2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Masaj her gün yapıyorum iki kere en az gazı varsa her alt açmada yapıyorum bebek yağını elime döküp öyle yapiyorum pırt pırt lari duyana kadar yapıyorum . Bazen gazı yok sanarken çıkan sesler beni hayrete düşürüyor

Ee tabi ben bile yorulyorum dışarı çıkınca.. Minnacık bedeni zihni nasil dayansin.. Cok dogru.. Hiç dusunmedim öyle.. Ama yavas yavas alistirmak mi lazim dışarıya.. Yoksa evde sessizlikte mi devam etmek lazim surekli bilemiyorum.. Bizimki Kuvozde de kaldi ya.. Huzursuz bi bebek

Daha cocuk dusunen var mi aramizda? Yas farkini ne kadar dusunuyorsunuz? Ilerde bir kardesi olsun istiyorum cok ama hem dogum hem sonrasini hatirladikca gozum korkuyor

Valla eymenin üzüntüsü sagligina kavuscak mi endisesi büyüyecek mi kosturmasi hastane işleri.. Kendimi soylemiyorum bile.. Bi de ikincide de kolestaz olcam.. Belki olmam rabbimin işine kimse karisamaz da yüksek bi ihtimal var.. Tekrar kuvoz vsvs bayagi bi süre gecsin istiyorum.. Nasip tabiki

Ay benm oğlan karnı gerçekten doyduysa memeyi ağzına alınca midesi bulanır gibi oluo oguruo falan bazen zoruma gidio ayıp diyorum bu yaptığın emzige de aynı muameleyi yapio canı isterse tutuo istemezse oguruo

Ben de benimkinin tam doydugu gunu gorecek miyim acaba acsa da toksa da memeye yaklastirdigim an saldiriyor 3 gundur meme gormemis gibi

Çoklukta bereket vardir derler.. Bnde istiyorum 3 tane ama nasip.. Esinin dusuncesi de çok hoş.. Bi de ilerisi icinde kardesler arasnda yardimlasma filan cok guzel oluyo.. Kalabalik ailede yetisen cocukla yalnz yetisen cocuk arasnda fark oluyo bnce

Allah insallah tez zamanda istegini gerçekleştirirdua edicem tüm kalbimle

Ay benm oğlan karnı gerçekten doyduysa memeyi ağzına alınca midesi bulanır gibi oluo oguruo falan bazen zoruma gidio ayıp diyorum bu yaptığın emzige de aynı muameleyi yapio canı isterse tutuo istemezse oguruo

Coğk ayıb etmiş yauv resmen icat çıkarmış meme dedigin şeye yapışılır

Huzursuzluklari gazdan tamamen yaa.. Eymen lavman yapilmasi gereken bi bebekmiş öyle bi gaz cikariyo ki duyan bunu eymen mi yapti diye teyit ediyo.. Büyük osurugu gibi cikiyo valla

Aynı benim kızım açken resmen saldırıyor doyunca yüzüne bile bakmıyor emzikte de ayni

Benimde kızım çok zordu hala zor 4,5 yasina geliyor.. yeni düzen oturttum diyebilirim bende ama smdi de bebekten dolayı bozuldu o ayrı.. ve bende buna rağmen 2. Yi de normal istedim ama kısmet olmadı.. 2. Bebeği isteme sebebimse kızıma kardeş olmasıydı. Sende sırf kardeşi olsun diye mi 2. Çocuğu yaptın

Bide kulağına ismini kim koydu kaçıncı gün olmali

Valla ben kuvozden çıkınca 3.gun okuttum ezanı.. Esimin dayisi okudu cok duygulandm simdi boyle seylerde bi tuhaf oluyorm gururlaniyorum ilerde okula gidince filan naapcam dedim içimden instagrama koydum kısa bi video ezan okunurken.. Herkes çok duygusal olmuş diye mesajlar attı ismine yaraşan bir hayat yaşar inşallah

1 hafta sonra bende gittim ama dikişler için. Sadece dikişlerimi alıp yolladılar. Ayrıca bir kontrole ihtiyaç yok mu

Şimdi anladım canım sormak istediğini. benim ilki normaldi bunu da normal bekliyorduk o yüzden bir tarih verilmedi yani bana. Benim.bebegim tersti son ana kadar dönmesini bekledik ama dönmedi ve sancılarım başladı açılmak oldu acil sezeryana alındım. Plânlı değil benimki yani

Kızlar ne alemdesiniz giremez oldum buraya 15 gündür ölü gibiyim acısada öldürmüyor uykusuzluk :)
Bebekleriniz ne alemde uyku düzenleri nasıl sütler ne durumda herkese sormuş olayım şöyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…