2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
İnşallah geçmez. Siz de iyileşrsinz

sen onu 2saatde bır 50 cl mama ıle besle arkana sutunu ver her mamadan once cnm toplar bıran once

Ben de aynı şeyleri yaşadım. KV ilk günden başladı sütün yetmiyor demeye, öyle olunca gerçekten azaldı. Azaldıkça çocuk doymamaya başladı. Bizimki de gece uyuyordu, çocuğun düzenine uyayım diye uyandırmıyordum. Sonra doktora gittik. 2 haftada sadece 90 gram almış. Aynı şekilde kaka da 3 günde bir filan yapıyordu, günde 1 yapsa öpüp başıma koyuyordum.

Doktor geceleri mutlaka uyandırın dedi. 3 saati kesinlikle geçmesin dedi. Bir de mama takviyesi verdi. Önce emzirip doymazsa mama şeklinde. Şu an 45 günlüğüz ve o 2 haftayı da telafi etmiş durumda, boyu kilosu gayet iyi. Ben de emzirmediğimde vs. sık sık sağıyorum. Humana çayıdır, vitamindir, malt içeceğidir ne varsa kullanıyorum, sütüm epeyce arttı. Diyeceğim o ki üzülmeyin hiç, hemen toparlıyorlar. Ama gece beslenmeleri önemliymiş. Bu minikler de bizim gibi gece atıştırınca kilo alıyorlar demek :)

Bu arada bizim kız geceleri ne yapsam uyanıp emmediği için önceden sağdığım sütü (süt yoksa da mamayı) biberonla veriyorum. Uykusu da kaçmıyor böylece. Aklınızda bulunsun.

Bu ne atakmis kardesler. Meme istiyor veriyorum uyuuor birakiyor memeyi yatiriyorum aciyor gozunutekrar meme istiyor. Veriyorumyine uyuyor. Tok ama israrla memede uyumak istiyor. Yerine yatirinca uyaniyor.
Bugün sabah 9 da kalktı hala uyanık. Uyuyor yatırıyorum ben geri odaya geldiğim an ağlıyoro kadar yoruldum ki anlatamam

Kızlar, dün bebeği salonda babasıyla bırakıp büyükle yatak odasında uyudum. Gece eşim emzirme için kaldırdı, sırtım sular içinde
Allah dedik, lohusalık bitti bu ne ter:/
Sonra farkettik ki kızım yatağa işemiş
Yapışık uyuduğumuz için ıslaklık da bana geçmiş:d Bana yine iş çıktı

Benimki bugün hep uyudu ya garip bi psikoloji uyusa niye uyudu diyorum uyansa neden uyanık kaldı bu kadar diyorum bugün sadece emdi uyudu yarim saat uyanık kaldı en fazla özlüyorum bi yandan uyandırmak istiyorum bi yandan da uyusun dinlensin diyorum
Huniyi takmaya ramak kaldı

Kızlar bu ay hesabını nasıl yapıcaz mesela 4 hafta mı 1 aylik oluyor yoksa ayın 1 inden 1 ind mı? Bu izin olayı 4 ay ya 16 hafta olarak hesaplanıyor bebek buna gore mi 4 aylık olacak yoksa daha mi küçük? Kafamda deli sorular

Uyuyan bebeğe nazar değdireceksin ha Maşallah de ve biz bebeği uyumayan anneleri kıskandırma ☺

Annelik tam olarak bu bir uyusa sunu sunu yapicam diyorsun az bir sey uyudugunda ne yapacagini sasirip hicbir sey yapmiyorsun sonra hoop o coktan uyanmis oluyor. :)

Bugün bizim kırkımızmış ya, annem arayıp çocuğumun kırk banyosunu yaptırmaya geliyorum demese hiç haberim olmıcaktı☹
Benimde annem kırk banyosunu yaptırdı. Ama biz erken yaptık öyle olması gerekirmiş . Kırk basmasın diyorlarmış aman ne biliyim
Bu ne atakmis kardesler. Meme istiyor veriyorum uyuuor birakiyor memeyi yatiriyorum aciyor gozunutekrar meme istiyor. Veriyorumyine uyuyor. Tok ama israrla memede uyumak istiyor. Yerine yatirinca uyaniyor.
Aynı durumdayız. Üstelik sürekli ıkınma hâlinde. Habire kaka yapıyo aşırı huzursuz. Tam emzirme bitti gazını çıkarıp uyutayim diyorum tekrat kaka, iki meme arası gazını cikarayim diyorum sora uyuturup emzirip gaz çıkarıp tam gazını çıkarıyo tekrar kaka, uyuyo ikinarak tekrar uyanıyo. Aşırı kakali ataklardayız.

Incredible incredible designer_love D dgdln Night owl P Platinus yumiti hepinize teşekkür ederim desteginiz yorumlariniz icin. Ben yalniz bakyorum bebegime hamileligimde yalnizdi yemek filan yiyemiyorm kaliteli beslenemiyirm suyu sadece icmeye calisiyorm oda 2 lt ancak ama buna rağmen bebegimi veren Rabbim rizkini da veriyor sutum oglum emerken bile digerinden akyor mamada ara ara veriyordum bundan sonra geceleri uyandircam emerse sut emmezse sagip vercem(pompayla sagmaya vaktim olmuyodu mochi siparis verdim
İns ise yarar) ve kilosu normallesinceye kadar mamayi da duzenli vercem ins hemen toparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…