2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Kışın da bi kere cikartirim heralde eymeni diye düşünüyorum.. Surekli evde de olmuyo.. Eymeninde cani sikiliyodur.. Bütün gün yat yat nereye kadar

Yıprandım çok.. hamileliğimde sanki hiç hamile değilmişim gibi davrandı. Doğum yaptım ağrılar içinde kıvranıyorum ama akıl vermekten başka yaptığı hiç bise yoktu. Sadece kendi keyfini gezmesini düşündü beni hayrete düşürdü.. Ben destek bekledim hep sadece eşimden o köstek oldu sanki.. bi kibir bi ukalalık bambaşka biri gibi. Üzgün ve ağlamaklı geçti bu güne kadar gunlerim hep mutsuz hissettim

Niye kendini mutsuz ettin ki.. Hamileligin tadini cikartcaktn.. Bazen valla umursamaz arsiz bi insan olmak gerekio.. Hamileyken dert ettgm seylere bakiorm.. Simdi de hic umruma almiorm.. Kendime mutluluguma yavruma bakiyorm.. Diyorum ne aptalmisim.. Kendi kendimi yiyceme istedgm herseyi yapsaymisim

Allah nasip etsin diyelim o zaman. Çok çok amin

Kasimda indirimler bizi mahvetti.. Almayalim diyoruz fiyata bakiyoruz cok indirimli daha bulamayz diyerek bi sürü şey aldik.. Bugun ard arda kargolar gelip durdu
Ay sorma üç nurmara bez aldık koca koca paketler bilmem belki büyük gelir ıslak mendil koliyle aldık. Bingo antialerjik parfümsüz deterjan 16 kilo aldım. Acticvex sivisabun 7,5 kilo aldım bütün senede yeter heralde

Benim.9 ay bulantı ağrı sızı ile geçti canım. Öyle keyif yapabileceğim hamilelikler geçiremiyorum ne yazık ki.. Şimdi çocuklarımla olmaktan mutluyum tabi ki.. Ne yaparsa yapsın umrumda değil modundayim. Bu dönem geçecek ben iyileşecem ya o da eski haline dönecek biliyorum. Ama hevesimi kaçırdı ben zor günlerimde yanımda olsun isterdim. Bekledigimde sicakligiydi.. alt tarafı bana sarilacakti maneviyat çok kıymetli

Hiç alışık olmadıkları bilmedikleri durumlar çünkü. Çok üzülüyorum onların haline ben.

Evet evet aynı :))

Böyle kocalar için beklentiye girip kendini yıpratmaya değmez ama insanız işte hele ki hamilelikte insan daha bi hassaslaşıyor, ilgiye aç halde oluyor:/ sen o kocaya rahat verme, çok da hır gür çıkarmadan çocukların sorumluluğunu üstüne atmaya bak.
Bak benim eşim,insanların gıptayla baktığı türden birşey(dışardan). Onun bile çocuk sorumluluğu deyince topuklaya topuklaya kaçtığı bir sürü zamanları oldu, kendi yedi, içti, uyudu, bana akıl verdi(çok ihtiyacım vardı ya)..ister istemez sinir oluyor insan ama çare olmuyor o halimize, o yüzden taktiksel yaklaşmak lazım. İnsan yaşadıklarını unutamıyor öyle hassas dönemlerde ama yola devam etmek için en azından arka plana atmak lazım.

Allah rızası için yardım edin yaa sütüm bu gün yok resmen neye göre oluyor bu süt
Uykuya ve yorgunluğa göre:/ bende öyle oluyor.
Uykusuz mu kaldın, çok mu yoruldun? Bebeğe bakacak biri yok mu? Bırakıp biraz dinlensen..sonra sıcak, tatlı bişeyler yer içersin kendine gelirsin

Allah rızası için yardım edin yaa sütüm bu gün yok resmen neye göre oluyor bu süt
Yiyip icmeye bağlı canim.
Dün gece ilk defa bebek çok güzel uyudu uyandi emdi yatti uyudu bende kesintisiz uyumuş kadar oldum 40 gunde bir ilk yaşadım çok iyi geldi ama gel gör ki süt yok.yokta denmez ama dolmadı göğüsler sertleşmedi .dun incir,tahin ve tatli yemedim aczik dikkat edeyim dedim resmen patladim.yemek ve uyumak ikisi bir arada biri olmadan olmuyor

Canım uyku çok önemli. Uyku ve huzur. Ama boş diye çocuğa vermemezlik etme . Benim de bazen öyle oluyo yine de veriyorum çünkü meme buna programlı emdikçe çekiyo. Bi de bol su iç canım.
Çok yorucu bi süreç gerçekten her sabah sütüm varmı bu gün diye uyanmaktan yoruldum

Bu süt mevzusu çok yoruyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…