2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Eşime herkes erkek cocuk sıcağı sevmez demiş bu bebek usutursede ateşiyukselmiyormu anlamıyorum ateş-i çıkarsa benim yuzumdenmis

Ağlamaktan helak oldum eşimin aoyledikleri seni kötü aistrdim falan demesi üstelikebe dereceyi eşime söylemiş bana açıklama yapmamıştı 36.3 ateş için sonra söylüyor ayaklı banyo al dedim bugün almak istemediği içinn yine kavga yine bilgimler falan cok dukur dünya güzeli bi oğlum oldu eşim yüzünden stresim bitmiyorum gözüm yaş hazırda bekliyor

Son düzenleme:
23 derecenin üstünde bebekler rahat edemez nefes almakta dahi zorlanırlar. İdeali 21 derecedir.

Eşime herkes erkek cocuk sıcağı sevmez demiş bu bebek usutursede ateşiyukselmiyormu anlamıyorum ateş-i çıkarsa benim yuzumdenmis
Şöyle canım bildiğim kadarıyla erkek üreme organı banyoda falan fazla sıcak suyla yıkanmamalı çünkü kısırlığa sebep olur. Bu büyükler içinde geçerli. O yüzden ateşlenme erkeklerde kısırlığa sebep olabilir. Ama ateşi var diye çocuğu da üşütmemek gerek. Ateş düşürücüsünü ver. Sık sık ateşini kontrol et. Ateşi olunca gündüz ince bahtaniye ört. Akşam kalın ört. Bebek hasta ise ateşi çıkar. Değilse sadece üst örtmekle ateşi yükselmez bebeşin. Ben Antalya'da yaşıyorum. Gündüzleri hala sıcak burası. Ama gündüz çok arada sırada üstünü açıyorum. Ama akşamları hep örterim. Birde benim evim gündüz güneş görüyor sıcak. Ona rağmen örtüsüz bırakmam bebeşi.

Bebeğin eli ayağı burnu hep soğuk olacak. Usuyup usumedigine ensesinden bakiliyor canım.
Bu kadar üzme kendini. Elbet orta noktayı bulursunuz.

Ben oyuncakları dönem dönem kilere kaldırıyorum, hepsi aynı anda evde durmuyor. Çok sık oynadığı kutulu bikaç oyuncağı tv ünitesinin bi gözünde. Hemen toplayıp oraya kaldırıyorum. Diğerlerini de kendi odasına ben götürüyorum, o getiriyor:/ ben temzilik yapmaya hasret kaldım büyük kızın doğumundan beri şöyle kuytu köşe

Ağlamaktan helak oldum eşimin aoyledikleri seni kötü alatrdm falan demesi
Canım üzülme. Belli ki o da babalığın verdiği içi güdü ile hareket ediyor. Sevip koruyor bebeğini. Tabi bunu yaparken cahilce seni üzüyor. Ama belli ki korkuyor bebişe bir şey olacak diye. Bence sen araştırdım, uzmanlar böyle böyle diyor diye kafasına sok onun güzelce. Allah korusun zaatüre olsa çocuk ateşi hiç düşürülmez. Bebekler hassastır. Hemen üşür ve üst solunum yolları sıkıntıları başlar.

Ben içine bi havlu bide üstüne polar ince battaniye örtüyorum edim battaniye karşı ama figer havluyla uyuyunca da uyanmıyor baygın gibi el burun soguk

23 derecenin üstünde bebekler rahat edemez nefes almakta dahi zorlanırlar. İdeali 21 derecedir.
Canım ben de bilmiyordum bu mevzuyu ama geçen çocuk doktoru dedi. Muayene için soyulduğunu görünce hemen giydirin fazla üstü açık durması iyi değil dedi. Bir de oda sıcaklığı 24 olsa iyidir. Üstünü örtün hep dedi.

Bebeğin eli ayağı burnu hep soğuk olacak. Usuyup usumedigine ensesinden bakiliyor canım.
Bu kadar üzme kendini. Elbet orta noktayı bulursunuz.
Her konuda ıslak mendili telef ediyormusum o gösteriyor böyle yapılır diye hemşire eşime göstermiş banyo yaptırmayı nerdeyse bana fokumdurtmuyorşampuan az koydun yapamadın kaynanamdan beklerken eesimcıktı basima

Eşim de 19 20 den fazla olmasin demiş hemşire ama bizim evin üstü inşaat olduğu için isitutmuyor eşim anlamıyor o kadar doldum ki burayada yazmasam çalıcam

Beeeen. Hamileligin basindan beri mide yanmasindan cektim. Doktorum ultrasonda bile saclarini goruyordu suyun icinde yuzuyorlardi ve tabi inanilmaz sacli dogdu minigim

L Leiyla canını sıkma, bebeğe bakmayı seven koca bulmuşsun bırak baksın. Sen geride dur, eşinle inatlaştıkça iş kavgaya dönmüş. Bebeğinin en güzel minnak hallerinin keyfini çıkar. Benim bir arkadaşım var Litvanya'lı ama Türkiye de yaşıyor. O bebeğin üstünü açıyormuş, eşi örtüyormuş. Kız en son demişki bu bebek hep Türkiye'de yaşamayacak, burda 2 kat örtersek Litvanya'da kaç kat örteceğiz. Onun hesabı biz bebeği nasıl alıştırırsak öyle gider. Cereyanda kalmasın yeter.

Benimde çok mide sorunum oldu ama ilk 3 ay sonrasında olmadı saçlı doğdu

Ölmez güçlenir

Umarım

36.3 normal bi sıcaklık oğlum ameliyat olduğu dönem hastanede yatarken hemşire demişti 35,9 a düşmesin 36 ve 36,8 arası normal sonrasında ateşlenmeye başlıyor diyebiliriz demişti.
Üzülüp ağlama sen eşin hevesli iken Doğum sonrası biraz dinlenmeye çalış sonra zaten mecbur geri çekilecek iş güç derken. Maşallah sağlıkla gelmiş oğlun gerisi icin üzme kendini

Ben ben ilk gebelikte mide yanması hiç olmadı kel doğdu oğluşum. İkincisi dört ay falan acayip yanma yasadm kaç paket rennie bitiridim sayısını bilmem baya saçlı doğdu yalnız kirpikler kaslar sapsarı görünmüyor saçları daha kumral anne saçı dökülür diolar kel mi kalacak kuzum böyle çok karizmatik gitmesin saçlar

Iyi de koca siseden bir cay kasigi vericez yazik bari tek kullanimlik boyunu üretseler

Allah kolaylik versin canim. Guzelce anlatmaya calis nedeniyle nasiliyla. Kendini uzme sen bebegin de huzursuz olmasin

iyi aksamlar kizlar bugün topuk kanı icin aradılar saglik ocagindan troid de sorun cikmis tekrar topuk kanı verdik . hastanede verilende sorun çıkmamış saglik ocağında verdiğimizde cikmis cok inanasın gelmedi yüksek mi düşük mu cıkmış diye soruyorum bilmiyorm aradılar sorun çıktı tekrarlayın dediler bunu da yollicaz 1 2 haftaya ararım tekrar dedi .

anladm canm sagol vermeyeyim bnde madem dolapta hep eski ilaçlar bi açıklama yapanda olmadi hatta evde varmi diyor doktorlar yazmadan once bnde gonul rahatligiyla veriyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…