2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Maşallah ya siz çok büyümüşsünüz Dün ilk defa dışarı çıktım ben de biraz yürüyüş yapıp anneme gittim o bile iyi geldi Kemerleri geçiyor mu içinden canım.

Evet geçiyor.. Ya babyjem di markasi yada sevibebe.. Bulursun sitesinde.. Boyun kısmı hafif boslukta kaliyo gibi rahatsz olmuyo eymen ama yinede ufak havlu koyuyorum ben boyun kısmına..

Valla büyüdü yaa.. Nasil geciyor anlamıyorum eve ilk geldigindeki fotolarina bakiyorum nasil değişmiş.. Poposu bile etlendi.. Hele yenidogan fotograf cekiminde eridim bittim.. Tadluş oldu iyice

Ben biraz daha sakinim suan ablamin oğlandada var ayni durum da ilaç kullanıyorlar 3 yaşına kadr kullanacaklar . bakalm bizim nasil çıkacak yanilmadir insalah diyorm suan sizinde inslh düzelir

Allah yardimcin olsun.. O kadar aklima geldin ki.. Hele eymeni zeynep kamile goturmustuk goz muayenesine.. O gun hep aklima geldin.. Doğum hastanesi diye galiba..

Yaa hadi dogum yaptik neyse de senin surec kritik.. Hiç mi anlamiyolar yaa.. Pes doğrusu.. Nasil sinirlendim yani

Çok zor canım seni çok iyi anlıyorum benimkide bir garip oldubl hiçbirşey mutlu etmiyor onu sürekli mizmiz sürekli huysuz yemek yemesi olay valla ne yapcaz bilmiyorum
gecer insalah bu zamanlar rahatladigimiz dönemlere geçeriz bir an once :)

Canım biz 2bucuk aylik olduk am eymen Premature diye gelmeye niyetlenenlere mevlude isaret ederekten reddettim.. Ama bi iki kisi anneme israrla gelmek istediklerini söylemişler.. Aralikta yetisirse kuran okutcam.. İlk once eymeni sunnet ettircez sonra mevlut insallah.. Ama geçen sadece bursadan bi arkadasim geldi yolum düştü daha gelemem dedi bende kabul ettim.. Ama sizinkiler vakitli bebisler.. Onun kararini bence sizin bebeginizin gelisimi, davranislari ve duzen oturtmanizla verebilirsiniz.. Ben herkesi tek tek agirlayamicagm icin mecburen yapcam.. Yoksa daha geç planlıyodm.. Gelenlere maske vercem ama yani.. Bi ilk olcak ama oglumdan onemli değil..

Asla cevre ne der diye dusunup kendini baskilama, once bebegini dusun. Birak alinan da alinsin. Ilk uc ay bebeklerin bagisiklik sistemi daha olmuyor bile. Bi De tam kis donemi hastaliklarin en yogun oldugu zaman. Ama madem yapacaksin maske De ver el dezenfektani da dok kolonya niyetine.

Rahim toparlanıyor heralde cnm

Sol popoda benim kızımın:/

Berikko sen daha da ötele bence yaaa:/ yapacaksan da Eymen’i odasından çıkartma. Bizim bir akrabanın da torunu erken doğdu, çocuk 7 aylık olunca okuttular mevlüdü. Aslında benim boncuğum da 35 haftalık, onu mu öne sürsem acaba?
Aslında komşuluk hatrına gelecek 3-5 kişi var, kalanlar meraklarını gidermek için gelecek. Meraklı melahatları mı ötelesem sadece..hem ev hem hazırlık çok yorucu:/ çok yorulunca sütüm gidiyor bir de:/ 2 çocukluysan, gurbetteysen bi de yalnızsan hayat çok zor:d

Sagolsunlar Kuvozde hemsireler yamultmuslar eymenimin kafasini.. Duzeltmeye çalışıyorum ama com zorlaniyorum.. Daha yeni soluna yatmaya alisti.. O taraftan yatrip duzeltmeye çalışıyorum.. Kafasini sirtustu yatarken dumduz tutamiyo o kadar sivrilmis kafasi.. Insan bi dikkat eder yaa.. Nasil duzelcek kafasi bilmiyorum.. Arka bingildak da kapadi.. Bi sefer gittigimde ters yatirmaya baslamislardi.. O zmn anladilar hatalarını kesin.. Bi sefer de ayak bilegi şişmişti.. Kesin bilegine de bisey yaptilar.. Ins duzelir kafasi.. Moralim cok bozuluyo buna da

Benimki de cok saçlı.. Hic beklemiodum yav sacli olmasini.. Bizim ailede saclar seyrektir genetik yani.. Esimde de ayni sekilde.. Dedim hiç saçı olmaz heralde.. Tarak filan almamistm.. Bi doğdu.. Saclarla kaşlar birlesik eşim kiskandi bile eymeni.. Tabi dedim sen keloglansin benim oglumu niye kiskaniosun keleş oglan

Benimki de aynisini diodu anlata anlata anladi.. Dedim o bebek bizimle ayni degil.. Daralinca cik balkona ferahla.. Sonunda kabullendi..bizimkinin derdi dogalgaz parası yoksa sicaktan falan değil

Harfi harfine katılıyorum

21 derece bana az gelio açıkçası.. Ben bile usurum o havada.. 25 filan iyi yine.. Bende cocuk doktoruna sordum hapsurmasini.. Ozellikle altini acinca oluyo dedim.. Usutmekten mi diye sordum.. Tek o nedene baglamamak lazim ama bir nedende usumesi dedi.. Yaslica bi doktordu.. Eymenin yağ tabakasi bile yoktu deri ve kemikten oluşuyordu.. Simdi simdi kilo aliyo.. Git gide hapsurugu azaldi mesela.. Yagli bebekler daha az üsür gibi bi dusunce var bende niyeyse.. Cunku kilolu insanlar bile hep terler kısın bile usumezler..

Kollarda derman kalmio ki

Evet cnm.. Belli zmn sonra duzeliyor.. Eskisi gibi rahatsz etmiyor.. Ama çiş sıkıştırınca hala daha biraz dikislerile vuruyo benim.. 3.aya girmek üzereyim.

Yapcam vallahi maske vercem.. Kapidan girene tutusturcam..hatta kiz kardesim becerir bu işi.. O biraz serttir.. Halleder bi şekilde

Bende istemiodum ama tek tek de zor olcak.. Eğer eymene kamera alırsam odasinda besigine koycam. Kamerayida dibine koycam.. Monitoru alip kilitliycem odayi sadece kuran biterken 'taki icin geldiklerinde sirayla gosteririm.. Takisini takarlar sonrasa yallah

Tatli telaslar:) simdiden kolayliklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…