- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Canım kalkan işe yarıyordur bende kullanmıştım lansinoh kremde yine işe yarayacaktır bir de ben karabaş otu aldım kaynattım onun suyunu pamukla sürdüm göğüslerimin ucuna sıktım çekince bepanten krem sürdüm İnan bir gece de kalkanlarla geçirdi lansinoh toparlamamıştı şimdi her emzirme sonrası yine pedle beraber lansinoh kremi sürüyorum tabiKalkan da acıtmaya başladı artık sürekli baskı yaptığı İçin. 40 dakikadan fazla kullanılmayın yazıyor zaten kullanma klavuzunda da. Hangisinden aldın? Bende avent var kocaman bir şey.
Yanlış hatırlamıyorsam biogaia Probiyotik ve kullanılan ilk iki üç gün çocuk daha çok gaz varmış gibi olabiliyor. Üç günden sonra düzenliyor.Nasılsınız kızlar biz gaz sancısıyla uğraşıyoruz 3-4 gündür akşamları çok huzursuzdu doktor damla başlattı sap simplex kullanıyoruz 6saatte bir bakalım inşallah kar eder çok kıvranıyor uyutmuyor gazı olmadı biogaia bağırsak düzenleyici de varmış onuda ek olarak kullanabilirim bayağı gaz çıkarmaya çalışıyoruz masaj yapıyoruz ayakta uğraşıyoruz bakalımBende sabah akşam rezene öğlen kimyon çayı içiyorum zeytinyağına kimyon döküp yemek aralarında 1er kaşık yiyorum bakalım
Bende verdiklerini bıraktım devit vermişlerdi şimdi ocean aldım zeytinyağıymış tuvalete de çıkarır dediler bakalımSağlık ocağının verdiği d vitamini gaz yapar.
Büyük oğlana denedim. Ne zaman versem oğlan uyuyamaz kıvranirdi. Ki gazlı bir bebek değildi.
Aynen toparlaması 1 haftayı buluyormuş bakalım doktora soracağım canım sap işe yarar da inşallah gerek kalmaz gaz çıkarıyor arada ama hala kıvranıyor düzenli kullanıyorum belki oda 1-2 güne etki ediyordurYanlış hatırlamıyorsam biogaia Probiyotik ve kullanılan ilk iki üç gün çocuk daha çok gaz varmış gibi olabiliyor. Üç günden sonra düzenliyor.
Sakin ol çok normal bir durum. Anneden aldigi hormonlardan dolayı bebekte meme şişmesi olurm ama kesinlikle müdahale edilmez. Müdahalede enfeksiyon riski var. Anneler falan da ellemesin. İçin rahat etsin istiyorsan bir doktrora sor. Ama memeler ovulmaz sıkılmaz ellenmezBebişlerinizin göğüsleri sizinde şişti mi ya? Annemler süt dolmuştur ovmak lazım diyor, canı yanıyo gibi de durmuyor, sizler napıyosunuz?
Oyle de yapti zaten uyumuyor bile dogru duzgun allahin cezalari. Madem boyle yapitor niye veriyorlar anlamiyorum kiSağlık ocağının verdiği d vitamini gaz yapar.
Büyük oğlana denedim. Ne zaman versem oğlan uyuyamaz kıvranirdi. Ki gazlı bir bebek değildi.
Bebişlerinizin göğüsleri sizinde şişti mi ya? Annemler süt dolmuştur ovmak lazım diyor, canı yanıyo gibi de durmuyor, sizler napıyosunuz?
Ben memurum siz kurumunuza şahsi başvuracaksınız, hem de bebeği bildireceksiniz dediler. Devlet saolsun bir para verecek ama kim nereye başvuracak hiç belli değil. Minik bebekle taa kuruma ne zaman giderim bilmiyorum.Hayır doğum parasını okuldan değil aile bakanlığından alacaksınız. Anne ve bebeğin kimlik numarası ile anne ya da baba başvuracak, parayı yaklaşık 1.5-2 ay sonra ptt den annenin adına yatmış şekilde alacaksınız.
O senden geçen hormonlardan dolayı oluyor. Benim oğluşum da memişliBebişlerinizin göğüsleri sizinde şişti mi ya? Annemler süt dolmuştur ovmak lazım diyor, canı yanıyo gibi de durmuyor, sizler napıyosunuz?
Ben memurum siz kurumunuza şahsi başvuracaksınız, hem de bebeği bildireceksiniz dediler. Devlet saolsun bir para verecek ama kim nereye başvuracak hiç belli değil. Minik bebekle taa kuruma ne zaman giderim bilmiyorum.
Canım seninki bu resimdeki gibi mi? Yoksa ince silikonlar var ya emzirmek için onlardan mı. Bu beni mahvettiBenim ki wee nin . Onları çıkarsam direkt çatlar. Gece gündüz takıyorum bebeğim çok sık emiyo o arada çıkarıyorum . Ucuna azıcık süt oluyo hep o da nemlendiriyo
Emzirmek için olanlardan. Çünkü ucunda küçük delikleri var ve yapısı inceCanım seninki bu resimdeki gibi mi? Yoksa ince silikonlar var ya emzirmek için onlardan mı. Bu beni mahvetti
Eki Görüntüle 2551970
Prezervatifgeçen bizim oğlan dolapları karıştırırken bulmuş anne bu ne dedi. Bırak oğlum babanın dedim. Heee tamam babamın bu. Ben baba olcam dedi
Kızlar bugün hava sıcak diye dışarı çıktık daha evden uzaklaşmadan başladı yaygaraya iki pışpışladım biraz ilerledik yine başladı hep gaz sancısı sonra bi kenarda emzirdim. Dönerken sorun etmedi ama eve gelince yine gaz sorunu . Belli ki gazimiz geçene kadar bize huzur yok.
Bi de benim göğüslerim iyi oluyodu ama şimdi kahverengi halkalı kısımlarda kızarıp kabarmaya başladı normal mi yoksa bi bende mi oluyo
Galiba sütüm azaldı, önceden 100 125 cc çıkardı şimdi 2 memeden sağdım 70cc zorla çıktı günlerdir göğüslerim hep yumuşak
Gece emziriyorum zaten uykusuz kalıyorum, sabah 6 7 gibi bi başlıyor 12ye 1e kadar sızlanıyor uyumuyor ya kaka yapıyor ya gazı var ya aç...1 saat bile uyumuyor.
bende pert oluyorum. Bu yüzden sütü de etkiledi kesin.
4 gündür bu rutin böyle sabah olsun istemiyorum. Asla uyumuyor, öğlen olunca da yoğun bir uykuya geçiyor...
Şu alışkanlık nasıl geçecek böyle
Kızlar memeler ne durumda? Krem, göğüs kalkanı, hiçbir şey fayda etmiyor artık deli olacağım acıdan. Gümüş kapak yaşadığım ülkede yok olsa parayı basıp alırdım bir umut o kapaklara hiç inanmasam da.
Kızlar Bir yandan Bebişi sallarken bi yandan sorayım yenidoğan bebeklerinize bi ögünde kaç cc süt veriyorsunuz sizce aşağı yukarı?
Birde kaç saatte bir emziriyorsunuz?
Yumuşak gögüste süt olmaz mı doğru mu bu benim hep yumuşak çünkü ?
Kalkan da acıtmaya başladı artık sürekli baskı yaptığı İçin. 40 dakikadan fazla kullanılmayın yazıyor zaten kullanma klavuzunda da. Hangisinden aldın? Bende avent var kocaman bir şey.
Bebişlerinizin göğüsleri sizinde şişti mi ya? Annemler süt dolmuştur ovmak lazım diyor, canı yanıyo gibi de durmuyor, sizler napıyosunuz?
Canım seninki bu resimdeki gibi mi? Yoksa ince silikonlar var ya emzirmek için onlardan mı. Bu beni mahvetti
Eki Görüntüle 2551970
Canım bende de var ama silikon teması kesiyo o yüzden acımıyor nemli de tutunca. Açıldığında da ilk emisinde açıyo. Allah kolaylık versinNasıl anlatılır ki hahaha baba olunca öğrenir
Valla yaralardan öyle muzdaribim ki önce göğüs ucu yaraları sonra tam göğüs ucu dininde yaralar oldu şimdi dış halka kahverengi kısım komple kabardı her türlü yara oluyor bir yer geçmeden diğer yer başlıyor. Ve komple kahverengi kısmı ittiriyorum ağzını kocaman açmadan memeyi vermiyorum cocugu dogru tutuyorum ama yine de oluyor oğlumda da 9 ay kanlı icmişti bünye meselesi galiba
Sanırım kendilerine rutin yapıyorlar. Bizimde gece mutlaka 2 3 saat uyanık duruyoruz 3 6 arası gibi sonra uyuyoruz aralarda eme eme 11 e kadar sonra bi uyanık sadece kucakta yada memede sakinleşiyor uyumuyor. 6 7 gibi akşam uyuyor 10 a kadar gece 2 den önce uyutamıyorum ne sabır kalıyor ne hal umarım 40 dan sonra normal hayata döneriz
Çıban çıkmış gibi kocaman kocaman yaralar var aynada görünce bile içim acıyor. Bebek emdikçe tepine tepine emziriyorım
2 saatte bir 90 120 arası bir miktar ile doyuyor. 29 günlük bugün
Yenidoğan hemşiresi asla göğüs pedi kullanma çocuk enfeksiyon kapar şakın şakın diye defalarca uyardı. Kalkan kullan mutlaka yatarken kalkarken her zaman göğsünde kalsın dedi ama kısmen ilk gümlerden iyi ama yine de perişan hali
Sakın yapmayın. Kesinlikle ovulmaz doktora gidince gösterirsiniz
Ben bundan kullanıyorum. Ama bi hafta yumuşak silikon ucu ile emzirdim cocugu o ara biraz hafifledi acılarım.
Öyleymiş canım çok sağol kızlar da söylediNasıl anlatılır ki hahaha baba olunca öğrenir
Valla yaralardan öyle muzdaribim ki önce göğüs ucu yaraları sonra tam göğüs ucu dininde yaralar oldu şimdi dış halka kahverengi kısım komple kabardı her türlü yara oluyor bir yer geçmeden diğer yer başlıyor. Ve komple kahverengi kısmı ittiriyorum ağzını kocaman açmadan memeyi vermiyorum cocugu dogru tutuyorum ama yine de oluyor oğlumda da 9 ay kanlı icmişti bünye meselesi galiba
Sanırım kendilerine rutin yapıyorlar. Bizimde gece mutlaka 2 3 saat uyanık duruyoruz 3 6 arası gibi sonra uyuyoruz aralarda eme eme 11 e kadar sonra bi uyanık sadece kucakta yada memede sakinleşiyor uyumuyor. 6 7 gibi akşam uyuyor 10 a kadar gece 2 den önce uyutamıyorum ne sabır kalıyor ne hal umarım 40 dan sonra normal hayata döneriz
Çıban çıkmış gibi kocaman kocaman yaralar var aynada görünce bile içim acıyor. Bebek emdikçe tepine tepine emziriyorım
2 saatte bir 90 120 arası bir miktar ile doyuyor. 29 günlük bugün
Yenidoğan hemşiresi asla göğüs pedi kullanma çocuk enfeksiyon kapar şakın şakın diye defalarca uyardı. Kalkan kullan mutlaka yatarken kalkarken her zaman göğsünde kalsın dedi ama kısmen ilk gümlerden iyi ama yine de perişan hali
Sakın yapmayın. Kesinlikle ovulmaz doktora gidince gösterirsiniz
Ben bundan kullanıyorum. Ama bi hafta yumuşak silikon ucu ile emzirdim cocugu o ara biraz hafifledi acılarım.
Canım emzirmek için olandan al. Kelebek diye geçiyor. Silikon kelebek. Onunla emzir iki üç güne toparlar. Ben ilk oğlanda eğer o silikon olmasaydı emziremezdim hiç. Hem yaralarım coktu hem de çocuk kabramakta zorlanıyordu.Canım seninki bu resimdeki gibi mi? Yoksa ince silikonlar var ya emzirmek için onlardan mı. Bu beni mahvetti
Eki Görüntüle 2551970
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?