2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ay resmen ben Bi ara firin sutlaca sarmistim.Bugun canim deli gibi kabak tatlisi istiyor.
Hamilelikte zerre aşermedim ben ya.
Aynen bende oyle.. iki kere arka arkaya firin sutlac yaptim cocuk durmayinca esime karistirdim adam bi kase ya yedi ya yemedi utandim tekrar yaptım aklim dolapta gidip gelip yiyorum gene bitecek dedim sunlari ye yoksa gene sana kalmayacak

Sebze yiyelim de bu mevsimin sebzeleri hep gaz yapiyor
Sutlu tatlı da olsa şeker var icinde
Onceki gun yarim kilo baklavayi bitirince dur dedim artik kendime
Bakalim.bugun zıvanadan cikmadan durabilecek miyim
Baklava mi dedi emzirirken kilo alanları hiç anlamazdim ben bu gidişler o zümre ye dahil olucam

Ooo yemek konusu mu konusuyoruz dunyalari yiyebilsek de zerre kilo almasak keske

Kabak tatlisina taktim ben de her hafta aldiriyorum gunlere bolerek yapiyorum uzerine de bol ceviz dokerek afiyetle yiyorum
Bugün çocuk doktoru tatlı yeme deyince daha çok gaza geldim marketin yanında geçerken baktım kabaklar bana bakio alcaktim sonra vazgeçtim dedim ekler falan alayım sütlü tatlı olsun

İlk oğlumun doğduğu dönem arkadasimin iki yaşındaki oğlu sürekli zatürre oluyordu. Sabah götürüp bir şey yok dediklerinde öğlen zatürre teşhisi konmuştu çocuğa. O yüzden çok tedirgindim oksurse götürüyordum doktora hemen göğsünü dinlemeye. Çok erken fark etmiştik hastanede yatma olayı olmadı çok şükür.
Senin yazdıklarını salgın falan okuyunca büyük öksürüyor. Eşim ise gidecek diye çocuk doktoruna gidemedik ama aile hekimine götürdüm. Ciğerler temiz geniz akıntısı öksürük yapıyor dedi. İnşallah yanilmamistir. Senin yazdıklarını okudum icim yandı. Allah yardimciniz olsun tez zamanda şifa versin iki yavruna da

28. Haftadan itibaren sırt kemikleri ve kalça kemikleri bel hizasindan açılıyor yanlara doğru. Mucize bize geniş basen olarak dönüyor :))
4 5 ay civari vücut eski haline dönüyor ama.

Off kızlar yaa yemek konusu master sheff izledikçe yemek yiyesim gelio
Izoedikce cani ceken bir tek ben degilmisim Normalde tavuk butunu sevmem.Gecen gun tavuk haslama olsada yesek diyodum.

Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…