2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Eymenin mamasını ben 6 gun gecmisti verdim yinede.. Bisey olmadı.. Ama bencede 1 ayı gecirmemek lazim.. Evolvia da 1 ay gecirmeyin diodu.. Ben 6 gun sonra verdim sonuncusunu.. O zmnlar bisey olmadi ama hep öyle olacak diye de olmaz.. Bakalim.. Bu sefer ne kadarda bitecek.. Yariyi gectik bile 15 günde

1800 dogan uzamiyor ya da digeri kadar uzamiyor.Kafama takiyorum.Kilo olarak gunde 6 7 kez kaka yaptigindan yedigi kakaya gidiyor kilo almiuor diye dusunuyodum,az cok aliyormus ama boy 1.80 ananin 1.65 oglu mu olacak acaba

Kac cm doğmuştu ki? Boy pat diye uzamazmis.. 20 gün sonra götürdüm eymeni hala ayni boydaydi 1 ay da kontrole gittik 1cm artmıştı.. 10 günde işte.. Zamanlaması da önemli.. Ben kestiremiorm hiç ne zmn uzar filan diye

Benimki baby max.. Sifir almistik 1000tlye.. Valla bizim arabaya tam sigiyor.. Arabamiz küçük zaten ibiza.. Tam ona göre.. Ama tekerlekleri filan büyük biraz

Bugün 40 günlük olmuşuz benim haberim yok

Annem şehir dışına gidince günler birbirine girdi gene ben de..
Gelince bi dua okuturuz evde
Bir de sadaka vermeyi düşünüyorum

Siz neler yaptiniz

Ben her gun ayni seyleri yapmaktan tarih saat vsvs kavramlar yok artik bende beynim duruyo akşamları.. Eşim bisey anlatiyo.. Kafam almiyo kulaklarim duymuyo artık

1800 dogan uzamiyor ya da digeri kadar uzamiyor.Kafama takiyorum.Kilo olarak gunde 6 7 kez kaka yaptigindan yedigi kakaya gidiyor kilo almiuor diye dusunuyodum,az cok aliyormus ama boy 1.80 ananin 1.65 oglu mu olacak acaba
Benim büyük oğlan hep %90 persentildeydi. 9 aylıkken alerji oldu. Kilo alımı durdu. Kilo boyu etkiledi. %10 persentile kadar geriledi. 1yasinda giydirdiklerimi iki buçukta hala giyiyordu. Hem zayıf hem kısaydı. Kısa kalacak diye üzüldüm, doktor evet boyunun uzamaso gelişim.yakibibacosindan önemli ama çocuk kısa kalacak diye takma kafana erkek çocuk asıl ergenlik döneminde uzar, bizim için belli değer aralığında olması sağlıklı gelişim takibi acisindan yeterli, demişti demişti.
Sonnbir buçuk ayda birden kilo alıp boy attı ve yasitlarini yakaladı. Kilo ve boy kritikti yoksa, Kasım sonuna hazirqndaki değerler öyle kalsaydı ileri tetkik yapılacaktı.

Vallahi bilemedim. Ama resmen bu ufakligin amacı beni yalancı çıkarmak

Eymen de babasina aynim. Öldüm yoruldum diyorum adam gelio aksam eymen kuzu gibi emin misin bu cocugun durmadgina diyo nasil kanitlicam bilmiyorum.. Kamerayi alınca gözüne sokcam

Bende işte kiyamiodum o aglamalara vsvs.. Sonra dedim onun iyiligi için sivadim kollari surekli masaj yaptim rahatladi... Buradaki herkese diyorum hemen uzulmemek lazim.. Onun iyilik durumu artsin diye herşeyi yapcaz kacari yok yani

Şu saatte mutfakta gündüz misafirden kalan börek ve kekleri mideye indiriyorum hala da gözüm yemediklerim de ama elim ayağım titriyo emzirince napim

Ben neler yemiyorum ki.. Hamileyken yemedigim cikolatalarin acisi cikiyo sanki.. Hep cikolata.. Elim ayagim titremesin diye atıyorum agzima.. Gun icinde yiyemiyorum eymenden dolayi.. Iki dk uyusa agzima atiyorm cikolata.. Hamilelik kilomun fazlasını verdm ama aliyorum bende bu ara

Ayniyim artk surekli memede olma isteGi gecti ama gündüzleri hic uyumuyo yine malesef ve cok yorucu oluyo bu durum

Şu an emziriyorum mesela benden kopan gurultular bi duyulsa bu kadın kaç gündür yemek yemiyo yazık derler

Bende işte kiyamiodum o aglamalara vsvs.. Sonra dedim onun iyiligi için sivadim kollari surekli masaj yaptim rahatladi... Buradaki herkese diyorum hemen uzulmemek lazim.. Onun iyilik durumu artsin diye herşeyi yapcaz kacari yok yani
Kesinlikle öyle. Zaten artık sürekli yaptığım için ağlamıyo da çünkü içinde biriken gaz yok. Dün gece bi kaka yaptı masajdan sonra ikinmadan dedim yarabbim sana şükürler olsun yine nazarım değer diye habire okudum. Annem de gaz seslerini duydukça okudu. Ev çok değişik bi hal aldı

44 cm dogdu digeri 45.Digeri 1 ayda 4 cm uzadi ama.Yanyana koyuyorum.Goren kardes degil kuzen sanar miniklerimi Emre hep geriden gidicek premature oldugundan.Ben bunu daha kabullenemiyorum.Gerci digeri de 2200 dogdu ama yogun bakimda da sınır 2000 ya.2 kiloyu gecen cok daha cabuk adapte oluyor.Olan 2 kilodan az olanlara oluyor

Degiyo ya o nazar nasil biseyse.Daha dun 1 numara cok kaka yapiyor ama rahat yapiyor dedim.Dun 10 saat kaka yapmadi.Sabaha karsi karnini ovarak yaptirdim.Diyorum ki icimden bile demicem hatta aklimdan gecirmicek sizdeki iyi biseyi diyorum.Aninda ters tepiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…