2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canımmm çok geçmiş olsun ya

Oglum biraz once oyle bir ses yapti ki kalpten gidiyordum. Uyuyorduk hepimiz kusmus yan yatmasina ragmen geri yutmus sanirim o sesine oyle korktum ki. Allahim korusun bu aralar cok kusuyor.

Nasil firladin dimi yataktan.. Eymende uyurken çok hareketli başını hep besigin kenarlarina vuruyo galiba bi aci aci aglio firliyoz yataktan.. Aslnda korumaliklari var besigin.. Ama yinede aciyo cani demekki

Hastanede doktor ilaci sıktıgi gibi yapmisti kakayi ama ilac tupte siviydi.

Masallah o nasil kaka yapmak

Oglum da bayaa ikiniyor yapmak icin bazen uyuyor uyaniyor uyanik oldugunda surekli ikiniyor. Baktiginda 15 dkyi birak saatler sürüyor yapmasi

Kalça ultrasonunda uyuyo olması istenmiyo di mi? Zaten uyanır da
Bezin yanlarini acarken uyanir.uyusada birsey olmaz ama bize usg ile bakar gibi jel sıkıyor o an korkar ilkilir o yüzden içeri girmeden uyandirman daha iyi.
Geçmiş olsun.sunnette korkulacak hicbirsey yok.pzt 4 te oldu o gece fitil ile uyudu ertesi gün şişti ana ağrısı yoktur.crs da şiş inmeye başladı.biz çok şükür hic ağrı yaşamadık.

İnşallah işe yarar. Çok teşekkürler. Sabahtan akşama kadar sancıdan kıvranıyor, gece de inleyerek uyuyor yavrum başka gaz ilaçları hangisi chelzy? Sab simplex i komşum önerdi, onun çocuğuna çok iyi gelmiş.

Oglum biraz once oyle bir ses yapti ki kalpten gidiyordum. Uyuyorduk hepimiz kusmus yan yatmasina ragmen geri yutmus sanirim o sesine oyle korktum ki. Allahim korusun bu aralar cok kusuyor.
Geçmiş olsun:/ yatağın altından baş kısmına yükseltici bişey koysan autumn, küçük yastık, minder, battaniye katlasan.

Nasil firladin dimi yataktan.. Eymende uyurken çok hareketli başını hep besigin kenarlarina vuruyo galiba bi aci aci aglio firliyoz yataktan.. Aslnda korumaliklari var besigin.. Ama yinede aciyo cani demekki

Firlamak ne kelime. Hemen alip yuz ustu cevirdim sonra babasi aldi ben de fenalasacaktim resmen. Allahim tum bebekleri korusun. Bu olayla da anladim ki bir saniye yalniz birakilmaya gelmiyor. Tuvalete bile rahat gitmek yok artik :/

Geçmiş olsun:/ yatağın altından baş kısmına yükseltici bişey koysan autumn, küçük yastık, minder, battaniye katlasan.

Sagol canim. Sonra hemen basinin altina muslin bezini katlayip yukselttim. Surekli her yatmada yattigi bas kismi degistiginden (bir sag bir sol) her yatirmaya yatagin altindan alip degistirmek biraz guc olacak gibi...

Ben 2 tane kullaniyorum canim.Biri biogaia digeri nurse harvey.Sab simplexten cok cekmis biri olarak en azindan dindirdi asiri sancilarini bebelerimin.Her cocukta farkli etkisi de ama benim iki yumurcakta da ise yaradi.

Yatağın altına koyup komple egimli hale getir. Bebek çok küçük yastık kafa altına koydugun örtü vs tehlikeli. Yatağın üstünde bir şey olmasın yastığı yatak ile beşik arasına koy

Yatağın altına koyup komple egimli hale getir. Bebek çok küçük yastık kafa altına koydugun örtü vs tehlikeli. Yatağın üstünde bir şey olmasın yastığı yatak ile beşik arasına koy

Evet boyle yapmayi dusundum ama her seferinde farkli yere yatiriyorum yuzu bana donuk olsun diye ters yatiramiyorum kucagimda bebekle zor olacak surekli yatak alti yukseltme :/

Fena hastayız. İshal kusma. Minige geçmeden atlatırız inşallah. Önce büyük oğlum sonra ben iki saat sonra eşim sabaha da annem...
Sürekli el yıkıyoruz. Minikle temasa dikkat ediyoruz. Omuz bezi kullanıyoruz. Ve ben emzirirken maske kullanıyorum. İnşallah geçmez bakalım.

Evet boyle yapmayi dusundum ama her seferinde farkli yere yatiriyorum yuzu bana donuk olsun diye ters yatiramiyorum kucagimda bebekle zor olacak surekli yatak alti yukseltme :/
Bir gun sagina bir gün soluna yatır. O zaman günde bir defa yastık yerini değiştirmek yeterli olur. Ben böyle buldum çözümü :)

Atak haftasına girmiş bulunuyoruz Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
Doğru mu bilimsel mi bilmiyorum ama bizimki huysuz Su sıra sürekli eli ağzında,emme halinde hep.Heyecanla da ilk bize gülüşünü bekliyorum..henüz 45 günlüğuz

gecmıs olsun cnm ınsallah gecmez bebege

2ayda ılk gulumsemesı olurmus

Yatagini egimli hale getirsen. Sut icirdikten sonra tutabildigin kadar dik tut süt geri gelmsin sonra yatir.
Ben sadece reflu yatagina yatiriyorum. Emzirdikten sonra 5 dk dik tutuyorum kucagimda gaznin bittoginden emin olduktan sonra yatiriyorum

Ben de muz yemistm bir gun boyunca kaka yapamadi. Valla her sey geciyor sutten

Kesinlikle tutuyor. Ben ilk oğlumda gordum ki tutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…