- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Hahaha ergenliğe girmiş gibi sinirli ve atarlılar demi. İnsan artık bıkıyor ama bazen kucağıma geç aldım diye memeyi bile emmeyi reddedip kızması komiğime gidiyorBir atak da bizde olabilir. 21:30 dan bu saate kdar memede. İki kez kustu bir kez bez degistik ama devamli emmek istiyor. Ama emerken de cikarip tekrar agzina aliyor surekli. Emzik verdim onu da sinitli sinirli emmeye basladi. Herhalde dayanamayip tekrar meme vericem. Ama yoruldum.
Karbonatlı suyla yikardik biz bulaşık makinasına çok karsiydikhepsi aynı bunların demkonce sirkeli karbonatlı sularla yıkardım oyuncakları smdi vakit bulamiyrm hamileliğin sonralarında da halim olmuyordu dolduruyorum bulaşık makinasına yikiyor umarm.yanlis yapmiyorm.
Aynen, oyuncakları sirkeli suya yatırıp bekletiyordum. Ama şimdi güvenli ortamımdan çıktı sürekli hastaKarbonatlı suyla yikardik biz bulaşık makinasına çok karsiydikşimdi hepsine karsiyim milletin çocukları sokakta herşeyle oynuyo bütün gün bişey olmuyor biz evde oyuncaklari sterilize ediyoruz. Geçtim artık bunlardan o kadar titiz davrandık çocuk bronşit geçti ömrü. Parka gitsek ağzı yara döker uçuk olur. Artk kendi haline bıraktım ben . Toz asıl problem bizim için alerji mız var onun dışında normal temizlik sınırlarında geziyorum artk
Gitmesek ne olur kiUmarim agri olmaz da iste yine de hos degil ne bileyim ya
Disarda kac saat canimBen de buzluga sut atiyorum. Daha cok birikmedi ama gunde bir kere sagiyorum bazen ona da firsat olmuyor. Sanki birden fazla sagsam aksama yetmeyecek ve huniyle gezecegim gibi hissediyorum. Mevlit yapacagiz o zaman kullanacagim bir iki tanesini. Suresi 3 ay canim belki biliyorsundur ama hatirlatayim yine de.
Disarda kac saat canim
Reflusu olabilir bi doktora gostermeni tavsiye ederim. Bizim de reflumuz var malesef.Kizlar bebegim cok kusuyor endiselenmeli miyim?
Bebeğin keyfine bağlı ama gaz çıkarma sorunu atlatilana kadar emzirip yaptırmamak lazım. Sonra kendi çıkarırken genzine kaçabilirBebek uykuda nasil emzirilir
Kimse annenin bebekler için en iyisini bildiğini neden kabul etmek istemiyo anlamıyorumGece 1 bucuktan beri uyumuyor Emre.Devamli yaygarali aglama.Emziriyorum,altini aciyorum,salliyorum.Yokk! Simdi artik yorgun dustu.Gaz damlalarinin saatini degistirdi esim.Cok biliyo ya herseyi.Ne guzel bir duzen oturtmustuk.Tepetaklak oldu cocuk yine.Nasil sinirliyim gecenin su vaktinden beri.
6 saat nasıl hiç emilmedi?Ya birşey sorcam kızım gündüz 5 den gece 12 ye kadar bölük pörçük uyudu 10 dk uyuyup uyandi hep uyanık olduğu zamanın bir kısmını memede geçirdi mesela 40 dk emdi menede uyudu 5 dk sonra yine uyandi. Ben dedim hatta benim sütüm az herhalde şimdiye kadar doyup uyuması lazımdı diye. Neyse gece 12 de uyudu saat 6.30 da uyandi o da bir gözü kapalı az emdi uyudu. Çok uyumamış mi? Birde sabaha kadar hiç göğüslerim taş olmamış. Acaba sütüm mu az? Şimdi tek göğsümu sağıyorum 70 cc ancak çıkacak 6 saat sonrası hiç emilmeden .
Oda sıcaklığında 3 saatDisarda kac saat canim
Niçin değiştirdi saatleri?Gece 1 bucuktan beri uyumuyor Emre.Devamli yaygarali aglama.Emziriyorum,altini aciyorum,salliyorum.Yokk! Simdi artik yorgun dustu.Gaz damlalarinin saatini degistirdi esim.Cok biliyo ya herseyi.Ne guzel bir duzen oturtmustuk.Tepetaklak oldu cocuk yine.Nasil sinirliyim gecenin su vaktinden beri.
Memede o şekilde kıvranıyor ama ben sonra mememi sıkıyorum süt geliyor. 6 saat o uyumuş bende uyudum dolayısıyla ikimizde kalmadığımiz icin hiç emmedi bu arada 2 Aylık olduk.Bebeğin keyfine bağlı ama gaz çıkarma sorunu atlatilana kadar emzirip yaptırmamak lazım. Sonra kendi çıkarırken genzine kaçabilir
Kimse annenin bebekler için en iyisini bildiğini neden kabul etmek istemiyo anlamıyorum
6 saat nasıl hiç emilmedi?
Canım bebeğin emiyosa çektiğini hissedersin hatta süt az geliyosa ya da gelmiyosa memede hemen kivranmaya başlar gazı var gibi. Bi de muhtemelen büyüme atağı da olabilir . İnternetten bi araştırın takvimi var.
Oda sıcaklığında 3 saat
Buz dolabında 3 gün
Buzlukta -18 derecede 3 ay
Derin dondurucu da 3-6 aya kadar durabiliyo tabiki -18 den daha soğuk olması lazım
Memenin bir rutini var. Mesela 2 saatte bir dolar. O iki saatten sonra istersen 10 saat sonra sağ yine aynı çıkar. Meme kapasitesini tamamlayınca beyin sut üretimini durduruyor. Bebeğin muhtemelen bir öğünde 70 emiyor ki meme o kadara ayarlamış. Benim.meaela bir göğsümden 40 birinden 60 çıkar. İlk oğlumda gogsun dolma süresi 4 saatti. 4 satte de sagsam 10 saatte de aynı çıkardı. Çünkü oğlum iki saat arayla tek meme emerdi. Dolayısıyla her meme 4 saatte bir emilirdi.Ya birşey sorcam kızım gündüz 5 den gece 12 ye kadar bölük pörçük uyudu 10 dk uyuyup uyandi hep uyanık olduğu zamanın bir kısmını memede geçirdi mesela 40 dk emdi menede uyudu 5 dk sonra yine uyandi. Ben dedim hatta benim sütüm az herhalde şimdiye kadar doyup uyuması lazımdı diye. Neyse gece 12 de uyudu saat 6.30 da uyandi o da bir gözü kapalı az emdi uyudu. Çok uyumamış mi? Birde sabaha kadar hiç göğüslerim taş olmamış. Acaba sütüm mu az? Şimdi tek göğsümu sağıyorum 70 cc ancak çıkacak 6 saat sonrası hiç emilmeden .
Oda sıcaklığı 1 saat buzdolabı 1 gün diye güncellenmiş onu saglikcilarBebeğin keyfine bağlı ama gaz çıkarma sorunu atlatilana kadar emzirip yaptırmamak lazım. Sonra kendi çıkarırken genzine kaçabilir
Kimse annenin bebekler için en iyisini bildiğini neden kabul etmek istemiyo anlamıyorum
6 saat nasıl hiç emilmedi?
Canım bebeğin emiyosa çektiğini hissedersin hatta süt az geliyosa ya da gelmiyosa memede hemen kivranmaya başlar gazı var gibi. Bi de muhtemelen büyüme atağı da olabilir . İnternetten bi araştırın takvimi var.
Oda sıcaklığında 3 saat
Buz dolabında 3 gün
Buzlukta -18 derecede 3 ay
Derin dondurucu da 3-6 aya kadar durabiliyo tabiki -18 den daha soğuk olması lazım
Rint nasıl oldunuz siz? Damlaların da mı saati oluyor bu arada:/ ben cahilin önde gideni:/ büyük kızım Allah’a emanet gelmiş şu günlere:dNiçin değiştirdi saatleri?
Who verileri 3 saatOda sıcaklığı 1 saat buzdolabı 1 gün diye güncellenmiş onu saglikcilarbazı kaynaklarda öyle geçiyor. Ben de artık bekletmeden oda sıcaklığına ulaşınca atıyorum buzluğa garanti olsun diye.
Niçin değiştirdi saatleri?
Rint nasıl oldunuz siz? Damlaların da mı saati oluyor bu arada:/ ben cahilin önde gideni:/ büyük kızım Allah’a emanet gelmiş şu günlere:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?