2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Oo hergün bebek çamaşırı yıkamak iyiymiş. Telde başka çamaşıra yer kalmaz ben haftada 1 gibi yıkıyorum. Anca bizim renkli beyaz siyah nevresim kotlar derken 5 gün bizim çamaşırlar telde gerçi bebişin çamaşırları kurutmalı yıkatabilirim. Çekmez insallah

Benim de etraftan çok geldi valla. Eltim ve 3 arkadaş verdi hiçde giydirmem demedim elime geliyor şimdi

Ben her zaman akşam yaptırıyorum. Odasında yağlı regülatör var onu çalıştırıyorum. Çok huzurlu uyuyo

Bende özellikle akşamları yıkıyorum sadece ilk banyosu 4 5 gibi yaptırmıştım. 10 gibi yıkıyorum en azından ilk uykusu güzel oluyor

20cc cok olmuyo mu bi zarari olmaz degil mi

Ah canım ya tamda kış ayındayız. Brokoli, pırasa, karnıbahar mevsimi. Ne yicez biz? Ama haklısın dikkat etmek gerek. Rezeneye dayanmak lazım bol bol.
Ne kadar oldu doğum yapalı? Karnıbahar, brokoli çok gazlı şeyler..en az iki üç ay fakan dikkat ermek gerekiyor o besinlere galiba:/ benim 1 ay sonra kendi gazım sezeryan dikişini acıtmamamaya başladı..üşütmek de çok erkiliyor gazı

Benim kızım da 40’tan sonra beter oldu:/ öncesinde o kadar kuzu gibi, saatli bir bebekti ki..tam 2 buçuk saatte bir uyanır geri emerdi..annemle hergün şükrediyorduk “bu bari akıllı çıktı” diye:d ablası iflahımızı kesmişti:/
Ben Allah’a dua ediyorum tekrar kuzu gibi olsun diye

Allah kolaylık versin. Benim kızım da uyku ve banyoya aşırı dirençli. Keşke 24 saat uyumasa da uykuya geçiş çilesini yaşamasam diyorum, o kadar bezdiriyor uykusu..3 yaşından sonra sakinleşiyor diyorlar ama umarım kuzu gibi olur en kısa sürede oğlun

Kızlar ilk günler bezi gevşek bağladık diye göbeği iltihaplandi onu atlattık. Şimdi de sıkı bağladık diye bacak yanları tahriş olmuş. Şimdi bezlemedim. Kremledim battaniyesine sardım altına tek kullanımlık alt açma ortulerinden serdim. Çocuğum sağlıklı Allah a şükür ama kendi elimizle hirpaladik resmen . Üç gün böyle idare etmeyi düşünüyorum. Sonrası için de bir hafta bezlerin iç lastiklerini keserek kullanicam. Başka fikir verebilecek olan var mı

Lastikleri kesersen de dışına çıkarır çişi,kakayı:/
Son bağladığınız sıkı şekilden biraz daha gevşeterek deneyin. Ben bezi bağlamadan önce elimle lastiklerini esnetip biraz sıkı bağlıyorum. Dışına taşırması daha kötü bence sıkmasından.

Canım valla dışına taşınmasına razıyım tasirir biliyorum ama yara olmasından iyidir. Şuan orta evrede ilerlerde yara olursa çok kötü olur. Şuan altı komple açık o kadar huzurlu uyuyo ki .

Canım valla dışına taşınmasına razıyım tasirir biliyorum ama yara olmasından iyidir. Şuan orta evrede ilerlerde yara olursa çok kötü olur. Şuan altı komple açık o kadar huzurlu uyuyo ki .
Anneler bilir dgdln o ayarı aslında. Çok sıkmışsınız demek ki:/ ayarlarsınız sıkma canını. Yavrunun canı yandı diye içerliyorsun değil mi ben de ilk kızımda canı yanıyor diye oturup ağladığımı biliyorum boynu pişik oldu diye:/
Yarına geçer bişeyciği kalmaz. Dikkatinizden kaçmıştır, olabilir. Üzülme.

Kızlar bebeginiz uyanınca nasıl oyaliyorsunuz konuşuyorum şarkı söylüyorum kitap okuyorum ama bi yerde tikaniyorum siz neler yapıyorsunuz
Slinge bağlayıp(yine sling) dans ediyorum. Yeni doğan için oyuncak kitaplar var, kumaş içinde hışırtı çıkartan, düdüklü, aynalı..onu eline verip ses çıkarmasını, bakmasını sağlıyorum. Elleriyle oynuyorum. En iyi aktivite konuşmak aslında. Buraya örneklerini koymuştum, kontrast kartlarının, onları bastırıp gösterip, o şekilleri de anlatabilirsin hera
Daha gelmedi aklıma bişey, benim aklım fikrim temizlikte..dün gece rüyamda tuvaleti temizliyordum bi güzel..kızı ya uyutup ya slinge bağlayıp evi düzene koyma dersindeyim hala:/

Teşekkürler canım sling almadım daha kucağıma alışmadı henüz alıştırmayayım da diyorum sesli bi oyuncak aldım hiç ilgisini çekmedi o kartlara bi bakayım bi de onu deneyeyim sana da kolay gelsin

Teşekkürler canım sling almadım daha kucağıma alışmadı henüz alıştırmayayım da diyorum sesli bi oyuncak aldım hiç ilgisini çekmedi o kartlara bi bakayım bi de onu deneyeyim sana da kolay gelsin
Teşekkür ederim
Yaaa hera ben büyük kızımı ilk üç ay pek kucağıma almadım, annem yanımdaydı, kokuna alışmasın dedi hem işe dönmek zorundaydım 40 günlükken, pasaport,oturum işleri için öncesinde de hergün dışardaydım(eşim yoktu yanımızda)..yani pek kucağımı göremedi de..ama sonrasında 2 yaşına kadar benden yarım metreden fazla uzaklaşmadı..uyurken suratımı suratına bastırarak uyudu, oyun oynarken döndü geldi beni koklayıp gitti hep..
Bence dünyaya yeni gelen yavrunun en çok ihtiyacı olan şey anne sesiyle, kokusu..ondan yoksun bırakma yavrunu..3 ay sonrasında sanki bişeylere alışıp alışmama söz konusu edilebilir..o zaman dönmeye başlar, oyun minderine bırakırsın, ses çıkartan oyuncaklar ilgisini çekmeye başlar vs..şu an eşsiz bir koku söz konusu kucağında, içine çek gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…