2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar Bir yandan Bebişi sallarken bi yandan sorayım yenidoğan bebeklerinize bi ögünde kaç cc süt veriyorsunuz sizce aşağı yukarı?
Birde kaç saatte bir emziriyorsunuz?
Yumuşak gögüste süt olmaz mı doğru mu bu benim hep yumuşak çünkü ?

Geçmiş olsun. Ben de ilk iki hafta çok acı çektim. Meme başları yara oldu, kabuk bağladı hatta.

Mümkünse her emzirmeden sonra kaynamış ılımış suyla temizleyin sonra kendi sütünüzden sürüp 5-10 dk havalandırın.

Yeter ki emsin diye ben ağlaya ağlaya emzirdim. İnşallah faydası olur.

Kalkan da acıtmaya başladı artık sürekli baskı yaptığı İçin. 40 dakikadan fazla kullanılmayın yazıyor zaten kullanma klavuzunda da. Hangisinden aldın? Bende avent var kocaman bir şey.

Kalkan da acıtmaya başladı artık sürekli baskı yaptığı İçin. 40 dakikadan fazla kullanılmayın yazıyor zaten kullanma klavuzunda da. Hangisinden aldın? Bende avent var kocaman bir şey.
Benim ki wee nin . Onları çıkarsam direkt çatlar. Gece gündüz takıyorum bebeğim çok sık emiyo o arada çıkarıyorum . Ucuna azıcık süt oluyo hep o da nemlendiriyo

Biberondan bakinca ,3 saati dolmussa ve açsa 60 cc içiyor üzerine meme veriyorum bi 30 da memeden çekiyordur.bazende 30 cc içip ittiriyor.
Benin bildiğim ilk 3 ay sonrasi memeler zaten yumusayacakti.ama benim ki erken yumuşadı.süt varmi dersen var.makineye gelmesede süt var ve yetıyor çok şükür.sende yumusak memeye takılma.bebek agzina alip 1-2dk çektikten sonra çek göğüs ucunu sıktır goreceksin ki süt var.zaten olmasa ara kontrollerde kilo alimindanda belli olur.aç olunca bebekte huzursuz olur uyumaz.

Günaydın cnm benim oğlum 27 günlük 70cc içiyor şuan daha az verince ağlıyor doymuyor süt dolu göğüs sert gergin ve hassas oluyor çok doluysa sızlıyor süt yoksa veya azsa yumuşak oluyor

Ogretmen arkadaslar dogum parasi icin okula dilekce veriyoruz degil mi ? Internette bir tane buldum da o mu bilemedim.Sizler basvurdunuz mu?

Hayır doğum parasını okuldan değil aile bakanlığından alacaksınız. Anne ve bebeğin kimlik numarası ile anne ya da baba başvuracak, parayı yaklaşık 1.5-2 ay sonra ptt den annenin adına yatmış şekilde alacaksınız.

Dun d vitamini verdim sonuc hic durmadan aglayip inleyen bir bebek
Su saat olmus hala ayni. Uyjusunda bile inliyor cocuk
Gaz cikariyor tuvaletini yapiyor ama hocbir sey degismiyor

Ya benim de öyle çok büyümedi sadece önümde bi top var gibiydi . Zaten çocuğum da küçücük doğdu 2950 41. Haftada.
Peki başlarda var mıydı böyle bi ağrı
Hiç olmadı canım bende ama bence normaldir . İnternetten baktımda şimdi rahim eski halini almaya çalıştığı için oluyormus .
birkaç güne geçer Allahın izniyle

Yazıklar olsun yeni doğum yapmış bir anneye tavırlara bak gerçekten bazı insanları görevden alıp hakedenleri koymak ne güzel olurdu
nehirnil111 cok teşekküler bu arada iyi dileklerin icin. mis kokulumun biri yanimda biri ablamda suan onu özlüyorum aksama çıkarsınlar insallah da evime kizima gideym
Bundan sonra çok daha güzel olacak canım
Sağol kuzumm cevabın için
Ne demek canım

Memeler porsumus de olsa süt oluyor. Sen sağma makinası ile çıkaramasan bile bebek o sütü çekip alıyor. 26 ay emzirmis bir anne olarak söylüyorum bunu. Göğüs sertleşincememeler kapasiteye ulaşmış oluyor. O şekilde beklerse süt üretimi azalır
İlk üç ay memeler ne kadar çok emilirse bosalirsa o kadar çok süt dolar. Bosaldikca, beyne süt yetmiyor süt üret mesajı gidermis.

Nasılsınız kızlar biz gaz sancısıyla uğraşıyoruz 3-4 gündür akşamları çok huzursuzdu doktor damla başlattı sap simplex kullanıyoruz 6saatte bir bakalım inşallah kar eder çok kıvranıyor uyutmuyor gazı olmadı biogaia bağırsak düzenleyici de varmış onuda ek olarak kullanabilirim bayağı gaz çıkarmaya çalışıyoruz masaj yapıyoruz ayakta uğraşıyoruz bakalım Bende sabah akşam rezene öğlen kimyon çayı içiyorum zeytinyağına kimyon döküp yemek aralarında 1er kaşık yiyorum bakalım

Son düzenleme:
Canım yumuşak olmasıyla alakası olduğunu sanmıyorum sen verdikçe göğsün dolar zaten çok sert olması göğsün için iyi değil boşaltmak gerekir. Bebekler kendi belirliyor saatlerini illa saatle verme derim eğer uyuyorsa geceler 3saate kadar bırakılabilir ama kendileri 1.5-2 saatte maksimum kalktığı için beklenmiyor bile gündüzleri de keza öyle doktorlarında önerisi zaten bu aralıkta emzirmek en geç onun dışında. Ne zaman isterse gak meme guk meme yaka iğnelerimiz bizim bebeklerimiz

Günaydın cnm benim oğlum 27 günlük 70cc içiyor şuan daha az verince ağlıyor doymuyor süt dolu göğüs sert gergin ve hassas oluyor çok doluysa sızlıyor süt yoksa veya azsa yumuşak oluyor
Memede her zaman süt olur. Sadece süt çok beklerse kapasiteyi doldurur sertlik yapar. Sert ve dolu halde ne kadar çok bekletirseniz süt üretimi azalır.
Memeler ne kadar çabuk bosalirsa o kadar çok sut üretimi olur. Arz talep meselesi.
Yalnız bu memeler şişe değil emdikçe bitmez. vücut hemen yenisini üretir. Çocuk çektiği sürece süt yenikenir ve gelir.

Dun d vitamini verdim sonuc hic durmadan aglayip inleyen bir bebek
Su saat olmus hala ayni. Uyjusunda bile inliyor cocuk
Gaz cikariyor tuvaletini yapiyor ama hocbir sey degismiyor
Sağlık ocağının verdiği d vitamini gaz yapar.
Büyük oğlana denedim. Ne zaman versem oğlan uyuyamaz kıvranirdi. Ki gazlı bir bebek değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…