2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hic oyle dusunme canm abimlerinde ikizleri var 600 gr farkla dogdular kucuk hep kucuk kalcak saniyoduksuan 20 ayliklar kucuk hem 3-4 cm daha uzun hemde 3 kg fazla kuzen gbiler gercekten zaten cift yumurta:) korkma üzülme hic

Canım benimde öyle ya misafir falan geliyo oturamıyorum kuyruk sokumu ağrısından. Senin ne kadar süredir var agrın. Ne zaman geçer acaba

3 ay oldu valla.. Neden böyle anlamıyorum.. Kadin doguma da gitmek istemiyorum artık.. Bunaldm aile hekimi düzelir bi süre sonra dedi sert yere oturma dedi ama yumuşak yere de otursam ayni.. Bide dikkat ettim dik oturdugumda agrimiyo cok.. Kambur oturdugumda oluyo

Altini her actigimda suratima osurmasi bile beni mutlu ediyo allahim yaa nasil sevincler bunlar.. Agliom şu an

Canim bence normal.. Eymende 43cm doğdu.. O da buyuk ihtimalle bi ayda o kadar almıştır.. Iki ayda 10cm attı çünkü.. 4cm çok çok iyi bence bir ayda.. Merak etme ikisi birbirini yakaliycak onlar analarinin karninda beraberlerdi simdi de ayni sekilde yakaliycaklar birbirlerini

Geçmiş olsun canım.. İnşallah iyilesirler.. Çok yıpratıcı ama geçecek inşallah

Ben küçükken bronşit olmustum galiba.. Şimdi hatirladm.. Benim gözlerim de çapaklaniyodu.. Hemde gozler acilamayacak şekilde.. Simdi aklima geldi

Eşim de ikiz, daha ufak doğmuş ve çok sık hastalanmış, hastane de falan yatmış

İkiz kardeşiyle aynılar şu anda. Sıkma canını

Ben küçükken bronşit olmustum galiba.. Şimdi hatirladm.. Benim gözlerim de çapaklaniyodu.. Hemde gozler acilamayacak şekilde.. Simdi aklima geldi
Bende bebekken olmusum annem cok korkuyor bebekten o yuzden sarip sarmaliyor bende inatla soyuyorum. benim de bebekken hasta olma sebebim muhtemelen fazla sarmasi. Oyle bir kundaklarmis ki feryat figan aglarmisim. Bir gun babam kundagimi acmis cocugu rahat ettireyim diye susup oynasmaya baslamisim.

Su var ama annem kendisi de kalin giyinir ve hep usur. Gece kazakla yatiyor. Kilolu insanlar usumez tezi curuyor bence burda

İkizim yok ama 1,5 kilo dogmusum ki 7 aylik dogmusum. Hafta olarak bilmiyor annem. Gayet de boyum posum yerinde. Takilma bence. 170 boyum var. O da uzar kilo alir. Sen uzulme ki sutunde azalmasin. Rn cok ihtiyaclari olan senin sutun. Bol bol sut ver.

Ben kendimi kasim annesi sanıyordum buralara geç geldim ya bilmiyorum durumu.
Seninkiler ikiz. Aynı anda doğdu ama biri 2000 Gr altında olduğu için prematüre digerinustunde olduğu için matur doğum mu sayılıyor

O hirilti bizde de var .Dun saglik ocagina goturdum tam anlayamadi doktor da burundan mi gogusten mi geldigini.Tam temizletmiyorlar da burunlarini benimkiler.Basiyolar feryat figan agliyolar.
Sağlık ocağındaki doktorlar bazen anlamio alanları değil sonuçta bende burundan zannediyodum ama değilmiş sürekli temizleyin ce canları acio napsin bebeler

Ben evlendikten sonra bronşit olmaya başladım kendi evimiz hep soğuktu bizim ev üflemeli gibiydi evin altı dükkan bı odanın altı merdiven yan taraf arsa isinmazdi ev kazakla uyurduk düşün ama çok nadir hasta olurduk. Evlendim ev ısı yalıtımli hep çocuklar hasta oluo hem ben

Benimmbuyuk oğlan 3 aylıkken bronsiyolit olmuştu o yuzden ben de çok korkuyorum ikisinden de

ispanak da gaz yapiyormus ne yiyeceksem artik bilmiyorum. Sabah aksam patates haslayip yerim

Bugunden itibaren yedigime dikkat ediyorun kilo sorunum icin. Gun icinde ne yediysem yazicam kagida. Kac bardak su ictigimi de

O böreği yemicem cilekli gofreti de

Derken ben az once bebekle marketr gidip yine kadayif aldim geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…