2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
cnm gobegi nasil oldu dun dustu bizimde hafif lekelenme oldu alkola sil 2gun pansuman yap

kaç gunluk oldu bizde sarilik için çok uğraşıyız uzamış sarılırsa 1ayi buluyormuş

İçimde öyle bir kasvet varki devamlı bu çocuk nasıl büyüyecek acaba doyuyor mu acaba uyandırsam emzirsem mi ağlıyor geceleri çığlık çığlığa kafamdan herşey siliniyor sadece gidip uyuyup rahatlamak istiyorum savaşmak değilde ağlıyınca ağlıyorum bazende hissizim bu mu lohusalık

Allahım affetsin elindekinin kıymeti çok büyük ama bu kafamdaki sesler bana ait değil

28 günlük olduk ve bugün dışarı çıktık çok iyi geldi yaa... Biraz çok dışarda durduk acıkınca sızlandı ama zaman mekan bulup hemen emzirdim yaklaşık 6 7 saat dışardaydık, büyük cesaret
Lohusa sıkıntısı yaşayanlar tavsiyemdir kendimi iyi hissettim. Yoksa delirecektimmmm..

Belki sormusumdur ama yine sorayım
Tiroit değerlerinde bir sıkıntı var mı senin?

Eki Görüntüle 2552927
Ben de evde saçma sapan gezindiğimden buna çok güldüm Aklıma takılan bir de şey var; Acaba Fahriye Evcen'in lohusalığı da bizimki gibi mi geçmiştir ?
Fahriye Evcen i bilmem ama genelde evde iki üç yardımcı oluo temizlige ayrı yemeğe ayrı bebeğe ayrı. Eee anne sadece emzirip birakio o zaman zaten onların bebek bakicisi eğitimli falan oluo çocuk gazı mi var işini bilio onlar meme reddi mi var uyku sorunu hepsini için eğitim almış onlar. Bizde anca gelip anneler kaynanalar yok sütun yetmio yok şöyle yap böyle yap diyip dursunlar. Hele kucağına alistirma lafı varya bana cinnet gecirticek en sonunda. Yahu ben dokuz ay tasimisim onun kokusunu içime çekmek için beklemisim hasretle küçücük bebek sıcacık rahimden soğuk koca bı dünyaya gelmiş anne koynuna muhtaç neymiş alismasin . Ne demek yaa benim koynuma alismicak kime aliscak. Bundan yıllar sonra pişman olmamak için bagiriniza basın bebeklerinizi . Bugünler geri gelmicek asla. Zaman hızlı gecio malesef. Allah'ım ne çok dolmuş um ben

Valla her fırsatta cikiyorum dışarı her fırsat derken hafta sonu eşim ve iki oğlumla bebeğe bişey laizm diye bahane ediyorum bı saat bile olsa çok iyi gelio. En kötü giysi mağazası nda kabinde emziriyorum. İki çocukla tek çıkmaya henüz cesaretim yok

Dogum yapali 16 gun bitti ama benim kanamam kirmizi devam ediyor. Ne zaman bitecek. Ped kullanmaktan skildim ki nen adet donemini bile pedden dolayi sevmeyen bir tipim. Ay bi de cok uykum var
Benm 47 gün mü ne oldu hala devam edio bı iki gün ara verio sonra tekrar. Son iki hafta sarı veya kahve akıntıya döndü iki hafta da öyle sürdü. Kırk gün olunca bitcek derken şimdi bı gün temiz bı gün kan gelio. Doktor normal dedi . Çok sıkıldım artık

Ayy uyurken bile özlüyorum kuzumu, sarılmayım da ne yapayım Benim kv de görüntülü konuşurken bebeği öptüğümü gördü, daha çok küçük öpmeyin diyo Bu bebek benim içimden çıkmış, benden mi mikrop kapacak.

Şimdiye kadar annem baktı, haftaya kv gelecek. Taa ordan yorum yapıyor. Bebeğin göbeği düşene kadar çatladı. Bu bebek ne zaman yıkanacak, koktu koktu diye. Eşim anlatıyor, anne diyor doktor göbek düşsün 1 gün bekle öyle yıkanacak dedi diye, üstüne 3 aradığında daha sordu. En son banyo yaptırdık, eşim de video attı. Bu seferde bana bebeğin kilosu iyi ama derileri daha boş boş sarkıyor diyo (3400 doğdu bebeğim). Bu kv milletinin hepsi cins. Haa bir de yazmıştım ya ateşim çıktı, hastaneye gittik diye, bana diyor ki lohusanın 40 gün mezarı açık olurmuş, kendine bak. Ne güzel destek Zaten doğum yapınca sana 20 gün bakacağım diyordu, halen tam şu gün geleceğim diye ses seda yok. Allahtan en zor ilk haftaları annemle atlattık, yoksa kv ile papaz olurduk.

kaç gunluk oldu bizde sarilik için çok uğraşıyız uzamış sarılırsa 1ayi buluyormuş
Bugün 31 günlük olduk.
Pazartesi için randevu aldım bakalim ne diyecek.
Biz de kaldik 2 gun yogun bakimda. 1 aylik olduk hala devam ediyor uzamis sarilik.
Uzamış sarılık testleri yapıldimi . uzamış sarılıkta karaciğer değerlerine bakılması gerekiyormuş.
Belki sormusumdur ama yine sorayım
Tiroit değerlerinde bir sıkıntı var mı senin?

Pazartesi randevumuz hem çocuk dr hem endokrinoloji ye randevumuz var.hangi testleri isteyecek bilmiyorum.

Kendini iyi hissediyorsan boşver gelmesin . Açık mezar varsa buyur önden deseydin lohusaya dencek laf mı. Ben doğuma giderken hep korktum doğumda bana bişey olursa iki çocuk nolcak arkada düşünüp düşünüp ağladım hep. Ben on günlükken yalnız kaldım çok zor oldu ama başımda durup cok karışınca yada laf sokunca sabredemiyorum. Kalp kırmak da istemiyorum. Allah kimssyeuhtac etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…