2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aynen oyleyiz yuruyen meme

Bu arada altta fotolarda tatli bir keltos var o mu minigin
Yok o büyüğüm❤❤ Saçını kazıtmıştım doğunca. Annemin memeyi çok severdi, orda büyüdü resmen annem de bana kokuna alıştırma diyordu, zorla çekip alıyordum çocuğumu

Son düzenleyen: Moderatör:
1 olcek 30 cc yetiyor ama sutun olmadigina emin misin? Gelen miktar cok az bile olsa emzir. Yoksa da emzir ki cabuk gelsin sutun.
Hiç yok canım sütüm en az 20 dk boş boş emziriyorum sütüm gelsin diye ama gelmedi ben yüne de sütüm gelene kadar emzireceğim emzirdikçe gelirmiş.sezeryandan sonra geç geliyor diyorlar

Çok teşekkür ederim.sezeryan olalı 3 gün oldu süt gelmedi..sezeryan olanların sütü ben zaman geldi acaba

4.gun gelmeye basladi brnim tam anlamiyla.15 cc verdik bir sure.Su ic bol bol,dereotu,havuc,tahin pekmez getirecek bol bol.
Bir de ilik dus.Goguslerine ,boynuna,bagrina tut suyu uzaktan tazyikli suyu.Harejete gecirecek kesinlikle.

Çok teşekkür ederim.sezeryan olalı 3 gün oldu süt gelmedi..sezeryan olanların sütü ben zaman geldi acaba
Tam olarak gelmesi bir haftayı buluyor. Evde duşa girince gelmeye başlamıştı benim. Hastane de de vardı ama az dı. İlk önce emzir aç olunca daha güçlü emer. Sonra mama ver

Aynen canım her kelimesine katılıyorum yazdıklarının. Rızkı veren Allah. Herşeyin bir çaresi var. Biz kafaya taktıkça, abarttıkça strese giriyoruz boşa. Allah'a emanetiz oysa ki hepimiz. Ne güzel güvendiğin biri varsa emzirtebilirsin bebeğini. Akrabandan olması da artısı. İnşallah kabul eder.

Ya şu büyüme atağı şeysi yaşıyo yavrum . Ne doğru düzgün emiyo ne doğru düzgün uyuyo. İstediği tek şey meme. 38 gunluguz. Bu 6. Hafta atağı bi de 9. Haftalar civarı varmış . Sonra 12-15 . Haftalarda . İnternette biraz araştırdım .ne diyosalar hepsini yaşıyoruz
Ergenliğe kadar ataklara devam. Sonra üniv. Sınav stresi

Çok zor canım çok. Ben bunu ilk bebekte tecrübe etmiştim. Yine aynı tarihlerde doğum yaptım. Kısmet. Ama cidden Allah korumasa çok fena bu mevsimde doğum
Evet ya giydirsen kat kat çocuk pisiyo soysan üşüyor etraftaki herkes grip bi de bulaşmasın diye savaş veriyorsun hamilelik desen son ayları sıcaktan pişirdi

Çok zor canım çok. Ben bunu ilk bebekte tecrübe etmiştim. Yine aynı tarihlerde doğum yaptım. Kısmet. Ama cidden Allah korumasa çok fena bu mevsimde doğum
Benim büyük oğlum mart sonu doğmuştu. Kar yağmıştı Nisan gibi ama salgınlar falan bitmişti. 8 aylık falan olmuştu kışın. Bir kış boyu hasta olmuştu. Ama büyük olduğu için ilaç rahat kullanmıştım. En ideal tarihmiş bu sefer bunda onu anlamadım

Atakları çok güzel anlatmış.
Daha bunun 2 yaş sendromu, 4 yaş ben merkeziyetçiliği falan var. Sendromsuz gün geçmiyor

Bezmialem de murat doktora gittik çok memnun kaldım, kesinlikle güleryüzlü ve açıklayıcı biri, siz kime gitmiştiniz???
Biz de Cem Bey’e gittik memnun kaldık, iyi oldu ya hem eve de yakın hem demek ki olmadığında güvenebilecek başka doktor da varmış sayende öğrenmiş oldum:)

Bir atak da bizde olabilir. 21:30 dan bu saate kdar memede. İki kez kustu bir kez bez degistik ama devamli emmek istiyor. Ama emerken de cikarip tekrar agzina aliyor surekli. Emzik verdim onu da sinitli sinirli emmeye basladi. Herhalde dayanamayip tekrar meme vericem. Ama yoruldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…