Sıcak duşa gir. Zeytinyağı sür memeye sıcak su tut. Ovala. Sıcak suya devam et ve bu sırada Sonra tarakla üstten uca doğru tara. Sağ. Emzir. Sağlarken de sıcak havlu falan köy arada orayı ovala.Kizlar sol göğsümde nohut kadarr sertlik oluştu,birkaç gündür vardı ama bugün farkettim o göğsümde süt azalıyor sanırım..Çaresi var midir? Sagayim dedim olmadı,bebek emiyor ama yine de geçmiyor.ne yapicam bentek göğüsle bebeğime ne kadar yetebilirim ki..
Sen bebeginin poposunu kaşı nazar olmasin maşallah . annenin bile bebege nazarı değermis .birak uyusun sarilik riski yoksa acikinca kalkıp güzelce emip yatiyorsa 3-4 saat uyku normal .bizimkiler zombilere özeniyor teyzesiKızlar sizin bebisler mı az uyuyor Benim ki mı fazla uyuyor anlamadım çok uyuması sorun mu acabagece 12 1 gibi uyuyor 4 bucuk gibi emmek icin kalkiyor emzirirken uyuyor tekrar sabah 7 de kalkıyor 8 buçuk gibi geri uyuyor 11 de kalkıyor 12 de uyuyor 2 gibi uyanıyor 3 buçuk da tekrar uyuyor 7 de uyanıyor 9 buçuk gibi uyuyor
Benim 14.günüm canım bende bi ağrı Yok bastırıncaKızlar normal doğum yaptım bugün 17 gün oldu karnıma dokununca morarmış dokuya dokunur gibi ağrıyo normal mi merak ettim sizlerde de var mı
ilkkez duydum ama olabiliyormuş kızlarda yazmış .@-Pandora-rint boza hepinize çok teşekkür ederim bundan sonra dokundurtmam bebişimin memelerine
X XSIDE10 memeleri şişti gibi oldu ya onu sormuştum
Eşin senin ve bebeğin nüfus cüzdanı ile aile ve sosyal pol. Bakanlığına başvurabilir.Ben memurum siz kurumunuza şahsi başvuracaksınız, hem de bebeği bildireceksiniz dediler. Devlet saolsun bir para verecek ama kim nereye başvuracak hiç belli değil. Minik bebekle taa kuruma ne zaman giderim bilmiyorum.
Kızlar sizin bebisler mı az uyuyor Benim ki mı fazla uyuyor anlamadım çok uyuması sorun mu acabagece 12 1 gibi uyuyor 4 bucuk gibi emmek icin kalkiyor emzirirken uyuyor tekrar sabah 7 de kalkıyor 8 buçuk gibi geri uyuyor 11 de kalkıyor 12 de uyuyor 2 gibi uyanıyor 3 buçuk da tekrar uyuyor 7 de uyanıyor 9 buçuk gibi uyuyor
Ay inşallah değişmez sakin bi bebek demişti doktorumuz bize umarım böyle kalır hepSen bebeginin poposunu kaşı nazar olmasin maşallah . annenin bile bebege nazarı değermis .birak uyusun sarilik riski yoksa acikinca kalkıp güzelce emip yatiyorsa 3-4 saat uyku normal .bizimkiler zombilere özeniyor teyzesiyeni doğanda 22 saate kadar uyku olmasi gereken.sen bol bol dinlen .insallah hep sakin uykucu bir bebekligi olur.
Biz de sarılık hiç olmadı canımMasallah. Bizim sariligimiz tam bitmedigi halde bu kadar uyumuyor. Surekli ama surekli emmek istiyor. Su an fazlasiyla tok gogsume de yatirdim ama yok illa emecek mizirdaniyor. Orada da uykuya dalmak istiyor
Biz de sarılık hiç olmadı canım
Kendini güvende hissetmek istiyor belki de
Dun akşam çamaşır mak çalışırken denk geldi sıkma bölümünde bebiş de kucagimdayken 2 dk orada durdum hemen uyududeneyebilirsin
Maşallah diyelim uyku düzeni oturmuş ne güzel . Darısı başımıza. Sarılık sürecini atlattıktan sonra genelde ilk iki haftadır sonrasında olmaz. Bebeği uyandırmaya gerek yok açlığını bilio artk bebekler. Bizimki beni emzik yerine kullaniyo. Yanımda uyumak istio. Uyurum ezer diye çok korkuyorum Rabbim korusun bebisleri.Kızlar sizin bebisler mı az uyuyor Benim ki mı fazla uyuyor anlamadım çok uyuması sorun mu acabagece 12 1 gibi uyuyor 4 bucuk gibi emmek icin kalkiyor emzirirken uyuyor tekrar sabah 7 de kalkıyor 8 buçuk gibi geri uyuyor 11 de kalkıyor 12 de uyuyor 2 gibi uyanıyor 3 buçuk da tekrar uyuyor 7 de uyanıyor 9 buçuk gibi uyuyor
Bı arkadaş ocean marka nin iyi olduğunu söylemişti ben da ondan alicam sanirimAz once acilden geldik. Gazdan mahvoldu cocuk. Lavman yapti doktor rahatladi. Simdi mışıl mışıl uyuyor.
Bu d vitamini versem bi dert vermesem bir dert
Evet benimkide kırmızı kirmizi kabartiliydi hatta.bugun 28. Gun hafif morumsu bi hal aldı.
Geçmiş olsun öncelikle, benim doktorum eğer öksürürsen hapşurursan kendini sıkmaktan morarmalar olabilir demişti, olmadı bende ama sende oldu mu öyle bir durum?
Benim de sancim o bölgedeydi.Düzeltilmiş tarihe göre bugün 39+0dayım. Bugün sıklıkla karnımın altı vajinamın üst olan bölgede sancı hissediyorum. Sizce böyle bir doğum sancısı olur mu? Ağrı eşiğim biraz yüksek sanırım ilk doğumda da çok ciddi ağrı hissetmemiştim. Şimdi emin olamıyorum. Süre tutmaya başladım saatte bir gibi şu anda. Sizlerin benzer sancıları oldu mu?
Evet dikişlerin üzeri mor daha doğrusu basinda sonunda ip var ortasi yapıştırma.Geçmiş olsun. Sadece dikişlerin üzeri mor galiba. Bir de çökük duruyor içine ve göbek eğri büğrü duruyor benimde. Normal mi acaba?
Nasil cesaret edip vereyim bi daha esimin dırdırından yildim son birkac saatteBı arkadaş ocean marka nin iyi olduğunu söylemişti ben da ondan alicam sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?