Kabak da bağırsakları çok çalıştırıyor:///Kızlar bu arada sütlü tatlılarda gaz yapar çünkü süt başlı başına gaz yapan bisegaz yapmayan sebze patlıcan kabak patates tiskindim artık bende bunları yemekten ama yapacak bise yok bi de tavuk yapıyorum bol bol
Kızlar bu arada sütlü tatlılarda gaz yapar çünkü süt başlı başına gaz yapan bisegaz yapmayan sebze patlıcan kabak patates tiskindim artık bende bunları yemekten ama yapacak bise yok bi de tavuk yapıyorum bol bol
İspanagin gaz yaptigina inanamiyorum ve yedim az once. Allah sonumuzu hayretsin.Kızlar bu arada sütlü tatlılarda gaz yapar çünkü süt başlı başına gaz yapan bisegaz yapmayan sebze patlıcan kabak patates tiskindim artık bende bunları yemekten ama yapacak bise yok bi de tavuk yapıyorum bol bol
O hatayi bende yaptim gecen gun. Sut yapar diye annem pisirmis. Yedim bende. Yemez olaydim. Ben sancilandim bebek agladi. CildircaktimKızlar, dün ablamın da aklına uyarak yeşil mercimek çorbası yaptım(içinde bulgur-soğan-dereotu da vardı). İyi süt yapar diye düşündük. Bikaç gün önce ablamın kurucusundan aldığım kuru fasulyeler gaz yapmamıştı, bu da iyidir hem kuzu 2 aylık oldu nerdeyse sıkıntı olmaz diye düşündüm kiiii...bi uçmadığımız kaldı yavrumlasabah 9 da ancak uyuyabildi. Büyük kızım kalktı(akşamdan anason içirmiştim az biraz:d geç kalktı zilli:d
Tam ona kahvaltı hazırlarken belediye görevlisi geldi bebeğe hayırlı olsuna. Evi akşam anamız ağladığı için toparlayamamıştım. Eşim akşamdan çıkardığı bebeğin bezini kanepenin üstüne bırakmış(nadiren yaptığı bişey ama napmış işte:/ salon yer yer dağınık oyuncaklarla dolu:/
Bezi farkedince gözüme ilişen büyük kızımın çantasına atıverdim, o da iki dak sonra bunu nereye koyayım diye sallaya sallaya ortada gezdirdi:/// rezilliğin dibi:/
Şuan benimde canım çekti en sevdiğim yemek diyebilirimO hatayi bende yaptim gecen gun. Sut yapar diye annem pisirmis. Yedim bende. Yemez olaydim. Ben sancilandim bebek agladi. Cildircaktim
Çocuk görmesine en az 3 aylık olduktan sonra gidiymeli bizim 1 ay oldu hala kendumize gelemedik dün benimre misafirlerim vardı kızımın düzeni şaştı dün gece hiç uyumadı mamasını içmedi o kadar kötü oldum ki. Allah razı olsun gelsinler ama birazda bıraksınlar nefes alalım kendimize gelelim. Benim evde batık durumda değil temizlik yemek bile yemeye fırsatım yok umrumada değil gelen anlasın halimiKızlar, dün ablamın da aklına uyarak yeşil mercimek çorbası yaptım(içinde bulgur-soğan-dereotu da vardı). İyi süt yapar diye düşündük. Bikaç gün önce ablamın kurucusundan aldığım kuru fasulyeler gaz yapmamıştı, bu da iyidir hem kuzu 2 aylık oldu nerdeyse sıkıntı olmaz diye düşündüm kiiii...bi uçmadığımız kaldı yavrumlasabah 9 da ancak uyuyabildi. Büyük kızım kalktı(akşamdan anason içirmiştim az biraz:d geç kalktı zilli:d
Tam ona kahvaltı hazırlarken belediye görevlisi geldi bebeğe hayırlı olsuna. Evi akşam anamız ağladığı için toparlayamamıştım. Eşim akşamdan çıkardığı bebeğin bezini kanepenin üstüne bırakmış(nadiren yaptığı bişey ama napmış işte:/ salon yer yer dağınık oyuncaklarla dolu:/
Bezi farkedince gözüme ilişen büyük kızımın çantasına atıverdim, o da iki dak sonra bunu nereye koyayım diye sallaya sallaya ortada gezdirdi:/// rezilliğin dibi:/
Gerçekten aşırı mutluluk verici. Bende aynı durumdayım.Altini her actigimda suratima osurmasi bile beni mutlu ediyoallahim yaa nasil sevincler bunlar.. Agliom şu an
Valla herşey de gaz yapıyo. Malum ben o kadar dikkat ettim çocuğum yine de aşırı gazlı o yüzden pes ettim bari vitamin alsın. Az önce yeşil mercimek yedim.ispanak da gaz yapiyormusne yiyeceksem artik bilmiyorum. Sabah aksam patates haslayip yerim
Bugunden itibaren yedigime dikkat ediyorun kilo sorunum icin. Gun icinde ne yediysem yazicam kagida. Kac bardak su ictigimi de
O böreği yemicem cilekli gofreti de
Patlican gaz yapmiyormu yasasinKızlar bu arada sütlü tatlılarda gaz yapar çünkü süt başlı başına gaz yapan bisegaz yapmayan sebze patlıcan kabak patates tiskindim artık bende bunları yemekten ama yapacak bise yok bi de tavuk yapıyorum bol bol
Yapmaz belki ispanak yaparsa buraya yazİspanagin gaz yaptigina inanamiyorum ve yedim az once. Allah sonumuzu hayretsin.
Ay sorma hemoroid benide mafetti dogumdan daha ageili tuvalete gitmek agliyacagim nerdeyse tuvalette diken batar gibi oluyor kanamasida cabasi saglik ocagindan krem yazdir canim acmana gerek kalmaz.yediklerime dikkat edecem meyve kayisi falan bide zeytin yagini pamuga koyup oraya koyuyorum netten baktim defne tohumu faydali yaziyordu belki alirim. Cok zor cokKızlar doğum sonrası bende hemoroid oluştu çok kötüyüm kabız oldum bide lavaboya çıkmak işkence oluk oluk kan akıyor benden doktora gitmek istemiyorum bıktım artık oramı buramı açmaktanDoğumdan sonra oldu geçici bi durum mu bugun 35 gün oldu doğum yapalı birde benim makata kadar dikişim var temizlik işini nasıl yapiyosunuz ben ön tarafı alabildim ama gerisine korkuyorum iyileşmişmidir sizce bakamıyorumda Normal doğum maf etüi beni hala kendime gelemedim korkağın teki oldum
Benim dikislerim de ayniydi da iyilesti. Aynadan bakarak hallediyorum isimi. Bakmazsan olmaz ki korkma hic 35 gunde çoktan ilk zamanki görüntüsü gitmistir. Eger goreceklerinden cekiniyorsan. Iz kaliyor sadeceKızlar doğum sonrası bende hemoroid oluştu çok kötüyüm kabız oldum bide lavaboya çıkmak işkence oluk oluk kan akıyor benden doktora gitmek istemiyorum bıktım artık oramı buramı açmaktanDoğumdan sonra oldu geçici bi durum mu bugun 35 gün oldu doğum yapalı birde benim makata kadar dikişim var temizlik işini nasıl yapiyosunuz ben ön tarafı alabildim ama gerisine korkuyorum iyileşmişmidir sizce bakamıyorumda Normal doğum maf etüi beni hala kendime gelemedim korkağın teki oldum
Patlican gaz yapmiyormu yasasin
Kızlar ben ıslak mendil.kullaniyordum sleepy ama bebeğim.pisik oldu şimdi meye geceyim tavsiyeniz nedir henüz 13 günlük ilk günden beri kullandım eve gelince kullanmayacaktın ama kolayıma geldi
Kızlar sol göğsüm mastit oldu. bugün doktora gittim antibiyotik verdi. O göğsünle bebeği emzirme dedi doktor. Sadece sağ ve dök dedi. Siz biliyomusunuz bu konuda bir şeyler? Sanki herkes emziriyor o göğsüyle
ElHayir hayir olmayalim
Gelin hep beraber bu kötü gidişe bir dur diyelim
Saat dort oldu hala tatliya abur cubura saldırmadim
Dalin kullaniyorim ıslak mendil çok memnun kaldım uni baby de çok iyiKızlar ben ıslak mendil.kullaniyordum sleepy ama bebeğim.pisik oldu şimdi meye geceyim tavsiyeniz nedir henüz 13 günlük ilk günden beri kullandım eve gelince kullanmayacaktın ama kolayıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?