı azalttı. Zamanla annemler unutturdu.
Benim oğlum da doğum doktoru olmaya karar vermiş. Bebeğin nasıl çıktığını çok merak ediyormuş ve kendi yapmak istiyormuş. Bu hamilelik, doğum falan çocuklara çok ilginç geliyor

Kizlar kilolar ne alemde benden 8 9 kilo anca gitti ve gobek kaldi emzirdikce ve sut olsun diyede yiyorum bol bol sanirim dikkat etmeden baska kilo gitmeyecek
Canım ben 10 kilo almıştım doğum yapalı 15 gün oldu dün ancak tartıya çıktım o da akşamdı. 7 kilo vermişim . Bi ayva göbeğim var bakalım kırkım çıkana kadar rahmin toparlanmasigla düzelecek mi. Valla spora falan hiç zamanım yok sadece dinlenmek istiyorum sanırım o yüzden rahmimin toparlanması da gecikiyo.

Benimki şimdiden ellerini oynatmak istiyor sarınca uykuda da olsa basıyor çığlığı yarim yapmaya başladım
Ben annem buradayken yazlık kışlık yaptım rahatladım çok garip bi mevsime denk geldik hamilelik yaza doğum mevsim geçişine
Bizim ev bahçeli güneşli olduğu gunler de çıkartıyorum bahçeye ellerini acıyorum bileklerini de güneşe doğru tutuyorum d vitamiji alsin diye
Aynısını bende yaptım ve rahatladım doğumdan sonra saçlarıma bise oldu karman çormandi 1 saat açmakla uğraşıyordum kestirdim duş surem kısaldı bi de havalar soğudu hemen kurutmak gerekiyor

Kizlar kilolar ne alemde benden 8 9 kilo anca gitti ve gobek kaldi emzirdikce ve sut olsun diyede yiyorum bol bol sanirim dikkat etmeden baska kilo gitmeyecek
Tartılmadım ben bilmiyorum o yüzden ama göbek duruyor sezeryan olduğum için 40 a kadar bise yapmıyorum 40 dan sonra ufak hareketlere başlayacağım

Tartılmadım ben bilmiyorum o yüzden ama göbek duruyor sezeryan olduğum için 40 a kadar bise yapmıyorum 40 dan sonra ufak hareketlere başlayacağım
Ben de sezaryan oldum. Kasım anne adayıyıydım ama evde ki hesap çarşıya uymadı. Ekim annesi oldum. Peki 40 dan sonra mekik çekebilir misiniz?

Sesli guldum kizz
Sen daha şoktan çikamamissin
Artik anne oldun hayatin çook değisti
Hakketen selam olsun o günlerine

Aynı durumdayım tuvalet banyo yemek uyku su büyük çocuğuma ilgi.. hiç bise yapamıyorum. Şimdilik annem yanımda bütün işlerle o ilgileniyor sonra nasıl olcak bilmiyorum
Benimkiler 15 gunlukken gıttı. Kendı annemden acaba hangi gun annelik görecem... Gercekten bu kadar rahatına düşkün bır kadın görmedim. Neyse aklıma geldikçe cınlerım cıkıyor. Kadın gıttı nesesı yerıne geldı burada sankı zorla tutuyordukk.ama bugunkeri unutmucam

Emzirdikce rahim kolay toparlanirmis spor yapmaya hicc vakit yok neyse kendimizi toparliyalim da

Benimki de kundagi hic sevmiyor ellerini cikaracam diye cirpiniyor uykusunda olsa bile ellerini acsam busefer ellerihareket edince uyaniyor

Ben de sezaryan oldum. Kasım anne adayıyıydım ama evde ki hesap çarşıya uymadı. Ekim annesi oldum. Peki 40 dan sonra mekik çekebilir misiniz?
Bilmiyorum canım soracağım doktora söylerim sana da
Emzirirken sizin de meme ucunuz inanilmaz derecede aciyor mu? Sagarken bu aci yok.

Yaka ignem oldu velet hep araniyor
Acıyo bazen benim meme uclarim yok her defasında garibim çeke çeke çıkartıyor ben ona bağladım

Senin anne daha çok kaynana gibi davranıyor amaan boşver esin sana yeter hiç moralini bozma sinirlenme bazıları yanında değilken daha iyiler

Zor walla:/ benim kızım da aşırı ilgiliydi bebeklere karşı, dönemsel bişeydir belki. Ben kendi oyuncak bebeklerine yönlendirdim. Şimdi bana “sen kendi bebeğini emzirdin, sıra bende. Ben emzireceğim” deyip, memesini açıp, emziriyormuş gibi yapıyor, gazını çıkarıyor, altını bezliyor(onlarca bez heba oldu ama olsun).
Dışarı çıkarma konusunda çekimser kalmayın bence, ben bugün bebeği slinge, büyüğü bebek arabasına koyup çıktım bugün(ben Almanya’dayım burası çok daha soğuk daima). Büyük uyudu, eve dönüp yatırdım,küçükle baş başa kaldık.
Büyük kızımda derin uykuya dalamama sorunu vardı, ikincide olması çok daha dehşet bişey:/// Allah yardımcın olsun.

Emzirdikce rahim kolay toparlanirmis spor yapmaya hicc vakit yok neyse kendimizi toparliyalim da
Valla ilk zamanlar emzirirken rahmim sancilaniyodu hissediyodum ama artık olmuyo sanki . Yoksa benim pıtırcık sürekli memede hep ağzında olsun istiyo. İlk zamanki boş poşet gibiydi o hali geçti bi ayva göbeği hali var inşallah kirkimiz çıkınca gitmiş olur. Ben doğumdan sonra bebekle birlikte plates falan yapmayı düşünüyordum şimdi uyumaya fırsat kolluyorum

Benim 9 kilo gitmişti doğumdan sonra, sütüm azalıyor korkusuna ve annemlerin dayatmasıyla 2 kilo geri aldım hiç hoşuma gitmiyor görüntüm. Ekmeği azaltıp akşam 7 den sonra yeme içmeyi kesmeyi planlıyorum. Aksi halde ilk doğumum sonrası yaşadığım yıkımı tekrar yaşayacağım:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…