2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bende alayım kendimi çok kötü hissediyorum orası öyle olunca sağlık ocağına gidicem yarın dokkora sorayım öyle alayım peki bilgin var mı bu hemoroid geçici bişey mi
Dokuz ay sonra vücut tam anlamıyla toparlaniyomus. Dokuz ay sonra hala düzelme olmazsa o zaman değerlendirme yapılır.

Canım senin kesi düz mü yapıldı sağa doğru mu? Makata kadar dikiş varsa düz hatta kesi atmış olmalı özelde mi doğum yaptın?
İlk günler daha çok sağ yana doğruydu. Şimdi hemen makatin yanında. Bugün 31 . Günümüz . Dışarda hiç dikisim kalmadı ama tabi hala rahatsız edici bi his var. Ben devlette yaptım

Birmucize20192024 kizlar ilk dogumda bndede olmustu bukezde olucak galiba bugün belirti verdi sicak suya batikon dokun biraz içine oturun iyi geliyor zeytin yağı yirtiga neden oluyor diye biliyorm bnce yapma onu cnm dha cokkanama olur.

Nemi normal islak mendil kivaminda olunca irkilmiyor benimkisi. Baslarda suyunu pek ayarlayamamisim sanirim ben de bizim ki degince kendini cekiyordu

bende kutuya koyup su dokuyordum ama soguk oluyor termusla zor olmuyormu

Gecmis olsun. Ilk doğumdan sonra ben de çok çektim basurdan. Dikişlerim de çOktu. Emzirmek iskence oluyordu. Genel cerraha gittim dayanamayip. Genel cerrah 2 krem vermisti. Bir de 20ser dakikalik sicak oturma banyolari. Bagirsak duzenleyici de kullandim kabiz olmamak icin ama sakin dra danismadan kullanma. Biraz cektirecek ama gececek. En iyisi bi dra gorun. Yan yatirip muayene ediyor. Kisa suruyor takma kafana.

Arkadaşlar bu kiz hiç uyumuyor neden acaba ağzından gaz çıkarıyor alttan da çıkarıyor ama uyumuyor ne yapacağım ya
Canım ben bizimkini çözdüm uyumayinca kesin gazı oluyo. Ben de çıkardı bitti sanıyorum ama yok. Karın masajı yap canım sonra bacaklarını karnına doğru ittir , totoyu kaldır bunları sırayla tekrarla. Sonra omzuma alıyorum biraz da orda totosuna hafifçe vuruyorum . Bu döngü gazlar çıkana kadar devam ediyo . Zaten sonra da uyuyo kalanını uykuda ikinmadan çıkarıyo. Biraz uğraşmak gerekiyor ,yorucu oluyo ama bebek rahatliyo

Omuzda falan uyuyordu önceden şimdi irda da uyumuyo

Omuzda falan uyuyordu önceden şimdi irda da uyumuyo
Bizimki de öyleydi. Derin uykuya asla dalamıyordu. 10 dk uyuyordu sürekli. Gazı yoktu karnı tok altı da temizdi etrafa bakınıyordu ama uyumuyordu. Baktık olmuyor deliricez. Ayakta salladım. Uyudu. Sonra sallanan sepet beşiklerden aldık. Bi de otomatik sallama cihazı alıp monte ettik. Ayarlıyorum 10-15 dk sallaması için. Derin uykuya geciyor sonra kapatıyorum. Sallayarak uyutmaz herkes. eger sana uyarsa deneyebilirsin Bana kalsa ben de emzirme taraftarıyım ama eşim genel cerrahı dinleyelim vardır bir bildiği diyor. Sağmak da dediğin gibi bi yere kadar boşaltıyor. Augmentin verdi bana. 4 gün sonra kontrole gidicem geçmezse drenaj filan dedi. Ne oldugunu biliyomusun

İlk günler daha çok sağ yana doğruydu. Şimdi hemen makatin yanında. Bugün 31 . Günümüz . Dışarda hiç dikisim kalmadı ama tabi hala rahatsız edici bi his var. Ben devlette yaptım
O hissin geçmesi uzun sürüyor maalesef.
Çok çok az doktor düz hat halinde kesi atiyor. Daha çabuk iyilesiyormus ama daha riskli enfeksiyon açısından. Devlette hiç düz kesi atan doktor olmadığını söylemişlerdi. Merak ettim o yüzden.
Bununla geçmiş olsun. Geçecek inşallah. Ben de hala yanma sızlama hissediyorum. Ne olur ne olmaz diye arada pansuman yapıyorum

Ben de o ilacı kullanmıştım ilk mastitimde. Sonra mastit ile yaşamayı öğrendim. Memede sertlikler var mı? Onları sıcak duşa gir zeytinyağı ile iyice ov uca doğru masaj yap. Çıkınca sıcak havlu koyup sağ. Bu sırada eşin de sırtına masaj yapsın. Omurilik boyunca ve kürek kemiklerinin altına. Sen de sagarken memeyi ovmaya devam et.
Memede hiç sertlik kalmamalı onlar kalırsa doktor o sertliklerdeki sütleri kendi çekecek. Memeyi boşaltacak.

Ya allahım şu masaj işini bi halletsem siz gibi. Berikko sıcak da uyguluyor musunuz önce ? Bide soyup mu yapıyorsunuz?

Nerdeyse yarısında sertlik var. Dediğin seyleri yaptım o an için sertlikler azalıyor ama tam gecmiyor. bikaç saat sonra yine aynı oluyor. Sırta masajı denememiştim bir de öyle deneyeyim saol canım

Belediye görevlisi bilgilendirme amaçlı, habersiz geldi. Akşam da haberli misafirim vardı ama ikramlık hazır bişeyler olduğu için kabul ettim, kalanları mümkün mertebe erteleyeceğim. Sizde 3 ay gelmemeleri çok düşünceli bir davranışmış. 5-6 ay daha iyi bence.
Bu arada ilk kızımda ben de hemeroid olmuştum, ameliyatla sonuçlandı:/ aman dikkat et çok feci bişey

Nerdeyse yarısında sertlik var. Dediğin seyleri yaptım o an için sertlikler azalıyor ama tam gecmiyor. bikaç saat sonra yine aynı oluyor. Sırta masajı denememiştim bir de öyle deneyeyim saol canım
Esin emzirmene karismazsa eger bence ters emzirme yontemini mutlaka dene canm benim ilk mastitimde tecrubesizlikten doktorun verdigi antibiyotik kullanmak zorunda kaldm sonra bu ters emzirmeyi kesfettim ve cok sukur gecti. Ara ara yine gecelsri bebis cok uyuyunca mastite dogru gidiyo gogsum hemen ters emziriyorm ve ilerlemesine izin vermiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…