2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Yaa cok istiyorum yaza dogru baharda okutmayi ama ille gelmek isteyenler var.. Bide evlenince ev gormeye gelmeyenler dahada bi gelmek istiolar firsattan istifade nereye kadar durumu idare edebilirim bilmedgmden eymenin sunnet meselesi bitince hazirliklara basliycam insallah.. Eymeni odasindaki besigine koycam.. Oturma odasindaki tekli koltugu da oraya koycam rahat emzirme ve mama yedirme fasli olsun diye.. Kamerayi da koyunca kilitlerim kapisini agladikca giderim yanina eger alabilirsem kamera kasimda cok acildik ya indirimler yüzünden.. Cocuk masrafi buyudukce alamayz daha diyerekten bayagi bisey aldık.. Kameralarda cok pahali.. Telsiz mi alsam bilemiyorum.. Bakcam artik

Doktorumuz bize daha dogdugy ilk gun soyledi normalmis. Alninda kaslarinin ordaki kirmizilik ensede kafadaki kirmizilik ve popodako morluk bunlar dogum lekesidir. Mongol lekesi mi ne hatta bakabilirsiniz netten adini yanlis hatirlamiyosam. İlk alindaki sonra ensedeki en son popodaki kaybolur her cocukta farkli zamanda kaybolur 6-7 aydan 5 yasina kadar bu kaybolma süresi degisir demisti. Korkulacak bisey yok dedi

Bizimde 40 imiz yeni ckti da 1 ay icinde bizde yapcaz. İki tarafta gelmek icin arayp duruyor hep bi bahane buluyorm ayri ayri gelceklerine toplu gelip gitsinler diyorum. Bebegimde gunduz uyumayan bebeklerden oyuzden toplu pide filan yaptiririm disardan arkasina cayla bi tatli tamam. Benim su kaynatacak durumum olmuyo cunku bebegimden oturu

Ya canim mastit olmussun.. Geçmiş olsun.. Cok buyuk bi ağrı biliyorum.. Ins gecirirsin rahatça
Canım geçen de bir yazını okudum sanırım senin.kistle alakalı göğsünde.bsnim gogsumdeki sertlik içinde genel cerrahi kist olarak düşündü,doğumdan öncede vardır dedi.bugun başka doktora daha gidicem.bu kist olayı nasıl oluyor..o da araştırılıyor mu? Çok yoruldum yahu şu islerden.hem fiziksel hem psikolojik tukendim..

Mastit gibi bisey mi oldun acaba.. Ben genel cerrahiden meme polikliniginden almstm randevu.. Ultrason istiyceklerdir muhtemelen. Bende kist çıktı.. 1 yila yaklasrken tekrar gel dedi doktor
Heh bu mesajın canım.kist çıktı yazmışsın ya.o kist için ayrıca tekrar bir şey yapıldı istendi mi..yoksa ultrason sonucu kist çıktı ve seneye tekrar kontrol mu dendi sadece..kötü hastalıktan korkuyorum.dun gittiğim doktor ailede göğüs kanseri var mı sorusuyla bitirdi benim moralimi

Bizde az önce üst değiştik Çok sulu yapıyor,normal mi, kullandigimiz ocean d vitamini etkisi mi bilemedik..
Ocean ben de yeni aldım damla olarak mı kullaniyosun kaç kaç damla veriosun. Üstünde dört yaş üstü çocuklar için üç damla yazio

heh evet bn adını unutmstum. baska bi yerinde yok kuyruk sokumundaki de azalıyor sanki.

Umarım test yanlıştır tekrar tekrar verenler çokmuş sağlık ocağı hatasıdır insallah. Rabbim iyi seyler ile karşılaştırsın

“Sen niye yorgunsun?” kocam olcak adamdan az önce böyle bir soru geldi... boş boş baktım yüzüne cevap vererek daha da yormıyım kendimi dedim

Ah keske konuşmamızı anlamıyorlar susmamızı anlasalar

Yuh 2 sene sonra dönmek ne demek ya çok saçma

Evet cnm mama yazan tarihte çöp oluyor. Bende malum mama fiyatları çok o yüzden yazdım belki isteyen olur diye.

Bizim 11 12 değişip yatıyorum gece 5 6 gibi alıyorum hop dışına çıkmış oluyor cisi de kakası da masallh bütün gece emzik gibi beni kullandığı icin

Canım oda ısısı 23-24 derece olmalı ama biz 25 ye sabitledik. Annem ve kv yanımızda . Onlarda üç kat battaniyeye sariyo. Yeni yenj biraktirmistim havalr soğumaya başladı yine baslicaklar yani. Bence toplumda herkesin bebeğiyle ilgili olan her konuda en iyisinin annelerin bildiğini öğrenmeleri gerek. İlk çocuğum şimdi öğrendim o yüzden. Meğer ülkenin kanayan yarasiymis bu konu. Sanki herkes ağız birliği yapmış bana kendimi yetersiz hissettirmek için.

Günaydın kızlar sma mama kullananlar vardi ben Bende bu hafta gece alt acmayi biraktim.aksam 10da sonra bezleyip sabah 5 yada 6 da uyandığında bezi değiştiriyorum.ama her uyandiginda bi yandan bakiyorum bazen kokluyorum kaka yaparsa pismesin diye.kaka varsa hemen degisirim.bu ara 4 günde bir kaka yapiyor ve yapamamasi zorluyor.dun akşam masaj yaptım özellikle popo kısmını uyarayim diye zeytinyağı ile yaptım ama yine yapamamış.gunde tek öğün bazen hiç mama vermiyorum benim tuvalete çıkışlarımda normal ee bu çocuk niye yapamıyor acaba sanci vermese yapmasın ama sancilaniyor.

Ya biz ne zaman banyo yapsak gecesine burnu tikaniyor hapsuruyor bu gece nerdeyse hic uyumadik banyoyuda hizli sekilde yapiyoruz usutmesin diye gun asiri yapiyordum artik ara vercem bu gidisle

Kızlar bim e cuma günü biberon ısıtıcısı geliyormuş haberiniz olsun süt u buzluğa koyanlar için iyi bisi gibi görünüyor

Benmari şekilde ısıtıyorum cnm ben biberon ısıtıcısı da çabuk ısıtmıyor örneğin ısıtıcı 4 Dk da ısıtıyorsa benmari şekilde 5 6 dk da ısınıyor çok gerekli değil bence

Göğsünde yara varsa kanama olmustur cnm. Var mıydı yara?

Valla ben kimseye kızamıyorum artık insanın annesi düşünmezse başkasının düşünmesini beklemiyor. Geçecek geçecek diye sabır sabır geçiriyorum günleri

Bende Mevlüt konusunda kararsızım gelmek isteyen ayrı bi kitle var Mevlüt yapayım gelsinler istiyorum ama galiba aralıgı bulacak bakalım nasıl olacak

Sen yetersiz hissetme. Onlara karşı biraz daha net ol. Benim de ilk bebeğimdi ama kimse benden izinsiz bir şey yapamadı. İkinci çocukta annemin tecrübesinin cidden çok iyi olduğunu fark ettim o ayrı

Bağırsaklar daha eski yerine geçmedi yavaş yavaş düzeliyor onun etkisiyle oluyordur
Bime bebek urunleri gelecekti bu cuma mıymış?
Evet canım 15 kasım diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…