- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
ilaç kullanmadm ki canm igne yaptı uyuşsun diye sorun olmazmış oda çok su iç vücut cabuk atsın dedi sadeceE emzirirken nasıl çektirdin bende dişçiye gitmem gerekiyor
Off yemin ederim herşeyi ne çok biliyo bu adamlar ya, benim de kv geceleri bizde kalıyodu sağolsun uyanıp da en son çılgın gibi cıyakladığı ana kadar oyalıyodu bebişi, bugün aradım gelme dedim anneme diyo. Neden dedim bana sordun mu e haftasonu idare ederiz diyo, biraz sonra kıçında pireler uçacak olan yine bana Allahım sabır diyorum ama valla dayanamıyorum bu araBu kocalar sizi de bu kadar yoruyor mu. Benimki lohusa sanırsın annemle kv her hareketine takıyor surat asıyor. Kucağından aldıklarında siz zaten herşeyi çok biliyorsunuz diye söyleniyor. Ben ağladıkça meme veriyorum her aglamasinda emzirme diye başımda karışma diyince bi tripler. Kendi derdimle mi ugrasicam onunla mi şaştım. Istiyor ki kimse karışmasın ben bakayım o baksın. Iyide o bütün gün işte ben ne yapayım tek başıma çocukla bu arada ilk bebemiz galiba görmemişin çocuğu depresyonunda biricik eşim allah sabır versin
buyuyordr oBiz de bir haftalıkken tartıldı 3200 çıkmış ebe 100 gr düşmüş çünkü kiyafeerin çoğunu çıkarmış. Şimdi 26 günü geride bıraktık ama hiç büyümüyo gibi geliyo. İnşallah buyuyodur da sorun yoktur
Erkekler ne kadar rahatlar ya gülüyorum ama sınır oluyorum valla özellikle kendi eşime.. 2 zor hamilelik 2 zor doğum.. kızım 4.5 yasa geliyor oğlum daha 1 aylık Allah a büyük konuşmak istemem ama ben kapattım çocuk mevzusunu Allah çocuklarıma sağlık versin ve herkesin evladına tabi ki 2.Yi de kardeş olsun diye yaptım zaten.. ama daha iyilesmemisim bile eşim diyo ki 3 4 sene sonra bi tane daha..
Bende dedm ki aaa bilmiyodum 2. Evliliği düşündüğünü
Hatta suan trendyolda 20 tl indirim varmis bez almak isteyenler baya indirimli oluyor
Geçen haftasonu aynısını yaptı başbaşa kalalım bakarız biz dedi olan bana oldu. 40 çıkana kadar annemlere annesine kalmaya göndermiyo gelip bakabilirler ama biz gidemezmişiz çocuk asla çıkmayacakmış evden sanırsın 3 tane doğurmuş şoklara giriyorum girdiği tavırlardan hiç böyle biri değildiOff yemin ederim herşeyi ne çok biliyo bu adamlar ya, benim de kv geceleri bizde kalıyodu sağolsun uyanıp da en son çılgın gibi cıyakladığı ana kadar oyalıyodu bebişi, bugün aradım gelme dedim anneme diyo. Neden dedim bana sordun mu e haftasonu idare ederiz diyo, biraz sonra kıçında pireler uçacak olan yine bana Allahım sabır diyorum ama valla dayanamıyorum bu ara
Bitti o indirim kaçırdım bendeindirimden almak mantikli devir ekonomi devri
Bizimkininde backakrinin yanlar.kizarmis piponun yukarıda kırmızı ne yapsam müptelâmın kremi var sursemmk
57 cm 5kg olmış bile33 günlük bugün
Canim senin daha yeni.. Hemen zorlama uyku duzenine filan.. Sadece istedginde istedgni ver mutlaka.. Kucakla bol bol..Bizimde öyle ya 10 dakika uyku gerinuyamiyir rutini de.yok ne zaman ağzını açsa.meme.veriyorum bide acıtıyor emerken sadece kucakta güzel uyuyor
Uyudu bile.. biz hala ayakta valla ağlama geldi sinirdenGeçen haftasonu aynısını yaptı başbaşa kalalım bakarız biz dedi olan bana oldu. 40 çıkana kadar annemlere annesine kalmaya göndermiyo gelip bakabilirler ama biz gidemezmişiz çocuk asla çıkmayacakmış evden sanırsın 3 tane doğurmuş şoklara giriyorum girdiği tavırlardan hiç böyle biri değildi
Suan kac kilosunuzBende bir haftadır 3 numaraya geçtim elimde 1 ve 2 numara bezler kaldı
Bunda bile bacaklarını sıkıyor biraz ama 4 de aşırı büyük olur.
Aynen bizde oyle indirimli olunca sanki bedavaymis gibi aliyoruzKasimda indirimler bizi mahvetti.. Almayalim diyoruz fiyata bakiyoruz cok indirimli daha bulamayz diyerek bi sürü şey aldik.. Bugun ard arda kargolar gelip durdu
57 cm 5kg olmış bile33 günlük bugün
Bu kocalar sizi de bu kadar yoruyor mu. Benimki lohusa sanırsın annemle kv her hareketine takıyor surat asıyor. Kucağından aldıklarında siz zaten herşeyi çok biliyorsunuz diye söyleniyor. Ben ağladıkça meme veriyorum her aglamasinda emzirme diye başımda karışma diyince bi tripler. Kendi derdimle mi ugrasicam onunla mi şaştım. Istiyor ki kimse karışmasın ben bakayım o baksın. Iyide o bütün gün işte ben ne yapayım tek başıma çocukla bu arada ilk bebemiz galiba görmemişin çocuğu depresyonunda biricik eşim allah sabır versin
Canım ille hoca olcak diye bi kaide yokmuş.. Bende öyle saniyodum.. Mecliste konuşmayı bilen dini bilgi sahibi bi akraban da okuyabilir hatta bebegin babasi da okuyabilir.. Duasini biliyosa eğer.. Esimin dayisi imamhatip mezunu bi de öyle güzel okudu ki ezanı.. Duasini etti ismini söyledi.. Çok duygulandm.. Aklima geldikce yine duygulaniyorum
Bizde gecen hafta babasiyla yaptik gezmecelerbizimde hosumuza gitti eymenle
Benimde ilk Doğumdan sonra eşim çıldırtmıştı. Bunda daha iyi maşallah dilimi ısırayım. Umarım sizinde düzelir hersey.
Kaç kilo oldunuz cnm
Toplanınca biraz daha gruba girebilecek kadar halim olmaya başladı elime telefon alamıyordum başlarda. Kolan da asistan ile bozulup hasteneyi değiştirmiştim. Ayy ne çok stres etmişim sizleri de helal edin hakkınızı valla. Avrasya Hastanesi de utanmasa sabıka kaydı isteyecek söylese ne olur sanki. Beni başta taburcu etmeyeceklerdi ama risk 3 5 gün değil 6 ay kendini hazır hissettiğinde sen karar ver çıkmak isteyip istemediğine dediler bende oğlumda sefil oluyor hastanede okula da gidip geliyor diye biraz toplanınca taburcu oldum.
Senin oğlan bombaymışBizimki bunun annesi kim olacak sorusunu hamileyken sormuştu ve o zamandan başlamıştı sen olamazsın diye krizlere
Dikkat çekme çabası huysuzluk duymazlıktan gelme olabilecek bilimum yaramazliklar... Aslında haklı da. Çünkü çocuklar bir kardeş olamadi. Eve geldik, iki gün sonra bizimki hastalandi. Büyük grip olunca onu ötekinin yanına sokmadim bir hafta. Tam hadi kardesine bak falan demeye başladım ki sıpa bugün yine öksürük hapsuruk yine hasta.
Onun gözünde çocuk anneyi çalan varlık.
Doğuma giren doktoru tanıyor. Geçen gün soruyor bana kardeşim geri karnına sığar mı, Elif Abla kardeşimin çıkmasına yardım etmiş geri sokabilir mi?
Niye ki?Herşey düzelir de ben eskisi gibi olur muyum
Rint tamamen aynı çocuk fikrine yaklaşımımız:)Çocuğunuz yokken 4 çocuk diyorduk. Sonra yeni hamileydim 3 çocuk demeye başladık. Hamilelik zor gecti. İki iyidir dedik. Doğdu birbucuk yaşındaydı çok zorlandık ve eşim kesinlikle ikinciyi istemiyorum ben dedi. Ben zmanala isteriz ya dedim.
Sonra ikinciye karar verdik.
Şahsen ben hala ucubcu olabilir diyorum ama eşim kesinlikle istemiyor. Büyük şehir büyütme eğitim... Çok zor. Ben öğretmenim ve bu yüzden eğitim kısmı bana çok zor geliyir. Eşim de ben de çok pimpirikliyiz. Çok hassasiz. Birinci çocuk resmen 3 senede 10 yıl götürdü bizden endişe halimizle. Ama gönül istiyor
Boza, senin ikinci kuzu geldi mi3. Veya 7. Günü konurmuş. Benim iki kızımı da 7. Günlerinde babaları koydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?