2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kizlar ya ikinci ay asimizi olduk geldik cok moralim bozuk 550-600 gram almis sadece. Mahalle baskisi sonucu sutumun az olduguna inandim cok olan sutumde aglamaktan üzüntüden azaldi sonra yine mahalle baskisi sonucu cocuguma mama vermeyi azalttim sonuc cocugum kilo almamis kakada oyuzden 5 gunde bir yapiyo belkide. Aglamak istiyorum ama annem evde bagira bagira aglayabilirim o gidince
İki hafta once yengem dogum yapti benim ruh hastasi annem geliyo gidiyo onu anlatıyor masallah bi sutu var fosur fosur akiyo cocuk emmeye yetisemiyo seninki oyle degil. Gogsunun teki cocuga yetiyo digerini sagip diger cocuklarin mamasina katyo bilmem ne anlatyo da anlatyo. Son bir haftadir goguslerimin dolmadigini sutumun azaldigini biliyordum zaten geceleride hep uyuyo emmiyo 20 gunlukten beri böyle uyku duzenini kendi olusturdu doktorlar filan uyandirma dedi ama geceleride uyandircam artik cok uzgunum

Üzülme çaresi olan şeyler için. Moralini de bozma, mama ve emzirme şeklinde gidersin toparlar hemen

Çok teşekkür ederim.sezeryan olalı 3 gün oldu süt gelmedi..sezeryan olanların sütü ben zaman geldi acaba
Benim 5. Gün geldi sütüm ama öyle fışkırır gibi bişey değildi. Sürekli sıcak duşa girdim. Göğüslerime masaj yaptım. Sağdım Geçen ay ben de senin yaşadıklarını yaşadım. Nasıl üzüldüğünü anlayabiliyorum ama inan boşunaymış. Mama da meme de veriyorum şimdi, herkese de tıkadım kulaklarımı rahatladım Benimki de bazen çok uyuyor, o zamanlarda da sağıyorum sütümü. Uykudayken tıkıyorum ağzına biberonla bazen göğsüm sağmayla boşalmıyor özellikle mastit olan taraf, o zaman da altını açıp uyandırıp emziriyorum. Bu şekilde denersen bence sütünde azalma olmaz çocugu da uyandırmazsın.

Memede o şekilde kıvranıyor ama ben sonra mememi sıkıyorum süt geliyor. 6 saat o uyumuş bende uyudum dolayısıyla ikimizde kalmadığımiz icin hiç emmedi bu arada 2 Aylık olduk.
Kızlar gögüsleriniz sertleşiyor mu
Serlesmiyo yumuşacık ama oğluşum çektikçe de hep süt geliyo.
Bizimde binanin altinda garaj.Sadece hastanenin onunden iceri giresiye kadar iste o da bi 50 metre var ya da yok.Ben yun hirka alayim bari.Hirkalari yok benkmkilerin.Mont fazla mi olur ya da erken mi sisme montlar icin ?
Bence mont için falan çok erken. Hem de gerek yok. Zaten çok çabuk büyüyolar.ben evde ki kıyafetinin üzerinden bol kundak gibi sariyorum sonra kalın battaniye kafasına penye şapka . Battaniyenin bi başını da kafasına ortuyorum. Çocuğa ateş bile basıyo. Demek ki fazla yapıyorum diye artık sadece kalın battaniyeye sarma kararı aldım

Hiç üzülme başkalarını da çok dinleme anneler kendi çocukları için en iyisini bilir. Gece sütü çok faydalıdır muhakak uyandır emzir . Her seferinde önce memenj ver. Seçtiğin biberonu da iyi incele eğer akım gücü fazlaysa hemen değiştir

Rint nasıl oldunuz siz? Damlaların da mı saati oluyor bu arada:/ ben cahilin önde gideni:/ büyük kızım Allah’a emanet gelmiş şu günlere:d
Çok şükür bugüne bir seyimiz kalmadı. Dün akşam da annem hasta oldu tüm gece hasta yattı. Bu sabaha toparladı. Ufaklığa geçmedi henuz çok şükür inşallah geçmez.
Bu damlalar bağırsaklarda ilgili ya, o yüzden saatli verilmesi gerekiyor. Saati sasinca pek etki etmiyor. Ki Chelzy de bunun kanıtını yaşamış maalesef.
Estağfurullah bir bebek için en iyisini anne bilir. İhtiyaç duysannfark ederdin muhakkak

Aynen, hem gece emzirince süt üretimi daha fazla oluyormuş

Kizlar malum hava sogudu.Haftaya sali 2 ay kontrolleri var ve hava o gun cok spguk olucakmis.Ne giydiricem ?Sizler.ne giydiriyosunuz sogukta disari cikarirken? Astronot tulum alayim mi sizce?
Yok canım astronot kayıyor hiç kullanışlı olmuyor.
Şişme mont da şimdi olmuyor. Tavsiyem kalinnuyku tulumu üstüne hırka

Haha aynen rint'in bilgilere kulak kesiliyorum bende.Gec katildi aramiza biraz ama iyi ki geldi
Ben kendimi kasim annesi sanıyordum ya ondan geç geldim :)) gerçi kasim grubu çok sakin. Baştan buraya gelseymisim
Çok teşekkür ederim
Şimdi babalar bir iki hata yapıyor. Bakıyorlar anne haklı hep haklı. Üç dört aylık olunca artık idrak ediyorlar tamamen. Anneye bırakıyorlar.
Benim bey Allah razı olsun artık iki bebe için de benden habersiz en ufak bir şey yapmaz. Yapana da kızar. Mesela benden habersiz yemek yedirilmesine bile kızar.

Ben 2 tane kullaniyorum canim.Biri biogaia digeri nurse harvey.Sab simplexten cok cekmis biri olarak en azindan dindirdi asiri sancilarini bebelerimin.Her cocukta farkli etkisi de ama benim iki yumurcakta da ise yaradi.

Bende nurse harvey alcam.. Eymenin gazi bitti diye seviniodum.. Tam tersi dahada kivranmaya basladi.. Kabizlikta cabası.. Doktor nurse harvey dedi.. Alcam insallah işe yarar.. Yaa bi de eymen artik ustten geğirmeye başladı.. Sizlerde de böyle mi? Alttan çok nadir gaz atıyo.. Acaba ondan mi kabiz oluyo anlamadm

verdınmı cnm fıtılı

Verdim nasil ağladı.. Kivrandi.. 15 dakika boyunca kaka yapti.. Esim kucagina alarak sakinlestirdi ara ara.. Kesin kilo verdi o derece kaka yapti.. Ama fitili firlatti.. Anlamadm..gliserin bildigim kadariyla eriyip orayi yumusatio..sert kakayi yumusatiyo diye düşündüm.. Attim fitili.. Kapatip bekledik biraz.. Sonra bacaklarini kaldirinca firlatti fitili.. Sanrm orayi uyarmam etkili oldu.. Bugun 2.gun yine kaka yok.. Surekli dans ettiriyorum macarenayı açıp karnina masajlar el ayak hareketleri.. Ama hala gelmiyo kaka

Üstten yuttuğu gaz çıkmazsa bağırsakta gaz yapıyor. Eğer üstten düzenli çıkarırsa bağırsak gazı azalır.

Bizimde binanin altinda garaj.Sadece hastanenin onunden iceri giresiye kadar iste o da bi 50 metre var ya da yok.Ben yun hirka alayim bari.Hirkalari yok benkmkilerin.Mont fazla mi olur ya da erken mi sisme montlar icin ?

Erken bence.. Zaten sanki yok bu aylat icin mont.. Ben öbür sene alcam.. İci yünlü hirkasi var.. Onu giydiririm gerekirse.. Ama disari cikarken battaniyeye sariyorum bide arabanin yagmurlugunu takiyorum ruzgar gelmesin diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…