2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Sıcak duşa gir. Zeytinyağı sür memeye sıcak su tut. Ovala. Sıcak suya devam et ve bu sırada Sonra tarakla üstten uca doğru tara. Sağ. Emzir. Sağlarken de sıcak havlu falan köy arada orayı ovala.

Kızlar sizin bebisler mı az uyuyor Benim ki mı fazla uyuyor anlamadım çok uyuması sorun mu acaba gece 12 1 gibi uyuyor 4 bucuk gibi emmek icin kalkiyor emzirirken uyuyor tekrar sabah 7 de kalkıyor 8 buçuk gibi geri uyuyor 11 de kalkıyor 12 de uyuyor 2 gibi uyanıyor 3 buçuk da tekrar uyuyor 7 de uyanıyor 9 buçuk gibi uyuyor

Sen bebeginin poposunu kaşı nazar olmasin maşallah . annenin bile bebege nazarı değermis .birak uyusun sarilik riski yoksa acikinca kalkıp güzelce emip yatiyorsa 3-4 saat uyku normal .bizimkiler zombilere özeniyor teyzesi yeni doğanda 22 saate kadar uyku olmasi gereken.sen bol bol dinlen .insallah hep sakin uykucu bir bebekligi olur.

Ben memurum siz kurumunuza şahsi başvuracaksınız, hem de bebeği bildireceksiniz dediler. Devlet saolsun bir para verecek ama kim nereye başvuracak hiç belli değil. Minik bebekle taa kuruma ne zaman giderim bilmiyorum.
Eşin senin ve bebeğin nüfus cüzdanı ile aile ve sosyal pol. Bakanlığına başvurabilir.

Masallah. Bizim sariligimiz tam bitmedigi halde bu kadar uyumuyor. Surekli ama surekli emmek istiyor. Su an fazlasiyla tok gogsume de yatirdim ama yok illa emecek mizirdaniyor. Orada da uykuya dalmak istiyor

Ay inşallah değişmez sakin bi bebek demişti doktorumuz bize umarım böyle kalır hep darısı sizin bebislere olsun

Masallah. Bizim sariligimiz tam bitmedigi halde bu kadar uyumuyor. Surekli ama surekli emmek istiyor. Su an fazlasiyla tok gogsume de yatirdim ama yok illa emecek mizirdaniyor. Orada da uykuya dalmak istiyor
Biz de sarılık hiç olmadı canım
Kendini güvende hissetmek istiyor belki de
Dun akşam çamaşır mak çalışırken denk geldi sıkma bölümünde bebiş de kucagimdayken 2 dk orada durdum hemen uyudu deneyebilirsin

Oo neler denemedim. Oyle bir ayicigimiz var uyku arkadasi. 5 cesit sesi var anne karninda duydugu ses, kalp sesi, dalga sesi, supurge sesi ve sac kurutma makinesi sesi. Bir nebze yariyor ama uyutmaya degil uyuduktan sonra bir sure uyumasina faydasi var.

Maşallah diyelim uyku düzeni oturmuş ne güzel . Darısı başımıza. Sarılık sürecini atlattıktan sonra genelde ilk iki haftadır sonrasında olmaz. Bebeği uyandırmaya gerek yok açlığını bilio artk bebekler. Bizimki beni emzik yerine kullaniyo. Yanımda uyumak istio. Uyurum ezer diye çok korkuyorum Rabbim korusun bebisleri.

Geçmiş olsun öncelikle, benim doktorum eğer öksürürsen hapşurursan kendini sıkmaktan morarmalar olabilir demişti, olmadı bende ama sende oldu mu öyle bir durum?

Sağol canım. Evet ya ikinci gün öksürük geldi. Sonra ara ara hep geldi. Kendimi tutmadım ama yavaşça öksüreyim dedim. Pek de öksürmedim. Çok acıyor çünkü. Yırtılcak gibi geldi dikişler. Dikişlerin altında hep morluklar var.

Düzeltilmiş tarihe göre bugün 39+0dayım. Bugün sıklıkla karnımın altı vajinamın üst olan bölgede sancı hissediyorum. Sizce böyle bir doğum sancısı olur mu? Ağrı eşiğim biraz yüksek sanırım ilk doğumda da çok ciddi ağrı hissetmemiştim. Şimdi emin olamıyorum. Süre tutmaya başladım saatte bir gibi şu anda. Sizlerin benzer sancıları oldu mu?

Benim de sancim o bölgedeydi.
Belim yanlarim hic agirmadi

Geçmiş olsun. Sadece dikişlerin üzeri mor galiba. Bir de çökük duruyor içine ve göbek eğri büğrü duruyor benimde. Normal mi acaba?
Evet dikişlerin üzeri mor daha doğrusu basinda sonunda ip var ortasi yapıştırma.
Çökük değil benimki hatta sen diyince girip tekrar baktim sezeryan kesi yeri zaten birlesim yeri doğal çökük yani.
Karın sekline takilma o zamanla düzelecek.
İlk sezeryanim sonrasi 1 yil geçmişti içerde birseyler oynar gibiydi sık sık oluyordu karin normal yerine yerlesiyormus normal dedi dr
3.yila kadarda kesi yerini hissetmedim hatta belki daha fazla hissizlik vardi.oda normalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…