- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.827
- 348
Benim oğlum da doğum doktoru olmaya karar vermiş. Bebeğin nasıl çıktığını çok merak ediyormuş ve kendi yapmak istiyormuş. Bu hamilelik, doğum falan çocuklara çok ilginç geliyorVallahi çocukta travma olacaktı. Sürekli hamile olup odaya gidip doğurup geliyordu. Sonra benim hamile olduğu öğrendi de azıcık rahatladı azalttı. Zamanla annemler unutturdu.
Canım ben 10 kilo almıştım doğum yapalı 15 gün oldu dün ancak tartıya çıktım o da akşamdı. 7 kilo vermişim . Bi ayva göbeğim var bakalım kırkım çıkana kadar rahmin toparlanmasigla düzelecek mi. Valla spora falan hiç zamanım yok sadece dinlenmek istiyorum sanırım o yüzden rahmimin toparlanması da gecikiyo.Kizlar kilolar ne alemde benden 8 9 kilo anca gitti ve gobek kaldi emzirdikce ve sut olsun diyede yiyorum bol bol sanirim dikkat etmeden baska kilo gitmeyecek
Benimki şimdiden ellerini oynatmak istiyor sarınca uykuda da olsa basıyor çığlığı yarim yapmaya başladımKundaksiz gazını çok zor çıkartıyorum kundak candır.hele uyku kollar durmadigi için sürekli kendini uyandirip ağlıyor.gece kundak tulumuna koyuyorsun gündüz ince battaniye yada musli mi deniyor o örtü ile yapıyorum.biz robot gibi kundak yapılmış ki şimdi öylede değil bol yapıyoruz.hic bir zararı olduğunu düşünmüyorum.arada yap dene bence farksizsa yapmazsin ki zaten kundagida 2.ayina kadar yapariz sonra izin vermez bebekler.
İyi fikir.
Ben annem buradayken yazlık kışlık yaptım rahatladım çok garip bi mevsime denk geldik hamilelik yaza doğum mevsim geçişineBugun 25. Günümüz
Yalnizim ve evim mahvolmuş durumda
Kisliklar cikacak yazlıklar kaldirilicak
Temiz camasirlar ayri kirliler ayri dag oldu
Mutfak toplanicak
Bebek odasi darma duman
Yatak çarşaflarim kusmuk icinde
Oglum ter ve kusmuga batmis durumda yıkanması lazim
Uykum var
Bizim ev bahçeli güneşli olduğu gunler de çıkartıyorum bahçeye ellerini acıyorum bileklerini de güneşe doğru tutuyorum d vitamiji alsin diyeBugün 15 günlük olduk. Artık dışarı çıkmak istiyorum ikindi vakti çok sıcak oluyo.melegim de temiz hava alsın rahatlasın ben de ama ne kv ne annem müsade etmiyo. Siz naptınız. Dışarı çıkarma konusunda
Aynısını bende yaptım ve rahatladım doğumdan sonra saçlarıma bise oldu karman çormandi 1 saat açmakla uğraşıyordum kestirdim duş surem kısaldı bi de havalar soğudu hemen kurutmak gerekiyorBenim saçımda sırtın ortalarına kadar uzamıştı iki haftadır dengede tutamadığım bir topuzla yaşadım, ctesi günü bebeği uyuttum kocaya dedim ben gidiyorum. Gittim kısacık kestirdim banya süresi de kafa ağırlığı da kurutması da hepsi kısaldı ferahladım, bi de saçla uğraşmayalım
Tartılmadım benKizlar kilolar ne alemde benden 8 9 kilo anca gitti ve gobek kaldi emzirdikce ve sut olsun diyede yiyorum bol bol sanirim dikkat etmeden baska kilo gitmeyecek
Ben de sezaryan oldum. Kasım anne adayıyıydım ama evde ki hesap çarşıya uymadı. Ekim annesi oldum. Peki 40 dan sonra mekik çekebilir misiniz?Tartılmadım benbilmiyorum o yüzden ama göbek duruyor sezeryan olduğum için 40 a kadar bise yapmıyorum 40 dan sonra ufak hareketlere başlayacağım
Sesli guldum kizzMasallah sana da kolay gelsin
Evet hep tek cocuk hic demek diyorlar ama bana sor bi dealisamadim hala hep bi koşuşturma halindeyim. Bana cok fazla geldi
Bir de hamileligimin son zamanlarinda dogursam da rahat etsem diye bi cümle kurmustum. O gunlerime selam olsun
Evde tv karsisinda cay içerken bi anda ispanyada boganin onunden kacan cilgin halkin arasina birakilmis gibiyim
Hay maşallah aferin ona :))Benim oğlum da doğum doktoru olmaya karar vermiş. Bebeğin nasıl çıktığını çok merak ediyormuş ve kendi yapmak istiyormuş. Bu hamilelik, doğum falan çocuklara çok ilginç geliyor
Benimkiler 15 gunlukken gıttı. Kendı annemden acaba hangi gun annelik görecem... Gercekten bu kadar rahatına düşkün bır kadın görmedim. Neyse aklıma geldikçe cınlerım cıkıyor. Kadın gıttı nesesı yerıne geldı burada sankı zorla tutuyordukk.ama bugunkeri unutmucamAynı durumdayım tuvalet banyo yemek uyku su büyük çocuğuma ilgi.. hiç bise yapamıyorum. Şimdilik annem yanımda bütün işlerle o ilgileniyor sonra nasıl olcak bilmiyorum
Emzirdikce rahim kolay toparlanirmis spor yapmaya hicc vakit yok neyse kendimizi toparliyalim daCanım ben 10 kilo almıştım doğum yapalı 15 gün oldu dün ancak tartıya çıktım o da akşamdı. 7 kilo vermişim . Bi ayva göbeğim var bakalım kırkım çıkana kadar rahmin toparlanmasigla düzelecek mi. Valla spora falan hiç zamanım yok sadece dinlenmek istiyorum sanırım o yüzden rahmimin toparlanması da gecikiyo.
Benimki de kundagi hic sevmiyor ellerini cikaracam diye cirpiniyor uykusunda olsa bile ellerini acsam busefer ellerihareket edince uyaniyorBenimki şimdiden ellerini oynatmak istiyor sarınca uykuda da olsa basıyor çığlığı yarim yapmaya başladım
Ben annem buradayken yazlık kışlık yaptım rahatladım çok garip bi mevsime denk geldik hamilelik yaza doğum mevsim geçişine
Bizim ev bahçeli güneşli olduğu gunler de çıkartıyorum bahçeye ellerini acıyorum bileklerini de güneşe doğru tutuyorum d vitamiji alsin diye
Aynısını bende yaptım ve rahatladım doğumdan sonra saçlarıma bise oldu karman çormandi 1 saat açmakla uğraşıyordum kestirdim duş surem kısaldı bi de havalar soğudu hemen kurutmak gerekiyor
Bilmiyorum canım soracağım doktora söylerim sana daBen de sezaryan oldum. Kasım anne adayıyıydım ama evde ki hesap çarşıya uymadı. Ekim annesi oldum. Peki 40 dan sonra mekik çekebilir misiniz?
Acıyo bazen benim meme uclarim yok her defasında garibim çeke çeke çıkartıyor ben ona bağladımEmzirirken sizin de meme ucunuz inanilmaz derecede aciyor mu? Sagarken bu aci yok.
Yaka ignem oldu velet hep araniyor
Senin anne daha çok kaynana gibi davranıyorBenimkiler 15 gunlukken gıttı. Kendı annemden acaba hangi gun annelik görecem... Gercekten bu kadar rahatına düşkün bır kadın görmedim. Neyse aklıma geldikçe cınlerım cıkıyor. Kadın gıttı nesesı yerıne geldı burada sankı zorla tutuyordukk.ama bugunkeri unutmucam
Canım rahim filminden sonra gebelik oldu muRahim filmi çektirdim bu ay. O yüzden bir ay bekleyeceğim. Eğer sonrasında nasip olursa ekim ayına denk geliyor. Bu yazım da burada dursun. Hadi hayırlısı.
Zor walla:/ benim kızım da aşırı ilgiliydi bebeklere karşı, dönemsel bişeydir belki. Ben kendi oyuncak bebeklerine yönlendirdim. Şimdi bana “sen kendi bebeğini emzirdin, sıra bende. Ben emzireceğim” deyip, memesini açıp, emziriyormuş gibi yapıyor, gazını çıkarıyor, altını bezliyor(onlarca bez heba oldu ama olsun).Bebege ilgiyi görmese de gene ilgilenmek istiyor bizimki ya teyzelerinin bebeklerine de böyle yapıyor. asiri bi ilgi var bebeklere karşı anlam veremiyorum. konuşuyorum anlatıyorum tamam diyor bi dk sürmüyoryine basında bebegin. bni anladığına eminim ama kizim zaten yapısal asiri inatçı bi cocuk. gercekten küçükler belki biraz daha buyuk olsalar anlarlar. kalabalık bir ortamda degl suan da annem var sadcee oda çok kalmaz belki bir gece daha . esimin bu hafta izinli ama disariya cok çıkaramaz hava soğuk içerde oyalasa bebegi duyunca gene geliyorbebekler oynanmaz cok kucuk suan büyüyecek beraber oynayacaksınız diyorum mesela esim o an bebege dokunacaktı hii bebekler oynanmaz gbi eşime kızmış oldum güya. boyle boyle belki alışır. bizde cok uğraşmazsak ama bu Arada oğlanda cok cabuk uyanıyor derin uykuları yok yandım ki ne yandım.
Valla ilk zamanlar emzirirken rahmim sancilaniyodu hissediyodum ama artık olmuyo sanki . Yoksa benim pıtırcık sürekli memede hep ağzında olsun istiyo. İlk zamanki boş poşet gibiydi o hali geçti bi ayva göbeği hali var inşallah kirkimiz çıkınca gitmiş olur. Ben doğumdan sonra bebekle birlikte plates falan yapmayı düşünüyordum şimdi uyumaya fırsat kolluyorumEmzirdikce rahim kolay toparlanirmis spor yapmaya hicc vakit yok neyse kendimizi toparliyalim da
Bu gerçek mi berikko? Ben de hep rahat edemiyordur diye kundağı gevşetiyordum gaz çıkarmada esnasında:/Kundak yapio musun? Kundakta daha rahat gaz cikariyorlar
Benim 9 kilo gitmişti doğumdan sonra, sütüm azalıyor korkusuna ve annemlerin dayatmasıyla 2 kilo geri aldımKizlar kilolar ne alemde benden 8 9 kilo anca gitti ve gobek kaldi emzirdikce ve sut olsun diyede yiyorum bol bol sanirim dikkat etmeden baska kilo gitmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?