Canım o zaman erkek bebelerde bezlerken pipisinin aşağı bakması gerekiyormuş.. diğer türlü dışarı taşıyormuş..Bayağı kalıyormuş. Benim uykuyu seviyor galiba. Bide meme üzerinde olursa keyfine diyecek yok
Evet canim erkek. Göbeği düşünce bezini biraz daha sıkı bağladım. Artik eskisi kadar gecmiyor.
Evet verdim cok sevmesede canı isterse alıyor.
25 aylık kızım var, oğlum bugün 1 aylık oldu. Rabbim bunlara sağlıklı uzun ömürler versin.
Allah sabır gersin canım cok uzuldum.
Bu süt mevzusu çok yoruyor insanı
Aşağı indirip bağlıyorum ama yok ara ara yine sızıyor çok hareketli yeni bebeler maşallah.sık sık üstü ıslak mı diye yoklamak lazım.Canım o zaman erkek bebelerde bezlerken pipisinin aşağı bakması gerekiyormuş.. diğer türlü dışarı taşıyormuş..
Bende yiyorum canım. Çünkü sürekli kucakta olmak isteyen bir bebek. Yemek yemeye zaman bulamam yoksaKızlar emzirirken yemek yiyor musunuz ? Ben hem yiyorum hem emziriyorum sorun olur mu bu acaba
Böyle duaunme. Süt psikolojik bir seym çok şükür sutum var bebeğime yetiyor diye uyan. Her uykudan önce şimdi nasıl güzel süt dolacak, diye düşününce uyu. Var mı diye endişe duyarsan süt olmaz.Çok yorucu bi süreç gerçekten her sabah sütüm varmı bu gün diye uyanmaktan yoruldum
Bunu yapmayı çok istiyorum. İnsan sıkılıyor. 23 günlüğüz umarım biraz daha büyüyünce yapabilirim ben de ama kışa denk gelecek işte tam artıkBiz kızımla bugün bi çılgınlık yaptık. Anne kız 39. Gün gezisi yaptık araba ile işyerime gittik. İş arkadaşlarım ile öğlen yemeği yedik. Sonra bi avm girdim önce e bebek sonra da market alışverişi yaptım eve geldik. İnanılmaz terledim sanırım evde atlet pijama modu gezmeye bünye alıştı giyinince kurdesan döktüm. Avm otoparkında Kızı emzirdim. Emzirirken bluzu çıkartıp atletle kaldım arabada siyah film var kimse görmemiştir herhalde. 1 kg ter attım kesin. Araba kullanmayı da özlemişim en az 2 saat araba kullandım iyi geldi valla
Bu masajı bi ben beceremiyorum sanırım. Bi türlü çıkaramadım ben masajla gazMasaj her gün yapıyorum iki kere en az gazı varsa her alt açmada yapıyorum bebek yağını elime döküp öyle yapiyorum pırt pırt lari duyana kadar yapıyorum . Bazen gazı yok sanarken çıkan sesler beni hayrete düşürüyor
Tam sokmaya çalışıyorum canım ucunu. Birazda benim ucu bayağı büyük. Ama yanlış aldığı an çıkarıp tekrar deniyorum. Zaten acıdan müsade etmiyor ucundan emmesine. Tam sokunca daha iyi emziriyorum. Şu an inan en düşük derecede bile dayanamıyorum. Sağ meme mahvoldu. 1,5 haftadır tavsiyeler üzerine gümüş meme ucu şeysinden aldım. O da fayda etmedi sanki. Az buz para da değil bu gümüşler.Valla meme dayandı da psikolojim bozuldu her dk meme meme meme, evet emzirmek güzel şey ama bugün delirdim.
Meme yara olması yanlış ağzına alıyordur ona dikkat et, sağarken de en düşük şiddette dene mutlaka
Ya üstünü çıkarıp bekletirken üşütecek diye de çok durduramıyorum. Bide zaten bağırmaya başlıyorBana doktor gaz sancisi olunca kundakla ve emzik ver dedi.. Bi de ılık duş ve masaj.. Bi de masajı hiç birakmayin.. Ben her banyodan önce yapiorm.. Genelde sonra yaparlar ama yağliyorum masaj yapiyorum öyle kalio biraz.. Sonra banyoyu yaptirimca mis gibi tertemiz oluyo.. Masaji sadece gaz sancisi olunca yapmak işe yaramiyo
Ayse öneri izlemedim ama genelde aynı iki elinle yağlayıp aynı anda sağ ve sol karındaki gazi ortaya çekiyorum altı kere sonra saat yönünde altı kere hafif bastırarak yapıyorum sonra midenin iki parmak altından elini düz tutarak altı kere aşağı doğru çekiyorum en son bacakları kaldırma hareketi a burda y anlatamadım video izlemeden hiç bişey yapma yineBu masajı bi ben beceremiyorum sanırım. Bi türlü çıkaramadım ben masajla gazÇığlıkları basıyor yaparken de. Ayşe Öner’in masajını mı yapıyorsun canım
Videoyu buraya kopyalar mısın canım ? Anladım gibi ama yine de bi kopyalasan senin ki farklı sanki birazAyse öneri izlemedim ama genelde aynı iki elinle yağlayıp aynı anda sağ ve sol karındaki gazi ortaya çekiyorum altı kere sonra saat yönünde altı kere hafif bastırarak yapıyorum sonra midenin iki parmak altından elini düz tutarak altı kere aşağı doğru çekiyorum en son bacakları kaldırma hareketi a burda y anlatamadım video izlemeden hiç bişey yapma yine
Bebekten mi bahsediyorsun çok uzun değil mi gazı falan mı var yada doyduguna emin misin canm. Uyanık olduğu saaatler huysuzluk varmiOğlum sabah 8 de kalkıyor. 2 gibi ancak uyuyor. Arada emmeye kalkıyor. 7 de temelli uyanıyor. Gece 1 de uyuyor.
Uyanık Kalma süresi o kadar fazla ki
Canm ilk bebekte izlemiştim . Ordan biliyorum ama çocuk doktorlari da Instagram'da gaz video su paylasio vakit bulunca bı bakayim bulursam aticam inşallahVideoyu buraya kopyalar mısın canım ? Anladım gibi ama yine de bi kopyalasan senin ki farklı sanki biraz
Evet canım bebek. Doyduğuna eminim çünkü emmek istemiyor çok doyduğu için. Genel de sakin kucağımda etrafı izlemek istiyor. Çok uykusu gelince huzursuzlanıyor. On dakika uyukluyor sanki iki saat uyumuş gibi kalkıyorBebekten mi bahsediyorsun çok uzun değil mi gazı falan mı var yada doyduguna emin misin canm. Uyanık olduğu saaatler huysuzluk varmi
Annemden duyduğum emzirirken içilen su bebeğin kulagina dolarmis oda büyüklerinden duymuş.yemek yenirmis ama ben yemiyorum da içmiyorum da .zaten 10-15 dk memede duruyor içim rahat etmiyor bende yemiyorumKızlar emzirirken yemek yiyor musunuz ? Ben hem yiyorum hem emziriyorum sorun olur mu bu acaba
Bilemedim huysuz desen tamam da doktoruna sordun mu etrafı izlemek istiosa keyif yapiyodurEvet canım bebek. Doyduğuna eminim çünkü emmek istemiyor çok doyduğu için. Genel de sakin kucağımda etrafı izlemek istiyor. Çok uykusu gelince huzursuzlanıyor. On dakika uyukluyor sanki iki saat uyumuş gibi kalkıyor
Benim kaynanam da su içersen emzirirken bebeğin karnı ağrır der. Ben inanmam bu tarz şeylere. Ama yiyip içmiyorum üstüne dökerim falan diyeAnnemden duyduğum emzirirken içilen su bebeğin kulagina dolarmis oda büyüklerinden duymuş.yemek yenirmis ama ben yemiyorum da içmiyorum da .zaten 10-15 dk memede duruyor içim rahat etmiyor bende yemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?