Aynen bende oyle.. iki kere arka arkaya firin sutlac yaptim cocuk durmayinca esime karistirdim adam bi kase ya yedi ya yemedi utandim tekrar yaptım aklim dolapta gidip gelip yiyorum gene bitecek dedim sunlari ye yoksa gene sana kalmayacak
Sebze yiyelim de bu mevsimin sebzeleri hep gaz yapiyor
Sutlu tatlı da olsa şeker var icinde
Onceki gun yarim kilo baklavayi bitirince dur dedim artik kendime
Bakalim.bugun zıvanadan cikmadan durabilecek miyim
Bugün çocuk doktoru tatlı yeme deyince daha çok gaza geldim marketin yanında geçerken baktım kabaklar bana bakio alcaktim sonra vazgeçtim dedim ekler falan alayım sütlü tatlı olsun
Bizimde üç buçuk aylıkken olmustu ama serumlar iğneler havalar hastanede yatmalar çok zordu. Simsi ikiside hasta hele bebek için çok üzüldüm o aglio ben ağlıyorum herkes kizio sanki gecmicek bı hastalık gibi davraniyosun diolar. İlk bebeğimde o kadar yiprandim ki hep gözümün önüne geliyor serum takılırken çocuğa insanlık dışı davranmaları iki elini iki ayağını tutuo elinden kolunda ayaklarından sürekli damar yolu açmak için iğne batirmalari bebek ağlarken nefesi kesilio ara vermeden tekrar deniolardi . Rabbim yaşatmasın kimseye. Nankörlük olmasın Rabbime bunlar geçici hastalıklar insanlar ne hastaliklarla mücadele ediyor. Ama insan yaşadığı an zor gelio işte
İlk oğlumun doğduğu dönem arkadasimin iki yaşındaki oğlu sürekli zatürre oluyordu. Sabah götürüp bir şey yok dediklerinde öğlen zatürre teşhisi konmuştu çocuğa. O yüzden çok tedirgindim oksurse götürüyordum doktora hemen göğsünü dinlemeye. Çok erken fark etmiştik hastanede yatma olayı olmadı çok şükür.
Senin yazdıklarını salgın falan okuyunca büyük öksürüyor. Eşim ise gidecek diye çocuk doktoruna gidemedik ama aile hekimine götürdüm. Ciğerler temiz geniz akıntısı öksürük yapıyor dedi. İnşallah yanilmamistir. Senin yazdıklarını okudum icim yandı. Allah yardimciniz olsun tez zamanda şifa versin iki yavruna da
37 haftanin altinda her dogan premature olarak geciyormus ama 2000 in altinda doganda hafiften o premature tipi var kilo aldikca normale donuyor.Minyatürüm diye seviyorum zaten
28. Haftadan itibaren sırt kemikleri ve kalça kemikleri bel hizasindan açılıyor yanlara doğru. Mucize bize geniş basen olarak dönüyor :))
4 5 ay civari vücut eski haline dönüyor ama.
Arkadaşlar bebeğin gaziydi kucak istemesiydi diye soylendim o kadar arar oldum o günleri. İki oğlum da hasta yeni bı hastalık türemiş bu ara değişik bir ismi var gözlerde çapak ama yoğun bı şeklide göğüste bronşit yapiomis. İkiside yakalandı hastalığa bebeğe beş tane iğne verdi doktor günde dört kere makinayla hava veriyoruz evde . Önceki gece o kadar çok ağladı acı acı tıkadı yavrum evdeki makina açmaya yetmedi dün sabah götürdük yatış verdi doktor iğne havalar falan. Şimdi evdeyiz büyük oğlana eşim bakio küçüğe ben ikiye ayrıldık. Mevlüt asla ama asla yaptirmicam. Mevsim normallerinin dışında olduğu için şuan çok fazla hastalık kol geziyor . Hasta bı insan görürseniz bebeği odaya dahi sokmayın misafir gelecekse hasta olan varmı diye sorun. Küçük bebeğim o kadar çok ilaç kullaniyoki şimdi. Bebeğim ağladı ben ağladım iki gündür. Büyük oğlum ayrı ilaç içmekten bıktı usandı kavga dövüş iciriyorum yoksa doktor yatması gerekicek dedi evde iyi olsun diye uğraşıyoruz. Dua edin bize çok yipradik kaç gündür