- 20 Ocak 2008
- 15.263
- 32.183
- 1.123
Benimki biraz daha bol canım normal göğüs bedenim değil sütle beraber büyüyorlar çünkü
Anlıyorlar sensörlü bebek bunlar kardeşimde kucağından indirirdi anlardı hep kucağında yatardı 40çıktı düzen oturmaya başladı yine belli saatte kucakta ama sallayıp bırakınca ayağında durabiliyor falanMobilya beşiğinde bende geceleri yatırmaya çalışıyorum bir kaç saat işte yatabildiği kadar sürekli kalkmaları saymazsak yoksa dediğin gibi koltuk tepelerindeler o kadar parayı boşa vermişiz sallamalı almadım bilerek
şimdi sallanan portatif bir şey aldım gelsin bakalım duracak mı kardeşimde denedim onun sallanan beşiği hafif uyanmaya başladığında salladık durmaya devam etti aynı etkiyi gösterir bu aldığımda inşallah
gaz rahatsız ediyor uyuyamıyor bütün gün kıvranmadan dursa dururum ama kıvranınca içim gidiyor elim ayağıma dolaşıyor
![]()
Iki ayri damla kullandigina gore senin bebegin de en az benimkiler kadar gazli.Ben 2 ayri damla vermiyodum ama artik vericem.1 numara ikinmaktan helak oluyor.Caresizliktem sinirleniyorum bazen aglayasim geliyor.