- 11 Kasım 2015
- 1.125
- 1.275
- 133
Canımmm çok geçmiş olsun yaBebeğim akşam iyice ağladı, ağlamaktan helak oldu. Hastaneye getirdik şimdi. Pipisinde darlık vardı, kızarık gibi dedi doktor. İdrar kan verdik, bekliyoruz. Ateşi de 37.7 olmuş, yenidoğanda ateş çok önemli dedi, fitil verdik. Derdini anlaması o kadar zor ki, hemşire halimle anlayamadımDün pişiği vardı, ona odaklandım, pipide kızarıklığı anlamamışım, uyutmaya çalışıyorum garibimi, inşallah enfeksiyon yoktur
Oglum biraz once oyle bir ses yapti ki kalpten gidiyordum. Uyuyorduk hepimiz kusmus yan yatmasina ragmen geri yutmus sanirim o sesine oyle korktum ki. Allahim korusunbu aralar cok kusuyor.
Hastanede doktor ilaci sıktıgi gibi yapmisti kakayi ama ilac tupte siviydi.Ayyy 15dk sicmaya çalıştı resmenbi sürü kaka yapti sonunda.. Azimle sican duvari delermis sonra banyo ve uyku.. Cok yoruldu kuzum yalniz bisey sorcam fitili attim.. Yarim fitil attim.. Ama fitili firlatti eymen.. Bu iyi bisey mi? Firlattiktan sonra sicmaya basladi??
Bezin yanlarini acarken uyanir.uyusada birsey olmaz ama bize usg ile bakar gibi jel sıkıyor o an korkar ilkilir o yüzden içeri girmeden uyandirman daha iyi.Kalça ultrasonunda uyuyo olması istenmiyo di mi? Zaten uyanır da
Geçmiş olsun.sunnette korkulacak hicbirsey yok.pzt 4 te oldu o gece fitil ile uyudu ertesi gün şişti ana ağrısı yoktur.crs da şiş inmeye başladı.biz çok şükür hic ağrı yaşamadık.Kızlar pipide kızarıklık var demiştim ya idrarı temiz çıktı. Ama yine de sünneti pek ertelemeyin dedi doktor. Kan değerlerine göre viral enfeksiyonmuş, ateş düşürücü ve fitil yazdı. Gece boyu ateşini ölçtüm, serin giyindirdim, bol bol emzirdim. Biraz daha iyi şimdi.
İnşallah işe yarar. Çok teşekkürler. Sabahtan akşama kadar sancıdan kıvranıyor, gece de inleyerek uyuyor yavrumInsallah sende ise yarar sab.Ben yariyor sandim ama mahvetti ikisini de bebeklerimin.ne zaman biraktik baska gaz ilaclarina gectik bir nebze rahatladilar..Gunde 4 defa 10 ar damla demisti bana doktorum.Hatta duruma gpre 15 damlaya cikabilirsin demisti.
Geçmiş olsun:/ yatağın altından baş kısmına yükseltici bişey koysan autumn, küçük yastık, minder, battaniye katlasan.Oglum biraz once oyle bir ses yapti ki kalpten gidiyordum. Uyuyorduk hepimiz kusmus yan yatmasina ragmen geri yutmus sanirim o sesine oyle korktum ki. Allahim korusunbu aralar cok kusuyor.
Nasil firladin dimi yataktan.. Eymende uyurken çok hareketli başını hep besigin kenarlarina vuruyo galiba bi aci aci aglio firliyoz yataktan.. Aslnda korumaliklari var besigin.. Ama yinede aciyo cani demekki
Geçmiş olsun:/ yatağın altından baş kısmına yükseltici bişey koysan autumn, küçük yastık, minder, battaniye katlasan.
İnşallah işe yarar. Çok teşekkürler. Sabahtan akşama kadar sancıdan kıvranıyor, gece de inleyerek uyuyor yavrumbaşka gaz ilaçları hangisi chelzy? Sab simplex i komşum önerdi, onun çocuğuna çok iyi gelmiş.
Yatağın altına koyup komple egimli hale getir. Bebek çok küçük yastık kafa altına koydugun örtü vs tehlikeli. Yatağın üstünde bir şey olmasın yastığı yatak ile beşik arasına koyFirlamak ne kelime. Hemen alip yuz ustu cevirdim sonra babasi aldi ben de fenalasacaktim resmen. Allahim tum bebekleri korusun. Bu olayla da anladim ki bir saniye yalniz birakilmaya gelmiyor. Tuvalete bile rahat gitmek yok artik :/
Sagol canim. Sonra hemen basinin altina muslin bezini katlayip yukselttim. Surekli her yatmada yattigi bas kismi degistiginden (bir sag bir sol) her yatirmaya yatagin altindan alip degistirmek biraz guc olacak gibi...
Yatağın altına koyup komple egimli hale getir. Bebek çok küçük yastık kafa altına koydugun örtü vs tehlikeli. Yatağın üstünde bir şey olmasın yastığı yatak ile beşik arasına koy
Bir gun sagina bir gün soluna yatır. O zaman günde bir defa yastık yerini değiştirmek yeterli olur. Ben böyle buldum çözümü :)Evet boyle yapmayi dusundum ama her seferinde farkli yere yatiriyorum yuzu bana donuk olsun diye ters yatiramiyorum kucagimda bebekle zor olacak surekli yatak alti yukseltme :/
verdınmı cnm fıtılı5.gun bugun.. Doktor fitil verin artik dedi
nurse harvey kac damla verıyosunuz gundeBen 2 tane kullaniyorum canim.Biri biogaia digeri nurse harvey.Sab simplexten cok cekmis biri olarak en azindan dindirdi asiri sancilarini bebelerimin.Her cocukta farkli etkisi de ama benim iki yumurcakta da ise yaradi.
gecmıs olsun cnm ınsallah gecmez bebegeFena hastayız. İshal kusma. Minige geçmeden atlatırız inşallah. Önce büyük oğlum sonra ben iki saat sonra eşim sabaha da annem...
Sürekli el yıkıyoruz. Minikle temasa dikkat ediyoruz. Omuz bezi kullanıyoruz. Ve ben emzirirken maske kullanıyorum. İnşallah geçmez bakalım.
2ayda ılk gulumsemesı olurmusAtak haftasına girmiş bulunuyoruzSizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
Doğru mu bilimsel mi bilmiyorum ama bizimki huysuzSu sıra sürekli eli ağzında,emme halinde hep.Heyecanla da ilk bize gülüşünü bekliyorum..henüz 45 günlüğuz ♥
Oglum biraz once oyle bir ses yapti ki kalpten gidiyordum. Uyuyorduk hepimiz kusmus yan yatmasina ragmen geri yutmus sanirim o sesine oyle korktum ki. Allahim korusunbu aralar cok kusuyor.
Kızım dört gün kakasını yapamadı kuru kayısı ve erik yedim ertesi günü sabah bi boşalttı bağırsakları o kadarı küçücük bağırsağından nasıl çıktı hayret ettimsütümüzden geçiyormuş denendi ve onaylandı fitil yerine bi deneyin isterseniz
Kesinlikle tutuyor. Ben ilk oğlumda gordum ki tutuyor.Atak haftasına girmiş bulunuyoruzSizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
Doğru mu bilimsel mi bilmiyorum ama bizimki huysuzSu sıra sürekli eli ağzında,emme halinde hep.Heyecanla da ilk bize gülüşünü bekliyorum..henüz 45 günlüğuz ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?