Üstten yuttuğu gaz çıkmazsa bağırsakta gaz yapıyor. Eğer üstten düzenli çıkarırsa bağırsak gazı azalır.
Valla bende işe yaramadı biogaia varmış onu alacam bendeBende nurse harvey alcam.. Eymenin gazi bitti diye seviniodum.. Tam tersi dahada kivranmaya basladi.. Kabizlikta cabası.. Doktor nurse harvey dedi.. Alcam insallah işe yarar.. Yaa bi de eymen artik ustten geğirmeye başladı.. Sizlerde de böyle mi? Alttan çok nadir gaz atıyo.. Acaba ondan mi kabiz oluyo anlamadm
İlk defa oldu sol göğsüm bildiğin sertleşip gidiyor süt çok iniyor sağda aksine yumuşak pelte gibi ve bebeğim emince yetmiyorCanım bana da oluyo arada. Emzirme düzenini değiştiriyorum bi süre sonra düzeliyo. Sol memem azalmıştı. Solla başlayıp sağla bitiriyodum sonra değiştirdim sağla başladım solla bitirdim bu aralar sorun yok.
Kızlar bebeklerinizi uykuya nasıl daldırıyorsunuz? Benimki memeden başka dalmıyor. İyice derin uykuya dalarsa beşiğe koyunca uyuyor. Hafif uykuysa beşiğe koyar koymaz ağlıyor. Bu böyle 3-4 kere sürüyor. Gece bazen benim uyku da bastırıyor, halim kalmıyor artık emilmekten. Tabi böyle uyuduğu için gazını da çıkaramıyorum, memeden çekip direkt beşiğe.
Kızlar bebeklerinizi uykuya nasıl daldırıyorsunuz? Benimki memeden başka dalmıyor. İyice derin uykuya dalarsa beşiğe koyunca uyuyor. Hafif uykuysa beşiğe koyar koymaz ağlıyor. Bu böyle 3-4 kere sürüyor. Gece bazen benim uyku da bastırıyor, halim kalmıyor artık emilmekten. Tabi böyle uyuduğu için gazını da çıkaramıyorum, memeden çekip direkt beşiğe.
Senin bebekle benimkinin huylarını çok benzetiyorum. Başta memeyi almadı almadı Eds falan uğraştık, şimdi de ayrılmıyor memeden. Başta emziği biraz tutmuştu, akıllı baktı bundan süt gelmiyor, soğuk; ya kusacak gibi yapıyor ya da eliyle alıp fırlatıyor, sinirleniyor. Peşine tamam diyip memeyi veriyorum, hıhh hıhh diye diye kıza kıza emiyorMaalesef benim de alisti memede uyumaya. Bazen artik cok yorulunca gogsume yatiriyorum yatiyoruz birlikte ama kafa hic durmuyor kaldirip araniyor surekli memeyi. Bazen pes ediyor uykusu da olunca uyuyor bazen de ben pes ediyorum ya parmagimi emiyor ya tekrar memeye donuyoruz. Emzik vermedigim icin memeye cok tutundu.
Aynı ben ya emsin diye o kadar uğraşıyorum ama yok dün gecede hic uyanmadan uyudu 6 saat boyunca emmedi uyanincada 5dk bile emmedi. Zaten emmeye başlayınca sürekli kıvranıyor ben gaz sanıyordum meğer süt azsa öyle yaparmış.Kizlar ya ikinci ay asimizi olduk geldik cok moralim bozuk 550-600 gram almis sadece. Mahalle baskisi sonucu sutumun az olduguna inandim cok olan sutumde aglamaktan üzüntüden azaldi sonra yine mahalle baskisi sonucu cocuguma mama vermeyi azalttim sonuc cocugum kilo almamiskakada oyuzden 5 gunde bir yapiyo belkide. Aglamak istiyorum ama annem evde bagira bagira aglayabilirim o gidince
İki hafta once yengem dogum yapti benim ruh hastasi annem geliyo gidiyo onu anlatıyor masallah bi sutu var fosur fosur akiyo cocuk emmeye yetisemiyo seninki oyle degil. Gogsunun teki cocuga yetiyo digerini sagip diger cocuklarin mamasina katyo bilmem ne anlatyo da anlatyo. Son bir haftadir goguslerimin dolmadigini sutumun azaldigini biliyordum zatengeceleride hep uyuyo emmiyo 20 gunlukten beri böyle uyku duzenini kendi olusturdu doktorlar filan uyandirma dedi ama geceleride uyandircam artik cok uzgunum
Benimki de bir ara pış pışı seviyordu, bir ara aspiratörü. Şimdi dönencenin titreşimi var onu sevdi gibi.Benimki de çoğunlukla meme de ama bazen de dalamayınca beyaz gürültü veya saç kurutma makinesi sesi ile kucağımda hafif sallıyorum. Öyle uyuyor. Kafasına göre aslında biraz
Senin bebekle benimkinin huylarını çok benzetiyorum. Başta memeyi almadı almadı Eds falan uğraştık, şimdi de ayrılmıyor memeden. Başta emziği biraz tutmuştu, akıllı baktı bundan süt gelmiyor, soğuk; ya kusacak gibi yapıyor ya da eliyle alıp fırlatıyor, sinirleniyor. Peşine tamam diyip memeyi veriyorum, hıhh hıhh diye diye kıza kıza emiyorSabah memeden ayırdım yatağına koydum, durup durup emme hareketi yaptı 2 dk. Nasıl bir meme aşkıymış bu dedim.
Benimki de öyle gece uyku süresi 7 saati bulabiliyor bazen uyandirmiyorum uyanınca emziriyorum çok acıkmış oluyor saldırıyor resmen ama uyumadan önce de baya emiyor6.30 saat uyudu memeden ayrimamasi gerekmiyor mu ya?
Evet uzun süre emmediginde sertleşiyorKızlar gögüsleriniz sertleşiyor mu
Bende bundan aldımEki Görüntüle 2559637
trendyoldan indirimden sunu aldim ben. Denicem bakalimgerci yeterli olurgibi geliyor ant sicak oluyor sonucta. Bakalim
çBunu izleyin. Mutlaka.. Niyeyse bu geldi aklima
Ben kaynamış sıcak suyun içine sokup çıkartıyorum emziği, ılıyınca ağzına veriyorım. Ilık olunca daha rahat tutuyor sankiSenin bebekle benimkinin huylarını çok benzetiyorum. Başta memeyi almadı almadı Eds falan uğraştık, şimdi de ayrılmıyor memeden. Başta emziği biraz tutmuştu, akıllı baktı bundan süt gelmiyor, soğuk; ya kusacak gibi yapıyor ya da eliyle alıp fırlatıyor, sinirleniyor. Peşine tamam diyip memeyi veriyorum, hıhh hıhh diye diye kıza kıza emiyorSabah memeden ayırdım yatağına koydum, durup durup emme hareketi yaptı 2 dk. Nasıl bir meme aşkıymış bu dedim.
Tatlı ye hemen üstüne su iç iki bardak yada şekerli su yap onu iç kısa sürede süt yapiyo bunlar bazen benimde azalıyor çocuk kafayı memeye vuruyor artık o zaman yapıyorum 10 dk sonra süt gelmeye başlıyor tekrarKızlar şimdi benim kızım memede sürekli kıvranıyor kiziyor falan sütüm az olduğu icin mi yapıyor?Ama o kıvrandığı memeyi elimle sıkınca da süt geliyo. Ne yapcam bilemedim emzik biberon kullanmadık hiç meme aşığı olmalı ama değil sanki
Benimki ılık olayını da çözdü verince kaslarını çatıyor iki emiyor parmağını takip çekip atiyorç
Çok komik
Ben kaynamış sıcak suyun içine sokup çıkartıyorum emziği, ılıyınca ağzına veriyorım. Ilık olunca daha rahat tutuyor sanki
Benim sadece dogumdan sonra 1 hafta kanama oldu sınra ped bıle takmadım.Sezeryan olanlar kanamasi 50 gunu asan var mi benim gibi ?Bitmisti ne guzel sonra yine yogunlasti.Yine bitti derken yine yogunlasti.Kasik agrisi da arada oluyor.Doktor herseye normal dedigi icin size sorayim dedim.
İlk günden beri hem alttan hem üstten gaz üretiyo benim fabrikatör oğlumBende nurse harvey alcam.. Eymenin gazi bitti diye seviniodum.. Tam tersi dahada kivranmaya basladi.. Kabizlikta cabası.. Doktor nurse harvey dedi.. Alcam insallah işe yarar.. Yaa bi de eymen artik ustten geğirmeye başladı.. Sizlerde de böyle mi? Alttan çok nadir gaz atıyo.. Acaba ondan mi kabiz oluyo anlamadm
Gece memede dalıyo ama gündüz sallanmak istiyoKızlar bebeklerinizi uykuya nasıl daldırıyorsunuz? Benimki memeden başka dalmıyor. İyice derin uykuya dalarsa beşiğe koyunca uyuyor. Hafif uykuysa beşiğe koyar koymaz ağlıyor. Bu böyle 3-4 kere sürüyor. Gece bazen benim uyku da bastırıyor, halim kalmıyor artık emilmekten. Tabi böyle uyuduğu için gazını da çıkaramıyorum, memeden çekip direkt beşiğe.
İlk defa oldu sol göğsüm bildiğin sertleşip gidiyor süt çok iniyor sağda aksine yumuşak pelte gibi ve bebeğim emince yetmiyorBide bu çıktı. Sağ göğsümde hala meme başım çatlak
Aynı ben ya emsin diye o kadar uğraşıyorum ama yok dün gecede hic uyanmadan uyudu 6 saat boyunca emmedi uyanincada 5dk bile emmedi. Zaten emmeye başlayınca sürekli kıvranıyor ben gaz sanıyordum meğer süt azsa öyle yaparmış.
Memelerden süt sürekli aynı miktarda gelmez. Zaman zaman azalıp artar kesinlikle pes etmemek gerekir. Benim de bi mememde azalmıştı doyana kadar bi sağ bi sol memeyi verdim hep çekme gücüne maruz bıraktım. Şimdi uyumadigi zaman bile öyle yapınca doyuyo ve süt çok çabuk iniyo. Stres yapmamak lazım. Büyüme ataklataklarinda yetersiz kaldığını ara ara hissettim ama direndim. Yine de artmasaydi mama ya başlardım.Kızlar şimdi benim kızım memede sürekli kıvranıyor kiziyor falan sütüm az olduğu icin mi yapıyor?Ama o kıvrandığı memeyi elimle sıkınca da süt geliyo. Ne yapcam bilemedim emzik biberon kullanmadık hiç meme aşığı olmalı ama değil sanki
Bu kadar üst üste emince gaz birikmiyor muKızlar bebeklerinizi uykuya nasıl daldırıyorsunuz? Benimki memeden başka dalmıyor. İyice derin uykuya dalarsa beşiğe koyunca uyuyor. Hafif uykuysa beşiğe koyar koymaz ağlıyor. Bu böyle 3-4 kere sürüyor. Gece bazen benim uyku da bastırıyor, halim kalmıyor artık emilmekten. Tabi böyle uyuduğu için gazını da çıkaramıyorum, memeden çekip direkt beşiğe.
Ben yeni başladım bu yönteme, benim ki atıyor falan ama yeniden alıyor. Uyanmasa bu yönteme bariBenimki ılık olayını da çözdü verince kaslarını çatıyor iki emiyor parmağını takip çekip atiyorşekerli su yapıp ona batırıp veriyordum onu da çözdü hiiihh diyor vermeye çalışınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?