2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Arkadaşlar merhaba.bir sorum olacak Doğum yapalı bugün 3 gün oldu sütüm yok mama veriyorum kaç cc içmesi gerekiyor 2 saate bir bilen var mı
İlk önce 15 cc gibi başla. Biz hemşire 25-30 cc verin dediği için öyle n başladık. Bir anda midesi kaldırmadı ve sürekli kustu. 15 gibi başlayıp her seferinde artır bence

Bizim ki de kontrolsuz sut icip kusuyor. İki caresi var bir nebze azaltan. Dik emzirmek ve 10 dk da bir gaz cikarmak

Surekli emmek istiyor emme araliklarimiz cok kisa. Gece 1.5 en gec 2 saatte bir gunduz saatte bazen 40 dk da bir istiyor. Nadiren 1.5 saati buluyor. Sut gitmiyor da degil likir likir gidiyor. Sonra da kusuyor emmezse de ortaligi yikabiliyor bir sure sonra... kilo alimimiz iyi bu arada.

Pütür pütür mü kusuyor? Öyleyse fazlasını kusuyor derler. Bir de besledikten sonra ya da emzirdikten kucağa alınca mideye baskı olursa da kusuyorlar(ben ilk kızımda çok yapmıştım bunu acemilikten:/

Bazen sivi cogunlukla puturlu kusuyor. Kusunca da sanki mide bosalinca daha bir acikip istiyor. Su an kucagimda araniyor mesela :) sutlerim bosuna gidiyoor

Bazen sivi cogunlukla puturlu kusuyor. Kusunca da sanki mide bosalinca daha bir acikip istiyor. Su an kucagimda araniyor mesela :) sutlerim bosuna gidiyoor
Ehehe:) olsun annesi süt onun, ne yapacağına o karar verecek artık
Üşütünce de beyaz su gibi kusarlarmış bu arada

Ehehe:) olsun annesi süt onun, ne yapacağına o karar verecek artık
Üşütünce de beyaz su gibi kusarlarmış bu arada

Memeler benim falan degil zaten tek bir kisiye hizmet ediyor ama o kadar emzir pesine kussun ziyan oluyor gibi geliyor eger fazlasini kusuyorsa surekli beyaz su gibi arada agzindan az az akiyor. Usutmesinden korkuyorum ben de.

Memeler benim falan degil zaten tek bir kisiye hizmet ediyor ama o kadar emzir pesine kussun ziyan oluyor gibi geliyor eger fazlasini kusuyorsa surekli beyaz su gibi arada agzindan az az akiyor. Usutmesinden korkuyorum ben de.
Sıcak tutunca hemen geçiyor üşütmeleri, korkma. Yoğun kusuyorsa o şekilde o zaman bakarsın.
Bu arada biz zaten şöyle bişeyiz onlar için

Eklentiler

• C225375B-76E8-4F0B-A486-43BA96AC15FA.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 49
Canım bana da oluyo arada. Emzirme düzenini değiştiriyorum bi süre sonra düzeliyo. Sol memem azalmıştı. Solla başlayıp sağla bitiriyodum sonra değiştirdim sağla başladım solla bitirdim bu aralar sorun yok.

Emzik yerine kullaniyorlar biliyourm. Ben emzik veriyorum o yuzden

İlk önce 15 cc gibi başla. Biz hemşire 25-30 cc verin dediği için öyle n başladık. Bir anda midesi kaldırmadı ve sürekli kustu. 15 gibi başlayıp her seferinde artır bence
Çok teşekkür ederim.sezeryan olalı 3 gün oldu süt gelmedi..sezeryan olanların sütü ben zaman geldi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…