2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bugün tam bir ay oldu bebiş ve 5 kg olmuş, 57 cm boyu
Tam bir tontik

Kızlar size bir tavsiye hemen girin mutfağa incir uyutması tatlısını yapın incir ve süt yapımı da kolay, baya süt yapıyor.

Bende tatlı yapmaya hal heves yok ama sabahları süt ile gevrek yapıp içine incir kayısı dut üzüm ve muz koyuyurum bildigin süt yapacak herseyi katıyorum

Bende kilo almadığını hissetmiştim 2 haftalıkken ve gerçekten almamıştı anneler hissediyor galiba bizim sağlık Ocagı her hafta çağırdı tarttı.

İlk doğdu 3700
hastaneden çıkarken 3690
4 günlükken 3590 oldu
1 haftalık iken 3900
2 hafta 3900
3 hafta 4250
4 hafta 4660 oldu doktor iyi gelişimi dedi

Boyu da 1 ayda 51 den 55 e uzamıs

Enfeksiyondan kilo almıyordu. Şimdi kilo alımı iyi çok şükür. O kadar düşünceli olsa keşke.
Ben kırkından sonra kabul edecem gelmek isteyen olursa.
Benimde kızım eşimin ikizi gibiydi. Büyüdükçe çok değişti anneme ve bana benziyor şuan. O yuzden takılmamak lazım cok degisiyorlar.
Sağol canim. Sizede gecmis olsun. Ilerlemeden atlatırsınız insallah. Sen zencefil bal limon iç. Sanada bebegede iyi gelir. Kırkımız çıkmadı. Cumartesi günü tam 1 aylık oluyor. Doktorla görüştük ha 40 gun ha simdi farkeden birsey yok dedi. Tercih sizin dedi. Bizde biran once olsun aradan çıksın dedik. Kv bizde onlarında faydası olur en azından. Kızın kac yaşında?

Kizlar bebekleriniz kime benziyor? O kadar ay tasi sev gozun gibi bekle gitsin babanin kopyasi olsun
İlk Doğunda abisine benziyordu şimdi değişti biraz beni andırıyor bence

1 ay aşısını yaptıran var mı?
8 Kasım’da oldu

Ben veriyorum. Cok severek almiyor. Hatta cogu zaman öğürüyor. Karni toksa uyumak icin aliyor uykuya dalinca birakiyor acsa imkani yok almiyor.

Hangi emzig tutuyor bu bizim kız tutmuyor. Emzik tutsa çok mutlu olacağız ailecek

Uykusuzluktandır cnm

Haline şükret benimki kayinpederimin kopyası. İlk gün emziremedim çocuğu yüzüne bakıp hep başka yerlere baktım

Oğlum ilk doğduğunda öyleydi ben çataldayken doktor gösterdiği kime benziyor bak bakim annesi dedi ayy kayınpederime benziyor demiştim doktor çok gülmüştü

R Rabbim yardimcin olsun

20 gunluk benimki 80 ml sut sagip veriyorum. İciyor hepsini. Kilo alimi iyi. Mama vermedim hic. Bir memeyi 20 dk emziriyorum. Daha fazla ya da daha az tutmuyorum.

Iki ayri damla kullandigina gore senin bebegin de en az benimkiler kadar gazli.Ben 2 ayri damla vermiyodum ama artik vericem.1 numara ikinmaktan helak oluyor.Caresizliktem sinirleniyorum bazen aglayasim geliyor.
Gazlı canım o kadar dikkat ediyorum ki yediğüme bir de sabah akşam rezene öğlen kimyon çayı içiyorum mesela ikili başladım damlar ama atak mı geçiriyor anlamadım sabah 7den beri uyanık dalamıyor sinirleniyor şimdi kucağımda sakinledi Bende öyleyim ağlamak geliyor sonra etkilenir diyorum kendimi telkin ediyorum

Kızlar günaydın, hipp combiotic mama kullanıyordum. Benim kızımda bu mama kusma ve gaz yaptı. Dün doktor aptamil conformil başlayalım dedi. Var mı aranızda conformil kullanan?

Oğlumda kullanmıştım kabız da olmuyor ishal de gazı da dengeliyor

Keşke kabul etmeseydin, o kadar yorgunlukla nasıl uğraşacaksın:/

Bizde ziyarete geç gitmek bile ayıp gibi karşılanıyor ayıp oldu gidemedik gibi düşünüyor herkes de

Goz rengi konusu gecmis.Minigin daha net daha acik maviye yakin ,oburunun daha koyu mavi lacivert henuz.Ne zaman degisiyor tam olarak ?

3 yasa kadar değişebilir yazıyor internette

Seni çok merak etmiştim iyi olmana çok sevindim. Allah bebeğine ailene bağışlasın.

Çok şükür iyiyim cnm haftaya doktor kontrolüm de var teşekkür ederim

Biz ilk günden itibaren sağa yatırsak sola dönük sola yatırsak sağa dönük bulduk kendi dönüp duruyor artık kendi karar veriyor kafasının şekline

Kızlar bebelac gold 1 numara mama var bende doymuyor mu diye düşünüp almıştım ama içinden 2 3 kere yaptım içmedi doymuyor değilmiş. Mamalar da açılınca 1 ay da bitmesi gerekiyor ya 2 Kasım tarihinde açtık. İsteyene gönderebilirim kargo ile.

benımkıde oyle malesef ben bugun cok agladım bırde yanlız kaldım nasil bas edıcem bılemıyorum

zeytin yağı deniyorum suan umarm düzelir düzelmezse trosyd alicam. süt icinde çözüm bulamazsam denerm canm aslinda sütüm de fazla değil amaen azindan gogsum sizlayip hizli hizli geldigi sutu olsun alabilirm sanirm en cok gazi o yapiyor hhizli gelince sut hava yutuyor sanırm.

son kullanma tarihine gore kullanılıyor sanıyordum .gecen kizimin ateşini düşürdü ama ya markaya gire değişiyor olablirmi

Ben fırsat bulduğum her saniye bir yeri siliyorum, ellerim tırtık tırtık oldu:/ benim dışardan bişey yaptırma şansım da yok. Keşke gelenler biraz düşünceli olsa da ikramlıkları biz yapar getiririz sen zahmet etme deseler..biz eski iş yerimde hep öyle yapardık. 10 çalışan vardı, her seferinde beşer kişi hazırlık yapar, ev sahibine bişey hazırlatmazdık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…