2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım o zaman erkek bebelerde bezlerken pipisinin aşağı bakması gerekiyormuş.. diğer türlü dışarı taşıyormuş..

Çok yorucu bi süreç gerçekten her sabah sütüm varmı bu gün diye uyanmaktan yoruldum
Böyle duaunme. Süt psikolojik bir seym çok şükür sutum var bebeğime yetiyor diye uyan. Her uykudan önce şimdi nasıl güzel süt dolacak, diye düşününce uyu. Var mı diye endişe duyarsan süt olmaz.

Bunu yapmayı çok istiyorum. İnsan sıkılıyor. 23 günlüğüz umarım biraz daha büyüyünce yapabilirim ben de ama kışa denk gelecek işte tam artık

Bu masajı bi ben beceremiyorum sanırım. Bi türlü çıkaramadım ben masajla gaz Çığlıkları basıyor yaparken de. Ayşe Öner’in masajını mı yapıyorsun canım

Tam sokmaya çalışıyorum canım ucunu. Birazda benim ucu bayağı büyük. Ama yanlış aldığı an çıkarıp tekrar deniyorum. Zaten acıdan müsade etmiyor ucundan emmesine. Tam sokunca daha iyi emziriyorum. Şu an inan en düşük derecede bile dayanamıyorum. Sağ meme mahvoldu. 1,5 haftadır tavsiyeler üzerine gümüş meme ucu şeysinden aldım. O da fayda etmedi sanki. Az buz para da değil bu gümüşler.

Ya üstünü çıkarıp bekletirken üşütecek diye de çok durduramıyorum. Bide zaten bağırmaya başlıyor damla başladım ben inşallah faydası olur

Bu masajı bi ben beceremiyorum sanırım. Bi türlü çıkaramadım ben masajla gaz Çığlıkları basıyor yaparken de. Ayşe Öner’in masajını mı yapıyorsun canım
Ayse öneri izlemedim ama genelde aynı iki elinle yağlayıp aynı anda sağ ve sol karındaki gazi ortaya çekiyorum altı kere sonra saat yönünde altı kere hafif bastırarak yapıyorum sonra midenin iki parmak altından elini düz tutarak altı kere aşağı doğru çekiyorum en son bacakları kaldırma hareketi a burda y anlatamadım video izlemeden hiç bişey yapma yine

Videoyu buraya kopyalar mısın canım ? Anladım gibi ama yine de bi kopyalasan senin ki farklı sanki biraz

Oğlum sabah 8 de kalkıyor. 2 gibi ancak uyuyor. Arada emmeye kalkıyor. 7 de temelli uyanıyor. Gece 1 de uyuyor.
Uyanık Kalma süresi o kadar fazla ki
Bebekten mi bahsediyorsun çok uzun değil mi gazı falan mı var yada doyduguna emin misin canm. Uyanık olduğu saaatler huysuzluk varmi

Videoyu buraya kopyalar mısın canım ? Anladım gibi ama yine de bi kopyalasan senin ki farklı sanki biraz
Canm ilk bebekte izlemiştim . Ordan biliyorum ama çocuk doktorlari da Instagram'da gaz video su paylasio vakit bulunca bı bakayim bulursam aticam inşallah

Bebekten mi bahsediyorsun çok uzun değil mi gazı falan mı var yada doyduguna emin misin canm. Uyanık olduğu saaatler huysuzluk varmi
Evet canım bebek. Doyduğuna eminim çünkü emmek istemiyor çok doyduğu için. Genel de sakin kucağımda etrafı izlemek istiyor. Çok uykusu gelince huzursuzlanıyor. On dakika uyukluyor sanki iki saat uyumuş gibi kalkıyor

Kızlar emzirirken yemek yiyor musunuz ? Ben hem yiyorum hem emziriyorum sorun olur mu bu acaba
Annemden duyduğum emzirirken içilen su bebeğin kulagina dolarmis oda büyüklerinden duymuş.yemek yenirmis ama ben yemiyorum da içmiyorum da .zaten 10-15 dk memede duruyor içim rahat etmiyor bende yemiyorum

Bilemedim huysuz desen tamam da doktoruna sordun mu etrafı izlemek istiosa keyif yapiyodur

Annemden duyduğum emzirirken içilen su bebeğin kulagina dolarmis oda büyüklerinden duymuş.yemek yenirmis ama ben yemiyorum da içmiyorum da .zaten 10-15 dk memede duruyor içim rahat etmiyor bende yemiyorum
Benim kaynanam da su içersen emzirirken bebeğin karnı ağrır der. Ben inanmam bu tarz şeylere. Ama yiyip içmiyorum üstüne dökerim falan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…