2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bende aldim valla iyikide vermişler 2 kat giydiriyoruz zaten kış günü kurumuyorda hemen. onları giyende bi bebek sonuçta ve hic bri yıpranmamış ne kadr giyiyorlar ki zatende hemen büyüyorlar 6 aydan sonrası sıkıntı ek gıda başlayınca kıyafetler yıpranıyor

Bence 3 güne kalmadan gecer o zaten canm . kziimin bacakları tombik olduğundan cok olurdu bizde gevsek baglasam belimden çıkardı sıksam bacakları kızarırdı soyulmustu hatta bi kere bez soruni cok yasadk kizimda halada cok pisik olur bbezlerhic iyi gelmiyor

Benimkinin bacaklarında da bazen lastik izi oluyor. Altını değişirken mustelanın losyonunu sürüyorum, oraları biraz ovalıyorum. Losyonu günde 4den fazla sürme dedi doktor. Altını açık tutmak bebeği hasta edebilir.

Canım açık derken sadece bezlemedim . Az önce çişini yapmış güzelce temizledim kremledim sonra küçük mendillerinden koyup pijamasini giydirdim güzelce ince penye pattaniyesine sardım koydum zaten alt değiştirme örtüsü var bi yere de bulasmiyo. İnşallah bi kaç güne toparlar. Başta gevşek bağlamak sorun olusturunca fazla sıkmışız. Düşünemedim hiç.

Bebeğin erkek miydi? Soruna çözüm buldun mu?

Şimdiden koca bir poşet olmayan kıyafet var 1 ayda bile o yüzden hangi bebek ne kadar çok eskitebilir ki giysinler ne güzel yıkanmış ütülenmiş çamaşırlar

Bez küçülmüş olabilir mi
Bir numara buyugune gecsen
Benim oglumda bacak yanlari bez küçülünce kızarmaya basladi. Simdo ne kadsr sikarsam sikayim kizarmiyor.

Hiç bilmiyorum.. Doktor bana sadece aktif bi sekilde emzirmeye devam et bol bol emzir dedi.. 1 yila yaklasirken tekrar gel dedi.. Sut kanallarinda olusan bi kistmiş.. Annem de bana her kadinda var demişti..bi suru de isim saymisti.. Heralde doktor ona gore bakcak 1 yila doğru.

Oglumun goz.kapaklarinda bir gariplik var. Bazen ortak hareket etmiyorlar. Sol goz kapagi kendiliginden yarıya inip geri aciliyor.
Uykuya dalarken de sag tam kapanirken sol hafif aralik kaliyor. Iyice derin uykuya dalinca tam kapanıyor

Yok cnm yaa.. Bence seninki de muhtemelen sut kanallarin acilinca olusan biseydir.. Normal zmnda olusmadi sonuçta.. Emzirme döneminde oldu.. Gorursun ya dedigim gibi çıkar

Ya biz ne zaman banyo yapsak gecesine burnu tikaniyor hapsuruyor bu gece nerdeyse hic uyumadik banyoyuda hizli sekilde yapiyoruz usutmesin diye gun asiri yapiyordum artik ara vercem bu gidisle

Bence ışte surekli oluyosa bu usumekten gibime gelio.. Altini degistirirken kan ter icinde kaliodum.. Istisnasiz hep hapsuruyodu.. Demekki usuyordu.. Simdi azaldi mesela.. Cok nadir hapsuruyo.. Banyoda da hapsururdu.. Annem bana taa kucuklukten banyo yaptiktan sonra vücudunun ısısını dengede tutmak için hemen disari cikilmaz derdi.. En azndan 3-4 saat evde durman lazim derdi.. Demekki vucudun ısısı degisiyo banyo yapinca.. Bi de ben artik her banyodan sonra burnu yumusadigi için hafifce aspiratorle cekmeye başladım.. Sende dene istersen.. Rahatlatir belki

Yemin ediyorum rutin çok doğru.. Bi disari cikiyoz iki saatligine hastaneye.. Eve geldigimde gecelere kadar eymenle uğraşıyorum.. Disari cikinca acayip huzursuz oluyoruz.. Eski duzenine oturtmam iki günümü alıyor yeminle.. Bi cocuk bu kadarda prensipli olamaz yaa.. Ille evinde durcak duzeni bozulmuycak

Benim bebeğinde arkası sivri canım. Düz yatıramıyorum ya sağa ya sola dönüyor. Aslında kafasının tepeden basık durmasından iyidir bu şekil. Bozma moralini. Toparlak kafa olur büyüdükçe.

Keske öyle olsa.. Bildigin tek tarafa yatirmaktan yamulmuş kafasi.. Arkasi sivri kısmı bi tarafa dogru sivrilmis.. Ters tarafa yatrp duzeltmeye çalışıyorum şimdi ama.. Ins düzelir

Arada yıka ve iyice kurula. Birde altını değiştirirken biraz hava alsın, daha çabuk toparlar

Eymende de başlangıcı var gibi pişigin.. Dün farkettm.. Surekli degistiriodum bi de altını.. Onlara ragmen pisik olcak galiba.. Bende altini degistirirken aciyorum havalandiriyorum biraz.. Eski havlular var bende hafif biraz.. Altini değiştirirken pipisine koyuyodum etrafi batirmasin diye.. Simdi altina koyuyorum onu.. Citcitli bodynin bi tanesini citliyorum.. Öyle biraz bekletiyorum.. Nasil sesi cikmiyo o zmn. Kiyamam yaa.. O hassas ciltlere haksizlik mi yapıyoruz bezleyerek bilemiyorum annem bebekliginde alti bezlenmemis mesela.. Toprak koymuşlar.. Ilk duydugumda garipsemistim.. Ama öyle her toprak olmuyormuş sanrm.. Pisleyince de topragi atiyolarmis..dusunsene ferah ferah dolaşırsn.. Toprak hep serindir

Oglumun goz.kapaklarinda bir gariplik var. Bazen ortak hareket etmiyorlar. Sol goz kapagi kendiliginden yarıya inip geri aciliyor.
Uykuya dalarken de sag tam kapanirken sol hafif aralik kaliyor. Iyice derin uykuya dalinca tam kapanıyor

Bu bi sorun muymuş ki? Internette ne yazio baktın mi?

Bez küçülmüş olabilir mi
Bir numara buyugune gecsen
Benim oglumda bacak yanlari bez küçülünce kızarmaya basladi. Simdo ne kadsr sikarsam sikayim kizarmiyor.
Canım oğlum hiç büyümedi gibi geliyo bana o yüzden o ihtimali hiç düşünmedim evde 2 numara bezler de var ama sıktım da yani. Başımızdan iltihap geçince sıkı sıkı bağladık hep.
Canım benimki de öyle .ben onu yatırırken ya da emzirirken bi tarafına daha çok ağırlık geliyo ondan oluyo diye düşünüyorum bana pek sorun gibi gelmedi. Tam uyanıkken öyle bişey olmuyo.
Annemde soyluyodu havalandir diye. Evet eskiden toprak koyaflarmis ve o toprağı önce sacda kavururlarmis mikrop vs varsa öldürmek için . sonra da ilitip bahlarlarmis. Valla daha sağlıklı.
Yok ben bu gazı napsam çıkartamıyorum kendisi kaka yapmadığı sürece olmuyor offf
Canım rezene , kimyon, anason diyorum başka da bişey demiyorum. Valla huzur bulduk . Kv daha az önce kızım sakın ihmal etme sen bunu içmeyi dedi . Çünkü aşırı huzursuz ve cigirtkandi . Gazdan nefes alamiyodu , ağlamaktan öksürüyor, morariyo yorulup en fazla 15-30 dk arası uyuyodu. Hep günde 3 Ogün iciyodum dün 4 öğüne yükselttim daha iyi olduk. Gece emip gazını çıkarıp uyuttum . Gündüz 6 saatte bir akşam 5 saatte bir içtim. Gündüz uyanık da dursun ama gece huzurlu uyusun diye ve işe yaradı . Benim de psikolojim bozulmuştu artık

Sezeryan olanlar kadın doğuma kontrole gitmek gerekiyor mu ve ne zaman gitmek gerekiyor
Bir haftalikken ve 40 günlükken gittim ben. İlkinde dikislere bakti karindan usg ile bakti. İkincide kanamam devam ettiği için vajinal bakti iyiki baktk dedi pıhtı birikmis atamamis rahim ilac kullanıyorum simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…