2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım hatta Avrupa'da bazı ulkelerde 18 derecenin ustunde aile uyarı alıyor.
Bebekler sadece burundan nefes alabiliyor. Burun sıcak havada kuruyor ve burnun gerisindeki mukus genişliyor. Çocuk nefes alamıyor o zaman. Oda sıcaklığını dusurunce çocuk nefes almaya başlıyor.
Avrupa'da 18 kabul ediliyor ama Türkiye daha sıcak bir iklim ve insanlar sıcağa alışık bu yüzden 21 ideal olarak belirlenmiş. Ama maalesef biz üşüyoruz. 23 iyidir. Benim evim maalesef sıcak sogutamıyorum. 24 derece. Bir çıtçıtlı badi. Üstüne penye takım ya da tulum. Penye battaniye ortuyorum gece iki gündüz tek kat. Üstüne penye yelek. Giydiriyorum kaldırınca.

Bugun bir çocuk doktoru paylaşmıştı. Oda ısısından çok bebeğin burnu ve kulağı üşüdüğü zaman bir kat daha örtmek gerekiyormuş

Kaç günlükken aldılar kanı. Ben Salı doğdu Cuma gittim almayalım yanlış çıkar kesin sonucu en az 72 saat iyi beslenmiş olmalı yani sütün Tam geldikten sonra 72 saat dedi. Sizinde erken mi oldu acaba

Bebegin atesi normal yalniz. Dusuk degil

Hastanede sorun cikmadiysa saglik ocaginda neden verdiniz 2. Defa ? Bizim 1 numaranin da 3. Defa alindi.Ilkinde tiroid yuksek ve biyotinidaz dusuk cikti.2.de tiroid dusmustu.Degeri merak ediyorsan bagli bulundugun ilcenin toplum saglik merkezini arayip bebegimin topuk kani sonucunu ogrenmek istiyorum de.Hemen bagliyorlar yetkili birime ve senin tc kimlik numaran uzerinden sonucu soyluyorlar.

Doğrudur canım ya. Bazen doktorların da dediği uymuyor. Ben de bakıyorum bazen bunalır gibi oluyor çocuk. Üstünde polar pattaniye var. Onu açıveriyorum. Zaten bir içlik zıbın. üsütünde normal zıbın. Onu penye kundağa sardım. Bir de polar örtüyorum geceleri. Ama gündüz ara ara açıyorum üstünü.

Kızlar, benim bebeğimin poposundaki morluk gitmedi hala. Doğumdan beri var. Benzer bir durum yaşayan var mı? 50 günlük oldu bu arada benim bebeğim
İlk kızımın poposunda vardı. Hatta düşürmüşler mi bu çocuğu demiştim. Annelik işte. Aylarca da geçmedi. Neden olduğunu da hala bilmiyorum. Ama merak etme geçer.

Kaç günlükken aldılar kanı. Ben Salı doğdu Cuma gittim almayalım yanlış çıkar kesin sonucu en az 72 saat iyi beslenmiş olmalı yani sütün Tam geldikten sonra 72 saat dedi. Sizinde erken mi oldu acaba
hastanede sanirm dogdugu gun aliniyor saglik ocaginda 5 günlükken alındı süt 2.gunu gelmişti 4.gunu kontrolü vardi kilo almıştı bebek doktor bu zamanda kilo almasını beklemeyiz ama masallah almis demisti . inandırıcı gelmemesi düşük mu yüksek mi bilmiyor hangi troid değeri bilmiyor yada ne bilim bilgi vermek istemedi belkide kesin sonuç çıkana kadr.

Bırakıcan bir-iki gün bebeği, tek başına baksın bakalım niye yorgunsun anlasın.
Ya bakar bakmasına da valla ayıptır yani şunu söylemesi, kalemle daha mı boyayayım göz altlarımı iyice morarsın uykusuz yorgun olduğumu anlaması için. Kafa ne kadar gidikse bugün havlu kağıt rulosunu buz dolabında buldum beklediğimiz az biraz anlayış yani bi bunlar çalışıyo yoruluyo

Biz yorulmayalim da kim yorulsun. Gece bebeğimi emzircegim zaman parmağımla ağzını arayıp buluyorum memeyi burnuna sokmayim diye . Gözümü açamıyorum ki. Gece iki defa kaka yaptığı için bez degistiyorm lavaboya gidince mutlaka yüzümü yıkıyorum acilayim diye bebeği dusurcem diye korkuyorum bazen.

Yine iyi erken dönmüşler.biz Şubat 2010 da topuk kani verdik kızımda 2012 de bizi ankaradan aradılar çocuklara gelişim geriliği var diye.genetik testler falan bir sürü sey yapildi sonra yanlış test dediler.bende akil tutulmasi yaşadım 2 sene sonra arıyorsun senin testin yanlış olabilir diyemedim üzüntüden paralandigimla kaldım.bence hiçbirsey yoktuk ger işleri gibi sağlıkta da reziller.
Yaa sen diyince baktim sma da 3 hafta içinde tüketin diyor.dogumda almıştık yarıdan fazlasi dolu eee çöp mü oldu şimdi.

Dört yaşında canım.

Senin bi de iki tane valla kolaylıklar diliyorum, annem diyor bi yerden sonra inşallah gece değiştirmene gerek kalmaz bezi diye biz küçükken gece tutarmışız iki üç aydan sonra. İnsanın çok zoruna gidiyo o halde değiştirmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…