Gün içinde sağlamıyorum.cunku tüm gun memede sıpa.
Bazen goguslerimde çok ağrı oluyor sürekli emilmekten. Bazen sabah bazen akşam 30 40 ml geçmeyecek şekilde veriyoruz o ağrı artık çok olup çocuk durmadiginda. Dışarı çıkmam gerektiginde de yine sağıp birakamadigim için 50 60 civarı mama veriyor annem. Bu da toplamda haftada 2 3 defa ortalama 40 ml vermiş oluyor. Evet şişede de varmış. Bu da alternatif olabilir haklısın.
Şimdi eczaneye gittim 3 hafta şart değil bir ay falan kullan diyor. Ama nette bakindim biraz oksitleniyormus ve 40 günlük mamada zehirlenen bebek varmis
1800 dogan uzamiyor ya da digeri kadar uzamiyor.Kafama takiyorum.Kilo olarak gunde 6 7 kez kaka yaptigindan yedigi kakaya gidiyor kilo almiuor diye dusunuyodum,az cok aliyormus ama boy1.80 ananin 1.65 oglu mu olacak acaba
Kizlar herjese mrb
Ben pek giremiyorum 3 cocuk olunca ev devamli bi sirkulasyon halinde
Misafirlerde sagolsun yemek yemeye vakit bulamiyorum
Sizden ricam
Ben daha bebek arabasi almadim
Ikinci el ucuz bisey alicam malum ins son beşik
Bana arabajin bagajina sigabilen ucuz kullanisli bi araba oneriniz varmi
Hantal olmamali ki bagajimiz kucuk
Siz baya arstrmistnz
Yardimci olursaniz sevinirm
Ona gore let godan vs bakayim
Ispanak da yaparmi
Bugün 40 günlük olmuşuz benim haberim yok
Annem şehir dışına gidince günler birbirine girdi gene ben de..
Gelince bi dua okuturuz evde
Bir de sadaka vermeyi düşünüyorum
Siz neler yaptiniz
Benim büyük oğlan hep %90 persentildeydi. 9 aylıkken alerji oldu. Kilo alımı durdu. Kilo boyu etkiledi. %10 persentile kadar geriledi. 1yasinda giydirdiklerimi iki buçukta hala giyiyordu. Hem zayıf hem kısaydı. Kısa kalacak diye üzüldüm, doktor evet boyunun uzamaso gelişim.yakibibacosindan önemli ama çocuk kısa kalacak diye takma kafana erkek çocuk asıl ergenlik döneminde uzar, bizim için belli değer aralığında olması sağlıklı gelişim takibi acisindan yeterli, demişti demişti.1800 dogan uzamiyor ya da digeri kadar uzamiyor.Kafama takiyorum.Kilo olarak gunde 6 7 kez kaka yaptigindan yedigi kakaya gidiyor kilo almiuor diye dusunuyodum,az cok aliyormus ama boy1.80 ananin 1.65 oglu mu olacak acaba
Ayyy benim bir de eşim nobetli çalışıyor. Hafta kavramı gün kavramı yok komple gitti yine benim günler.Ben her gun ayni seyleri yapmaktan tarih saat vsvs kavramlar yok artik bendebeynim duruyo akşamları.. Eşim bisey anlatiyo.. Kafam almiyo kulaklarim duymuyo artık
Vallahi bilemedim. Ama resmen bu ufakligin amacı beni yalancı çıkarmak
Ahh bu sıpalar yaş kaç olursa olsun nazlari anneye :))Eymen de babasina aynim. Öldüm yoruldum diyorum adam gelio aksam eymen kuzu gibiemin misin bu cocugun durmadgina diyo nasil kanitlicam bilmiyorum.. Kamerayi alınca gözüne sokcam
Kızlar malum aşırı gazlı bi bebeğim var. Artık ağlasa da sizlasa da karın masajı yapıyorum sonra bacakları kaldırıyorum karına ittiriyorum sonra tekrar karın masajı. Öyle hemen çıkarmıyo ama o sancısı hemen hafifliyo bazen de geçiyor. Ardından emzirmeye başlıyorum pıt pıt pıtaşırı mutluluk veren o sesleri duyuyorum. İnşallah hep böyle kolay olur. Aslında karın masajını hep denedim ama çok ağlayınca kiyamiyodum baktım her türlü ağlıyo hem de nefesi kesile kesile böyle olunca masajla çok kısa sürdü. Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın. Bizi bi gaz perişan ediyo . Rabbim şifa bekleyenlere de sıfatlarını nasip etsin bebeğim uyudu bennde resmen mutluluktan uyuyamadım. Bi önceki uykusunu karnimda yaptı iki saat belim perişan oldu yeterki o huzurlu olsun diye
Kızlar, aranızda göbek deliği ağrıyan var mı?
Şu saatte mutfakta gündüz misafirden kalan börek ve kekleri mideye indiriyorum hala da gözüm yemediklerim de ama elim ayağım titriyo emzirince napim
Ayniyim artk surekli memede olma isteGi gecti ama gündüzleri hic uyumuyo yine malesef ve cok yorucu oluyo bu durumAynen bu dediğin kısır döngü içindeyiz, az az emdiği için doymuyor ve uyanıyor hemen, 37 günlük olduk inşallah bizde de o emme isteği zamanla düzene oturur
Bebek dediğin uyur, dün gündüz nerdeyse toplamda 1.5 - 2saat uyudu
Canım benimde öyle ya misafir falan geliyo oturamıyorum kuyruk sokumu ağrısından. Senin ne kadar süredir var agrın. Ne zaman geçer acabaBenim hala kuyruk sokumum acıyo yavozellikle çok oturunca
Canım iki saatte bir bazen bir buçuk saatte bir emziriyorum ve resmen çocuk kaç öğün besleniyosa benim de o kadar öğünüm oluyo sürekli yiyorum demekki normal
Şu an emziriyorum mesela benden kopan gurultular bi duyulsa bu kadın kaç gündür yemek yemiyo yazık derlerBen neler yemiyorum ki.. Hamileyken yemedigim cikolatalarin acisi cikiyo sanki.. Hep cikolata.. Elim ayagim titremesin diye atıyorum agzima.. Gun icinde yiyemiyorum eymenden dolayi.. Iki dk uyusa agzima atiyorm cikolata.. Hamilelik kilomun fazlasını verdm ama aliyorum bende bu ara
Kesinlikle öyle. Zaten artık sürekli yaptığım için ağlamıyo da çünkü içinde biriken gaz yok. Dün gece bi kaka yaptı masajdan sonra ikinmadan dedim yarabbim sana şükürler olsunBende işte kiyamiodum o aglamalara vsvs.. Sonra dedim onun iyiligi için sivadim kollari surekli masaj yaptim rahatladi... Buradaki herkese diyorum hemen uzulmemek lazim.. Onun iyilik durumu artsin diye herşeyi yapcaz kacari yok yani
Kac cm doğmuştu ki? Boy pat diye uzamazmis.. 20 gün sonra götürdüm eymeni hala ayni boydaydi1 ay da kontrole gittik 1cm artmıştı.. 10 günde işte.. Zamanlaması da önemli.. Ben kestiremiorm hiç ne zmn uzar filan diye
Kesinlikle öyle. Zaten artık sürekli yaptığım için ağlamıyo da çünkü içinde biriken gaz yok. Dün gece bi kaka yaptı masajdan sonra ikinmadan dedim yarabbim sana şükürler olsunyine nazarım değer diye habire okudum. Annem de gaz seslerini duydukça okudu. Ev çok değişik bi hal aldı
Kiz saka mi ne yiyecegiz isoanak pirasada elendiBana yapti.. Deneyimledim gördüm.. Fena patladı hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?