Şöyle kafasına bir balyoz indireceksin aslındaSenin bu arkadaş kaynanadan beter valla.
Ben ben deli gibi tatlı birseyler yiyorum
Benim eşimde aynı modda hatta bazen yüzsüzlük diz boyu cennet ayaklarınızın altına boşuna mı serildi cefası olacak tabi diyor bide.
58le hamile kaldim. 80e ciktim. 70e indim. Bugun pantolonumu giymeye calistim icine giremedimDogum kilolarinin %40 i gitti ama bel kenarlarim genisledi resmen oralr bingil bingil et
58le hamile kaldim. 80e ciktim. 70e indim. Bugun pantolonumu giymeye calistim icine giremedim
Cok ciddi spora ihtiyqcim var
Şöyle kafasına bir balyoz indireceksin aslındaben eşime geçen akşam ikisini bir bırakıp uyudum. O günden beri ağzını açmıyor
Ben duzgun beslendigimi iddia ediyorum ama kilom malumAl benden de o kadar.Esim okuldan donerken durum al dedim.Nefessiz bir sekilde yedim bitirdim.masallah istahin cok acik,emzirdigin icin dimi dedi esimbi utandim Bu dogum yapan ünlülerin gogusleri buyumuyor,karni kalmiyor,kilolari aninda gidiyor.Nasil oluyor anlamiyorum.Gerci hala sabahlari 1 kase tahin pekmez yiyorum sut olsun diye
Eşimin akrabalarında var aslında bu gelenek. Gidilen yere herkes birşeyler hazırlıyor genellikle. Ama yine de ev sahibinin de yapması gerekiyor.Ben fırsat bulduğum her saniye bir yeri siliyorum, ellerim tırtık tırtık oldu:/ benim dışardan bişey yaptırma şansım da yok. Keşke gelenler biraz düşünceli olsa da ikramlıkları biz yapar getiririz sen zahmet etme deseler..biz eski iş yerimde hep öyle yapardık. 10 çalışan vardı, her seferinde beşer kişi hazırlık yapar, ev sahibine bişey hazırlatmazdık.
Allah yardımcımız olsunbenımkıde oyle malesef ben bugun cok agladım bırde yanlız kaldım nasil bas edıcem bılemıyorum
sap simplex günde 4kere 8damla kullanıyorum biogaia da günde 1 kere akşamları 5damla kullanıyorum.gaz damlası kullananlar ne kadar verıyorsunuz
Büyük oğlanı bir gün sağa bir gün sola uyanıkken de sırt üstü yatirirdim. Süper bir kafa şekli varBebeğinizi nasıl yatırıyorsunuz kafa yapısı yamuk olmasın diye sağ sol dönüşümlü yatıyorumm sırt üstü yatırıyorum çoğu zaman başını sağa sola yatırıyor kendi ve asla yüzüstü yatmıyor, inşallah kafa yapısı yamuk olmaz.
Benim.ilk oğlanda midem çok kötüydü acayip yanıyordu şişe şişe gaviscon kullandim. Oğlum neredeyse kel dogdu. Bunda hamileliğim boyunca bir defa midem çok yandı. Bu maşallah sırma saçlı doğdu.Miden yanıyosa saçlıdır efsanesi bende tuttu bu arada ben beline kadar bekliyodum boynun biraz aşağısına kadar maşallah saçı var bizim tostiriğinannemle en büyük kavgamız yere dökülen saçlarımdı senin kızında sana yapsın aynısını derdi canım annem yatağından toplamaya başladım saçları baya dökülüyo sıpamın. Var mı yanan ve saçlı doğuran
Aynen bende öyle. Hiç bir yerinde yamukluk yok büyük oğlumun. Güzel bir kafa şekli var,Büyük oğlanı bir gün sağa bir gün sola uyanıkken de sırt üstü yatirirdim. Süper bir kafa şekli var
Ben duzgun beslendigimi iddia ediyorum ama kilom malum
Zumbaya mi yazilsam evde muzik acip deli gibi oynasam mi karar veremiyorum
Bu arada tahin gercekten sut yapiyormusiki gunfyr yiyorum bi artış hissettim
Bende migdesi çok yananlardanim sırma saç değil ama saçlı yinede maşallah.Miden yanıyosa saçlıdır efsanesi bende tuttu bu arada ben beline kadar bekliyodum boynun biraz aşağısına kadar maşallah saçı var bizim tostiriğinannemle en büyük kavgamız yere dökülen saçlarımdı senin kızında sana yapsın aynısını derdi canım annem yatağından toplamaya başladım saçları baya dökülüyo sıpamın. Var mı yanan ve saçlı doğuran
Sade tahin i mi yiyorsun ben tahin helvasını kaşık kaşık yiyorum çatal hamallik geliyorTahin bence sut mucizesi.43 gundur nerdetse hergun yiyorum ben.Malum kilo ondan gitmiyo
Ben sagdigim sütü de gece veriyorum. Zaten sağmak da sütü arttırıyo ama emzirmeyle birlikte olunca.zeytin yağı deniyorum suan umarm düzelir düzelmezse trosyd alicam. süt icinde çözüm bulamazsam denerm canm aslinda sütüm de fazla değil amaen azindan gogsum sizlayip hizli hizli geldigi sutu olsun alabilirm sanirm en cok gazi o yapiyor hhizli gelince sut hava yutuyor sanırm.
Bende migdesi çok yananlardanim sırma saç değil ama saçlı yinede maşallah.
Sade tahin i mi yiyorsun ben tahin helvasını kaşık kaşık yiyorum çatal hamallik geliyorbirde tahin ile dut pekmezini karıştırıp arada yiyorum.
Ölmez güçlenirBu ara Her akşam 50 60 cc sağılmış süt bırakıyorum ben dayanamıyorum süt var dolapta diyip yatıyorum. Gerçi büyüğü okuldan gelsin üst değiştir banyosu ödevi yemeği uykusu d hala bende o sebeple küçüğe 1 saat baksa ölmez demi.
Hatta calpol benim oğlanin ateşini düşürmüyor. Eczacı 1ayi geçti mi acali dedi. Etkisi bir ay sonunda çok düşer bizdolabinda 3 ay sonunda tamamen yok olur dedi. Çocuğa boşuna ilaç boşuna şeker boya vs vermiş olursunuz dedi.son kullanma tarihine gore kullanılıyor sanıyordum .gecen kizimin ateşini düşürdü ama ya markaya gire değişiyor olablirmi
İllet oluyorum öyle çok bilmişlere. Eşin bebeğini seviyor tamam anladık da, onun için en doğrusunu anneler bilir. Birincisi bebek anne karnından çıktığı için sıcağı arar. Bizim vücudumuza göre vücut ısıları düşüktür ve daha sıcak tutmak gerekir. Ayrıca biz hareket ediyoruz kanımız bizi ısıtıyor, onlar sürekli hareketsiz yatıyor. O yüzden de daha çok üsürler. Üstünü açmak ne demek. Tam tersine eviniz 24-25 derece olacak ama bebişin üstü 1 kat kalın bahtaniye ile örtülü olacak. (kundaklanmış hali ile). Uyuyan insan üşür derler. Biz bile uyurken örtünmeye ihtiyaç duyarız. Bana da doktorum çocuğu sıcak tutun hasta olur dedi geçen gün.Kızlar çok az fırsat bulmuşken yazayım biz babamızla bebeği paylaşamıyoruz resmen altını bile o değiştirmek istiyor emmese.bana vermeyecek nerdeyse hatta bana sen yapamıyorsun bakamıyorsun böyle yapılır söyle tutunur falan diyor eve geldiğimiz günden beri birbirimizi yiyoruz ev soğuk ben örtüyorum o acıyor çocuğun üstünü geceleride bakıyor ama az uyuyor o geri ben ev ihtiyacı falan olunca ilk gün eve kaynanam kayinbabada gelmişti çocuğun ateş-i 36.3 tu ben ağlama krizine girdim bu ateş düşük eşime dedim senin yüzünden elektirkli soba ala eşim dedi yeter artık sinirlerimi bozuyosunailesinin yanında kavga gurultu onlarda gittilerbu ne ya varmı yaşayan böyle bugünde banyosu için kavga ettik..bana bide bu sabah açlıktan nefesim kokmuş oğluma böyle bakma dedi ( eşim beni çok üzüyor ya da benmi çok alınganım depresyondamiyiim o daha.minicik bebek üşür eşim kendi ısındığında tamm çok sıcak diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?