2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Az dinlenebilmişsindir. Yorgun uykusuz kalmıssındır. Bugün böyle oldu diye böyle devam edecek değil üzme canını bol su süt çayları iç ve dinlenmeye çalış düzelir Allah’ın izini ile. Bende 1 hafta kilo almadı doktor mama dedi çok üzüldüm ama çıktım hastaneden girdim aktara incir dut kayısı hurma süt çayları aldım. Marketten yeşil üzüm dereotu falan aldım. 1,5 2 saate bir sağdım memeyi uyardım. İlk günlerde 2 saatte 20 30 cc süt anca çıkıyordu. Maşallah su anda bebeğim de güzel kilo alıyor hatta günde 100 cc kadar artırıp buzluga atıyorum. Hep azalacak diye birsey yok. Hemen düşürme modunu

Anam sizin memeler nasıl dayanıyor o kadar sık emzirmeye. Ben acıdan kıvranıyorum emzirirken. Sağamıyorumda şimdi bir tanesinin ucu paramparça

yalniz gidişat ayni bizim gbi ilk evlendik 4 diyorduk cocuk oldu 3 dedik hamile kaldım 2 yeter demeye basladik ama bizim yaşlar kucuk muhtemelen olur 3.de ama bu minnaklarm okula başlamalı en azindan

Helal olsun sen iyi olda gerisi önemli değil
Kimyonu nasıl veriyorsun???
1 cay kasigi tane kimyonu yarim cay bardağı su ile 5 dk kaynatıp başlarda 3-4 kasik 10 gun sonrası yani simdilerde 20cc mama suyuna katıyorum.
Ben aksamlari 60 cc mama veriyorum üstünede 1 dk beni emip memede uyuyor.yada emzikle uyutuyorum.gunde tek öğün mama veriyorum 1 haftadir.90 yaptım bitmiyor 60 verip memede iyi oluyor

Bu kocalar sizi de bu kadar yoruyor mu. Benimki lohusa sanırsın annemle kv her hareketine takıyor surat asıyor. Kucağından aldıklarında siz zaten herşeyi çok biliyorsunuz diye söyleniyor. Ben ağladıkça meme veriyorum her aglamasinda emzirme diye başımda karışma diyince bi tripler. Kendi derdimle mi ugrasicam onunla mi şaştım. Istiyor ki kimse karışmasın ben bakayım o baksın. Iyide o bütün gün işte ben ne yapayım tek başıma çocukla bu arada ilk bebemiz galiba görmemişin çocuğu depresyonunda biricik eşim allah sabır versin

Anam sizin memeler nasıl dayanıyor o kadar sık emzirmeye. Ben acıdan kıvranıyorum emzirirken. Sağamıyorumda şimdi bir tanesinin ucu paramparça

Valla meme dayandı da psikolojim bozuldu her dk meme meme meme, evet emzirmek güzel şey ama bugün delirdim.
Meme yara olması yanlış ağzına alıyordur ona dikkat et, sağarken de en düşük şiddette dene mutlaka

Ne güzel olmuş maşallah biz bi haftalık olduk geç kalıyoruz gibime geliyor eşime hocayı getir dedim ama bulamamis

Canım ille hoca olcak diye bi kaide yokmuş.. Bende öyle saniyodum.. Mecliste konuşmayı bilen dini bilgi sahibi bi akraban da okuyabilir hatta bebegin babasi da okuyabilir.. Duasini biliyosa eğer.. Esimin dayisi imamhatip mezunu bi de öyle güzel okudu ki ezanı.. Duasini etti ismini söyledi.. Çok duygulandm.. Aklima geldikce yine duygulaniyorum

Bizimde öyle ya 10 dakika uyku gerinuyamiyir rutini de.yok ne zaman ağzını açsa.meme.veriyorum bide acıtıyor emerken sadece kucakta güzel uyuyor

Benim pıtırcık 2950 doğdu şimdi en fazla 3500 olsun ki değildir. 1 numara kullanıyoruz
benm oğlanda 2900 doğdu bana sorsan hic kilo almamış gbi duruyor az yüzleri toparlandı sanki. ama tartıldı saglik ocağında 3bucuk kilo çıkti hadi 200 gram kiyafetleri düs 3300 olmis 11 günluktu tarttigimizda

Bizde ayniydik.. Maddi durumumuz iyi degildi ama cidden çok guzel bi cocukluk gecirdim.. Babam bizimle resmen bilincli bi ebeveyn gibi ilgilenmiş.. Kisin geceleri hep oyunlar oynardik haritadan sehir bulmaca iskambil beştaş üçtaş saklambaç.. Çocukla çocuk olan bi insan benim babam.. Hayattaki en büyük sanslarimdan biri benim babam o yüzden en azindan 3 çocuk istiyorum..kalabalikta çocukların oynadigi oyunlar bile daha eglenceli geçiyor.. Tek çocuğun tek basina oyun kurmasi bile sınırlı.. Anne babayla bi yere kadar oyun oluyo.. İnsallah bende kalabalik huzurlu bi aile sahibi olurum.. Ayni annemle babamin bize yasattigi gibi

Benim bebeğim aşırı gazlı resmen çırpınıyo belki o soyulma ondan oldu diye düşünüyorum. Tabi kendi hatamı yok sayamam sıkı bağlama konusunda

Bebek anneden annede bebekten ogreniyor canim.. Uyum süreci bunlar.. Bende ilk odaya ciktgmda eymene guzel bakamadm ama ogrendim hatalarimi.. Tabiki insana ve evladimiza hata kaldirmaz elbette.. Ama allah baska buyuk hatalar yaptirtmasin.. Pisik vsvs geçer zor olsa da.. Bunlarada şükür.. Kendini çok uzme bnm yuzumden oldu diye.. Bende o hatalari yaptim ama annenkn stresi direkt bebege gecio gercekten.. Yorgunlugum bile eymene yansiyor vallahi

Bizde gecen hafta babasiyla yaptik gezmeceler bizimde hosumuza gitti eymenle

benm oğlanda 2900 doğdu bana sorsan hic kilo almamış gbi duruyor az yüzleri toparlandı sanki. ama tartıldı saglik ocağında 3bucuk kilo çıkti hadi 200 gram kiyafetleri düs 3300 olmis 11 günluktu tarttigimizda
Biz de bir haftalıkken tartıldı 3200 çıkmış ebe 100 gr düşmüş çünkü kiyafeerin çoğunu çıkarmış. Şimdi 26 günü geride bıraktık ama hiç büyümüyo gibi geliyo. İnşallah buyuyodur da sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…