2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ozel degilse emzirmeme nedenini ogrenebilir miyim?

Bildigim kadariyla sodyum miktari artiyor sut daha tuzlu oluyor.

Çok geçmiş olsun, biran ince atlatırlar inşallah.cocuk hasta olunca cok zor ya Allah şifa versin

Ben de pamukla temizliyorum ama her seferinde ılık su yapıyorum. Başlarda içme suyu ile ıslatıp yapıyordum, sonra bir cırladı benimki meğerse üşüyormuş. Şimdi totişe özel termosa sıcak su koyup ılıştırıyorum.

Canım ben de aynı durumdaydım. İç dış dikislerim çok fazla.distaki makata kadar . 11 . Bacaklarım titreyerek doktora gittim. Tuvalet sorunu yaşayacağımı anladığımda libalaks kullandık çocuklarda bile kullanılıyo. Alttan uygulandığı için süte geçen bişey olmuyo.
Temizliği de Philips in vücut epilatorleri var . Gerçi o erkekler için ama ben kendim kullanıyorum epilasyona giderken almıştım hamilelikte de çok işimi gördü. Hala onu kullanıyorum

Kızlar ben ıslak mendil.kullaniyordum sleepy ama bebeğim.pisik oldu şimdi meye geceyim tavsiyeniz nedir henüz 13 günlük ilk günden beri kullandım eve gelince kullanmayacaktın ama kolayıma geldi
Canım ben de eve geldiğinden beri Sleepy ıslak mendil kullanıyorum hiç pişik olmadı, pişik kremi sürüp istersen pamuğu su ile ıslatıp silmeyi dene bi de, kendini üzme bu arada olacağı varmış.

Tamam canım çok sağol gidip yazdırayım İnşallah kalıcı değildir

Benim dikislerim de ayniydi da iyilesti. Aynadan bakarak hallediyorum isimi. Bakmazsan olmaz ki korkma hic 35 gunde çoktan ilk zamanki görüntüsü gitmistir. Eger goreceklerinden cekiniyorsan. Iz kaliyor sadece
İlk zamanlar ayna ile bakmıştım çok kötüydü bi daha bakamadım kişisel temizliğim için bakmam doğru söylüyosun

Kızlar ben ıslak mendil.kullaniyordum sleepy ama bebeğim.pisik oldu şimdi meye geceyim tavsiyeniz nedir henüz 13 günlük ilk günden beri kullandım eve gelince kullanmayacaktın ama kolayıma geldi
Bende sleepy kullanıyorum canım kullanmadan yıkıyorum ıslak mendili bide öyle denesen

Bende alayım kendimi çok kötü hissediyorum orası öyle olunca sağlık ocağına gidicem yarın dokkora sorayım öyle alayım peki bilgin var mı bu hemoroid geçici bişey mi

Ozel degilse emzirmeme nedenini ogrenebilir miyim?
Göğüs ucum yoktu onu çıkardık bu sefer sütüm gelmedi elekterikli göğüs pompası aldım zar zor yara yapa yapa 10 ml bile gelmedi sonrasında kaynanam yüzünden çok ağladım günlerce hatta sütüm hepten gitti kızımda emmedi

Yaşarken acı olabilir ama okurken çok güldüm

Canım senin kesi düz mü yapıldı sağa doğru mu? Makata kadar dikiş varsa düz hatta kesi atmış olmalı özelde mi doğum yaptın?

Pamuk ve ılık su.
Temizledikten sonra da mutlaka kurula. Nemli kalması da pisigi arttırır.

Canım emzirmezswn olmaz asıl. Benim ikinci çocuk. Ve ilkinde 4 5 defa oldum. Bunda bir defa oldum ama cidden kötü oldum. Pompa göğsü tam bosaltmaz o yüzden emzirmek şart.
Ben ilk çocukta genel cerrahi uzmanina da kadın dogumcuya da oğlumun doktoruna da sordum. Hepsi emzir dedi. Oğlumun dr mastit olan göğüsteki sütün tadı değişir özellikle tıkalı kısım daha tuzlu olur bazı bebekler emmek istemez ama sen vazgeçme emmezse biraz sağ tekrar emzir demisti.

Ya ben de öyle düşünüyorum neden emzirilmesin yani. Şimdiye kadar hiç duymadım mastit olup emzirmeyen. Yavrum emmek de istiyo bi göğüsle napıcam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…