Emzirirkenki yediklerimiz okadar kilo aldirmiyormus vucut yaktigi icin bu sekilde emzirme sonrasi yenirse genis olan karin hemen sisiyormus hep dikkat etmek lazim malum 1 2 kilo vermek nasil zorŞu an emziriyorum mesela benden kopan gurultular bi duyulsa bu kadın kaç gündür yemek yemiyo yazık derler
Arkadaşlar bebeğin gaziydi kucak istemesiydi diye soylendim o kadar arar oldum o günleri. İki oğlum da hasta yeni bı hastalık türemiş bu ara değişik bir ismi var gözlerde çapak ama yoğun bı şeklide göğüste bronşit yapiomis. İkiside yakalandı hastalığa bebeğe beş tane iğne verdi doktor günde dört kere makinayla hava veriyoruz evde . Önceki gece o kadar çok ağladı acı acı tıkadı yavrum evdeki makina açmaya yetmedi dün sabah götürdük yatış verdi doktor iğne havalar falan. Şimdi evdeyiz büyük oğlana eşim bakio küçüğe ben ikiye ayrıldık. Mevlüt asla ama asla yaptirmicam. Mevsim normallerinin dışında olduğu için şuan çok fazla hastalık kol geziyor . Hasta bı insan görürseniz bebeği odaya dahi sokmayın misafir gelecekse hasta olan varmı diye sorun. Küçük bebeğim o kadar çok ilaç kullaniyoki şimdi. Bebeğim ağladı ben ağladım iki gündür. Büyük oğlum ayrı ilaç içmekten bıktı usandı kavga dövüş iciriyorum yoksa doktor yatması gerekicek dedi evde iyi olsun diye uğraşıyoruz. Dua edin bize çok yipradik kaç gündür
Maşallah çok sevindim canım. Bayağı çoktu senin bebeğin gazı.Kesinlikle öyle. Zaten artık sürekli yaptığım için ağlamıyo da çünkü içinde biriken gaz yok. Dün gece bi kaka yaptı masajdan sonra ikinmadan dedim yarabbim sana şükürler olsunyine nazarım değer diye habire okudum. Annem de gaz seslerini duydukça okudu. Ev çok değişik bi hal aldı
ben gaz sancisi cekip aglarken sesini kayt edip watsapdan gonderiyorum oda orda uzulsun bos durmasin diye sesini duyinca daha etkileniyorlar demeyle anlaniyorlarEymen de babasina aynim. Öldüm yoruldum diyorum adam gelio aksam eymen kuzu gibiemin misin bu cocugun durmadgina diyo nasil kanitlicam bilmiyorum.. Kamerayi alınca gözüne sokcam
Çok geçmiş olsun.. Nasıl bir hastalıkmış o öyle. Sürekli yenileri çıkıyor. Böylelikle atlatmış olun inşallahArkadaşlar bebeğin gaziydi kucak istemesiydi diye soylendim o kadar arar oldum o günleri. İki oğlum da hasta yeni bı hastalık türemiş bu ara değişik bir ismi var gözlerde çapak ama yoğun bı şeklide göğüste bronşit yapiomis. İkiside yakalandı hastalığa bebeğe beş tane iğne verdi doktor günde dört kere makinayla hava veriyoruz evde . Önceki gece o kadar çok ağladı acı acı tıkadı yavrum evdeki makina açmaya yetmedi dün sabah götürdük yatış verdi doktor iğne havalar falan. Şimdi evdeyiz büyük oğlana eşim bakio küçüğe ben ikiye ayrıldık. Mevlüt asla ama asla yaptirmicam. Mevsim normallerinin dışında olduğu için şuan çok fazla hastalık kol geziyor . Hasta bı insan görürseniz bebeği odaya dahi sokmayın misafir gelecekse hasta olan varmı diye sorun. Küçük bebeğim o kadar çok ilaç kullaniyoki şimdi. Bebeğim ağladı ben ağladım iki gündür. Büyük oğlum ayrı ilaç içmekten bıktı usandı kavga dövüş iciriyorum yoksa doktor yatması gerekicek dedi evde iyi olsun diye uğraşıyoruz. Dua edin bize çok yipradik kaç gündür
Başta burun tıkanıklığı burnu temizlememe rağmen hırıltı sesi vardı meğer göğsünden geliomus anlamadım. Sonrası öksürük hapşırık burundaki akıntı beyaz değil sarı gelio buda enfeksiyon belirtisi. Üç gün sonra falan gözler capaklandi sapsarı çapak yoğun olarak. Bizde yok ama ishal de yapiomus. Doktor bu ara herkes böyle gelio dedi. En belirgin gözde çapak bronşit ishal dedi doktor belirti olarak. Şöyle soyliyim normalde büyük oğlum hasta olurken önce soğuk algınlığı olarak başlar bı haftaya bronşit e cevirirdi bu da bı gün tek tük öksürdu öbür gün birden hastalandı çok aşırı usutumus gibi kötü bı öksürük çok yoğun burun akıntısı şeklinde.Cok gecmis olsun.Belirtileri nedir bu hastaligin?bizimkilerde tikali burunlar.Acaba goguslerinden mi geliyor bilmiyorum.
Sağol cnm.malesefÇok geçmiş olsun.. Nasıl bir hastalıkmış o öyle. Sürekli yenileri çıkıyor. Böylelikle atlatmış olun inşallah
Bizimkininde burnu tikali dr gitti gogusten degil burnu tikali dedi.geceleri daha cok oluyor. Buhar makinesi kullanan varmi almayi dusunuyorumCok gecmis olsun.Belirtileri nedir bu hastaligin?bizimkilerde tikali burunlar.Acaba goguslerinden mi geliyor bilmiyorum.
Başta burun tıkanıklığı burnu temizlememe rağmen hırıltı sesi vardı meğer göğsünden geliomus anlamadım. Sonrası öksürük hapşırık burundaki akıntı beyaz değil sarı gelio buda enfeksiyon belirtisi. Üç gün sonra falan gözler capaklandi sapsarı çapak yoğun olarak. Bizde yok ama ishal de yapiomus. Doktor bu ara herkes böyle gelio dedi. En belirgin gözde çapak bronşit ishal dedi doktor belirti olarak. Şöyle soyliyim normalde büyük oğlum hasta olurken önce soğuk algınlığı olarak başlar bı haftaya bronşit e cevirirdi bu da bı gün tek tük öksürdu öbür gün birden hastalandı çok aşırı usutumus gibi kötü bı öksürük çok yoğun burun akıntısı şeklinde.
Bizimkininde burnu tikali dr gitti gogusten degil burnu tikali dedi.geceleri daha cok oluyor. Buhar makinesi kullanan varmi almayi dusunuyorum
Ben de tam tersine 51le hamile kaldım şu an 46Ne kilo verıyorum ne gobek gitti ne basen ne kalça.emzirirken benim kadar acikan var mı acaba ne bulduysam atıyorum ağzıma her an acliktan bayilacak gibiyim
Geçmiş olsun miniklere en kısa zamanda toparlasınlar inşallahBaşta burun tıkanıklığı burnu temizlememe rağmen hırıltı sesi vardı meğer göğsünden geliomus anlamadım. Sonrası öksürük hapşırık burundaki akıntı beyaz değil sarı gelio buda enfeksiyon belirtisi. Üç gün sonra falan gözler capaklandi sapsarı çapak yoğun olarak. Bizde yok ama ishal de yapiomus. Doktor bu ara herkes böyle gelio dedi. En belirgin gözde çapak bronşit ishal dedi doktor belirti olarak. Şöyle soyliyim normalde büyük oğlum hasta olurken önce soğuk algınlığı olarak başlar bı haftaya bronşit e cevirirdi bu da bı gün tek tük öksürdu öbür gün birden hastalandı çok aşırı usutumus gibi kötü bı öksürük çok yoğun burun akıntısı şeklinde.
73Inan ko bilmiyorum napıcaz kesinlikle seninle aynı durumdayım böyle yemeye devam edersem 100 kilo olurum 1 ayda
Sen şu an kaç kilosun
Biz aldık. Odada ki neme göre kendisi duruyor. Mesala %50 neme ayarladık odayı o nemde tutuyor. Hergün kullanmıyorum amaBizimkininde burnu tikali dr gitti gogusten degil burnu tikali dedi.geceleri daha cok oluyor. Buhar makinesi kullanan varmi almayi dusunuyorum
Ben şu dik emzirmeyi bi türlü beceremedimO kadar dikkat ediyorum ki işte bi o kaçmış aradan
Sadece ilk hafta dikişlerden dolayı dik emzirmedim sonra hep dik emzirdim
Yok canım hep dik emziriyorum. 30 günlük olduk toplasan 7-8 kez anca kusmystur.
Aynı benNe kilo verıyorum ne gobek gitti ne basen ne kalça.emzirirken benim kadar acikan var mı acaba ne bulduysam atıyorum ağzıma her an acliktan bayilacak gibiyim
Yok yanımda1 gece kaldıAllah yardimciniz olsun. hala yanindami ? ay bnm tahammulum olmuyo o konuda hatta esim bile bisi diyince cok biliyorsan alda bak cnm diyormkırmak istemiyorum aslinda ama pat pat dökülüyor agzimdan bu konuda boyleym çocuğuma kimse karismasin tripleri
Evet yarar bence deBende öyle düşündüm ama 5 ay içinde fiyat oldukça iyi, o yüzden fiyatı yüksek olanları eledim. Zaten az kullanacak ama baya işe yarar bence
Benimde öyle hangi gün bugün haberim yokBen her gun ayni seyleri yapmaktan tarih saat vsvs kavramlar yok artik bendebeynim duruyo akşamları.. Eşim bisey anlatiyo.. Kafam almiyo kulaklarim duymuyo artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?