2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Arkadaşlar bebeğin gaziydi kucak istemesiydi diye soylendim o kadar arar oldum o günleri. İki oğlum da hasta yeni bı hastalık türemiş bu ara değişik bir ismi var gözlerde çapak ama yoğun bı şeklide göğüste bronşit yapiomis. İkiside yakalandı hastalığa bebeğe beş tane iğne verdi doktor günde dört kere makinayla hava veriyoruz evde . Önceki gece o kadar çok ağladı acı acı tıkadı yavrum evdeki makina açmaya yetmedi dün sabah götürdük yatış verdi doktor iğne havalar falan. Şimdi evdeyiz büyük oğlana eşim bakio küçüğe ben ikiye ayrıldık. Mevlüt asla ama asla yaptirmicam. Mevsim normallerinin dışında olduğu için şuan çok fazla hastalık kol geziyor . Hasta bı insan görürseniz bebeği odaya dahi sokmayın misafir gelecekse hasta olan varmı diye sorun. Küçük bebeğim o kadar çok ilaç kullaniyoki şimdi. Bebeğim ağladı ben ağladım iki gündür. Büyük oğlum ayrı ilaç içmekten bıktı usandı kavga dövüş iciriyorum yoksa doktor yatması gerekicek dedi evde iyi olsun diye uğraşıyoruz. Dua edin bize çok yipradik kaç gündür

Şu an emziriyorum mesela benden kopan gurultular bi duyulsa bu kadın kaç gündür yemek yemiyo yazık derler
Emzirirkenki yediklerimiz okadar kilo aldirmiyormus vucut yaktigi icin bu sekilde emzirme sonrasi yenirse genis olan karin hemen sisiyormus hep dikkat etmek lazim malum 1 2 kilo vermek nasil zor

Cok gecmis olsun.Belirtileri nedir bu hastaligin?bizimkilerde tikali burunlar.Acaba goguslerinden mi geliyor bilmiyorum.

Maşallah çok sevindim canım. Bayağı çoktu senin bebeğin gazı.

Eymen de babasina aynim. Öldüm yoruldum diyorum adam gelio aksam eymen kuzu gibi emin misin bu cocugun durmadgina diyo nasil kanitlicam bilmiyorum.. Kamerayi alınca gözüne sokcam
ben gaz sancisi cekip aglarken sesini kayt edip watsapdan gonderiyorum oda orda uzulsun bos durmasin diye sesini duyinca daha etkileniyorlar demeyle anlaniyorlar

Çok geçmiş olsun.. Nasıl bir hastalıkmış o öyle. Sürekli yenileri çıkıyor. Böylelikle atlatmış olun inşallah

Cok gecmis olsun.Belirtileri nedir bu hastaligin?bizimkilerde tikali burunlar.Acaba goguslerinden mi geliyor bilmiyorum.
Başta burun tıkanıklığı burnu temizlememe rağmen hırıltı sesi vardı meğer göğsünden geliomus anlamadım. Sonrası öksürük hapşırık burundaki akıntı beyaz değil sarı gelio buda enfeksiyon belirtisi. Üç gün sonra falan gözler capaklandi sapsarı çapak yoğun olarak. Bizde yok ama ishal de yapiomus. Doktor bu ara herkes böyle gelio dedi. En belirgin gözde çapak bronşit ishal dedi doktor belirti olarak. Şöyle soyliyim normalde büyük oğlum hasta olurken önce soğuk algınlığı olarak başlar bı haftaya bronşit e cevirirdi bu da bı gün tek tük öksürdu öbür gün birden hastalandı çok aşırı usutumus gibi kötü bı öksürük çok yoğun burun akıntısı şeklinde.

O hirilti bizde de var .Dun saglik ocagina goturdum tam anlayamadi doktor da burundan mi gogusten mi geldigini.Tam temizletmiyorlar da burunlarini benimkiler.Basiyolar feryat figan agliyolar.

Geçmiş olsun miniklere en kısa zamanda toparlasınlar inşallah

Bizimkininde burnu tikali dr gitti gogusten degil burnu tikali dedi.geceleri daha cok oluyor. Buhar makinesi kullanan varmi almayi dusunuyorum
Biz aldık. Odada ki neme göre kendisi duruyor. Mesala %50 neme ayarladık odayı o nemde tutuyor. Hergün kullanmıyorum ama

O kadar dikkat ediyorum ki işte bi o kaçmış aradan

Sadece ilk hafta dikişlerden dolayı dik emzirmedim sonra hep dik emzirdim

Yok canım hep dik emziriyorum. 30 günlük olduk toplasan 7-8 kez anca kusmystur.
Ben şu dik emzirmeyi bi türlü beceremedim huzurlu durmuyor öyle gaz için ve süt çok gelince boğazına kaçırıyor bunlar için çok iyi de olmuyor

Yok yanımda1 gece kaldı telefondan yetiyor ya da geldiğinde illa fikir akıl veriyor iyi ki kalmadı hiç sanki biizm aklımız yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…