Boza, senin ikinci kuzu geldi migözün aydın güle güle büyüt
Maşallah tosbik. Anne sütlerini depolamış
Ayy ayy bebek bakımda çok bilmiş koca iyi değil vallaallah yardımcınız olsun
Bende çok etkilendim izlerken. Senin adın Elif Nas diye tekrar ettikçe de gözlerim yasardı çok güzel bi andı.
Ne güzel çekirdek aile gezmesi olmuş. Kıs da geliyor iyice bastırmadan son gezmeler olacak sanırım
Niye ki?
Yıprandım çok.. hamileliğimde sanki hiç hamile değilmişim gibi davrandı. Doğum yaptım ağrılar içinde kıvranıyorum ama akıl vermekten başka yaptığı hiç bise yoktu. Sadece kendi keyfini gezmesini düşündü beni hayrete düşürdü.. Ben destek bekledim hep sadece eşimden o köstek oldu sanki.. bi kibir bi ukalalık bambaşka biri gibi. Üzgün ve ağlamaklı geçti bu güne kadar gunlerim hep mutsuz hissettim
Bizimde Eylül'de bitti dört yaş çok yakın yaşları. Benzerlikler bu yüzden demekki4 buçuk yaşında
Allah nasip etsin diyelim o zaman. Çok çok aminBizde ayniydik.. Maddi durumumuz iyi degildi ama cidden çok guzel bi cocukluk gecirdim.. Babam bizimle resmen bilincli bi ebeveyn gibi ilgilenmiş.. Kisin geceleri hep oyunlar oynardik haritadan sehir bulmaca iskambil beştaş üçtaş saklambaç.. Çocukla çocuk olan bi insan benim babam.. Hayattaki en büyük sanslarimdan biri benim babamo yüzden en azindan 3 çocuk istiyorum..kalabalikta çocukların oynadigi oyunlar bile daha eglenceli geçiyor.. Tek çocuğun tek basina oyun kurmasi bile sınırlı.. Anne babayla bi yere kadar oyun oluyo.. İnsallah bende kalabalik huzurlu bi aile sahibi olurum.. Ayni annemle babamin bize yasattigi gibi
Ay sorma üç nurmara bez aldık koca koca paketler bilmem belki büyük gelirKasimda indirimler bizi mahvetti.. Almayalim diyoruz fiyata bakiyoruz cok indirimli daha bulamayz diyerek bi sürü şey aldik.. Bugun ard arda kargolar gelip durdu
Niye kendini mutsuz ettin ki.. Hamileligin tadini cikartcaktn.. Bazen valla umursamaz arsiz bi insan olmak gerekio.. Hamileyken dert ettgm seylere bakiorm.. Simdi de hic umruma almiorm.. Kendime mutluluguma yavruma bakiyorm.. Diyorum ne aptalmisim.. Kendi kendimi yiyceme istedgm herseyi yapsaymisim
Hiç alışık olmadıkları bilmedikleri durumlar çünkü. Çok üzülüyorum onların haline ben.Senin oğlan bombaymış
Kardeş kuma gibi bişey onlar için:/
Tepkileri gayet normal bu yüzden, huysuzluk olarak kendini gösteriyor işte. Zaman tanıyıp, sabretmekten, şefkatle yaklaşmaktan başka yapacak bişey yok aslında. Gelişim uzmanı da tavsiyede bulunabilir, yapacağı bişey yok. Ben şimdiden bi daha çocuğum olursa yatılı bakıcı için para biriktirmeye başladım, yardımsız çok zor. Ya adam akıllı destek ya da böyle sabır çekicez hergün.
Evet evet aynı :))Rint tamamen aynı çocuk fikrine yaklaşımımız:)
Biz de ilk çocuk öncesi 4/5 tane olsun diyorduk. Hala istiyoruz ama memleketin gidişatı,maddi durum max 3’ü kaldırabilir bizde ancak. Biz de yaş faktörü de var, 34 yaşındayız ikimiz de. Ben de 2 yılda ömrümden 10 yıl gitti diyorum, yaşımı soranlara kızımı doğurduğum yaşı söylüyordum düne kadar, beyin kitlenmiş resmen:/ büyük kızımdan sonra nasıl olsa iptalim 2/3 farketmez, büyütüp kafa rahatlamadan sıradakiler gelsin dedim:)
Ne güzel bir günde doğmuş. Allah bahtını güzelleştirsin, kalbine ana baba sevgisi aşılasın.Amin canım teşekkür ederim. Kandil günü geldi kuzucum 40. haftayı beklemedi :)
Ne güzel bir günde doğmuş. Allah bahtını güzelleştirsin, kalbine ana baba sevgisi aşılasın.
Böyle kocalar için beklentiye girip kendini yıpratmaya değmez ama insanız işte hele ki hamilelikte insan daha bi hassaslaşıyor, ilgiye aç halde oluyor:/ sen o kocaya rahat verme, çok da hır gür çıkarmadan çocukların sorumluluğunu üstüne atmaya bak.Yıprandım çok.. hamileliğimde sanki hiç hamile değilmişim gibi davrandı. Doğum yaptım ağrılar içinde kıvranıyorum ama akıl vermekten başka yaptığı hiç bise yoktu. Sadece kendi keyfini gezmesini düşündü beni hayrete düşürdü.. Ben destek bekledim hep sadece eşimden o köstek oldu sanki.. bi kibir bi ukalalık bambaşka biri gibi. Üzgün ve ağlamaklı geçti bu güne kadar gunlerim hep mutsuz hissettim
Uykuya ve yorgunluğa göre:/ bende öyle oluyor.Allah rızası için yardım edin yaa sütüm bu gün yok resmen neye göre oluyor bu süt
Canım uyku çok önemli. Uyku ve huzur. Ama boş diye çocuğa vermemezlik etme . Benim de bazen öyle oluyo yine de veriyorum çünkü meme buna programlı emdikçe çekiyo. Bi de bol su iç canım.Allah rızası için yardım edin yaa sütüm bu gün yok resmen neye göre oluyor bu süt
Yiyip icmeye bağlı canim.Allah rızası için yardım edin yaa sütüm bu gün yok resmen neye göre oluyor bu süt
Çok yorucu bi süreç gerçekten her sabah sütüm varmı bu gün diye uyanmaktan yoruldumCanım uyku çok önemli. Uyku ve huzur. Ama boş diye çocuğa vermemezlik etme . Benim de bazen öyle oluyo yine de veriyorum çünkü meme buna programlı emdikçe çekiyo. Bi de bol su iç canım.
Bu süt mevzusu çok yoruyor insanıYiyip icmeye bağlı canim.
Dün gece ilk defa bebek çok güzel uyudu uyandi emdi yatti uyudu bende kesintisiz uyumuş kadar oldum 40 gunde bir ilk yaşadım çok iyi geldi ama gel gör ki süt yok.yokta denmez ama dolmadı göğüsler sertleşmedi .dun incir,tahin ve tatli yemedim aczik dikkat edeyim dedim resmen patladim.yemek ve uyumak ikisi bir arada biri olmadan olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?