- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
zor hamile kalıyorum nasil olsa diye düsünmeyin derimBen o kadar zor hamile kaldım ki 2 sene sonunda, yine zor olur diyorum ama rahat da düşünmek istemiyorum bir anda süpriz olur falan
Allah size sabır onlara da akıl fikir versin. Böyleleri laftan anlamaz zaten. Benim üst komşum da çocuğu var aşırı gürültü yapıyorlar ama ailesi beni ne zaman göre sizi çok rahatsız ediyoruz kusura bakmayın diyo mahcupca . işte insan olan yaptığının farkında olur zaten. Şöyle anlayışsız insanlara anlayış göstermek aşırı rahatsız edici, tiplere katlanamiuorum.Benim ust komsumun gurultusune 1.5 senedir sabrediyorum iki gun once artk canima tak etti cktm kapisina. Dedim bu zamana kadar bisey demedm ama bir aylik bebegim var biraz daha dikkat etseniz dedim. Bana biliyorm bir aylik bebegin oldgnu gece bizde onun sesinden uyuyamiyoruz demez mi? Dedim prdon siz iyi misiniz bebegmin sesini ben zor duyuyorum ne alaka yani. Miniğimin sesi bile ckmyo
geceleri
Canım benim bebeğim de etinden et kopartiyolar gibi agliyodu dün gece muskat yemeye başladım bugün devam ettim bebeğim gayet iyi oldu . Çok sakinleşti .yine gazı var ama daha rahat çıkarıyo,yine ağlıyo ama öyle kıyametler kopartmiyo,daha huzurlu uyuyo.Kizlar ya bebegimin gaz sancisi son uc gundur fena durumda onunla saatlerce bende agliyorm psikolojim bozuldu caresiz hissediyorm kendimi. Oda yetmez gbi simdi bide sanirim hasta oluyorm grip nezle gibi. Napcam bilemiyorum. İlac aferin filan bebege gecer degil mi? Napmak lazm
Cok teşekkür ederim yarin hemen temin edeyim. İnsallah hasta olmam bebegime gecer diye korkuyorum.İ mom late süt uretiminide arttiran vitamin.dogum doktorum emzirdigin surece kullan hasta olma dedi.ben onu kullanıyorum.
Dun biri daha yazmisti sanki muskati yarin aldirayim esime madem. Yeterki meleklerimiz iyi olsun valla ne gerekiyosa yapariz. Aglamaktan sesi kısılıyor bebegimin ya okadar kotu hissediyorum ki kendimi. Onunla bende agliyorum. Doktor fitil ver dedi ben korkuyorm yapmaya yapmakta istemiyorum minicik bedenine bunu. Kimyon suyu veriyordum sabah aksam bir cay kasigi iyi gelmisti ama ondan da korktum zarari olur mu diye biraktim. Bitek gaz damlasi san simplex kullaniyorm. Karnina yag ile masaj yapıp kiraz cekirdegi koyuyorum oda yetmiyor iste iki uc gundur cok asiri sancilaniyor yavrum bugun tum gun bir saat bile uyumadi sabah 10dan beri ayaktaydi en son aglarken kucagimda sızdı iki saat nefes bile almaya cekindimm uyancak diye. Yerine bile koyamadmAllah size sabır onlara da akıl fikir versin. Böyleleri laftan anlamaz zaten. Benim üst komşum da çocuğu var aşırı gürültü yapıyorlar ama ailesi beni ne zaman göre sizi çok rahatsız ediyoruz kusura bakmayın diyo mahcupca . işte insan olan yaptığının farkında olur zaten. Şöyle anlayışsız insanlara anlayış göstermek aşırı rahatsız edici, tiplere katlanamiuorum.
Canım benim bebeğim de etinden et kopartiyolar gibi agliyodu dün gece muskat yemeye başladım bugün devam ettim bebeğim gayet iyi oldu . Çok sakinleşti .yine gazı var ama daha rahat çıkarıyo,yine ağlıyo ama öyle kıyametler kopartmiyo,daha huzurlu uyuyo.
Araştırdım günlük tüketiminizi bi çay kaşığı olsun diyo ama ben her yemekle ya da yemekten sonra aldım.
Rendeledik baş ucuma koyduk toz şeklinde . Ben de en az iki saat arayla parmağımı ıslatıp ona yapisani aldım iki üç defa yapıp üzerine su içiyorum. Bugün toplam bi muskat yemisimdjr ya da bi buçuk. Bende işe yaradı en önemlisi bebeğime bişey vermiyorum kendim yiyorum o sutumdem alıyo. Bence deneyin
Dikiş yerim hafif kırmızıyı pembe gibi. ama morluk falan yoktu. Acı da yoktu şükür.Hanımlar bugün sezeryan bandajım açıldı. Bu ikinci sezeryanım. Dikiş yerleri normal dedi doktor. Ama ben aynadan baktım çok kırmızı dikiş yerleri. Bir de çevresinde hep morluklar var. Elimi bile süremiyorum çok acıyor. Zaten ağrı eşiği düşük bir insanım. Sizin dikiş yerleriniz nasıldı yeni açıldığında?
Valla aynılarını yaşadım ,gaz damlaları da boş çıktı. Kimyonu rezene çayını kendim içtim fayda etmedi . Bebeğime hiç bişey vermedim Bitkisel hep kendim içtim ve şimdilik favorim muskatDun biri daha yazmisti sanki muskati yarin aldirayim esime madem. Yeterki meleklerimiz iyi olsun valla ne gerekiyosa yapariz. Aglamaktan sesi kısılıyor bebegimin ya okadar kotu hissediyorum ki kendimi. Onunla bende agliyorum. Doktor fitil ver dedi ben korkuyorm yapmaya yapmakta istemiyorum minicik bedenine bunu. Kimyon suyu veriyordum sabah aksam bir cay kasigi iyi gelmisti ama ondan da korktum zarari olur mu diye biraktim. Bitek gaz damlasi san simplex kullaniyorm. Karnina yag ile masaj yapıp kiraz cekirdegi koyuyorum oda yetmiyor iste iki uc gundur cok asiri sancilaniyor yavrum bugun tum gun bir saat bile uyumadi sabah 10dan beri ayaktaydi en son aglarken kucagimda sızdı iki saat nefes bile almaya cekindimm uyancak diye. Yerine bile koyamadmonlar iyi olsun yeterki
Başta kırmızı oluo zaten taze yara sonuçta. Gün geçtikçe beyazlıo hatta benm bu sefer sol tarafım daha geç beyazladi. Sağ tarafım daha çabuk iylesti.Hanımlar bugün sezeryan bandajım açıldı. Bu ikinci sezeryanım. Dikiş yerleri normal dedi doktor. Ama ben aynadan baktım çok kırmızı dikiş yerleri. Bir de çevresinde hep morluklar var. Elimi bile süremiyorum çok acıyor. Zaten ağrı eşiği düşük bir insanım. Sizin dikiş yerleriniz nasıldı yeni açıldığında?
Hakiki susam yağı iyi gelir. Bir de silikon kelebek üç ile emzirin bir süre. Memeler biraz dinlensin. Bebek agzina alıp çektikçe yaralar tekrar edecekm silikon bir gün falan acı hissedersiniz ama sonra ilk ağzına aldığında acı hissedersiniz. Yaralar iyileşir bu sırada. Yalnız tam meme ucuna göre alın. Evde vardı ama yıka kullan rahat olsun diye bir tane daha istedim eşim büyük boy almış. Onunla emzirdim maalesef büyük boy bana uygun değilmiş kötü bir deneyim oldu.Kızlar memeler ne durumda? Krem, göğüs kalkanı, hiçbir şey fayda etmiyor artık deli olacağım acıdan. Gümüş kapak yaşadığım ülkede yok olsa parayı basıp alırdım bir umut o kapaklara hiç inanmasam da.
Ben silikon göğüs kalkanı kullanıyorum. Çok hassas ama emerken canım yanmıyo . Tişörte vs dokunmayı versin canımdan can gidiyo. Bazen güzel tutamayinca memeyi o zaman da canımı yakıyor ama silikon kalkan beni çok rahatlattı. Hiç bi krem falan kullanmıyorumKızlar memeler ne durumda? Krem, göğüs kalkanı, hiçbir şey fayda etmiyor artık deli olacağım acıdan. Gümüş kapak yaşadığım ülkede yok olsa parayı basıp alırdım bir umut o kapaklara hiç inanmasam da.
Ozele gidiyorum canim. Buradaki hastaneler cok pahali degil.Inşallah güzel haberlerle geliriz sen özele mi gidiyorsun ben en son çare araştırmaya gitmekle buldum tersler zaten özelde çok pahalıymış hem daha güvenilir bir yönden
İnşallah geçici, basit birşeydir rint.Bugün doktorumuza kontrole gittik.
Şu titreme işini anlattım. Adam doğrudan "acıkınca uykudayken oluyordu değil mi?" dedi.
Vidyoyu görünce de kesinlikle eeg çekilmesi gerekiyormuş. İyi yapmışsınız temkinli olarak dedi.
Ama yine benim kafama takıldı tabii bu durum. İnşallah bir şeyi yoktur. İnşallah tamamen geçer. İnşaallah beyinde falan bir sıkıntı yoktur.
Ve bütün doktorlar doğrudan " normal doğum muydu? Zor bir doğum mu oldu?" diye soruyor bu titremeye gorunce.
10. gün bugün. Midemin altından yan taraflar falan hep ağrıyor. Muhtemelen rahim kasıla kasıla kendi yerine dönmeye çalışıyor. Organlar yerlerine geçiyor.Kızlar normal doğum yaptım bugün 17 gün oldu karnıma dokununca morarmış dokuya dokunur gibi ağrıyo normal mi merak ettim sizlerde de var mı
Çok sağ, tüm yavrular için dua edelim.bizimkiyle birlikte. Allah korusun tüm çocukları..İnşallah geçici, basit birşeydir rint.
Pinterest uygulamasından indirdim ben. Uygulamanın arama butonuna “kontrast çalışmaları” yazınca biçok örnek çıkıyor. Senin kız da 3 yaş mıydı? Tam onlarla yapılacak etkinlik:)cok guzel canim guzel fikir aslinda bizde bastırabiliriz. normalde var buna benzer hazırları ama istedigimiz şekli seçeriz bu şekildelink paylaşırmısn?? benm kiz var biliyorsun onla birlikte bi etkinlik olur
Muskatı suyla mı tüketiyorsun dgdln? Ben yemeğe katılır diye düşünüp, öyle tüketmiştim.Allah size sabır onlara da akıl fikir versin. Böyleleri laftan anlamaz zaten. Benim üst komşum da çocuğu var aşırı gürültü yapıyorlar ama ailesi beni ne zaman göre sizi çok rahatsız ediyoruz kusura bakmayın diyo mahcupca . işte insan olan yaptığının farkında olur zaten. Şöyle anlayışsız insanlara anlayış göstermek aşırı rahatsız edici, tiplere katlanamiuorum.
Canım benim bebeğim de etinden et kopartiyolar gibi agliyodu dün gece muskat yemeye başladım bugün devam ettim bebeğim gayet iyi oldu . Çok sakinleşti .yine gazı var ama daha rahat çıkarıyo,yine ağlıyo ama öyle kıyametler kopartmiyo,daha huzurlu uyuyo.
Araştırdım günlük tüketiminizi bi çay kaşığı olsun diyo ama ben her yemekle ya da yemekten sonra aldım.
Rendeledik baş ucuma koyduk toz şeklinde . Ben de en az iki saat arayla parmağımı ıslatıp ona yapisani aldım iki üç defa yapıp üzerine su içiyorum. Bugün toplam bi muskat yemisimdjr ya da bi buçuk. Bende işe yaradı en önemlisi bebeğime bişey vermiyorum kendim yiyorum o sutumdem alıyo. Bence deneyin
Yemeğe de katılıyor ben sade tüketiyorum üzerine su içiyorumPinterest uygulamasından indirdim ben. Uygulamanın arama butonuna “kontrast çalışmaları” yazınca biçok örnek çıkıyor. Senin kız da 3 yaş mıydı? Tam onlarla yapılacak etkinlik:)
Muskatı suyla mı tüketiyorsun dgdln? Ben yemeğe katılır diye düşünüp, öyle tüketmiştim.
Benım 13. Gün bugün bende bişey yok . Ama benım göbeğim falanda myle çok büyümedi..Kızlar normal doğum yaptım bugün 17 gün oldu karnıma dokununca morarmış dokuya dokunur gibi ağrıyo normal mi merak ettim sizlerde de var mı
Aynen öyle ya ki bi de şu an salonda yatıyo yavrum yatağı orda oda taraflarına ters yani ses gitmesi pek de olası değil.. onun da iki yaşında kızı var ve ben çocuk bağırıp çağırıp koştukça sesi gelince ay maşallah sağlıklı çocuk diyodum, insanlar kötü ya kötülükle besleniyolarBenim ust komsumun gurultusune 1.5 senedir sabrediyorum iki gun once artk canima tak etti cktm kapisina. Dedim bu zamana kadar bisey demedm ama bir aylik bebegim var biraz daha dikkat etseniz dedim. Bana biliyorm bir aylik bebegin oldgnu gece bizde onun sesinden uyuyamiyoruz demez mi? Dedim prdon siz iyi misiniz bebegmin sesini ben zor duyuyorum ne alaka yani. Miniğimin sesi bile ckmyo
geceleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?