2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kucağımda cortladı, bir dakika bile geçmeden altını açtım aman yarabbim sırtına nerdeyse boynuna kadar çıkmış, kıyafetler üç yerinden batmış, ben bu bezi mi bağlamayı beceremiyorum Sabunla akıttım suya bastım ama çıkacak mı lekeler bilmiyorum

Serum fizyoloji tam bir kurtarıcı eşim en son eczaneden rn büyük boy serum almış gelmiş
Bende büyük serum alicam tek kullanımlıklar gereksiz pahalı.

Sezeryan olanlar kadın doğuma kontrole gitmek gerekiyor mu ve ne zaman gitmek gerekiyor

Doğumdan 1 hafta sonra gittim usg ile bakti herşey yolundaydı.2 ay sonra gel simir testi alalim dedi ben 5 yillik kanser taramasını geçen yıl yaptırdım diyince simir almayız muayene ederiz dedi.sikayetim olmazsa gitmeyebilirim

Cok iyi yapmışsın dikkat et bazılarının cildi öyleymiş dikiş tutmada . insalah bu kez sorunsuz duser dikişlerin. Bnm ağrı acı eşiğin yüksektir bak ama yazini okuyunca iyi cesaret etmis dedm sanırım bn edemezdm ilk dogumumun sanci kismi uzun stresli geçmişti dogum anı cok zor değildi ama catlicam ortadan diye hissettim o yuzden bu kez cok korktum oyle ki hastaneye gittiğim bi kac seferde o çatal denen seyi gorunce ağlamıştım ama genede normal istiyordum cunku bakanim yok biliyorsunuz cocukla perisan olurum dedm sukur bu kez dikis yok ve zormuş dikiş gerçekten bunu dikiş olmayınca anladm tabi . ilk dogumumda vardi ama hiç oyle zor gelmiyordu. çokmu dikisim? düşen varmi su zamana kadar

Tam olarak bu şekilde yapıyorum. Çocuk doktorumuz bebeği tutuş pozisyonunu falan da bu şekilde gösterdi. Bu pozisyonda yapınca bebek de tıkanmıyor.
canim bn yan yatirip yapiyorum hastanede oyle yapmışlardı. bide kucagima alip aşağı doğru eğiyorm kafasini burnuna sıkıyorum onu da kizimda aile hekimi göstermişti bi burnuna sıkınca diğerinden geliyor genelde açılıyor hayta youtube de bi kac videoda izlemiştim bu şekilde.

Ben yatirarak yaptim bugun peşine kustu. Serum fizolojikten mi oldu acaba dedm. Bir dahakine yuz ustu tutup sikayim

Hayır onu demiyorum gebelik tarihi belli regl tarihide mesela ben 33 haftalık gebeyim sezeryan doğum olcam doktor neye göre sezeryan tarihi veriyor Çünki 39+5 te normal doğumda kendiliğinden gerçekleşebilirdi mesela bana doktorum 39 haftayı doldurman gerekiyor dedi ilk gebelik oldugu için tabiki daha erken gelmezse onu bilemeyizde dedi sezeryan olma sebebim tabiki kadınsal Bi rahatsızlığımdan bebeğimi riske atmamak için

Ben baya enjektörün iğnesiz ucuyla yarım cc bir burnuna yarım cc diğer burnuna veriyorum, çok mu oluyor?
Eczaci eşime iki CC demiş yuh dedim ya bir CC bile fazla geldi bana. Yarm cc kullandım ben serum kullanırken. Şimdi ortibebenin modonoz serum fizyolojik var netten ondan aldım yüzlü paket bı yada iki damla olarak kullanıyorum onu

O diğer burundan gelme durumunu yapamıyorum ben. İzledim de korktum biraz tıkanırsa diye

Tam olarak bu şekilde yapıyorum. Çocuk doktorumuz bebeği tutuş pozisyonunu falan da bu şekilde gösterdi. Bu pozisyonda yapınca bebek de tıkanmıyor.
Ay ben ilk bebekte serumlar tek kullanımlık dedi diye eczaci acilani ertesi gün atiodum şimdi yapmiyorum tabiki

O diğer burundan gelme durumunu yapamıyorum ben. İzledim de korktum biraz tıkanırsa diye
Ya ben kendimde denedim onu bı ara çok geniz akıntısı balgam vardı bende hamileyken doktor burun temizleme kiti verdi. Aynı mantik karbonat ve tuz karışımı var pakette suyla karıştırıp şişesinde başını lavoboya eğip işlemi yapiosun bı hafta falan yapınca değil burun akinitisini balgamı bile sokuyor ama çok kötü bı his o su genze kacirmadan yapmak lazım. Bazen beceremiyodum genzime kaciodu kuscak gibi oluodum açık yazdım biraz ama benm için travmaydi yani bebeğime kıyamıyorum o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…