2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
20 günken bende zaman hiç geçmiyor diyordum. Şimdi bir buçuk aylık oldu şükür. 6 aylık olup oturmaya başlayınca rahat etmeye başlıyor insan

Maşallah maşallah deli gibi uykusu oluyor ama uyuyamıyor, sürekli ağlıyor. 9 dan 11 e kadar böyle devam ediyor. Ağlayınca rahatız şükür. Derin uykuya dalana kadar sık sık uyanıyor tabi

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Anlaşılan büyük havlu koymalıyim. Bir de şu şile bezinden olan bornozlar var ya onlardan koyarsam kullanışlı olur mu dersiniz?

20 günken bende zaman hiç geçmiyor diyordum. Şimdi bir buçuk aylık oldu şükür. 6 aylık olup oturmaya başlayınca rahat etmeye başlıyor insan
Daha güzel günlerini de görelim inşallah.
Teşekkür ederim cevaplarınız için. Anlaşılan büyük havlu koymalıyim. Bir de şu şile bezinden olan bornozlar var ya onlardan koyarsam kullanışlı olur mu dersiniz?
Valla benim açılmam falan çok hızlı ilerledi ve zaten başlayınca öyle bişey giyip çıkaracak zamanım ve onun için ayıracak enerjim de yoktu ama yanınıza alın bulunsun zaten o ne kadar yer kaplar ki.

Kızlar tek tek yazamadım çok teşekkür ederim yavrumun sarılığı başlamış emmekte istemiyor o kadar halsiz ki baygın gibi uyuyor normalde çok iyi dinctibugün dermanı gitti çok üzülüyorum ağlamıyor bile tavsiyeniz nedir bide göğsünü açtırmaya baslamsti

Yaaa ana olmak ne zor.

İki saatte bir ne olursa olsun uyandır emzir. Çok güzel uyumak değil de şekeri düştüğü için o uyqnamama halı uykum

Sizin aşı düzeni nasıl oluyor, düzenlenmiş aya göre mi yapılıyor

Yok 2 ayliksa 2 aylik asilarini oluyor.. İlk ay hepatiter biraz degisik oldu.. Kuvozde 2 kiloya ulasinca hepatitin ilkini vurdular orada.. 23 gunken çıktı kuvozden.. Ertesi gun saglik ocagina götürdüm.. 15 gun sonraya filandi galiba 2.dozu vurdular yada ben yanlis hatirliom iyice kafam karisiyo artij simdi 2 aralikta 3.ayda vurulanlari olcak galiba o zmna cagirdilar

Ya valla bu kadar cahillikle uğraşamıyorum artık benimki de aynı.. Kandil için aradım.. Bebek napiyo lafindan sonra daha mama verme sen diyo.. Bi tane sersemletici bir tokat lazim da büyük diye ses edemiyorum.. Geçen dedim suratina artik laf yetistiremiyorum yordun beni dedim. Hicc duymamis gibi herseye karışıp laf anlatmaya devam etti bu kaynanalar hiç yeni gelinlerin nasil oldugunu duymuyorlar galiba.. Ne kök söktürenler var.. Öyle olmak lazim galiba

Anne optugunde annede ve bebekte beyinde bi sürü alan etkilesime geçiyor.. Valla öpüyorum da kokluyorum da.. Bi arkadas opmuyormus.. Saglik da onemli ama bence ruh sagligi beden sagligini cok etkiliyor.. Sevgiyle tanismamis bi bebek olsun istemiyorum..

Bi tanidigim lohusayken vefat etti.. Riskli gebelikti hem yaş hemde tansiyon sorunu vardı.. Evdeyken beyin kanamasi gecirdi.. Neyse kızı elif telef oldu o vefat edince.. Ablasi bakamadi normaldi çünkü yaşı da kucuktu.. O zmn 16 yaşında filanda ablası.. Üniversiteye baska sehire gitmek zorunda kaldi.. Bebege komşular bakti filan.. Surekli hastanedeydi elif.. Elif şimdi 14 15 yaşlarında.. Ama gel gor ki hayati kaymış vaziyette.. Anneyi bilmediği için hayatta o kadar zorlandi ki.. Babasi her istedgni yapmaya çalıştı anneyi goremedgi için bu seferde simdilerde arsız söz dinlemeyen bir genç kız oldu.. Kucuklugunu hatirliyorum çok sessiz bi kiz çocuğuydu, okulda arkadaslariyla da hep bu yüzden eksik hissettgini düşünüyorum..
Anne kucagi anne kokusu anne memesi olmayınca o kadar eksik kaliyor ki insan.. Imtihan herşey.. Onun kaderi buymuş ki hele 10 ay once de babasi vefat edince kimbilir ne hale gelmistir.. Bazen hayat insanı çok zor durumlarla sinava sokuyor

Kizlar biz bebek arabasini yeni alacagizda siz hangi marka aldiniz neyi tavsiye edersiniz
Biz kraftın tiny diye bi modelini aldık öyle üstüne puset takılmıyo ama tamamen yatıyor, 22 günlük olduk üç kere çıktık onunla dışarı.. çok hafif ve kabin tipi katlanıyor çekçek yeri var katlıyken de kolay yani. Bi de hafif, fikir olsun. Ebebekten almıştık

Süreli çıkın alışır bence ama açık havayla başlayın kalabalık mekanla için çok küçükler. Avm gibi yerlere gitmeyi düşünmüyorum ben.
Hava güzelse dışarda yürüyüş en güzeli.

mutlaka uyandırıp emzirmen gerek canm ac kalmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…