2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Şöyle kafasına bir balyoz indireceksin aslında ben eşime geçen akşam ikisini bir bırakıp uyudum. O günden beri ağzını açmıyor

58le hamile kaldim. 80e ciktim. 70e indim. Bugun pantolonumu giymeye calistim icine giremedim
Cok ciddi spora ihtiyqcim var

Al benden de o kadar.Esim okuldan donerken durum al dedim.Nefessiz bir sekilde yedim bitirdim.masallah istahin cok acik,emzirdigin icin dimi dedi esim bi utandim Bu dogum yapan ünlülerin gogusleri buyumuyor,karni kalmiyor,kilolari aninda gidiyor.Nasil oluyor anlamiyorum.Gerci hala sabahlari 1 kase tahin pekmez yiyorum sut olsun diye

Şöyle kafasına bir balyoz indireceksin aslında ben eşime geçen akşam ikisini bir bırakıp uyudum. O günden beri ağzını açmıyor

Bu ara Her akşam 50 60 cc sağılmış süt bırakıyorum ben dayanamıyorum süt var dolapta diyip yatıyorum. Gerçi büyüğü okuldan gelsin üst değiştir banyosu ödevi yemeği uykusu d hala bende o sebeple küçüğe 1 saat baksa ölmez demi.

Ben duzgun beslendigimi iddia ediyorum ama kilom malum
Zumbaya mi yazilsam evde muzik acip deli gibi oynasam mi karar veremiyorum

Bu arada tahin gercekten sut yapiyormusiki gunfyr yiyorum bi artış hissettim

Eşimin akrabalarında var aslında bu gelenek. Gidilen yere herkes birşeyler hazırlıyor genellikle. Ama yine de ev sahibinin de yapması gerekiyor.
Benimde gözümde en çok büyüyen temizlik yapma. Evde sürekli heryeri oyuncak saçılı olunca toplamak bile epey zaman alıyor

Miden yanıyosa saçlıdır efsanesi bende tuttu bu arada ben beline kadar bekliyodum boynun biraz aşağısına kadar maşallah saçı var bizim tostiriğin annemle en büyük kavgamız yere dökülen saçlarımdı senin kızında sana yapsın aynısını derdi canım annem yatağından toplamaya başladım saçları baya dökülüyo sıpamın. Var mı yanan ve saçlı doğuran

Büyük oğlanı bir gün sağa bir gün sola uyanıkken de sırt üstü yatirirdim. Süper bir kafa şekli var

Benim.ilk oğlanda midem çok kötüydü acayip yanıyordu şişe şişe gaviscon kullandim. Oğlum neredeyse kel dogdu. Bunda hamileliğim boyunca bir defa midem çok yandı. Bu maşallah sırma saçlı doğdu.

Ben duzgun beslendigimi iddia ediyorum ama kilom malum
Zumbaya mi yazilsam evde muzik acip deli gibi oynasam mi karar veremiyorum

Bu arada tahin gercekten sut yapiyormusiki gunfyr yiyorum bi artış hissettim

Tahin bence sut mucizesi.43 gundur nerdetse hergun yiyorum ben.Malum kilo ondan gitmiyo

Bende migdesi çok yananlardanim sırma saç değil ama saçlı yinede maşallah.
Tahin bence sut mucizesi.43 gundur nerdetse hergun yiyorum ben.Malum kilo ondan gitmiyo
Sade tahin i mi yiyorsun ben tahin helvasını kaşık kaşık yiyorum çatal hamallik geliyor birde tahin ile dut pekmezini karıştırıp arada yiyorum.

Ben sagdigim sütü de gece veriyorum. Zaten sağmak da sütü arttırıyo ama emzirmeyle birlikte olunca.

Cay kasigiyla da degil dolu dolu tatli kasigiyla tahin pekmek yiyorum.Pekmezi daha az koyuyorum fazla baymasin diye uykusuz,yorgun olmayip yesem s
Okadar tahin +uzum pekmezini hersalde o enerji patlamasiyla duvara tirmanirdim

Kızlar çok az fırsat bulmuşken yazayım biz babamızla bebeği paylaşamıyoruz resmen altını bile o değiştirmek istiyor emmese.bana vermeyecek nerdeyse hatta bana sen yapamıyorsun bakamıyorsun böyle yapılır söyle tutunur falan diyor eve geldiğimiz günden beri birbirimizi yiyoruz ev soğuk ben örtüyorum o acıyor çocuğun üstünü geceleride bakıyor ama az uyuyor o geri ben ev ihtiyacı falan olunca ilk gün eve kaynanam kayinbabada gelmişti çocuğun ateş-i 36.3 tu ben ağlama krizine girdim bu ateş düşük eşime dedim senin yüzünden elektirkli soba ala eşim dedi yeter artık sinirlerimi bozuyosunailesinin yanında kavga gurultu onlarda gittiler bu ne ya varmı yaşayan böyle bugünde banyosu için kavga ettik..bana bide bu sabah açlıktan nefesim kokmuş oğluma böyle bakma dedi( eşim beni çok üzüyor ya da benmi çok alınganım depresyondamiyiim o daha.minicik bebek üşür eşim kendi ısındığında tamm çok sıcak diyor

son kullanma tarihine gore kullanılıyor sanıyordum .gecen kizimin ateşini düşürdü ama ya markaya gire değişiyor olablirmi
Hatta calpol benim oğlanin ateşini düşürmüyor. Eczacı 1ayi geçti mi acali dedi. Etkisi bir ay sonunda çok düşer bizdolabinda 3 ay sonunda tamamen yok olur dedi. Çocuğa boşuna ilaç boşuna şeker boya vs vermiş olursunuz dedi.

İllet oluyorum öyle çok bilmişlere. Eşin bebeğini seviyor tamam anladık da, onun için en doğrusunu anneler bilir. Birincisi bebek anne karnından çıktığı için sıcağı arar. Bizim vücudumuza göre vücut ısıları düşüktür ve daha sıcak tutmak gerekir. Ayrıca biz hareket ediyoruz kanımız bizi ısıtıyor, onlar sürekli hareketsiz yatıyor. O yüzden de daha çok üsürler. Üstünü açmak ne demek. Tam tersine eviniz 24-25 derece olacak ama bebişin üstü 1 kat kalın bahtaniye ile örtülü olacak. (kundaklanmış hali ile). Uyuyan insan üşür derler. Biz bile uyurken örtünmeye ihtiyaç duyarız. Bana da doktorum çocuğu sıcak tutun hasta olur dedi geçen gün.

Bide bebeğin ısısı kaç derece olmalı kızlar geceleri elleri burnu buz gibi oluyor eşimin korkusundan kalın battaniye ortmeiyorum eşim ateş-i yükselirse sana sorarım diyor sonra da herşeyi yapıyorum.mutlu olmuyosun derdini biliyorum ailem gelmesin diye yapiyosun diyor...o gün kayinbabam ateş-i.duser falan diyodu bende.bagirdim hepiniz biliyosunuz bi ben bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…