2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Üstten yuttuğu gaz çıkmazsa bağırsakta gaz yapıyor. Eğer üstten düzenli çıkarırsa bağırsak gazı azalır.

Aaa gercekten mi.. Bende diyorum neden böyle.. Hatta ben eymenin kusmasi azaltmak için surekli yürüye yürüye gazini aldim.. Gazi bitse bile hemen yatirmadim yatağa o zmnda cikariyodu çünkü.. Boyle boyle iyice cikarmaya alisti ustten demekki.. Ama bu ara cikarirken cani cok yaniyor niyeyse.. Yavru kedi gibi sesi cikiyo

Valla bende işe yaramadı biogaia varmış onu alacam bende

Bio gaia ve nurse harveys ikisi beraber en iyi etki ediyor. Nurse bitmişti 2 gün vermedim, hemen sıkıştı yine. Bir de ben 2-3 gündür humananın rezene kimyon çayını içiyorum. Bebeğime beşiğin dönencesini açıyorum, ayıcıkları izlerken pat pat atıyor alttan kakasını da yapıyor.

Kızlar bebeklerinizi uykuya nasıl daldırıyorsunuz? Benimki memeden başka dalmıyor. İyice derin uykuya dalarsa beşiğe koyunca uyuyor. Hafif uykuysa beşiğe koyar koymaz ağlıyor. Bu böyle 3-4 kere sürüyor. Gece bazen benim uyku da bastırıyor, halim kalmıyor artık emilmekten. Tabi böyle uyuduğu için gazını da çıkaramıyorum, memeden çekip direkt beşiğe.

İlk defa oldu sol göğsüm bildiğin sertleşip gidiyor süt çok iniyor sağda aksine yumuşak pelte gibi ve bebeğim emince yetmiyor Bide bu çıktı. Sağ göğsümde hala meme başım çatlak

Maalesef benim de alisti memede uyumaya. Bazen artik cok yorulunca gogsume yatiriyorum yatiyoruz birlikte ama kafa hic durmuyor kaldirip araniyor surekli memeyi. Bazen pes ediyor uykusu da olunca uyuyor bazen de ben pes ediyorum ya parmagimi emiyor ya tekrar memeye donuyoruz. Emzik vermedigim icin memeye cok tutundu.

Benimki de çoğunlukla meme de ama bazen de dalamayınca beyaz gürültü veya saç kurutma makinesi sesi ile kucağımda hafif sallıyorum. Öyle uyuyor. Kafasına göre aslında biraz

Senin bebekle benimkinin huylarını çok benzetiyorum. Başta memeyi almadı almadı Eds falan uğraştık, şimdi de ayrılmıyor memeden. Başta emziği biraz tutmuştu, akıllı baktı bundan süt gelmiyor, soğuk; ya kusacak gibi yapıyor ya da eliyle alıp fırlatıyor, sinirleniyor. Peşine tamam diyip memeyi veriyorum, hıhh hıhh diye diye kıza kıza emiyor Sabah memeden ayırdım yatağına koydum, durup durup emme hareketi yaptı 2 dk. Nasıl bir meme aşkıymış bu dedim.

Aynı ben ya emsin diye o kadar uğraşıyorum ama yok dün gecede hic uyanmadan uyudu 6 saat boyunca emmedi uyanincada 5dk bile emmedi. Zaten emmeye başlayınca sürekli kıvranıyor ben gaz sanıyordum meğer süt azsa öyle yaparmış.

Benimki de çoğunlukla meme de ama bazen de dalamayınca beyaz gürültü veya saç kurutma makinesi sesi ile kucağımda hafif sallıyorum. Öyle uyuyor. Kafasına göre aslında biraz
Benimki de bir ara pış pışı seviyordu, bir ara aspiratörü. Şimdi dönencenin titreşimi var onu sevdi gibi.

Kızlar şimdi benim kızım memede sürekli kıvranıyor kiziyor falan sütüm az olduğu icin mi yapıyor?Ama o kıvrandığı memeyi elimle sıkınca da süt geliyo. Ne yapcam bilemedim emzik biberon kullanmadık hiç meme aşığı olmalı ama değil sanki

Evet ben de benzettim huylarini. Allaha sukur emme problemimiz kalmadi hatta o kadar kalmadi ki artik ayiramiyoruz masallah diyelim yine de buna cok sukur. Benimki de parmagi cozdu bakti ondan sut gelmiyor o kafa hemen kalkiyor deli gibi aranmaya ya o memeden ayrilinca emme bende de var. Hatta alt dudagini emiyor. Cekiyorum dudagini geri iceri cekip emmeye devam Oyle komik ki cok guluyorum cocugum kendine dogal emzik yapti

6.30 saat uyudu memeden ayrimamasi gerekmiyor mu ya?
Benimki de öyle gece uyku süresi 7 saati bulabiliyor bazen uyandirmiyorum uyanınca emziriyorum çok acıkmış oluyor saldırıyor resmen ama uyumadan önce de baya emiyor
Kızlar gögüsleriniz sertleşiyor mu
Evet uzun süre emmediginde sertleşiyor
Eki Görüntüle 2559637

trendyoldan indirimden sunu aldim ben. Denicem bakalim gerci yeterli olurgibi geliyor ant sicak oluyor sonucta. Bakalim
Bende bundan aldım umarım sıcak tutan birseydir

Bunu izleyin. Mutlaka.. Niyeyse bu geldi aklima

ç
Çok komik
Ben kaynamış sıcak suyun içine sokup çıkartıyorum emziği, ılıyınca ağzına veriyorım. Ilık olunca daha rahat tutuyor sanki

Tatlı ye hemen üstüne su iç iki bardak yada şekerli su yap onu iç kısa sürede süt yapiyo bunlar bazen benimde azalıyor çocuk kafayı memeye vuruyor artık o zaman yapıyorum 10 dk sonra süt gelmeye başlıyor tekrar

ç
Çok komik

Ben kaynamış sıcak suyun içine sokup çıkartıyorum emziği, ılıyınca ağzına veriyorım. Ilık olunca daha rahat tutuyor sanki
Benimki ılık olayını da çözdü verince kaslarını çatıyor iki emiyor parmağını takip çekip atiyor şekerli su yapıp ona batırıp veriyordum onu da çözdü hiiihh diyor vermeye çalışınca

Sezeryan olanlar kanamasi 50 gunu asan var mi benim gibi ?Bitmisti ne guzel sonra yine yogunlasti.Yine bitti derken yine yogunlasti.Kasik agrisi da arada oluyor.Doktor herseye normal dedigi icin size sorayim dedim.
Benim sadece dogumdan sonra 1 hafta kanama oldu sınra ped bıle takmadım.

İlk günden beri hem alttan hem üstten gaz üretiyo benim fabrikatör oğlum
Gece memede dalıyo ama gündüz sallanmak istiyo
İlk defa oldu sol göğsüm bildiğin sertleşip gidiyor süt çok iniyor sağda aksine yumuşak pelte gibi ve bebeğim emince yetmiyor Bide bu çıktı. Sağ göğsümde hala meme başım çatlak
Memelerden süt sürekli aynı miktarda gelmez. Zaman zaman azalıp artar kesinlikle pes etmemek gerekir. Benim de bi mememde azalmıştı doyana kadar bi sağ bi sol memeyi verdim hep çekme gücüne maruz bıraktım. Şimdi uyumadigi zaman bile öyle yapınca doyuyo ve süt çok çabuk iniyo. Stres yapmamak lazım. Büyüme ataklataklarinda yetersiz kaldığını ara ara hissettim ama direndim. Yine de artmasaydi mama ya başlardım.
Ben iki buçuk ya da üç saatten fazla kesinlikle uyumasına müsade etmiyorum. Altını açıyorum olmuyosa gaz için yaptığım karın masajı yapıyorum, omzuma alıp pıt pıt üstten gaz çıkarır gibi yapıyorum , eğer kundak vs sarılıysa açıyorum

Bu kadar üst üste emince gaz birikmiyor mu

Ben yeni başladım bu yönteme, benim ki atıyor falan ama yeniden alıyor. Uyanmasa bu yönteme bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…