Birikip birikip sabahına sıkıntı olduğu oluyor ama gazını çıkarıp yatırsam loş ışıkta bile gözleri geri cin gibi oluyor.Bu kadar üst üste emince gaz birikmiyor mu
Ehehehe buldumcuk oluyorlar herhalde:)))Ilk çocuk diye galiba benim eşimde herşeye çok karışıyo annemi kv bıktırdı . Kadın kendi oğlundan yaka silkiyo
İnşallah geçmez. Siz de iyileşrsinzÇok şükür bugüne bir seyimiz kalmadı. Dün akşam da annem hasta oldu tüm gece hasta yattı. Bu sabaha toparladı. Ufaklığa geçmedi henuz çok şükür inşallah geçmez.
Bu damlalar bağırsaklarda ilgili ya, o yüzden saatli verilmesi gerekiyor. Saati sasinca pek etki etmiyor. KiChelzy de bunun kanıtını yaşamış maalesef.
Estağfurullah bir bebek için en iyisini anne bilir. İhtiyaç duysannfark ederdin muhakkak
Ben sünnet olduğu için kazıtmıştım berikko. 7 günde 7 sünnet diye geçiyor. 7.gün kazıtmıştım. Şimdi çok ama ince telli saçları.Mrk ettm saçları gur mu
geldıler cnm 2ssat oturup gıttıler cok zor oldu kalabalık olması bence aranmadan gıttılmemelı bırıneArayıp iptal etseniz olmaz mı
sen onu 2saatde bır 50 cl mama ıle besle arkana sutunu ver her mamadan once cnm toplar bıran onceKizlar ya ikinci ay asimizi olduk geldik cok moralim bozuk 550-600 gram almis sadece. Mahalle baskisi sonucu sutumun az olduguna inandim cok olan sutumde aglamaktan üzüntüden azaldi sonra yine mahalle baskisi sonucu cocuguma mama vermeyi azalttim sonuc cocugum kilo almamiskakada oyuzden 5 gunde bir yapiyo belkide. Aglamak istiyorum ama annem evde bagira bagira aglayabilirim o gidince
İki hafta once yengem dogum yapti benim ruh hastasi annem geliyo gidiyo onu anlatıyor masallah bi sutu var fosur fosur akiyo cocuk emmeye yetisemiyo seninki oyle degil. Gogsunun teki cocuga yetiyo digerini sagip diger cocuklarin mamasina katyo bilmem ne anlatyo da anlatyo. Son bir haftadir goguslerimin dolmadigini sutumun azaldigini biliyordum zatengeceleride hep uyuyo emmiyo 20 gunlukten beri böyle uyku duzenini kendi olusturdu doktorlar filan uyandirma dedi ama geceleride uyandircam artik cok uzgunum
Kizlar ya ikinci ay asimizi olduk geldik cok moralim bozuk 550-600 gram almis sadece. Mahalle baskisi sonucu sutumun az olduguna inandim cok olan sutumde aglamaktan üzüntüden azaldi sonra yine mahalle baskisi sonucu cocuguma mama vermeyi azalttim sonuc cocugum kilo almamiskakada oyuzden 5 gunde bir yapiyo belkide. Aglamak istiyorum ama annem evde bagira bagira aglayabilirim o gidince
İki hafta once yengem dogum yapti benim ruh hastasi annem geliyo gidiyo onu anlatıyor masallah bi sutu var fosur fosur akiyo cocuk emmeye yetisemiyo seninki oyle degil. Gogsunun teki cocuga yetiyo digerini sagip diger cocuklarin mamasina katyo bilmem ne anlatyo da anlatyo. Son bir haftadir goguslerimin dolmadigini sutumun azaldigini biliyordum zatengeceleride hep uyuyo emmiyo 20 gunlukten beri böyle uyku duzenini kendi olusturdu doktorlar filan uyandirma dedi ama geceleride uyandircam artik cok uzgunum
Bugün sabah 9 da kalktı hala uyanık. Uyuyor yatırıyorum ben geri odaya geldiğim an ağlıyorBu ne atakmis kardesler. Meme istiyor veriyorum uyuuor birakiyor memeyi yatiriyorum aciyor gozunutekrar meme istiyor. Veriyorumyine uyuyor. Tok ama israrla memede uyumak istiyor. Yerine yatirinca uyaniyor.
Sen gene 40 ini unutmuşsun ben kendimi bile unuttumBugün bizim kırkımızmış ya, annem arayıp çocuğumun kırk banyosunu yaptırmaya geliyorum demese hiç haberim olmıcaktı☹
Uyuyan bebeğe nazar değdireceksin haBenimki bugün hep uyudu ya garip bi psikoloji uyusa niye uyudu diyorum uyansa neden uyanık kaldı bu kadar diyorum bugün sadece emdi uyudu yarim saat uyanık kaldı en fazlaözlüyorum bi yandan uyandırmak istiyorum bi yandan da uyusun dinlensin diyorum
Huniyi takmaya ramak kaldı
Maşallah diyorum tabi ama özlüyorum da sipami ☺☺ umaeim sizinkilerde bir an once duzene girerUyuyan bebeğe nazar değdireceksin haMaşallah de ve biz bebeği uyumayan anneleri kıskandırma ☺
Benimki bugün hep uyudu ya garip bi psikoloji uyusa niye uyudu diyorum uyansa neden uyanık kaldı bu kadar diyorum bugün sadece emdi uyudu yarim saat uyanık kaldı en fazlaözlüyorum bi yandan uyandırmak istiyorum bi yandan da uyusun dinlensin diyorum
Huniyi takmaya ramak kaldı
Benimde annem kırk banyosunu yaptırdı. Ama biz erken yaptık öyle olması gerekirmiş . Kırk basmasın diyorlarmış aman ne biliyimBugün bizim kırkımızmış ya, annem arayıp çocuğumun kırk banyosunu yaptırmaya geliyorum demese hiç haberim olmıcaktı☹
Aynı durumdayız. Üstelik sürekli ıkınma hâlinde. Habire kaka yapıyo aşırı huzursuz. Tam emzirme bitti gazını çıkarıp uyutayim diyorum tekrat kaka, iki meme arası gazını cikarayim diyorum sora uyuturup emzirip gaz çıkarıp tam gazını çıkarıyo tekrar kaka, uyuyo ikinarak tekrar uyanıyo. Aşırı kakali ataklardayız.Bu ne atakmis kardesler. Meme istiyor veriyorum uyuuor birakiyor memeyi yatiriyorum aciyor gozunutekrar meme istiyor. Veriyorumyine uyuyor. Tok ama israrla memede uyumak istiyor. Yerine yatirinca uyaniyor.
Ben de aynı şeyleri yaşadım. KV ilk günden başladı sütün yetmiyor demeye, öyle olunca gerçekten azaldı. Azaldıkça çocuk doymamaya başladı. Bizimki de gece uyuyordu, çocuğun düzenine uyayım diye uyandırmıyordum. Sonra doktora gittik. 2 haftada sadece 90 gram almış. Aynı şekilde kaka da 3 günde bir filan yapıyordu, günde 1 yapsa öpüp başıma koyuyordum.
Doktor geceleri mutlaka uyandırın dedi. 3 saati kesinlikle geçmesin dedi. Bir de mama takviyesi verdi. Önce emzirip doymazsa mama şeklinde. Şu an 45 günlüğüz ve o 2 haftayı da telafi etmiş durumda, boyu kilosu gayet iyi. Ben de emzirmediğimde vs. sık sık sağıyorum. Humana çayıdır, vitamindir, malt içeceğidir ne varsa kullanıyorum, sütüm epeyce arttı. Diyeceğim o ki üzülmeyin hiç, hemen toparlıyorlar. Ama gece beslenmeleri önemliymiş. Bu minikler de bizim gibi gece atıştırınca kilo alıyorlar demek :)
Bu arada bizim kız geceleri ne yapsam uyanıp emmediği için önceden sağdığım sütü (süt yoksa da mamayı) biberonla veriyorum. Uykusu da kaçmıyor böylece. Aklınızda bulunsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?